30 Νοεμβρίου 2020

Ο Κ. Μητσοτάκης έπεσε στον λάκκο που έσκαβε για τον Β. Κικίλια; Πολιτικές εξελίξεις φέρνουν οι αποκαλύψεις για ΕΟΔΥ

Ο Κ. Μητσοτάκης έπεσε στον λάκκο που έσκαβε για τον Β. Κικίλια; Πολιτικές εξελίξεις φέρνουν οι αποκαλύψεις για ΕΟΔΥ

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ η φουρτούνα στην κυβέρνηση σχετικά με τον ΕΟΔΥ και τα διπλά μητρώα, ξεκινά από προσπάθεια του Μαξίμου να μετατρέψει τον υπουργό Υγείας Β. Κικίλια σε "αποδιοπομπαίο τράγο".  Προσπάθεια όμως που δεν τους "βγήκε" αφού αντί της προγραμματισμένης "μπαταριάς" στον αέρα, το θέμα ξέφυγε και πλέον στο κάδρο μπαίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Στις δημοσιογραφικές πιάτσες, η μετατροπή του Β. Κικίλια σε "Ιφιγένεια" είχε γίνει αντιληπτή από την στιγμή που ο υπουργός αναγκάστηκε να βγαίνει στις ενημερώσεις για τον κορωνοϊό. Και σχολιαζόταν ότι δεν θα είχε... μέλλον, αφού σε κάποιον θα έπρεπε να φορτωθούν ευθύνες για τις σπασμωδικές κινήσεις της κυβέρνησης στο δεύτερο κύμα.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί αναταραχή και πλέον είναι σίγουρο ότι με αφορμή τις αποκαλύψεις θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις. 

 

 

Pronews.

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

 

 

Ο Νότης πήρε το μάθημά του και μαζί στάλθηκε ένα μήνυμα στην κοινωνία.-Πληρώνει το τίμημα να είναι ανυπότακτος και αντιδραστικός απέναντι στο μιντιακό σύστημα της χώρας.

Τι λέει ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη για τις κατηγορίες 

Ο Νότης πήρε το μάθημά του και μαζί στάλθηκε ένα μήνυμα στην κοινωνία.


Με τις χειροπέδες σε πρώτο πλάνο, μοστράρει σε όλα τα δημοκρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας ο Νότης Σφακιανάκης και διαπομπεύεται, δημόσια, όχι για τα δυο γραμμάρια κοκαΐνης που βρήκαν πάνω του, ούτε για τη ληγμένη άδεια του όπλου του. 

Πληρώνει το τίμημα να είναι ανυπότακτος και αντιδραστικός απέναντι στο μιντιακό σύστημα της χώρας.


Με μαεστρία πάτησαν όλοι πάνω στις ακροδεξιές πολιτικές πεποιθήσεις του κι άρχισε από καιρό η προσπάθεια αποδόμησής του. Δεν μπόρεσαν να τον δικάσουν για τις ιδέες του και τον κατακρεούργησαν για τις αδυναμίες του.
Αυτά είναι τα λάθη που πληρώνει σήμερα ο Σφακιανάκης.
Στο παρελθόν συνελήφθη πολύ γνωστός τηλεπαρουσιαστής με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή του, αλλά έπεσε στα μαλακά, χωρίς φυσικά τη διαπόμπευση τύπου Σφακιανάκη.
 

Ο ανακριτής αποφάνθηκε ότι οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν κατοχή ναρκωτικών για προσωπική χρήση, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της απόκρυψης του ονόματός του. Βλέπετε ήταν αγαπητός στο σύστημα των ΜΜΕ, γι’ αυτό και συνεχίζει ακάθεκτος την καριέρα του.
Για το Νότη δεν ίσχυσε κάτι τέτοιο, λες και τα δυο γραμμάρια τα είχε για εμπόριο.
Άλλος πάλι γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο, πιάστηκε στα πράσα προ καιρού να κλέβει κινητό τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κατά το παρελθόν έχει συλληφθεί δυο φορές για κατοχή ναρκωτικών. Κι αυτός προφυλάχθηκε και απέφυγε τη δημόσια διαπόμπευση, ενώ το μιντιακό σύστημα τον αντιμετωπίζει με συμπόνια.
 

Ο Νότης όμως, πριν ακόμη πάει στον εισαγγελέα, είχε κρεμαστεί στα μανταλάκια, από την ώρα που μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Το ανθρωποφάγο κοινό έπρεπε να ικανοποιηθεί.
 

Για το Νότη εφαρμόστηκε ο νόμος του ΛΙΝΤΣ. Ένας δημόσιος διασυρμός ενός τόσο διάσημου προσώπου που έδειχνε ατρόμητο, και ότι δεν φοβόταν κανένα, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να βγουν από το μαντρί και να μην υποστούν τις συνέπειες.
Τελικά αν το δει ψύχραιμα κανείς, δεν διασύρθηκε ο Νότης, αλλά το δημοκρατικό πολίτευμα, που εννοεί να εφαρμόζονται οι νόμοι αλά καρτ.

Politispress

ktsakitzian@gmail.com

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Απίστευτο: Δύο περιπολικά σε μία κηδεία σε χωριό της Ηπείρου για «τήρηση των μέτρων! - Συνέλαβαν τον τελετάρχη!

Απίστευτο: Δύο περιπολικά σε μία κηδεία σε χωριό της Ηπείρου για «τήρηση των μέτρων! - Συνέλαβαν τον τελετάρχη!

Στην κυβέρνηση έχουν χάσει την ψυχραιμία τους από το φιάσκο με την καραντίνα που έχει αποσαθρώσει κοινωνία και οικονομία και προβαίνουν σε κινήσεις τις οποίες δεν υπαγορεύει η στοιχειώδης λογική: Δόθηκε εντολή σε χωριό της Θεσπρωτίας, να συλλάβουν τον... νεκροθάφτη για παραβίαση των μέτρων (ήταν περισσότεροι οι συγγενείς στην κηδεία από όσους επιτρέπει η κυβέρνηση).

Όπως αναφέρει το τοπικό epiruspost.gr, πριν καλά καλά ξεκινήσει η κηδεία, κατέφθασε περιπολικό της αστυνομίας, προκειμένου να ελέγξει αν έχουν παραβιαστεί οι κυβερνητικές εντολές και οι συγγενείς υπερβαίνουν τους... οκτώ, μαζί με τον ιερέα!

Το πλήρωμα του πρώτου περιπολικού τους μέτρησε οκτώ, αλλά λίγο μετά κι ενώ η κηδεία βρισκόταν σε εξέλιξη ήρθε και... δεύτερο περιπολικό!

Οργισμένοι οι συγγενείς, γιατί δεν τους άφηναν να αποχαιρετήσουν εν ειρήνη των άνθρωπό τους ζήτησαν τον λόγο από την αστυνομική δύναμη που όμως εκτελούσε κυβερνητικές εντολές, άρχισαν οι αντεγκλήσεις και παραλίγο να έρθουν στα χέρια οι δύο πλευρές με τους αστυνομικούς να είναι έτοιμοι να τραβήξουν πιστόλια.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, όπου απαντήθηκε ότι το δεύτερο περιπολικό δεν πήγε να ελέγξει αν τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά να συλλάβει τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών, καθώς σε βάρος του είχε υποβληθεί μήνυση για οικογενειακή του υπόθεση!

Και όλα αυτά στην... κηδεία ενός ανθρώπου!


Αλήθεια, σε κάθε κηδεία οι κυβερνητικοί στέλνουν κι ένα περιπολικό για να δουν αν είναι 7, 8 ή 9 οι συγγενείς;. Λίγος σεβασμός στον πόνο των ανθρώπων δεν υπάρχει;

Pronews

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ν.Σφακιανάκης - Πήρε «φωτιά» το Twitter μετά την σύλληψη του (upd)

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ν.Σφακιανάκης - Πήρε «φωτιά» το Twitter μετά την σύλληψη του (upd)

(Ανανέωση 13.02): Ελεύθερος αφέθηκε μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής οδηγήθηκε στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 2 Δεκεμβρίου και αφέθηκε ελεύθερος.

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο», είπε στους δημοσιογράφους ο Νότης Σφακιανάκης αποχωρώντας από τα δικαστήρια. 

Η σύλληψή του, έγινε το βράδυ της Κυριακής έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς εντοπίστηκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Η συγκεκριμένη είδηση έδωσε πάτημα για ακόμη μία φορά στους χρήστες του twitter να ξεσαλώσουν και να κάνουν μία σειρά από επικά σχόλια.

Δείτε τα tweets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Pronews

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

lockdows- Κατάθλιψη: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

 


Κατάθλιψη: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων

Την αμφίδρομη σχέση καρδιακών παθήσεων και κατάθλιψης αποκαλύπτει νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Οι πάσχοντες από κατάθλιψη έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν καρδιακές παθήσεις και οι πάσχοντες από καρδιακές παθήσεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν κατάθλιψη.

Η προκαταρκτική έρευνα που παρουσιάστηκε στο ετήσιο επιστημονικό συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Καρδιολογίας, περιελάμβανε περισσότερους από 4.000 ανθρώπους, οι οποίοι εξετάστηκαν για κατάθλιψη μέσω ενός βασικού ερωτηματολογίου.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης αξιολογήθηκε το βάρος, το κάπνισμα, η διατροφή, τη φυσική δραστηριότητα, το σάκχαρο, τη χοληστερόλη και η αρτηριακή πίεση των συμμετεχόντων.

Αφού ελήφθησαν υπόψιν και παράγοντες όπως η ηλικία, η εθνικότητα και το εισόδημα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι με συμπτώματα βαριάς κατάθλιψης ήταν 3,1 φορές περισσότερο πιθανό να έχουν χειρότερη καρδιαγγειακή υγεία συγκριτικά με τους ανθρώπους χωρίς κατάθλιψη. Αντίστοιχα, οι πάσχοντες από ήπια έως μέτρια κατάθλιψη είχαν 1,4 περισσότερες πιθανότητες.

Ο επικεφαλής ερευνητής Δρ. Brent Medoof τόνισε ότι η μελέτη δείχνει μία σαφή σύνδεση ανάμεσα στην κατάθλιψη και τη χειρότερη καρδιακή υγεία, παρόλο που δεν μπορεί να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από αυτή τη σύνδεση.

«Είτε συμβαίνει επειδή πάσχουν από κατάθλιψη είτε επειδή δεν θέλουν να μετακινηθούν, είτε επειδή δεν φροντίζουν τον εαυτό τους ή είναι ανίκανοι να λάβουν φαρμακευτική αγωγή, εμείς πρέπει να το ελέγξουμε σε περαιτέρω μελέτη», ανέφερε ο ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh.

Η έρευνα υποδεικνύει ότι 15-30% των ανθρώπων με καρδιαγγειακές παθήσεις πάσχουν από κατάθλιψη -ποσοστό δύο με τρεις φορές μεγαλύτερο από τον γενικό πληθυσμό.

Οι ερευνητές αναφέρουν πως η σύνδεση είναι πιθανότατα συμπεριφορική, καθώς οι καταθλιπτικοί άνθρωποι είναι πιο πιθανό να καπνίζουν, να είναι λιγότερο δραστήριοι και να ακολουθούν λιγότερο υγιεινή διατροφή.

Ωστόσο η κατάθλιψη μπορεί να επηρεάσει και το νευρικό σύστημα με τρόπους που μπορούν να αυξήσουν την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό. Επίσης, έχει συνδεθεί με τη φλεγμονή, η οποία σχετίζεται με διάφορες ασθένειες.

 

Πηγή: Medical Express

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

 

«ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ»


 

 

Η μεγαλύτερη επιχείρηση λεηλασίας της χρονιάς έπρεπε να είναι το πρόγραμμα εμβολιασμού «Operation Warp Speed» της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ύψους 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επειδή το πρόγραμμα εμβολίων έκτακτης ανάγκης δεν ζήτησε τη συγκατάθεση των Αμερικανών

φορολογουμένων, το τελικό σχέδιο διανομής θα ωθήσει ομοίως τη συμμόρφωση και θα αγνοήσει τυχόν υπολείμματα ατομικών δικαιωμάτων στα οποία εξακολουθεί να προσκολλάται ο αμερικανικός λαός.
 

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ »ΧΑΡΑΓΜΑ»; ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΡΙΨΤΕ ΤΟ!

Μια συνέντευξη 60 λεπτών με τον στρατό που ήταν υπεύθυνος για τη διανομή του εμβολίου διαπίστωσε ότι το εμβόλιο είχε ήδη κατασκευαστεί και αποθηκευτεί, πολύ πριν ακόμη δοκιμαστεί και «εγκριθεί» από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων. Το τριφασικό «χρυσό πρότυπο» πρωτόκολλο δοκιμών της FDA δεν τηρήθηκε καν. Τα εμβόλια κατασκευάστηκαν και αποθηκεύτηκαν εκ των προτέρων, εν αναμονή της έγκρισης, επειδή οι κατασκευαστές εμβολίων παίρνουν ό, τι θέλουν και δεν διατηρούν κανένα πραγματικό επιστημονικό πρότυπο. Οι κατασκευαστές εμβολίων απολαμβάνουν επίσης πλήρη νομική απαλλαγή από την ευθύνη όταν τα προϊόντα τους τραυματίζουν ανθρώπους. Τα νέα εμβόλια είναι μη δοκιμασμένα εργαλεία δύναμης που περιμένουν να εξαπολυθούν από τον στρατό των ΗΠΑ.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8928281/COVID-vaccine-rolls-production-lines-ahead-approval-general-charge-fears-anti-vaxxer.html

Στρατιωτικός στόχος 300 εκατομμυρίων Αμερικανών για εμβολιασμό

Ο στρατηγός Gus Perna μίλησε με 60 λεπτά για το μεγαλύτερο εμπόδιο τους επόμενους μήνες: να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν τα εμβόλια. Αυτό είναι σωστό, δεν αφορά την επιστήμη. Πρόκειται για εξαναγκασμό, για να βλέπεις ανθρώπους σαν να είναι χειραγωγημένα πιόνια που δεν έχουν αξιοπρέπεια ή αποφασιστική ικανότητα. Το τελικό εμβόλιο covid-19 δεν είναι ούτε εφάπαξ δόση. Η πρώτη διάθεση απαιτεί από τους Αμερικανούς να υποβάλουν σε δύο βολές, σε απόσταση τριών εβδομάδων. Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι χρειάζονται έως και έξι λήψεις ετησίως για να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της ανοσίας.

DR. STELLA IMMANUEL »η θεραπεία του covid είναι η υδροξυχλωροκίνη»

Στρατιωτικός στόχος 300 εκατομμυρίων Αμερικανών για εμβολιασμό
Ο στρατηγός Gus Perna μίλησε με 60 λεπτά για το μεγαλύτερο εμπόδιο τους επόμενους μήνες: να πείσει τους Αμερικανούς να κάνουν τα εμβόλια. Αυτό είναι σωστό, δεν αφορά την επιστήμη. Πρόκειται για εξαναγκασμό, για να βλέπεις ανθρώπους σαν να είναι χειραγωγημένα πιόνια που δεν έχουν αξιοπρέπεια ή ικανότητα λήψης αποφάσεων. Το τελικό εμβόλιο covid-19 δεν είναι ούτε εφάπαξ δόση. Η πρώτη διάθεση απαιτεί από τους Αμερικανούς να υποβάλουν σε δύο βολές, σε απόσταση τριών εβδομάδων. Προκαταρκτικές μελέτες δείχνουν ότι χρειάζονται έως και έξι λήψεις ετησίως για να διατηρηθεί η ψευδαίσθηση της ανοσίας.

Ο στρατός σχεδιάζει τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τη διανομή των εμβολίων όταν λάβουν την τελική έγκριση από το FDA. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης είναι, βεβαίως, ο αμερικανικός λαός. Πιο συγκεκριμένα, ο Perna ανησυχεί για τους «αντι-εμβολιαστές». Τα συναισθήματα κατά των εμβολίων και η άρνηση εμβολίων είναι «αυτό που τον κρατάει άγρυπνο τη νύχτα» – σύμφωνα με τη συνέντευξη.

Ο στρατός σχεδιάζει έναν τρόπο εμβολιασμού 300 εκατομμυρίων Αμερικανών, σαν η συγκατάθεση και η αυτο-απόφαση να μην αποτελούν μέρος της διαδικασίας. Η Αμερική μετατρέπεται σε φυτεία της Big Pharma, μια πειραματική παιδική χαρά που στρέφει τον στρατό της ενάντια στο κράτος δικαίου. Η βασική ηθική απορρίπτεται καθώς έννοιες όπως το ιατρικό απόρρητο, τα γονικά δικαιώματα και η ενημερωμένη συγκατάθεση καταργούνται. Τώρα, οι Αμερικανοί στο σύνολό τους αντιμετωπίζονται ως στρατιωτικός στόχος και εκείνοι που αρνούνται τα πλάνα επισημαίνονται ως εχθρός. (Σχετικά: Εάν μπορούν να κλέψουν τις εκλογές και να βάλουν τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο, τότε είναι υποχρεωτικά τα υποχρεωτικά εμβόλια covid-19.

https://www.naturalnews.com/2020-11-09-mandatory-covid-vaccines-are-coming-next.html

Τα εμβόλια Covid-19 «εγκρίθηκαν» πολύ πριν τα εγκρίνει η FDA

Στην εκπομπή 60 minutes (60 λεπτά) μεταδόθηκαν πλάνα των έτοιμων φιαλιδίων που κυλούσαν στη γραμμή συναρμολόγησης στη Βαλτιμόρη. Κάθε φιαλίδιο περιέχει πέντε έως δέκα δόσεις. Η γραμμή συναρμολόγησης αντλεί ήδη τα φιαλίδια στα 400 ανά λεπτό. Ο στρατηγός Perna δεν αποκάλυψε ποια εταιρεία είχε ήδη «εγκριθεί» σκιωδώς να κατασκευάσει τις δόσεις εκ των προτέρων. Τα εμβόλια είναι πιθανότατα το προϊόν της Pfizer και της Moderna. Οι δύο εταιρείες απελευθερώνουν ένα νέο είδος τεχνολογίας εμβολίων που ονομάζεται θεραπείες mRNA. Το νέο πείραμα αναπτύσσει ξένο κώδικα σε ανθρώπινα κύτταρα, πειρατεία των κυτταρικών διεργασιών και αναγκάζοντας τα ριβοσώματα να παράγουν ακίδες πρωτεΐνες (ιδιότητες κοροναϊών). Το μεμονωμένο ανοσοποιητικό σύστημα αναγκάζεται να αντιδράσει σε αυτήν τη διαδικασία αντιγραφής του αυτοάνοσου ιού.

https://www.naturalnews.com/2020-07-27-more-people-symptoms-modernas-mrna-covid19-vaccine.html

Ο στρατηγός Perna δεν αποκάλυψε πόσα φιαλίδια του εμβολίου είχαν αποθηκευτεί πριν χορηγηθεί η faux έγκριση FDA. Η διαδικασία είναι τόσο κρυφή και δόλια όσο η διαδικασία ψηφοφορίας του 2020. Η επιστήμη και η δημοκρατία χάνουν τόσο τη διαφάνεια όσο και τη λογοδοσία στην Αμερική το 2020. Η χώρα βρίσκεται σε επικίνδυνο μέρος καθώς οι φαρμακευτικές εταιρείες ξεφεύγουν από την επιστημονική απάτη και ενθαρρύνονται από το φρικτό φάντασμα του Josef Mengele, με τη δύναμη να κινητοποιήσουν τον στρατό σαν μια επιστημονική δικτατορία που διαμορφώνεται σύμφωνα με το Τρίτο Ράιχ. Ακόμα χειρότερα, θεωρείται ότι ο πολίτης είναι εγγενώς βρώμικος και άρρωστος και πρέπει να υποβληθεί στο σύνολό του στα πειράματα, καθώς ο στρατός στενεύει τους διαφωνούντες και εξαλείφει τα άτομα που δεν συναινούν σαν να είναι κάποια στρατιωτική απειλή που πρέπει να εξαλειφθεί.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/josef-mengele

nikosxeiladakis.gr

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Πήγαν να κάνουν τεστ κορωνοϊού σε πολίτες και δέχθηκαν επίθεση με δυναμιτάκια!

Μια διαφορετική υποδοχή είχαν στην Κοινότητα Μετοχίου του Δήμου Δυτ. Αχαϊας, νοσηλευτές που πήγαν για την πραγματοποίηση τεστ κορονοϊού.

Άγνωστοι άρχισαν να τους πετούν δυναμιτάκια!

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας εκδόθηκε το παρακάτω σχόλιο-απάντηση σχετικά με ανάρτηση στο διαδίκτυο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Μετοχίου:

«Ο ρόλος του Προέδρου της Κοινότητας είναι να διεκδικεί. Να συνεργάζεται με την δημοτική αρχή. Να εργάζεται για την κοινότητά του προσφέροντας στους συνδημότες του, υπηρετώντας παράλληλα με σεβασμό και ήθος το αξίωμα που του εμπιστεύτηκαν οι δημότες. Δυστυχώς ο πρόεδρος της Κοινότητας Μετοχίου, για πολλοστή φορά, υιοθετεί στρατηγικές για προσωπική προβολή και εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων, διαδικασίες που δεν έχουν σχέση με τα συμφέροντα των κατοίκων και της κοινότητας του.

Ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μετοχίου ενημερώθηκε έγκαιρα και έγκυρα από Αντιδήμαρχο της δημοτικής ενότητας Λαρίσου για τη διενέργεια των Rapid Test, τα οποία διενεργήθηκαν από κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στο Λάππα με την τεχνική υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Στην διαδικασία αυτή, κρίσιμη για την υγεία της Κοινότητας επέλεξε να μην συμμετάσχει, όπως και σε μια σειρά κορυφαίων θεμάτων που απασχολούν την Κοινότητα του, όπως το νερό, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, οι αθλητικές υποδομές κ.α.

Είναι απορίας άξιο πως ο Πρόεδρος της Κοινότητας δεν ανέφερε στην ανάρτηση του τίποτα για την πρωτοφανή και απαράδεκτη επίθεση με δυναμιτάκια, εναντίον των νοσηλευτών που ήρθαν και διενήργησαν τα τεστ διερεύνησης κρουσμάτων κορονοϊού, η διαδικασία συνεχίστηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας. Συμφωνεί με τις φασιστικού τύπου συμπεριφορές που είχαν στόχο να ματαιωθεί η διενέργεια των τεστ και να εκθέσουν την Κοινότητά του στο πανελλήνιο;

Καλούμε για μια ακόμη φορά τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μετοχίου να αφήσει τους θεατρινισμούς και τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να υπηρετήσει με σεβασμό τον θεσμό του Προέδρου. Ως Δημοτική αρχή δηλώνουμε ότι στηρίζουμε όπως έχουμε καθήκον και υποχρέωση την Κοινότητα Μετοχίου και επιθυμούμε την καλή συνεργασία με το Πρόεδρό της. Οι προσωπικές επιλογές, οι ύβρεις, οι συκοφαντίες και οι συνεχής προσπάθειες σπίλωσης της δημοτικής αρχής δεν επιλύουν κανένα πρόβλημα του δημότη.

Ο καθένας από εμάς αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη ενώ ο λαός της Δυτικής Αχαΐας έχει κρίση και αντιλαμβάνεται».

 

 

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί