17 Σεπτεμβρίου 2021

Σκάνδαλο: Η Γαλλία πούλησε εξελιγμένη τεχνολογία σε Τουρκία για το μαχητικό TF-X αφού πούλησε τα Rafale F.3 στην Ελλάδα!

/

Σκάνδαλο: Η Γαλλία πούλησε εξελιγμένη τεχνολογία σε Τουρκία για το μαχητικό TF-X αφού πούλησε τα Rafale F.3 στην Ελλάδα!

Κανείς από την κυβέρνηση δεν σκέφθηκε να θέσει ρήτρες στην Dassault για την απαγόρευση πώλησης τεχνολογιών αιχμής στην Άγκυρα


Μια είδηση που απλά καταδεικνύει ότι η Αθήνα, ανεξάρτητα κυβερνήσεων, επαναλαμβάνει τα ιστορικά λάθη έναντι της Τουρκίας σε ότι αφορά την ανοχή ενίσχυσης της τουρκικής πολεμικής μηχανής: Όπως συνέβη και με τα γερμανικά υποβρύχια Type 214, των οποίων την ανάπτυξη χρηματοδότησε η ελληνική παραγγελία του 1998 και δεν μπήκε μία μικρή παράγραφος στο συμβόλαιο μια ρήτρα που να απαγορεύει την πώλησή τους στη Τουρκία το ίδιο έργο παίζει και η... γαλλική Dassault σήμερα!

Μια απλή παράγραφος στο συμβόλαιο για τα Type 214 (δεν τα είχε αγοράσει καμία χώρα μέχρι τότε) ότι «Απαγορεύεται πώληση ή ενοικίασή τους σε χώρες που δύνανται να χρησιμοποιήσουν την σχεδίαση κατά του ελληνικού κράτους και έχουν εκπεφρασμένες απειλές και εν ισχύ casus belli κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας» δεν θα είχαμε τώρα τα έξι τουρκικά Type 214, απέναντί μας.

Κάπως έτσι εξελίσσεται, σε ένα άλλο επίπεδο, βέβαια, η προμήθεια των 24 Rafale F.3R: Μαζί με τον εξοπλισμό τους μπορεί να ξεπεράσει τα 4 δισ. ευρώ, συν την αξία των 19 μονάδων του μαχητικού Mirage 2000EGM/BGM που επιστρέφουν ΔΩΡΕΑΝ στην Γαλλία!

Είναι η πρώτη πώληση και η μοναδική μέχρι στιγμής (θα δούμε αν ακολουθήσει η Κροατία) που η Dasault έκανε στην Ευρώπη για το Rafale, έχοντας χάσει όλους τους μέχρι σήμερα διαγωνισμούς από τους Αμερικανούς με το F-35μ (Βέλγιο, Ελβετία, Ολλανδία, Δανά, Νορβηγία κλπ).

Και εδώ λοιπόν δεν μπήκε μια παράγραφος στο, έτσι ή αλλιώς «αποικιακό» συμβόλαιο (από άποψη τιμών και προβλέψεων): Ότι η Dassault δεν θα πουλήσει τεχνολογίες αιχμής «σε χώρες που δύνανται να χρησιμοποιήσουν την σχεδίαση κατά του ελληνικού κράτους και έχουν εκπεφρασμένες απειλές και εν ισχύ casus belli κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Και γενικά δεν θα συμφωνήσει το γαλλικό κράτος σε μία τέτοια πώληση.

Δεν νομίζουμε να είχε αντίρρηση η Dassoult, ούτε το Παρίσι.

Όπως είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είχε αντίρρηση η γερμανική TKMS το 1998 όταν έψαχνε μανιωδώς πελάτη για τα Type 214 για να μοιραστεί το κόστος και το ρίσκο ανάπτυξης (και τελικά επιβεβαιώθηκε πλήρως η λογική των Γερμανών μαθαίνοντας «στο κασίδι του κεφάλι», όπως θα θυμούνται όλοι με τα «υποβρύχια που έγερναν»).

Τώρα λοιπόν η Dassault (που θα εισπράξει από την απένταρη Ελλάδα 4 δισ. ευρώ), χωρίς να εμποδίζεται από καμία ρήτρα από το συμβόλαιό της με τους Έλληνες, παρέδωσε στην τουρκική Τurkish Aerospace Industries (TAI), δηλαδή στη τουρκική αεροναυπηγική βιομηχανία, ότι πιο «τεχνολογικής αιχμής» και μάλιστα κρίσιμης σημασίας: Το λογισμικό σχεδίασης και παραγωγής του εγχώριου τουρκικού 5ης γενιάς TF-X (φωτό) και ειδικά των κινητήρων του!

Το οποίο μαχητικό προβλέπεται να πετάξει για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2023. Το λογισμικό αφορά την  πλατφόρμα 3DEXPERIENCE PLM (Product Lifecycle Management)  την ψηφιακή “δίδυμη” τεχνολογία PLM για την ανάπτυξη των κινητήρων του μαχητικού!

Ο κινητήρας θα βασίζεται σε υπάρχον σχέδιο για τις μονάδες προπαραγωγής και εν συνεχεία στις μονάδες παραγωγής του TF-X από το 2027, θα εγκατασταθεί νέος κινητήρας που σχεδιάζει η τουρκική TRMotor βάσει της πλατφόρμας 3DEXPERIENCE PLM (Product Lifecycle Management) που της πούλησε η Dassault!

Tώρα ποιος φταίει;

Η Dassault ή οι κυβερνητικοί υπεύθυνοι που δεν δέσμευσαν την Dassault να μην πουλήσει ποτέ τουλάχιστον διαρκούντος του συμβολαίου για τα Rafale F.3, τεχνολογίες αιχμής στη Τουρκία;

Όταν έκανε εκείνο το ραντεβού τον Αύγουστο του 2020 στο Μαξίμου με τον μακαρίτη τον Ολιβιέ Ντασσώ, ο Κ.Μητσοτάκης με την διαμεσολάβηση μεγάλου Έλληνα οικονομικού παράγοντα, δεν σκέφθηκε κάποιος από τους συμβούλους του να θέσουν τον όρο αυτόν στον Ντασσώ που «καιγόταν» να πουλήσει τα Rafale σε μία, έστω, χώρα του ΝΑΤΟ;

Όταν σε έξι χρόνια τα ελληνικά Rafale πιθανόν θα αντιμετωπίζουν στον αέρα τα τουρκικά TF-X, τι θα έχουν να απολογηθούν οι νυν πολιτικά υπεύθυνοι για εκείνη την «απρονοησία» τους; Τι θα σκέφτονται οι πιλότοι της ΠΑ; Μάλλον ότι σκέφτονται τώρα τα στελέχη του ΠΝ για τους Έλληνες υπεύθυνους της παραγγελίας στην Γερμανία του 1998 για τα Type 214: «Δυστυχώς τους ένοιαζαν άλλα πράγματα, όχι η πατρίδα»...


pronews.gr

Σύζυγος του εισαγγελέα Γ.Τσιρώνη: «Ο σύζυγος μου πέθανε από το εμβόλιο - Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα»

Σύζυγος του εισαγγελέα Γ.Τσιρώνη: «Ο σύζυγος μου πέθανε από το εμβόλιο - Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα»


«Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Από τις 6 μέχρι 11 πέθαινε και επανερχόταν»


Συγκλονίζει η σύζυγος του εισαγγελέα Εφετών Γιώργου Τσιρώνη ο οποίος είχε πέσει σε κώμα μετά τον εμβολιασμό του κατέληξε πριν λίγες μέρες σε ηλικία 60 ετών.

Ο εισαγγελέας Τσιρώνης είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca και μετά εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Πάτρας με πνευμονική εμβολή. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του υπέστη καρδιακή ανακοπή και εισήχθη στη ΜΕΘ. Όπως αναφέρει η σύζυγός του: «Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Από τις 6 μέχρι 11 πέθαινε και επανερχόταν».

Η σύζυγός του Τασία Δημητρίου μιλάει για πρώτη φορά για το θάνατό του στο thebest.gr και τα λόγια της συγκλονίζουν:

«Ο Γιώργος πέθανε από το εμβόλιο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα» αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν είναι αντιεμβολιάστρια.

«Δεν μίλησα όλο αυτό το διάστημα γιατί δεν ήθελα να πάρω θέση σε αυτόν τον πόλεμο που γίνεται με τους αντιεμβολιαστές και μη. Δεν ήθελα να “πάρω ανθρώπους στο λαιμό μου”. Δεν ήθελα κάποιος εξαιτίας αυτού που συνέβη σε μας να μην κάνει το εμβόλιο και να περάσει βαριά κορωνοϊό και να κινδυνεύσει. Δεν ήθελα να πάρω θέση. Αφοσιώθηκα στο Γιώργο, εκεί ήταν η ενέργεια και η ψυχή. Όντως αυτό το εμβόλιο ήταν άσχημο» είπε.

Και συνέχισε: «Τραβήξαμε έναν κλήρο σκληρό, κακό και ανελέητο. Είναι λίγοι στατιστικά οι άνθρωποι που μπορεί να πάθουν αυτό που συνέβη στην περίπτωσή μας. Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια. Κάναμε και τη δεύτερη δόση με το παιδί μου, έστω και αν τρέμαμε. Είναι μικρή η πιθανότητα γι αυτή την παρενέργεια γι αυτό κι εμείς εμβολιαστήκαμε. Από την άλλη αν πω ότι ο Γιώργος δεν πέθανε από το εμβόλιο, θα πω ψέματα».

«Για να μην λέγονται και ακούγονται ανακρίβειες, ο Γιώργος πήγε με πολύ καλή διάθεση να κάνει το Astrazeneca. Τότε βέβαια ήμασταν στην αρχή και δεν είχαμε μάθει για τις παρενέργειες που είχε τελικά αυτό το εμβόλιο. Πήγαμε όλοι στην οικογένεια να εμβολιαστούμε και δεν πάθαμε τίποτα. Εκείνος όμως λίγες μέρες μετά την πρώτη δόση, ένιωθε μεγάλη κόπωση η οποία συνεχιζόταν».

Στη συνέχεια περιγράφει την αδιαθεσία που άρχισε να νιώθει.

«Επειδή δεν χρειαζόταν να πάει στα δικαστήρια περνούσε τις μέρες στο γραφειάκι του, διαβάζοντας και γράφοντας ποιήματα. Πήγαμε σε παθολόγο και μας έστειλε για εξετάσεις οι οποίες θα καθυστερούσαν βέβαια κάπως. Εμφάνισε δύσπνοια μέσα στην νύχτα της 1ης προς 2ας Απριλίου. Του είπα να πάμε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος δεν είχε το κουράγιο ούτε γι΄αυτό. Όλη νύχτα διάβαζα, έβλεπα για μία περίπτωση ενός ανθρώπου στη Σύρο που είχε πάθει το ίδιο και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε. Πήγαμε νωρίς το πρωί με τα πόδια σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Κάναμε εξετάσεις. Βγήκαν καλές όμως εκείνος αισθανόταν τρομερά κουρασμένος και χρειαζόταν οξυγόνο. Μετά από αξονική φάνηκε ότι υπήρχαν θρόμβοι στον πνεύμονα. Τον κράτησαν για να ακολουθήσει αγωγή που θα συνέχισε στο σπίτι μετά από τις μέρες, όμως τα ξημερώματα αισθάνθηκε μια ζαλάδα και έπεσε λιπόθυμος.

Έγιναν απινιδώσεις, τον επαναφέραν και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές. Από τις 6 μέχρι 11 πέθαινε και επανερχόταν. Έγινε έκρηξη θρομβώσεων.

Μείναμε εκεί 20 μέρες και προσευχόμουν έξω από τη ΜΕΘ μέρα-νύχτα. Από εκεί πέρα πήγαμε στον Άγιο Ανδρέα, περάσαμε ένα εφιαλτικό τρίμηνο και επιστρέψαμε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο 20 μέρες πριν το τέλος ελπίζοντας πλέον σε μία αποκατάσταση. Είχαμε ελπίδες. Θα είχαμε μπροστά μας έναν Γολγοθά αλλά θα το παλεύαμε.


Την ημέρα που με πήραν να μου πουν ότι «έφυγε» μου είχαν πει ότι θα κάτσει σε καρέκλα επιτέλους. Δεν άντεξε όμως η καρδιά του και «έφυγε». Πιθανόν είπαν να έπαθε πνευμονική εμβολή. Ήταν εύσωμος και το μόνο που πρόβλημα που είχε ήταν η υπέρταση. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα».

  pronews.gr σ.

«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων

«Θερίζουν» θάνατοι και παρενέργειες από τα εμβόλια Covid-19 - Τι καταγράφει η βάση δεδομένων της ΕΕ - Μαρτυρίες θυμάτων

Η 19χρονη Άννα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να «κόψουν» τα πολυδιαφημισμένα self test απαιτώντας από όσους φοιτητές δεν έχουν εμβολιαστεί να πληρώνουν rapid test για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί. 

Όπως περιγράφει η μητέρα της, ο μηνιαίος προϋπολογισμός για τα rapid test ανερχόταν στα 80 ευρώ, ποσό που η οικογένεια δεν μπορούσε να πληρώνει και έτσι η 19χρονη Άννα προγραμμάτισε το ραντεβού της.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η μητέρα της φοιτήτριας η Άννα εμβολιάστηκε τις 2 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι.

Το νεαρό κορίτσι από τη δεύτερη μέρα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο και έντονη ατονία που την έριξε σε λήθαργο. Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, η 19χρονη η οποία είχε ακόμα τις ίδιες παρενέργειες, αναζήτησε γιατρό καθώς είχαν πρηστεί οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης.

 

 

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο της είχε προκαλέσει «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα». 

Η μητέρα της μετά από πολύ κόπο κατάφερε να επικοινωνήσει με την εταιρεία της Pfizer και ενημερώθηκε ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολιασμού.

Η μητέρα καταγγέλλει μιλώντας στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ότι μια παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν της εξήγησε τι έχει συμβεί ζητώντας να εξετάσει το παιδί της, ενώ όταν απευθύνθηκε σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και συστημικά ΜΜΕ, αρνήθηκαν να την ακούσουν.

Η 19χρονη Άννα αυτή τη στιγμή ακολουθεί αγωγή με αντιβίωση η οποία όπως λέει η μητέρα της δεν την έχει βοηθήσει ακόμα. Το άγχος και η οργή κατακλύζουν την οικογένεια: Ο κυβερνητικός εκβιασμός κατέστρεψε την υγεία της 19χρονης κόρης τους.

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος απόλυτα υγιής άνθρωπος, με αθλητική κράση, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, Γιάννης Νάκος, ηλικίας μόνο 33 ετών, καταγγέλλει ότι «πείστηκε να κάνει το λόγω της κυβερνητικής προπαγάνδας και του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να το αποφύγει με όλες τις απειλές και τους περιορισμούς που έθεσε η κυβέρνηση, αλλά αυτή την στιγμή δύο μήνες μετά την πρώτη δόση έχει καταρρεύσει σωματικά».

Ο αθλητής αναφέρει ότι έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου τον Ιούλιο και μετά την πρώτη εβδομάδα, ενώ προπονούνταν στο γυμναστήριο, ξαφνικά αισθάνθηκε ότι τα πόδια του δεν τον κρατούσαν, είχε τρέμουλο, βραδυκαρδία και τάση λιποθυμίας.

Ο αθλητής επικοινώνησε αμέσως με καρδιολόγο, ο οποίος τον ρώτησε εάν είχε εμβολιαστεί. Για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Γιάννης Νάκος δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι του και ένιωθε έντονη αδυναμία.

Ο 33χρονος πρωταθλητής Ελλάδος υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων (τις οποίες έπρεπε να κάνουν όλοι οι υποψήφιοι για εμβολιασμό με κυβερνητικό κόστος) και τελικά αποδείχτηκε ότι ο οργανισμός του είναι θρομβοφιλικός και ότι κινδυνεύει να υποστεί έμφραγμα, εγκεφαλικό ακόμα και πνευμονική εμβολή.

Μετά από δύο μήνες σχεδόν, ο αθλητής εξακολουθεί να υποφέρει από τρέμουλο στο αριστερό του πόδι κάτω από την γάμπα γεγονός που τον εμποδίζει να συνεχίσει την άθληση και τις προπονήσεις του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 28 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.076.917. Όλα αυτά με δεδομένες τις κατηγορίες για υποκαταγραφή (στις οι κατηγορίες αυτές ανεξάρτητων ιατρών μιλάνε για 90% απόκρυψή τους από τους επίσημους φορείς).

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος. Ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact. 

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

- COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

- COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

- COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

- COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 28 Αυγούστου του 2021

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.266 θάνατοι και 900.032 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 6.029 θάνατοι και 254.648 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 4.991 θάνατοι και 965.095 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

- Συνολικά έχουν καταγραφεί 966 θάνατοι και 69.762 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα περιστατικά αφορούν παρενέργειες και θανάτους που έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό και για τα οποία έχει συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παγκοσμίως καταγράφεται το 10% των περιστατικών. 

Ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται το 1% έως 10%. Όσον αφορά την Ελλάδα ο Δ.Κούβελας υποστήριξε πως σύμφωνα με ανακοίνωση καθηγητή ότι έχουν καταγραφεί μόλις... δύο θάνατοι!

Η απάντηση όλων των ιατρών σχεδόν είναι πως είναι φυσιολογική παρενέργεια και δεν κάνουν καν αναφορά για καταγραφή τους. .


Σύμφωνα με όσα λέει ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός στο pronews.gr: «Δεν γίνεται σωστά η φαρμακοεπαγρύπνηση στην Ελλάδα. Δεν είναι ικανός κανένας να κρίνει άμεσα εάν έναν περιστατικό οφείλεται σε εμβόλιο ή όχι, οπότε θα πρέπει να καταγράφονται όλα». Ενώ τονίζει πως «Όταν καταγράφεις επιλεκτικά συμμετέχεις σε απόκρυψη παρενεργειών». 

 pronews.gr

 

ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Για να πάρει δικόγραφο ο Καστοριανός πολίτης πρέπει να κάνει το πειρα/ο εμβόλιο η το αμφιλεγόμενο τεστ.

 17-9-2021 11:02 πμ

 

dikastirio_kastorias1


Για να πάρει δικόγραφο ο Καστοριανός πολίτης πρέπει να κάνει το πειραματικό εμβόλιο η το αμφιλεγόμενο τεστ.

Καταθέτεις μια μήνυση και δεν έχεις την δυνατότητα να λάβεις ως πολίτης την δικογραφία παρά μόνο αν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό ράπιγκ τεστ, ωμός εκβιασμός του πολίτη από λειτουργούς της δικαιοσύνης με εντολή του υπουργείου προφανώς.

Αυτό από μόνο του συνιστά κατάργηση της δικαιοσύνης εν ονόματι του θανατηφόρου εμβολιασμού.

Ένας αστυνομικός απαγορεύει παντελώς την είσοδο στα δικαστήρια της Καστοριάς.

Αυτό ισχύει εδώ και μήνες, είχε την δυνατότητα ο πολίτης όμως να πάει στον Δικηγορικό Σύλλογο ο οποίος βρίσκεται κοντά στην είσοδο των δικαστηρίων της Καστοριάς,  απαγορεύτηκε και αυτό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη χθες 16-9-2021 σύμφωνα με το ρεπορτάζ.