29 Αυγούστου 2021

Παρέμβαση Κούβελα στην διαδήλωση: «Δεν είναι οι άνθρωποι κοπάδι να τους μαρκάρεις – Ο μαζικός εμβολιασμός δημιουργεί μεταλλάξεις»,ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθ΄ ύλην αρμόδιος για τα εμβόλια και όχι οι πλαστικοί χειρούργοι και οι συνδικαλιστές...

Βαρύνουσας σημασίας ήταν η επιστημονική παρέμβαση του καθηγητή Φαρμακολογία,ς καθ’ ύλην αρμοδίου για τα εμβόλια, Δημήτρη Κούβελα, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων και δη του εμβολίου για τον COVID.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο χειρότερος σύμβουλος είναι ο φόβος.

Κάποιος πρέπει να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις ελεύθερα, πάντα με την συμβουλή εναό θεράποντος. Αυτό πρεσβεύει η ιατρική επιστήμη του 21ου αιώνα.

Δεν είναι οι άνθρωποι κοπάδι, να το μαρκάρουμε, όπως μας αρέσει.

Δουλειά του γιατρού είναι να κάνει τον κόσμο να κάνει καλύτερα. Ο φόβος από μόνος του μας αρρωσταίνει χειρότερη.

Δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή την κατάσταση, στην οποία ο φόβος είτε της ασθένειας είτε του εμβολίου, αλλά πλέον, είτε της ανεργίας είτε της κοινωνικής απαξίας είτε της απώλειας των βασικών ατομικών μας ελευθεριών, μας απειλεί.

Επιστημονικά υπάρχουν άνθρωποι, που πραγματικά το εμβόλιο θα μπορούσε να τους ωφελήσει. Άνθρωποι όμως που δεν ανήκουν σε επικίνδυνες ομάδες, όντες είτε πολύ νέοι είτε υγιείς είτε παιδιά κτλ και δεν κινδυνεύουν από τον κορωνοϊό είναι υπερβολή να τους εμβολιάζουμε.

Όχι μόνο λόγω των πιθανών παρενεργειών, αλλά επειδή αν εμβολιαστεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού, τότε δίνεται η δυνατότητα μεταλλάξεων που παρακάμπτουν την άμυνά μας.

Δεν θα πρέπει να εμβολιάζονται όλοι μαζικά, αλλά μόνο όσοι το χρειάζονται».

.΄

 

 



Σε εξέλιξη μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού! (φώτο-βίντεο) ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 29-8-2021 ΩΡΑ 19:00


Σε εξέλιξη μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού! (φώτο-βίντεο)


Χιλιάδες Έλληνες ζητούν την παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη


Σε εξέλιξη βρίσκονται μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων Απαρτχάιντ τα οποία έχει επιβάλει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη. Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και το πλήθος αυξάνεται διαρκώς. 

Προς το παρόν η συγκέντρωση είναι ειρηνική και δεν υπάρχουν ευτράπελα, παρόλα αυτά στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Πολλοί από τους διαδηλωτές κρατούν στα χέρια τους ελληνικές σημαίες και τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο, ενώ το «παρών» δίνει η κίνηση «Ελεύθεροι Ξανά» που έχει συγκροτήσει ο γιατρός Φαίδων Βόβολης.

Οι ίδιοι, κρατούν ελληνικές σημαίες, σταυρούς και φωνάζουν «όχι στην υποχρεωτικότητα», «όλοι μαζί λέμε όχι στους εκβιασμούς τους»

Παράλληλα διαδηλωτές απαιτούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί, ενώ υπάρχουν και σχετικά πανό.

Πολίτες έχουν φτάσει με πούλμαν, από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως δηλώνουν.

Λόγω της συγκέντρωσης κλειστή είναι η λεωφόρος Αμαλίας, ενώ με εντολή της ΕΛΑΣ έκλεισε ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» από τις 18:00, ενώ τα δρομολόγια του Τραμ φτάνουν έως τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Εικόνες από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 

Δείτε LIVE εικόνα 

Ζωντανές Web Κάμερες Βουλή των Ελλήνων - Αθήνα

Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη 


ΑΙΣΧΟΣ-Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ - ΒΙΝΤΕΟ


Χωρίς σχόλια: 
Δείτε τον γελοίο !!!!

Επιστολή-κόλαφος καρδιολόγου σε πρόεδρο ΕΚΑΒ: «Μην διαχωρίσετε εργαζόμενους με ανυπόστατα επιστημονικά κριτήρια»


Επιστολή-κόλαφος καρδιολόγου σε πρόεδρο ΕΚΑΒ: «Μην διαχωρίσετε εργαζόμενους με ανυπόστατα επιστημονικά κριτήρια»

Τι δηλώνει για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID-19


Πρωτοκολλημένη ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ έστειλε σε ΜΜΕ ο κ. Δημήτριος Ευθυμιάδης – Καρδιολόγος – Ιατρός επείγουσας αεροπορικής ιατρικής / Διευθυντής ΕΣΥ – ΕΚΑΒ Αθηνών για τα κυβερνητικά μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού στους υγειονομικούς.

Στην επιστολή αυτή αναφέρεται σε αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή που έστειλαν στις 22.08.2021 επιστήμονες του χώρου ης υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κυβέρνηση της χώρας τους και με την οποία εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για το χειρισμό της πανδημίας για μια σειρά από λόγους.

Ο κ. Ευθυμιάδης δηλώνει ανοιχτά ότι συντάσσεται με τη συγκεκριμένη επιστημονική ομάδα η οποία δηλώνει ότι: «δεν μπορούν να παραμείνουν σιωπηλοί εφαρμόζοντας πολιτικές που έχουν επιβάλλει μια σειρά υποτιθέμενων “θεραπειών” η οποίες είναι στην πραγματικότητα χειρότερες από την ίδια την ασθένεια».  

Ο Έλληνας γιατρός τονίζει παράλληλα ότι: «Ο ολικός και δη υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν νοείται επιστημονικά και νομικά ως προϋπόθεση για τον τερματισμό των περιορισμών». 

Τέλος και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό δήλωσε: «Σας καλώ να μην διαχωρίσετε εργαζόμενους με ανυπόστατα επιστημονικά κριτήρια εφαρμόζοντας διοικητικές οδηγίες οι οποίες ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία λόγω επιχειρησιακής ανεπάρκειας»

Παράλληλα με τη δική του επιστολή ο κ. Ευθυμιάδης επισυνάπτει και την αντίστοιχη ανοιχτή επιστολή επιστημόνων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου προς κυβερνώντες της χώρας τους η οποία και αποτελεί βάση της δικής του.

 

 

Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

Έβρος: Χιλιάδες Αφγανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για την «έφοδο» - Εκατοντάδες μπαίνουν αυτή την στιγμή

Έβρος: Χιλιάδες Αφγανοί συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη για την «έφοδο» - Εκατοντάδες μπαίνουν αυτή την στιγμή


Αφγανοί: «Μάθαμε ότι η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα και ήρθαμε»


Στην Ανδριανούπολη έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται χιλιάδες Αφγανοί μετά την δημοσίευση σε τουρκικά κοινωνικά δίκτυα της «πληροφορίας» ότι «η Ελλάδα  άνοιξε τα σύνορά της για να τους υποδεχθεί»!

Ήδη εκατοντάδες από αυτούς πέρασαν επί ελληνικού εδάφους υπό την καθοδήγηση Τούρκων, διασχίζοντας δύσβατα σημεία σε βουνά και στο ποτάμι και εισέρχονται στη χώρα.

Αυτή την στιγμή περίπου 200 άτομα έχουν πλησιάσει τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και περιμένουν να πέσει η νύχτα για να μπουν από τις αφύλακτες διαβάσεις.

Οι εισβολείς, έχοντας περπατήσει εκατοντάδες χιλιόμετρα, μέσω Αδριανούπολης και του χωριού Καπιτάν Αντρέεβο του Δήμου Σβίλεγκραντ, που βρίσκεται στα σύνορα Βουλγαρίας-Τουρκίας, πέρασαν στα ελληνικά χωριά Δίκαια και Ορμένιο στο τριεθνές από την πλευρά της Βουλγαρίας!

Όλα αυτά βέβαια λίγες ημέρες αφότου το Μέγαρο Μαξίμου είχε σπεύσει να «πανηγυρίσει» ότι ο  Έλληνας πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος είχαν «συμφωνήσει» στις 20 Αυγούστου ότι «οι Αφγανοί θα πρέπει να μείνουν κοντά στις εστίες τους»! Προφανώς η περιοχή του Έβρου είναι κοντά στο Αφγανιστάν και με το σκεπτικό αυτό βρέθηκαν εκεί.

Οι  Αφγανοί κατευθύνθηκαν προς την Αδριανούπολη για να φτάσουν στα σύνορα μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει ότι οι «πόρτες» της Ελλάδας είναι ανοιχτές από σήμερα Σάββατο 28 Αυγούστου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την 31η του μήνα, για να μπει όποιος θέλει στην χώρα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που βρέθηκαν στα σύνορα αναφέρουν πως η φήμη κυκλοφόρησε μέσω πολλών σχετικών ανακοινώσεων στα social media, χωρίς να μπαίνουν πάντως σε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Προφανώς οι  «φήμες» αυτές δεν είναι τυχαίες αλλά αποσκοπούν για ακόμη μια φορά  στη δημιουργία ενός κλιματος πίεσης από την Τουρκία έτσι ώστε η Ελλάδα να ενδώσει και να δεχτεί χιλιάδες αλλοδαπούς όχι απαραίτητα μόνο Αφγανούς.

Μετά από την ανακοίνωση αυτή του ανοίγματος της διέλευσης προς την Ελλάδα, κάποιοι Αφγανοί κατευθύνθηκαν προς τα σύνορα Pazarkule ενώ άλλοι πήγαν προς τη Βουλγαρία, στη συνοριακή πύλη Kapıkule. 

Ο Σαφίκ Ντανίς, ένας Αφγανός που ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη και έφτασε στην Αδριανούπολη, δηλώνει στην εφημερίδα Sozcu:

«Ήρθαμε εδώ γιατί η Ελλάδα άνοιξε τις πόρτες της στα σύνορα. Διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάρα πολλές ανακοινώσεις σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων και για αυτό ήρθαμε.

Στις ανακοινώσεις αυτές αναφέρεται πως τα σύνορα θα παραμείνουν ανοιχτά από 28 μέχρι 31 Αυγούστου. Γι' αυτό εγώ θα περιμένω μέχρι την 31η Αυγούστου. Φύγαμε από το Αφγανιστάν λόγω της καταπίεσης των Ταλιμπάν». 

Ένας άλλος μετανάστης, ο Μεχμέτ Χακάι, είναι πιο αισιόδοξος δηλώνοντας στο ίδιο τουρκικό Μέσο Ενημέρωσης πως «μεταδόθηκε ότι η Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες της από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου και για αυτό ήρθαμε στην Αδριανούπολη και φτάσαμε στα σύνορα με την Ελλάδα όπου μας είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα περιμένουμε μέχρι την 31η Αυγούστου να ανοίξουν οι πύλες». 


Pronews

 

Καστοριά : Μετά το εμβόλιο γέμισε το κορμί του του 85 χρόνου , πληγές.

 

 Μετά το εμβόλιο γέμισε το κορμί του του 85 χρόνου , πληγές. 
 
Πληγές φέρει κυρίων στα δάκτυλα του χεριού του και στα δυο του πόδια.Τα οποία εκδηλώθηκαν μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο γιατρός του ζήτησε 50+ 50 = 100 ευρώ για ανάλυση αίματος. Χρήματα τα οποία δεν διαθέτει.
 
 Για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται το επώνυμο του 85 χρόνου κ.Γιώργου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Λεωφορεία αναχώρησαν από την Καστοριά για την συγκέντρωση του Συντάγματος κατά του υποχρεωτικού εγκληματικού πειραματικού εμβολίου

 

 Λεωφορεία αναχώρησαν από την Καστοριά για την συγκέντρωση του Συντάγματος κατά του υποχρεωτικού εγκληματικού πειραματικού εμβολίου. 

Δεκάδες είναι και τα ΙΧ αυτοκίνητα τα οποία άλλα έφυγαν χθες και άλλα σήμερα.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ στο Σύνταγμα.Και αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

Να σημειώσουμε ο,τι χιλιάδες σε όλη την Ευρώπη διαδηλώνουν κατά του πειραματικού άρα εγκληματικού εμβολίου του θανάτου.

 


 


Δ. Μακεδονία: Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης

2.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης

 

Με τις ευλογίες των ιερωμένων:Μετατρέπουν τις εκκλησίες σε εμβολιαστικά κέντρα- Κινητά συνεργεία θα περιμένουν τους πιστούς- Εμβολιασμοί με κάθε μέσο!


Εμβολιασμοί με κάθε μέσο: Μετατρέπουν τις εκκλησίες σε εμβολιαστικά κέντρα- Κινητά συνεργεία θα περιμένουν τους πιστούς!

Εμβολιασμοί και από ιδιώτες γιατρούς


Ησυχία δεν μπορεί να βρει ο κόσμος από την κυβερνητική πίεση για εμβολιασμό κάθε πολίτη (θέλει δεν θέλει) καθώς ξεκινούν σήμερα "πιλοτικά" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού έξω από ιερούς ναούς σε πλατείες από κινητά συνεργεία. Τη συγκεκριμένη πρακτική είχε αποκαλύψει προ ημερών ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Έτσι μετά την προσευχή του πιστού και το αντίδωρο θα βρίσκει έξω από την εκκλησία και το βανάκι του Β.Κικίλια για να του "δωρίσουν" μια ένεση.

Αρωγός είναι και κάποιες πρωτοβουλίες όπως του πατέρα Ανδρέα Καλιοτζάνη, ο οποίος αποφάσισε να μετατρέπει την ενορία του σε εμβολιαστικό κέντρο, λέγοντας πως θέλει βοηθήσει «σ' αυτήν την κρίσιμη στιγμή».

Συνεπώς, ο ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στις Αρχανές Ηρακλείου Κρήτης θα μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι θα γίνονται εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Εμβολιασμοί και από ιδιώτες γιατρούς

Εντωμεταξύ, το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί από ιδιώτες γιατρούς. Οπως εξήγησε προ ημερών ο γγ του υπ. Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, τις επόμενες μέρες ιδιώτες γιατροί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού στους ασθενείς τους αλλά και να προμηθευτούν εμβόλια ώστε να προχωρούν σε εμβολιασμούς στα ιατρεία τους ή κατ' οίκον, σημειώνοντας ότι μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα συμμετέχουν 1.000 γιατροί.


Στο θέμα αναφέρθηκε χθες και ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς λέγοντας ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί από ιδιώτες γιατρούς είτε στα ιατρεία τους είτε στα σπίτια των πολιτών. Σημείωσε δε ότι έχουν ήδη γίνει 5.000 εμβολιασμοί.

 

 

Pronews