06 Δεκεμβρίου 2022

Τον Α. ΤΣΙΠΡΑ με ελάχιστο κόσμο στην Καστοριά, με κοντινά πλάνα τα άλλα σάϊτ τον εμφανίζουν με " πολύ κόσμο" !!!

Πρώτη ενημέρωση 6.12.2022 2:23μμ
 

Τον πολύ κόσμο σε πόσα τετραγωνικά τον χωράει ; αύριο θα δώσουμε εικόνες του εμπορικού κέντρου και του σημείου που στάθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Δείτε την εικόνα του βίντεο αφαιρέστε 25 δημοσιογράφους τουλάχιστον 30 αστυνομικούς της προστασίας του μαζί  με την τοπική Ασφάλεια με πολιτική ενδυμασία βεβαίως, και κάποιους δημοτικούς συμβούλους όχι λιγότερους από 50, ήταν εκεί ο πρώην δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί ο,τι κόσμο έφερε από την Κοζάνη  στην Καστοριά και ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του Α.Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ, Θ.Καρυπίδης. Να μην έφερε  στην Καστοριά 100 άτομα όσο ήταν οι Π.Σ του τότε με τις συζύγους τους ; 

Η κ.Καρυπίδου ήταν εκεί και πρόσφερε την αγκαλιά της στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.



 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

Θεσσαλονίκη -Πυροβολισμός 16χρονου μετά από καταδίωξη: Χειροπέδες σε αστυνομικό της ΔΙΑΣ

Το σημείο όπου ο 16χρονος οδηγός αυτοκινήτου προσέκρουσε έπειτα από καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2022. 

 

Ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα αξίας 20 ευρώ, έφυγε δίχως να πληρώσει. Κλήθηκε η Άμεση Δράση και σύντομα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το όχημα και κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει. Εκείνος αρνήθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. 

Ο 16χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχείρησε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης τέσσερις φορές να εμβολίσει το περιπολικό και τις μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λίγο μετά τις Φυλακές Διαβατών επί της παλαιάς Συμμαχικής Οδού, ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τράβηξε όπλο και πυροβόλησε δύο φορές, μία στον αέρα προς εκφοβισμό και μία προς το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα η σφαίρα να καταλήξει στο κεφάλι του 16χρονου, να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να προσκρούσει σε τοίχο.

 

 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Συνελήφθη και κρατείται με εντολή εισαγγελέα ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο κατά τη διάρκεια καταδίωξης, τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο αστυνομικός. 

Ο 16χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι για την αφαίρεση της σφαίρας. Η καταδίωξη, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, όταν ο νεαρός έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει. 


 

politic.gr

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott