09 Νοεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ:Επεισόδια στα Διαβατά για την βίαιη εγκατάσταση αλλοδαπών παράνομων μεταναστών: Δυνάμεις ασφαλείας κατά Ελλήνων πολιτών



Επεισόδια στα Διαβατά για την βίαιη εγκατάσταση αλλοδαπών παράνομων μεταναστών: Δυνάμεις ασφαλείας κατά Ελλήνων πολιτών
Πορεία προς το κέντρο αλλοδαπών στα Διαβατά πραγματοποίησαν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι νωρίτερα συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για την κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί στη χώρα αναφορικά με την παράνομη μετανάστευση.

Στη συμβολή της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς με τη Συμμαχική οδό στήθηκε φραγμός από δυνάμεις ασφαλείας  και η διέλευση των διαδηλωτών εμποδίστηκε.
Σημειώνεται ότι ένταση δημιουργήθηκε επικράτησε όταν από το σημείο πέρασε ομάδα τεσσάρων παρανόμων μεταναστών.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στο Κέντρο «Υποδοχής» και Ταυτοποίησης στα Διαβατά, όταν μετά από συμπλοκή ομάδων Αφγανών τέσσερα άτομα κατέληξαν στο νοσοκομείο, μετά από μαχαιρώματα.

Αυτή είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην περιοχή, για την οποία φυσικά δεν ευθύνονται, αλλά τους την επιβάλλουν με τη βία οι αρχές.

.



pronews.gr
thestival.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Στο στόχαστρο Δήμων… οι φωτεινοί σταυροί των φαρμακείων - Αρχισαν να τους ενοχλούν και σταυροί των φαρμακίων μετά το χοιρινό ;;;

Με το πρόσχημα την έντονη φωτεινότητα των φωτεινών σταυρών των φαρμακείων - μήπως κάποιοι θέλουν να ικανοποιήσουν τους μουσουλμάνους,  να τους καταργήσουν ακόμη και από τα φαρμακεία ;

Δεν είναι τυχαία η χρονική περίοδος!! Μετά το θέμα με την προσπάθεια απαγόρευσης ψησίματος χοιρινού παρουσία των παρανόμων μεταναστών μουσουλμάνων.

Η δικαιολογία του δημοσιογράφου του OPEN ο,τι αποτελεί ίσως  πρωτοβουλία ενός υπαλλήλου του δήμου που ανακάλυψε νόμο του Μεταξά ...είναι δικαιολογία μόνο για πολύ μικρά παιδιά.


Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

.

Βίντεο: Γιώργος Καραμπελιάς (Αριστερός συγγραφέας): «Μαζέψτε όλους τους λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου»



Δείτε ποια είναι η άποψη ενός πραγματικού αριστερού συγγραφέα και διανοούμενου για τους παράνομους μετανάστες τους οποίους αποκαλεί  και εισβολείς, ως καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου δημοσιογράφου και πρώην Υπουργού της ΝΔ.

 «Μαζέψτε όλους τους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου και φτιάξτε εκεί υποδομές, μέχρι να φύγουν από την Ελλάδα» 

Να συγκεντρώσει το Ελληνικό Κράτος όλους τους παράτυπους μετανάστες σε δυο-τρία ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου, αφού πρώτα, με λεφτά της Ευρώπης, δημιουργηθούν -σε χρόνο ρεκόρ- όλες οι απαραίτητες υποδομές και να υποχρεωθούν να παραμείνουν εκεί μέχρι να αποφασιστεί η οριστική απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα!


Ο γνωστός συγγραφέας είπε με έμφαση ότι μπορεί η πρότασή του σε ένα πρώτο άκουσμα να σοκάρει την κοινή γνώμη, αλλά αποτελεί την μόνη λύση:Πρώτον, γιατί θα αποτρέψει έτσι να έρχονται όλο και περισσότεροι παράτυποι μετανάστες από την Τουρκία. Δεύτερον δεν θα αφήσει να προχωρήσει το σχέδιο μετεγκατάστασης των παρατύπων μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, το οποίο θα λειτουργήσει -όπως είπε ο ίδιος- «σαν νάρκη στα θεμέλια της Εθνικής και Κοινωνικής συνοχής του Ελληνικού λαού».

<<Αν προχωρήσει η μεταφορά των παρατύπων μεταναστών από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα θα υπάρξει επικίνδυνη αλλοίωση της ενότητας του Ελληνικού πληθυσμού, με εξαιρετικά επικίνδυνες συνέπειες, που θα προκύψουν τα αμέσως επόμενα χρόνια… Αυτοί που έρχονται από απέναντι, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Μουσουλμάνοι, έχουν συγκρουσιακές κουλτούρες σε σχέση με την Χριστιανική κουλτούρα της Ελλάδος και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενσωματωθούν ομαλά στην Ελληνική κοινωνία, όπως συνέβη στο παρελθόν με τα μεταναστευτικά ρεύματα από τα Βαλκάνια και την Αν. Ευρώπη>>>, συνέχισε ο γνωστός διανοούμενος" 

 ¨Ολη η  ομιλία του γνωστού συγγραφέα και διανοούμενου της παραδοσιακής αριστεράς στο βίντεο.
Καλεσμένοι της εκπομπής του Π.Παναγιωτόπουλου ήταν:

- Χριστόδουλος Στεφανάδης (Βουλευτής Σάμου Ν.Δ.)

- Χρήστος Πιλάλης (Στέλεχος ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

- Ζέφη Δημαδάμα (Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου ΚΙΝ.ΑΛ.)

- Γιώργος Καραμπελιάς (Συγγραφέας - Εκδότης Περιοδικού "Άρδην")



,

Σάρον Στόουν: 27 χρόνια μετά, χτυπάει ξανά αλά... «Βασικό Ένστικτο»!


sharon_stone

Η 61χρονη ηθοποιός επανέλαβε το επικό -πλέον- σταύρωμα των ποδιών της από το «Βασικό Ένστικτο», στη διάρκεια της τελετής απονομής των Βραβείων GQ Γερμανίας, που την ανέδειξαν σε «Γυναίκα της Χρονιάς»

Η Σάρον Στόουν ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων «GQ Men of the Year» και μπροστά στον 19χρονο υιοθετημένο γιο της Ρόαν Μπρόνστεϊν επανέλαβε το θρυλικό σταυροπόδι από την ταινία «Βασικό Ένστικτο», μια κίνηση που απογείωσε την καριέρα της. Έτσι 27 χρόνια μετά, η σέξι ηθοποιός έκατσε ξανά σε μια καρέκλα, με τα χέρια ακουμπισμένα πίσω κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση στην οποία ανοίγει τα πόδια της χωρίς να φοράει εσώρουχο και κάθεται ξανά σταυροπόδι.
Η ίδια μάλιστα περιέγραψε: «Πριν από μερικά χρόνια, όταν γυρίζαμε την ταινία, ο σκηνοθέτης μου είπε: "Μπορείς να μου δώσεις τα εσώρουχά σου, επειδή δεν πρέπει να τα φοράς στην συγκεκριμένη σκηνή;". «Ναι, γιατί όχι;» απάντησα. «Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου».


.

protothema.gr

Έρχεται «μεσαίωνας» στην εστίαση: Στις 10 το βράδυ μουσική «τέλος» - Επιστρέφει ο «αυτοφωράκιας»




Έρχεται «μεσαίωνας» στην εστίαση: Στις 10 το βράδυ μουσική «τέλος» - Επιστρέφει ο «αυτοφωράκιας»

Επιστροφή σε εποχές... νόμου «Παπαθεμελή» βλεπουν πολλοί ιδιοκτήτες καφέ και μπαρ, οι οποίοι βλέπουν με ανησυχία τις αλλαγές που έγιναν στο νέο ποινικό κώδικα σχετικά με την εστίαση.
Η τροποποίηση του ποινικού κώδικα ορίζει ότι η μουσική κλείνει στις 22:00 τον χειμώνα και στις 23:00 το καλοκαίρι.

Ανάστατος είναι ο κλάδος των ιδιοκτητών καφέ, μπαρ και ρεστοράν με τις νέες αλλαγές στον ποινικό κώδικα που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στον χώρο τους προς το χειρότερο σύμφωνα με τα όσα συζητούν μεταξύ τους εδώ και μέρες.

Σε μια περίοδο που όλα έδειχναν ότι βαίνουν προς το καλύτερο οι νέες τροποποιήσεις που τους αφορούν, γυρίζουν τον κλάδο πολλά χρόνια πίσω, στα χρόνια του Στέλιου Παπαθεμελή με τα ωράρια και τους «αυτοφωράκηδες».

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα η παραβίαση του ωραρίου της μουσικής τις ώρες κοινής ησυχίας-δηλαδή από τις 3.μμ μέχρι τις 5.μ.μ-η συνέχιση της πέραν του ωραρίου εκτός αν έχει δοθεί παράταση από τον Δήμο αλλά και οι φωνασκίες των θαμώνων που μέχρι τώρα ήταν πταίσματα, θα είναι πλέον πλημμελήματα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ο υπεύθυνος του μαγαζιού εάν είναι παρόν κατά την διάρκεια που σημειώνεται η παράβαση συλλαμβάνεται για να περάσει αυτόφωρο.

Αξίζει να τονισθεί ότι σε περίπτωση που ο αρμόδιος Δήμος δεν έχει δώσει παράταση ωραρίου για την μουσική τα μαγαζιά θα πρέπει να σταματούν να παίζουν τραγούδια στις δέκα το βράδυ τον χειμώνα και στις έντεκα το καλοκαίρι.

Το κράτος βάζει τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών στο ίδιο «τσουβάλι» για κάποια 24ωρα μέχρι να πάνε στο αυτόφωρο με κλέφτες, ληστές, εμπόρους ναρκωτικών και κακοποιούς που έτυχε να συλληφθούν την ίδια ώρα.
Π.χ. οι επιχειρηματίες από το Κολωνάκι θα καταλήγουν μετά την προσαγωγή τους στο κοντινό ΑΤ Ομόνοιας και θα μπαίνουν στα κελιά με όλες τις άλλες κατηγορίες συλληφθέντων, ως κοινοί εγκληματίες.
Δεν είναι μάλιστα καθόλου λίγοι οι ιδιοκτήτες στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης που αναρωτιούνται πότε θα προλαβαίνουν οι αστυνομικοί να ελέγχουν τόσα μαγαζιά για κάπνισμα, ηχορύπανση, παράβαση ωραρίου κοινής ησυχίας και παράβαση ωραρίου μουσικής.

Η συντριπτική πλειοψηφία κάνει λόγο για επιστροφή στις εποχές Παπαθεμελή με τις νέες αλλαγές που αφορούν τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τότε που «άνθησε» το περίφημο επάγγελμα του «αυτοφωράκια», του ανθρώπου δηλαδή που εμφανιζόταν ως υπεύθυνος της επιχείρησης όταν διαπιστωνόταν παράβαση και πέρναγε μια νύχτα ή δύο αν ήταν Σαββατοκύριακο στο Μεταγωγών μέχρι να παρουσιασθεί στο αυτόφωρο.

Πληρωνόταν γι΄αυτή την δουλειά και παρόλο που ενίοτε δεν είχε άλλη σχέση με την επιχείρηση, δήλωνε παρόν κάθε μέρα και νύχτα, έτοιμος για να προσαχθεί.

Οι ιδιοκτήτες λένε μάλιστα ότι υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα και με τους ελέγχους για την ηχορύπανση, αφού τα μηχανήματα μέτρησης είναι ελάχιστα και οι παραβάσεις σημειώνονται από τα όργανα της τάξης δια της ακοής.

Εάν δηλαδή κρίνει ο αστυνομικός ότι η μουσική σε ένα μπαρ είναι δυνατή με βάση τα δικά του ώτα και μόνο ακολουθεί η προσαγωγή του υπεύθυνου «αυτοφωράκια» ή του άτυχου ιδιοκτήτη αν ο τελευταίος δεν έχει προνοήσει για να έχει, ή δεν έχει λεφτά για να προσλάβει.

Ας θυμηθούμε το τι γίνονταν όταν εφαρμόζονταν ο νόμος «Παπαθεμελή»

 ..



pronews.gr

Φλώρινα: Λαμπρός εορτασμός της 107ης επετείου απελευθέρωσης της Φλώρινας




Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 107η επέτειος απελευθέρωσης της πόλης της Φλώρινας από το τουρκικό ζυγό.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα με τον πανηγυρικό της ημέρας και συναυλία στον Φ.Σ.Φ. Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και κορυφώθηκαν σήμερα με τη καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.





ΕΡΤ Φλώρινας

Σάμος:Παράνομος μετανάστης σε αμόκ επιτέθηκε σε δημοτική καθαρίστρια, ασέλγησε & την ξυλοκόπησε μπροστά στον κόσμο (Βίντεο)



Οπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες Samos24 και  , ένα  απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ώρες  στο στενό του Ξενία Σάμου, καθώς αλλοδαπός που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε χωρίς λόγο σε δημοτική υπάλληλο καθαριότητας.

Παρόν στο περιστατικό ήταν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός, όπου προστάτευσε την υπάλληλο από τον αλλοδαπό και ενημέρωσε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο.
Τον αλλοδαπό, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, προσπάθησαν να ηρεμήσουν άλλοι μετανάστες χωρίς αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια τον οδήγησαν στην είσοδο του κέντρου ψυχικής υγείας, ζητώντας να τον αφήσουν να εισέλθει στο εσωτερικό του κτιρίου.
Έντρομοι οι υπάλληλοι του κέντρου κλείδωσαν την κύρια πόρτα.

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις αστυνομικοί όπου τελικά του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα Σάμου.



Παπαγγελόπουλος: Ρασπούτιν τέλος, έρχεται η εποχή της Μεσσαλίνας


papaggelopoulos-768x527

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μιλάει για την Προανακριτική, αναφέρεται στα δημοσιεύματα για παρακολούθηση του από την ΕΥΠ, τις τροχήλατες βαλίτσες και τις σκοπιμότητες πίσω από την υπόθεση Novartis

«Ο Ρασπούτιν τελείωσε, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας!». Στον εντυπωσιακό αυτό προσδιορισμό ως ρωμαίας αυτοκράτειρας για τη δικαστική λειτουργό Ελένη Ράικου προχωρά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μιλώντας κατ’ αποκλειστικότητα στα «ΝΕΑ» λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Προανακριτικής Επιτροπής.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στη συνέντευξη του δηλώνει ότι υπήρχαν διαρροές και σκοπιμότητες για την έρευνα της Novartis από άλλα πρόσωπα – εκτός αυτού-, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρακολυοθούνταν από την EΥΠ, παρότι μέλος της κυβέρνησης. Συμπληρώνοντας ενδεικτικά ότι «δεν επικοινώνησα με τον τότε διοικητή της ΕΥΠ κ. Γιάννη Ρουμπάτη, γιατί κι αν με παρακολουθούσε δεν θα μου το έλεγε».

Ακόμη αφήνει ανοιχτό το ζήτημα να υπήρχαν χρηματισμοί στο Μαξίμου με τροχήλατες βαλίτσες- σύμφωνα με ισχυρισμούς μάρτυρα υπό προστασία-, παρά την αρχειοθέτηση των συγκεκριμένων κατηγοριών.

Επιπλέον σπεύδει ν’ αναφέρει ότι η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής δεν έχει τη δυνατότητα να ερευνήσει το παρασκήνιο άλλων δικαστικών υποθέσεων, ενώ προχωρά στην πρόβλεψη ότι η επιτροπή της Βουλής δεν θα κάνει δεκτό το αίτημά του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τους Σαμαράς, Αγγελή και Ράικου.

Τέλος, αποφεύγει να σχολιάσει τους χειρισμούς των δικαστικών για την υπόθεση Novartis κι αν ο ίδιος προχωρούσε σε παρόμοιες κινήσεις, αλλά και τις αναφορές του Αγγελή για δεκάδες μη ερευνηθείσες υποθέσεις.

Σε ερώτηση για την Ελένη Ράϊκου και την αποκάλυψη ότι θα μιλήσει για ορισμένα αιτήματα της προς τον ίδιο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε: «Δεν ξέρω πόσες αποκαλύψεις θα με αναγκάσει να κάνω η κυρία Ράικου. Σε κάθε ψέματα της θα απαντάω με μια αλήθεια. Στόχος μου είναι να αποκαλύψω περαιτέρω πόσο αναξιόπιστα είναι τα μυθεύματα της για τον δήθεν Ρασπούτιν, που τα εφηύρε πολλούς μήνες μετά την παραίτησή της για να συγκαλύψει τις μεγάλες ευθύνες της ως εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Η εποχή του Ρασπούτιν τελείωσε όμως, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γαργαλιστική…».

Για το αν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην Προανακριτική Επιτροπή ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι «εκπλήξεις θα υπάρξουν πολλές. Μόνο που θα είναι πολύ ευχάριστες για μένα και πολύ δυσάρεστες για όσους με κατηγορούν. Θα σας θυμίσω όμως ότι η Βουλή αποφάσισε τη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής για να ερευνηθούν συγκεκριμένες αξιόποινες πράξεις που δήθεν τέλεσα ως υπουργός. Τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται είτε από άσχετους είτε από εγκάθετους για επέκταση της έρευνας εις βάρος μου είναι ομολογία ότι αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου. Προσποιούνται ότι μπορεί να ερευνήσει η επιτροπή και άλλες υποθέσεις, ενώ γνωρίζουν καλά ότι για να γίνει αυτό απαιτείται νέα απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για σύσταση νέας Προκαταρκτικής Επιτροπής με νέα δήθεν αδικήματα».

Πηγή: www.tanea.gr

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:Κασαπιδης για Πανεπιστήμιό:Προτείνει ψήφισμα κατά της απόφασης Κεραμέως-Βίντεο


Σε κατάσταση «Έκτακτης Ανάγκης» λόγω απολιγνιτοποίησης προτείνει να κηρυχθεί η Δυτική Μακεδονία ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. Την Δευτέρα στην Κοζάνη κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας


Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.


»Όχι μεν,αλλά…» από τον Γιώργο Κασαπιδη για την αναστολή λειτουργίας των νέων τμημάτων του Πανεπιστημίου-Διαφωνεί με την κυβέρνηση αλλά θυμίζει τα όσα έλεγε ως βουλευτής για τον τρόπο ίδρυσής τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-

Δείτε το βίντεο

,


 kozanimedia.gr

Ξεπέρασε κάθε όριο ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος-Δείτε πού πάρκαρε το αυτοκίνητο της Μητρόπολης για να πάει στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου στο πιο κεντρικό σημείο της Κοζάνης!-Φωτογραφία



Μπορεί επανειλημμένα ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος να δίνει εντολή στον οδηγό του να σταθμεύει το όχημα της Μητρόπολης όπου, κυριολεκτικά, θέλει, αδιαφορώντας συνεχώς για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά το σημερινό παράνομο παρκάρισμα ξεπερνά κάθε όριο!

Όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του Kozanimedia, ο μητροπολίτης (ο οποίος, εκνευρισμένος με τα σχετικά ρεπορτάζ του Kozanimedia για τις συνεχείς παράνομες σταθμεύσεις του, είχε πει κάποτε ενώπιον όλων των τοπικών ΜΜΕ «εγώ θα παρκάρω όπου θέλω»!) έχει παρκάρει το όχημα του στον πεζόδρομο της οδού Χαρισίου Μούκα, σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα μέρη του κέντρου της Κοζάνης!

Ο οδηγός του άφησε εκεί το αυτοκίνητο της Μητρόπολης προκειμένου ο μητροπολίτης να κάνει μόλις μερικά βήματα για να εγκαινιάσει το νέο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Παπαδόπουλου, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα.



Φυσικά, ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, εκτός του ότι γράφει και πάλι στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αδιαφορεί για τις εκατοντάδες πεζών που κυκλοφορούσαν απόγευμα Παρασκευής στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, ανάμεσα στους οποίους είναι και μητέρες με μικρά παιδιά και καρότσια!

Και, βεβαίως, για μια ακόμη φορά προκαλεί ιδιαίτερη απορία η πρωτοφανής ανοχή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Τροχαίας, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας, που, εδώ και χρόνια, έχουν παραχωρήσει μια παράνομη, ιδιότυπη «ασυλία» στον μητροπολίτη να παρκάρει, πραγματικά, «όπου θέλει», όπως είχε τονίσει και ο ίδιος, το όχημα του!

Παναγιώτης Πλιάτσιος



Πηγή:Kozanimedia

Και ο Κ.Μητσοτάκης υπέρ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρ.Γιαννούλη για τη απαγόρευση χοιρινού μπροστά σε μουσουλμάνους



Δυσφορία για έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους βουλευτές της ΝΔ που συγκέντρωσαν τις ψήφους των καθαρών δεξιών (και όχι μόνο) στο Νότιο τομέα της πρώην Β'Αθηνών, εκφράζουν κύκλοι προσκείμενοι στον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη μετά και το «άδειασμά» που του έκανε η αδελφή του πρωθυπουργού Ντ.Μπακογιάννη για το θέμα της απαγόρευσης βρώσης χοιρινού και πόσης
αλκοόλ, για να μην ενοχλούνται οι Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε μόλις επέστρεψε από τη Σανγκάη για τα όσα ειπώθηκαν στη βουλή τόσο από τον κ. Κυρανάκη, όσο και από τον κ. Πλεύρη και λέγεται ότι πήρε θέση υπέρ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλη όπως και η αδελφή του.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το κόμμα του σε καμία περίπτωση δεν επικροτεί «ακραίες πράξεις μισαλλόδοξων μειοψηφιών» και σημείωσε ότι οι δηλώσεις Κυρανάκη δεν εκφράζουν την «παράταξη».(σσ. ποια παράταξη του Μαξίμου;)




pronews.gr