03 Ιουλίου 2023

Με ντεκολτέ με ντελκοτέ μέχρι τον ομφαλό και με μπουστο διαφάνεια, η Ζωή τραβά την κατηφόρα - Καλά ψήφισες γυναίκες...τρίκαλα

του Φτερογράφου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε την τραγουδιάρα την Κεφαλά στα ψηφοδέλτια, εσύ βρε μλκΑ γιατί τής έβαλες σταυρό προτίμησης; 

Τόσο γκάου πια ρε ψηφοφόρε;

Με ντεκολτέ με ντελκοτέ μέχρι τον ομφαλό και αφάνεια η Ζωή τραβά την κατηφόρα - Καλά ψήφισες γυναίκες...τρίκαλα.

Το στήθος εκ δεξιάς !!

 


<<<...Μπήκαμε στην βουλή !!!! ...τώρα θα γίνει των εκατό βουλευτών τα στρίγκ!! θα σχίσουμε και τα καλσόν >>

Σε ηλικία 58 ετών Θλίψη προκαλεί στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή ο ξαφνικός θάνατος του αρτοποιού Ανδρέα Παπαϊωάννου,


Σε ηλικία 58 ετών

Θλίψη προκαλεί στο Αίγιο και την ευρύτερη περιοχή ο ξαφνικός  θάνατος του αρτοποιού Ανδρέα Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 58 ετών, μετά από βραχεία νοσηλεία λόγω ξαφνικού και πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, καλπάζων καρκίνος  παρενέργεια πειραματικού εμβολίου .

Ο Ανδρέας Παπαϊωάννου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος κοινωνικά, με έντονη συνδικαλιστική παρουσία καθώς ήταν επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγίου, οικονομικός επόπτης στην Ομοσπονδία Αρτοποιών και μέλος του ΔΣ της ΓΣΒΕΕ. Είχε φούρνο στην Άβυθο και το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει με την οικογένειά του καφέ στην Τρίγωνη Πλατεία στο Αίγιο. Ήταν πατέρας δυο παιδιών και είχε δυο εγγόνια.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

filodimos.gr

 Επόμενο άρθρο: Συνεχίζουν ανεξέλεκτες οι εταιρείες   ηλεκτρισμού να ενοχλούν τους πολίτες



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ



Αρνήθηκαν διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα σε 16χρονη επειδή δεν είχε κάνει εμβόλιο -ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Κάτι ανάλογο γίνεται σε πολλά νοσοκομεία της Ελλάδος, από την  Καστοριά μέχρι την Κρήτη και τον ¨Εβρο μέχρι την Κω και την  Κύπρο.

Εχει γραφεί κατά κόρον ο,τι όποιος δεν είναι εμβολιασμένος αντιμετωπίζεται ως άτομο 2ης κατηγορίας...όποιος δηλαδή αρνείται να πεθάνει  σε μια 8ετία το πολύ, η να μείνει ανάπηρος από το πειραματικό εμβόλιο.

Αντονιέτα Κουτίλο/Facebook
Απίστευτο περιστατικό στην Αυστραλία βγήκε στο φως! Γελούσε το άμοιρο κοριτσάκι ακούγοντας τον λόγο του αποκλεισμού της…

Τα νοσοκομεία της Αυστραλίας αρνιόντουσαν την διπλή μεταμόσχευση πνεύμονα σε ένα 16χρονο κορίτσι, εκτός εάν κάνει τέσσερις εμβολιασμούς για τον COVID-19.

Το τρελό με την όλη ιστορία είναι ότι λένε ότι το ανεμβολίαστο κορίτσι αποτελεί κίνδυνο για τους εμβολιασμένους ασθενείς.

Όπως αναφέρει η μητέρα του:

«Μας λένε ότι θα πρέπει να κάνει το (εμβόλιο) επειδή, όλοι (οι άλλοι) στο υπόλοιπο νοσοκομείο είναι εμβολιασμένοι, οπότε κάνει εισαγωγή ως ανεμβολίαστη.

Μας είπαν θα είναι απειλή για τους ασθενείς, -όχι μόνο στους ασθενείς αλλά, σε όλους όσους βρίσκονται στο νοσοκομείο, οι οποίοι είναι εμβολιασμένοι!

Αλλά πώς αποτελεί απειλή των εμβολιασμένων; Επειδή είναι ανεμβολίαστη! Είπαν ότι θα είναι μεγάλος κίνδυνος και, μπορεί να είναι φορέας και να μεταδώσει τον COVID».

Δείτε το βίντεο!

Άγνωστο πότε ακριβώς συνέβη:

photo freepik
Επόμενο άρθρο: Συνεχίζουν ανεξέλεκτες οι εταιρείες   ηλεκτρισμού να ενοχλούν τους πολίτες



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player


Μετά την νέα εμφάνιση του Βασίλη Λεβέντη και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ τα συστημικά κανάλια αποκαλούν τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ κεντροαριστερά και την ΝΔ κεντροδεξιά

 3-7-2023 7:23πμ

Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

 

Μετά την  νέα εμφάνιση του Βασίλη Λεβέντη και της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ  τα συστημικά κανάλια αποκαλούν τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κεντροαριστερά και την ΝΔ κεντροδεξιά.

Είναι τα κανάλια και ΜΜΕ που έφαγαν 100 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα του ελληνικού λαού με γελοίες δικαιολογίες του Πέτσα της ΝΔ τις οποίες έκανε γαργάρα ο ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ και το κόμμα του πωλητή αλοιφών ( δια μέσου ομιλίας για τα Ενθικά θέματα)   του Κυρ. Βελόπουλου, και  επίσης του θλιβερού κομματιδίου της Ζωής Κωνσταντοπούλου το οποίο το βοήθησαν τα κανάλια να μπει στην βουλή με παρουσιάσεις που δεν είχαν αντίστοιχα μικρά κόμματα , και την δεδομένη στιγμή που θα λάβουν εντολή,  τα κανάλια θα την πετάξουν σαν στριμμένη λεμονόκουπα.

Βέβαια και ίδια αυτά μνημονιακά  κόμματα τα οποία χρωστάνε 400 εκατομμύρια λανσάρουν το αυτοξεφτιλιστικό χαρακτηρισμό τους  κεντροαραιστερά - κεντροδεξιά πιστεύοντας αφού γελοιοποιούνται ο,τι θα σπάσουν την ορμητική πορεία του Βασίλη Λεβέντη και του ιστορικού κόμματος του ΚΕΝΤΡΟΥ



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

Bioflorina - Biokott

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott