22 Ιουνίου 2023

Ο υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΩΩΝ αύριο το πρωί δίνει συνέντευξη στην ΕΡΤ Φλώρινας

 

Αύριο 23-6-στην εκπομπή της κ. Αδάμου στην ΕΡΤ Φλώρινας 96.6 - Φλώρινα on LIVE24.gr ο Εμμανουήλ Μάνου.

Θα μιλήσει για το πρόγραμμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ στην Καστοριά

Θλίψη στη Χλόη – Νέος ξαφνικός θάνατος στην Καστοριά - Πέθανε 66χρονος

Σε ηλικία μόλις 66 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο Θόδωρος Καρανικολόπουλος. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα...

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Μία φαρμακοποιός η κ. Παρλαπάνη αποφασίζει και βάζει κολωνάκια στο δρόμο, και κανένας δήμος καμιά Τροχαία ως αρμόδιοι δεν ενεργούν για τη εφαρμογή του νομού

 

 

 Μία φαρμακοποιός  η κ. Παρλαπάνη αποφασίζει και βάζει κολωνάκια στο δρόμο, και κανένας δήμος καμιά Τροχαία της Καστοριάς  ως αρμόδιοι δεν ενεργούν για τη εφαρμογή του νομού.


Στον δημοσιογράφο ισχυρίστηκε η κ. Παρλαπάνη  ο,τι έχει την άδεια του δήμου Καστοριάς εδώ και 4 μήνες , η αστυνομία είναι καθημερινά εκεί ως διερχόμενη η σταθμευμένη σε παρακείμενο καφέ. 

Κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να δίνει άδεια κλεισίματος ενός δρόμου και του πεζοδρομίου  που είναι κοινωνικά αγαθά όλης της κοινωνίας, επειδή κάποιος αγόρασε έναντι του καταστήματος του οικόπεδο και το μετέτρεψε, κατά το δοκούν σε πάρκινγκ, με πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο λειτουργίας του που έχουν  σχέση με άλλους νόμους σχετικούς,   ακόμη και αν είναι κόρη καθηγητή και της  ΝΔ ενεργός οπαδός.

Με την λογική του σημερινού δημάρχου όλοι έπρεπε να μπορούν  βάλλουν κολωνάκια στον δρόμο για να παρκάρουν τους πελάτες τους σε χώρους των καταστημάτων τους.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φαρμακοποιών κ. Γιάννης Σαββόπουλος , ερωτηθείς απάντησε στον δημοσιογράφο του fyllokaiftero1. <<Δεν είμαι τροχονόμος >.  και  δήλωσε ότι δεν  μπορεί να κάνει σε μέλος του συλλόγου ούτε μια προφορική παραίνεση προς όφελος των πολιτών δημοτών  και ειδικά των γερόντων που κινδυνεύουν στην προσπάθεια τους  περπατούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο (στο δυσκολότερο δρόμο τον γεμάτο τρύπες), την οδό Αθαν. Διάκου  στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς.

Θα πρέπει να σημειωθεί όπως λέει σε μήνυμα του αναγνώστης μας, κανένας από τους 4-5 υποψηφίους δημάρχους της Καστοριάς δεν έκανε καμιά παρέμβαση....περί άλλων τυρβάζουν... >>

Η αρμόδια εισαγγελέας της Καστοριάς οφείλει να λάβει τα δέοντα μέτρα προς όλες τις κατευθύνσεις και τους υπευθύνους.

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!