30 Ιουνίου 2023

Η γαλλική κυβέρνηση κατεβάζει τεθωρακισμένα για να αντιμετωπίσει τις διαδηλώσεις! – Νεκρός 19χρονος διαδηλωτής


Ξέφυγε η κατάσταση στη Γαλλία - Φωτιές, καταστροφές και πλιάτσικο

Η γαλλική κυβέρνηση κατεβάζει τεθωρακισμένα για να αντιμετωπίσει τις διαδηλώσεις! – Νεκρός 19χρονος διαδηλωτής

Εκτός ελέγχου έχει τεθεί η κατάσταση στη Γαλλία, με την πρωθυπουργό Ελιζαμπέτ Μπορν να ανακοινώνει πριν λίγο την ανάπτυξη τεθωρακισμένων οχημάτων της αστυνομίας για την αντιμετώπιση των βίαιων επεισοδίων.

Θα αναπτυχθούν επίσης «πρόσθετες κινητές δυνάμεις», ανέφερε το γραφείο της πρωθυπουργού στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι «εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας (..) που ενδέχεται να ελλοχεύουν κινδύνους για τη δημόσια τάξη ανάλογα με τις καταστάσεις ανά περιοχή» θα ακυρωθούν.

Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν μέρος των μέτρων που εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της διυπουργικής επιτροπής αντιμετώπισης κρίσεων που συνεδρίασε το μεσημέρι στο υπουργείο Εσωτερικών υπό την ηγεσία του προέδρου Μακρόν.

Νεκρός διαδηλωτής 

Ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Πέμπτης στη Γαλλία όταν πήδηξε από κτίριο κατά την διάρκεια των βίαιων επεισοδίων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάτου ενός 17χροου από πυρά αστυνομικού.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η τηλεόραση BFM, επικαλούμενη το την εισαγγελία της Ρουέν, στη βόρεια Γαλλία.

Σταματούν τα ΜΜΜ σε όλη τη Γαλλία

Ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin ζήτησε την Παρασκευή από τους νομάρχες να σταματήσουν τα λεωφορεία και τα τραμ σε όλη τη Γαλλία από τις 21:00, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Ο υπουργός τους ζήτησε επίσης «να λαμβάνουν συστηματικά εντολές απαγόρευσης πώλησης και μεταφοράς» πυροτεχνημάτων, κουτιών βενζίνης, οξέων και εύφλεκτων/χημικών προϊόντων.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπους-ντου-Ρον απαγόρευσε οποιαδήποτε διαδήλωση στο κέντρο της Μασσαλίας την Παρασκευή. Το Reuters αναφέρει ότι όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Μασσαλία θα σταματήσουν επίσης από τις 19:00 τοπική ώρα.

«Ακολουθώντας τις συστάσεις της Νομαρχίας μετά τα γεγονότα των τελευταίων νυχτών, το συγκοινωνιακό δίκτυο θα σταματήσει να λειτουργεί σήμερα το βράδυ στη Μπορτνό από τις 9 μ.μ. Οι τελευταίες αναχωρήσεις τραμ και λεωφορείων θα σας κοινοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει η ανακοίνωση των επαγγελματιών στα ΜΜΜ.

Η Γαλλία ανακοίνωσε lockdown στο Παρίσι

Nα θυμίσουμε ότι χθες η δημοτική αρχή του Κλαμάρ, ανακοίνωσε την επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 06:00 (τοπική ώρα) λόγω των βίαιων επεισοδίων. 

Το μέτρο της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας θα ισχύσει από το βράδυ της Πέμπτης (29/6) έως τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7).

Ταραχές ξέσπασαν χθες το βράδυ σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας, ιδίως στα προάστια της πρωτεύουσας, μετά τον θάνατο του 17χρονου Ναέλ από πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ενώ στην περιοχή του Κλαμάρ πυρπολήθηκε ένα τραμ τη νύχτα που πέρασε.

Νωρίτερα, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι περίπου 40.000 αστυνομικοί επρόκειτο να αναπτυχθούν  σε όλη τη Γαλλία, εκ των οποίων 5.000 στο Παρίσι και τα προάστιά του, λόγω του κινδύνου να ξεσπάσουν νέες ταραχές.

Χάος στη Γαλλία 

Αρκετοί διαδηλωτές κατά τη διάρκεια των ταραχών κατέστρεψαν καταστήματα, έβαλαν φωτιές σε κάδους, κτίρια και αυτοκίνητα, ενώ έκαναν και πλιάτσικο. Υπάρχουν αναφορές για κλοπές οχημάτων, αλλά ακόμη και για κλοπή όπλου από αστυνομικό.

Στην Μασσαλία ήδη έχει αποφασιστεί η αναστολή των δρομολογίων στα Μέσα Μεταφοράς, ενώ αρκετοί δήμοι προχωρούν σε απαγόρευση συγκεντρώσεων, κάτι που έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οργή των διαδηλωτών.

.

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

Βασίλης Λεβέντης: Η ευθύνη του Μητσοτάκη για τους νεοναζί Σπαρτιάτες και τον Κασιδιάρη - Δείτε το βίντεο

.

. Η ευθύνη του Μητσοτάκη για τους νεοναζί Σπαρτιάτες και τον Κασιδιάρη

 

Δείτε το βίντεο


Καστοριά: Τώρα η μη εκλεγόμενη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία ήταν από το βαθύ ΠΑΣΟΚ λέει για αυτόν κουνώντας του το μανδύλη : Αγαπημένε μου Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όλα

Αγαπημένε μου Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όλα 
 

  Το 2015 σε προεκλογική περιοδεία της στα Κορέστεια  πριν εκλεγεί  και ενώ ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία της είχε βροντοφωνάξει ... << Ζήτω το ΠΑΣΟΚ >> αφήνοντας σύξυλους του πολίτες.

Αγαπημένε μου Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όλα

Το 2015 εκλέχτηκα ως βουλευτής Καστοριάς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Αλέξη Τσίπρα τον γνώρισα μετά την εκλογή μου. Ένας άνθρωπος που με τίμησε όσο κανείς αν και ποτέ δεν υπήρξα στο στενό του περιβάλλον. Αγαπημένε μου Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όλα.

Υ.Γ. Η ευθύνη του κακού αποτελέσματος είναι συλλογική ευθύνη και θα πρέπει να αναληφθεί από όλους και όλες μας στα ανώτερα κλιμάκια του κόμματος, μηδενός εξαιρουμένου. Το δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

 

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου είναι Ελληνίδα πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ.

Βιογραφία

Γεννήθηκε το 1966 στην Καστοριά και σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ επίσης σπούδασε για τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 1993 και 1996. Το 1998 αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ. Εντάχθηκε ως μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, Συντονιστικής Επιτροπής και Γραφείου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς. 

Και θυμώντας τα να κλαις!!  

Φωτορεπορταζ (δείτε το αύριο όλο)







 

«Οι καρκίνοι εκτοξεύονται, υπάρχουν κι άλλες βλαβερές πρωτεΐνες στα εμβόλια»! Σοκαριστική, γνωμάτευση, δήλωση ανεξάρτητου γιατρού vid


«Δεν είναι μόνο η πρωτεΐνη-ακίδα», ισχυρίζεται γιατρός.

«Ο καρκίνος turbo είναι κάτι που δεν υπήρχε, και ξαφνικά, είναι παντού».

Αυτό αναφέρεται για τους καρκίνους turbo, οι οποίοι, σύμφωνα με γραφεία κηδειών έχουν συμπέσει με τα εμβόλια!

Όπως δήλωσε ο Dr. Ryan Cole:

«Γνωρίζουμε ότι τα microRNAs είναι ένα γνωστό καρκινογόνο!!!!

Υπάρχει ιατρική βιβλιογραφία που δείχνει πως οι αλληλουχίες mRNA μπορούν είτε να είναι χρήσιμες στο σώμα -οι φυσικές- ή μπορούν να είναι εξαιρετικά βλαβερές…

Και σ’ ορισμένους τύπους καρκίνων, βλέπετε αυξημένα κυκλοφορούντα microRNAs σ’ αυτούς τους ασθενείς.

Κι έτσι, η γνώση της ύπαρξης αυτών των άγνωστων κατατμημένων τμημάτων mRNA μέσα σ’ αυτά τα φιαλίδια δείχνει επίσης πτωχή κατασκευή κατά πρώτον…. Αλλά δεύτερον, είναι ιατρικώς επικίνδυνη!!!! Και τρίτον, δε γνωρίζουμε τι μπορεί να προκαλούν όλα αυτά τα πράγματα!!!!

Εννοώ το οπλοστάσιο των παρενεργειών που παρατηρούμε σε ασθενείς που τις υπέστησαν είναι πολυάριθμο.

 

Κι αυτές είναι αιτίες που αντιστοιχούν μόνο στην κορυφή του παγόβουνου όσον αφορά το γιατί συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Επομένως, ναι, αυτά είναι ακάθαρτα κατασκευασμένα προϊόντα και θα μπορούσαν και άλλες πρωτεΐνες να προκαλούν την βλάβη κι όχι μόνο η πρωτεΐνη-ακίδα».

photo freepik

 


Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player
advertisement

 

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψήφιοι για την προεδρία θα είναι πολλοί αλλά αυτοί που θα την διεκδικήσουν θα είναι μόνο δύο


Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έχουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα έναντι των υπολοίπων

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποψήφιοι για την προεδρία θα είναι πολλοί αλλά αυτοί που θα την διεκδικήσουν θα είναι μόνο δύο

Η παραίτηση του Α.Τσίπρα άνοιξε τον δρόμο σε άλλους για να διεκδικήσουν την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Έφη Αχτσιόγλου, θεωρείται δεδομένο πως θα είναι υποψήφια άλλωστε το όνομά της έπαιζε εδώ και καιρό ως πιθανής διαδόχου.

Την επιθυμία της να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος την έχει εκφράσει στο περιβάλλον της και η Ρένα Δούρου, υποστηριζόμενη κυρίως από προεδρικούς κύκλους.

Επίσης, έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Αλέξης Χαρίτσης ένα αρκετά ικανό στέλεχος με επαφές και με επιχειρηματίες και σοβαρά think tanks. Είναι πιο πολύ ένας αριστερός του «σαλονιού» ή καλύτερα ένας πολιτικός του «αριστερού σαλονιού».

Επίσης, ένα άτομο το οποίο ακούγεται πολύ, λόγω του ιστορικού ονόματός του είναι ο Διονύσης Τεμπονέρας, ένα νέο στέλεχος, γιος του αδικοχαμένου καθηγητή.

Μόνο για το όνομα που κουβαλάει θα μπορούσε να είναι ένας ισχυρός υποψήφιος.

Τέλος, εμφανίστηκε, θεωρητικά τουλάχιστον, και πιθανή υποψηφιότητά του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Δύο είναι ωστόσο οι σοβαροί διεκδικητές:

Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος ακόμα δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του, αλλά ακούγεται το όνομα του σχεδόν από την στιγμή που ανακοίνωσε την παραίτηση του ο Αλέξης Τσίπρας.

Η Έφη Αχτσιόγλου στηρίζεται πολύ από την Ομπρέλα και, κυρίως, έχει πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα των 53+ του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Είναι οι πιο αριστερές τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή.
Αντιθέτως, η Έφη Αχτσιόγλου δεν έχει και τόσο καλές σχέσεις με τους «προεδρικούς» ενώ οι πασοκογενείς (π.χ Ραγκούσης, Ξενογιαννακοπούλου, Κασσιμάτη κ.α) έχουν αρκετές αποστάσεις από αυτήν.

Η σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο – που είναι δυνατό στέλεχος στη Α’ Αθήνας-  ενδυνάμωσε ακόμα περισσότερο τις προοπτικές της.

Η Έφη Αχτσιόγλου έχει και κάτι άλλο που λείπει στα αριστερά στελέχη. Ξέρει πως να μιλάει με σοβαρότητα χωρίς αριστερές κορώνες, οπότε μπορεί να διεισδύσει στην ελληνική κοινωνία.

 

Ήταν και πρόταση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος από μόνος του δεν μπορεί να παίξει ηγετικό ρόλο γι’ αυτό και θεώρησε ότι μπορεί να τον εκφράσει.

Ένα άλλο στοιχείο που θα την βοηθούσε να γίνει πρόεδρος είναι το γεγονός ότι είναι γυναίκα.

Θεωρητικά θα μπορούσε κάποια στιγμή να είναι και η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της χώρας.

Τα τελευταία 24ωρα όμως προβάλει ως  φαβορί στην κούρσα της διαδοχής και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο Διευθυντής του think tank Έτερον είναι ένα πρόσωπο που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μεγάλο ατού του είναι ότι είναι άφθαρτος. Μπορεί για λίγο να έπαιξε το ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου το 2015, όμως, θα μπορούσε στην θητεία 2015-2019 να ήταν υπουργός αλλά προτίμησε να φύγει τότε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι από τους λίγους ιδεολόγους αριστερούς που δεν υπέγραψαν και δεν εφάρμοσαν μνημόνια και αυτά μετράνε στους αριστερούς ψηφοφόρους.

Ενώ η Έφη Αχτσιόγλου ήταν υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων την στιγμή που ψηφίζονταν πολύ σκληρά μνημονιακά μέτρα.

Όπως οι ομαδικές απολύσεις, όπως η εφαρμογή των μεγάλων περικοπών στις συντάξεις και του ΕΚΑΣ, όπως η συνένωση των ασφαλιστικών φορέων σε ένα φορέα που δημιούργησε χάος στην έκδοση των συντάξεων.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αποφάσισε να απέχει από την κυβέρνηση Τσίπρα και δεν έφυγε με φωνές και απειλές.

Είναι καταρτισμένος, ειδικά στα οικονομικά θέματα και έχει παντρευτεί την κεντρική παρουσιάστρια του Μega Ράνια Τζίμα η οποία έχει αρκετούς υποστηρικτές επειδή έκανε σκληρές ερωτήσεις απέναντι στα κυβερνητικά στελέχη και δεν χαρίστηκε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ακούγεται ότι τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη θα τον ήθελε στην προεδρία του κόμματος και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως και να έχει ο Γ.Σακελλαρίδης και η Έφη Αχτσιόγλου, είναι οι δύο υποψήφιοι που φαίνεται διαθέτουν τις καλύτερες προοπτικές να κερδίσουν την προεδρία.



 .

 Με πληροφορία από  το pronews.gr

 




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084