08 Ιουλίου 2023

Καστοριά: Εταιρεία AVAX ποιος δήμαρχος αρχηγός του δήμου ; - AVAX Κράτος εν κράτει

 

 

 του Μανώλη Μάνου

Εν ώρα λειτουργίας της αγοράς  6 το απόγευμα  μια εταιρία κλείνει δρόμους αυτή είναι Τροχαία  Δημοτική αρχή Περιφερειάρχης βουλευτής Επιθεώρηση Εργασίας ως προς το  προσωπικό της και τις  ώρες και τις συνθήκες εργασίας τους..

Και ποια Αντιπολίτευση του δήμου, η Σιωπή των Αμνών!!

Η όπως λέει δημότης << Μούγκα στην στρούγκα της Κατερινιώς>>

Για να είμαστε δίκαιοι, η Τροχαία μετά από ενημέρωση - διαμαρτυρία επαγγελματία κάποια ημέρα  μία φορά, έκανε παρέμβαση για το παράνομο αυθαίρετο  κλείσιμο της οδού Αθ. Διάκου, τις επόμενες ημέρες συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα,  με τις προεκλογικές εργασίες ενός "έργου¨" εγκατάστασης σωληνώσεων για μεταφορά υγροποιημένου αερίου από δεξαμενή η οποία θα γεμίζεται με φορτηγά που θα το μεταφέρουν και θα το αδειάζουν σε αυτήν - καμιά σχέση με Φυσικό Αέριο. η δεξαμενή δεν έχει κατασκευαστεί ...προβλέπεται!!!

Κανένας από του σημερινούς "δηλώσαντες" υποψηφίους δημάρχους δεν είπε το παραμικρό δημόσια για αυτό που υφίστανται αυλό το μαρτύριο που τραβούν στους δρόμος της πόλεως οι πολίτες, δημότες και επισκέπτες της Καστοριάς, είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί, που επιπλέον όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο fyllokaiftero1.blogspot.com  καταστρέφουν τα αυτοκίνητα τους, σε περίοδο ακρίβειας και απόλυτης φτώχειας για το 85% του λαού. 

Ποια είναι η ΑΒΑΞ ;  και ο Όμιλος ΑΒΑΞ  

Στο όμιλο ΑΒΑΞ υπάρχουν εταιρίες ηλεκτρισμού, είναι  αυτές οι νέες οι οποίες που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν  τρελές υπερχρεώσεις ηλεκτρικού  στα νοικοκυριά, και η κυβέρνηση Μητσοτάκη  της χρηματοδοτεί έμμεσα με πρωτοφανές κόλπο το οποίο έχει αναλυθεί σε άλλα  ΜΜΕ ηλεκτρονικού τύπου, και οι πρώην βουλευτές της ΝΔ όπως ο Γιώργος  Κύρτσος έχουν αναφερθεί σε αυτή την απάτη με τις ηλεκτρικές εταιρίες.