24 Φεβρουαρίου 2023

Καστοριά: Σάλος από τη βίαιη έξωση ξενοδόχου λόγω πλειστηριασμού – Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης



Ο φόβος και ο εφιάλτης των πλειστηριασμών ζωντάνεψε στην Καστοριά.

Εικόνες που συγκλονίζουν… Οι αστυνομικοί σε βίαιη έξωση βγάζουν «σηκωτό» έναν ξενοδόχο από το ξενοδοχείο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (23/2) στην Καστοριά και έχει προκαλέσει σάλο με τη βίαιη απομάκρυνση του ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας από τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας δεν εγκατέλειπε την περιουσία του που βγήκε στο «σφυρί» από ξένα funds λόγω πλειστηριασμού, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες, βγάζοντάς τον «σηκωτό», ενώ έπειτα στην προσπάθεια να τον επιβιβάσουν στο όχημα, τον ρίχνουν στο οδόστρωμα, προκαλώντας τις αντιδράσεις των οικείων του και των περίοικων.

Στο σημείο σύμφωνα με το primenews είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας και φίλοι των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου που θα έβλεπαν τους κόπους τους να χάνονται, προσπαθώντας να αποτρέψουν την εξέλιξη.

Τελικά το βράδυ με ισχυρή αστυνομική δύναμη οι αστυνομικοί προχώρησαν στη βίαιη έξωση του ξενοδόχου από την ιδιοκτησία του, ζωντανεύοντας τις εφιαλτικές μνήμες των πλειστηριασμών.

Η Ολυμπία Τελιγιωρίδου, Βουλεύτρια Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Kontra24 του Kontra Channel και την Αναστασία Γιάμαλη:

«Τραγικές και συγκλονιστικές καταστάσεις που αποτελούν τα απόνερα μιας ανάλγητης πολιτικής.

Έγινε αυτή η έξωση των ιδιοκτητών ενός μικρού ξενοδοχείου-μπουτίκ. Οι εικόνες δείχνουν πως δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε ανθρώπους που έχει αλλάξει η οικονομική τους κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης, απ’ ότι πληροφορούμαι, βρίσκεται στο νοσοκομείο με πρόβλημα στα πλευρά του από το ξύλο, από τις εικόνες που είδατε».

 

Τα funds πήγαν να πετάξουν ΕΞΩ από το σπίτι της ΑΝΑΠΗΡΗ γυναίκα – Έβαλε τα κλάματα!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Ξεκινά ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!! Οι αστυνομικές δυνάμεις στην υπηρεσία των διεθνιστών...

Μετά την Καστοριά και την απάνθρωπη έξωση με σούρσιμο στον δρόμο πατέρα τεσσάρων παιδιών, πήγαν να κάνουν έξωση σε ανάπηρη γυναίκα!!!

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από το ίδιο της το σπίτι – «Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”»

Οι γείτονες απέτρεψαν ευτυχώς αυτή την έξωση στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στ

Άγιο Παντελεήμονα, εκεί που μένουν άπλετοι αλλοδαποί με ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!


Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, οι αστυνομικές δυνάμεις μαζί με τον δικαστικό κλητήρα επιχείρησαν να πετάξουν έξω από το σπίτι της μια 50χρονη ανάπηρη γυναίκα, στον Άγιο Παντελεήμονα, στη συμβολή των οδών Αντιοχείας 20 και Ιθάκης. Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία τους στο χώρο, έξω από την οικία μαζεύτηκε κόσμος προκειμένου να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους ιδιοκτήτες.

Όπως μεταδίδει το 902, σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδια της γυναίκας, η οποία είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάρει στεγαστικό δάνειο και είχε αδυναμία αποπληρωμής. Το δάνειο πέρασε σε fund και όταν η γυναίκα πήρε την πενιχρή αναπηρική σύνταξη των 300 ευρώ ζήτησε να γίνει διακανονισμός. Όμως ποτέ δεν έλαβε απάντηση, με αποτέλεσμα να επιχειρήσουν να την πετάξουν έξω από το σπίτι της.

Η γυναίκα με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πώς προσπάθησαν να την διώξουν από το ίδιο της το σπίτι: «Μου είπαν “σε 5 λεπτά ετοιμάσου, φεύγεις. Τελείωνε, μας καθυστερείς”. Μου λένε “σήκω, θα πας σε γηροκομείο”. Εσύ τι μάνα σου σε γηροκομείο θα την πήγαινες; 50 χρονών είμαι, δεν είμαι γριά. Επειδή αρρώστησα; Από αυτούς αρρώστησα».



.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί





Α. Ορεστικό : Νέος ξαφνικός θάνατος - Θλίψη – Πέθανε 58χρονη

 


Θλίψη στο Α. Ορεστικό - Πέθανε 58χρονη
 

Σε ηλικία μόλις 58 ετών ”έφυγε” από τη ζωή η Σοφία Μαυρίδου. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:00, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άργος Ορεστικό. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Πείνα: Kλέβουν τα φαγητά από τους ντελιβεράδες γιατί δεν έχουν να φάνε! ΒΙΝΤΕΟ

Επιδημία κλοπών σε όλη την Ελλάδα καθώς τα τρόφιμα στα σουπερμάρκετ έχουν γίνει πανάκριβα

Πείνα: Kλέβουν τα φαγητά από τους ντελιβεράδες γιατί δεν έχουν να φάνε!

Mετά τις κλοπές λαδιού από τα νεκροταφεία αύξηση παρουσιάζουν οι κλοπές φαγητού από ντελιβεράδες κάτι που δείχνει πως η ανέχεια στην οποία οδήγησε την ελληνική κοινωνία η κυβέρνηση Μητστοάκη έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε απελπισμένες ενέργειες.

Για να γίνει κατανοητό σε όλες τις περιπτώσεις δεν κυνηγούν τα χρήματα, αλλά φαγητά που είχαν παραγγείλει πελάτες.

Έχει ξεκινήσει μία επιδημία κλοπών σε όλη την Ελλάδα καθώς τα τρόφιμα στα σουπερμάρκετ έχουν γίνει πανάκριβα.

Όταν κάθε μήνα οι τιμές των τροφίμων στα σουπερμάρκετ ανεβαίνουν τουλάχιστον 10% αλλά οι μισθοί μένουν οι ίδιοι, δημιουργείται ένα αριθμητικό πρόβλημα: Τα χρήματα δεν φτάνουν και το στομάχι είναι κάτι το οποίο κανείς δεν μπορεί να το αγνοήσει.

Οι καταγγελίες στο Σύλλογο Διανομέων στις Σέρρες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, με ντελιβεράδες και επιχειρηματίες να συζητούν το πρόβλημα και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ψαρών στις Σέρρες, όπως αναφέρεται στην παρακάτω ανάρτηση:

«Νέο κρούσμα κλοπής παραγγελίας από κουτί delivery Boy, αναφέρθηκε στον σύλλογο πακεταδων Νομού Σερρων, ενδεικτικό της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει αυτήν την στιγμή στην πόλη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδός Ψαρρών και είναι το τέταρτο περιστατικό που καταγγέλθηκε τον τελευταίο καιρό,στον σύλλογο μας. Προτροπή σε όλους τους διανομείς να κουβαλάνε μαζί τους λουκέτο, για να αποτρέψουν τυχόν νέα περιστατικά!

Υ.Γ προς όλους τους διανομείς που παρακολουθούν τυχόν ύποπτες κινήσεις σε κουτιά συναδέλφων, παρακαλώ να τους ειδοποιήσουν για αποφυγή τέτοιων περιστατικών».

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί