04 Νοεμβρίου 2020

ΛΟΓΙΑ "ΕΙΔΙΚΩΝ" ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ... ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΡΙΑ

 


Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

Εμείς εγκλεισμό... και οι λάθρο αθρόα εισβολή στο Κατάκολο σκάφος με τους 67 άτομα


05 Νοέμβριος, 2020 13:36


Στο λιμάνι Κατακόλου έφθασε στις 4 περίπου το μεσημέρι το σκάφος που μετέφερε 67 παράτυπους μετανάστες. Το σκάφος ειχε εντοπιστεί στη Ζάκυνθο και συνοδεία σκάφους του Λιμενικού ήρθε στο Κατάκολο.  Μεταξύ των μεταναστών υπάρχουν και παιδιά και ένα βρέφος. 

Δυνάμεις του Λιμενικού φρόντισαν για την αποβίβαση των μεταναστών ενώ στο σημείο βρίσκεται η πολιτκή προστασία του Δήμου και ο Ερυθρός Σταυρός. 

Όπως γνωρίζουμε οι μετανάστες να φιλοξενηθούν στο χώρο του «Αέναον» όπου οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν φροντίσει να τους διατεθούν τρόφιμα, νερά, κουβέρτες, αντισηπτικά  και μάσκες.

 
 
Από: ΠΗΓΗ

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

 

Καταγγελίες Ντ.Τραμπ για νοθεία: «Προηγούμασταν σε πολιτείες-κλειδιά αλλά τότε "μαγικά" εμφανίστηκαν "σακιά" ψήφων»



Καταγγελίες Ντ.Τραμπ για νοθεία: «Προηγούμασταν σε πολιτείες-κλειδιά αλλά τότε

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτηση του (την οποία μπλόκαρε) το twitter έκανε σαφέστατες καταγγελίες περί νοθείας, αφού στις πολιτείες «κλειδιά» εμφανίστηκαν ξαφνικά μαζικές ψήφοι από το πουθενά και άλλαξαν το διαφαινόμενα αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό ότι στο Μίσιγκαν εμφανίστηκαν 150.000 χιλιάδες ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ(!) μεταξύ του 90 & 93% της καταμέτρησης και του έδωσαν το προβάδισμα, πράγμα στατιστικά αδύνατο και ενδεικτικό του τι συνέβη σε αυτές τις πολιτείες.

«Εχθές το βράδυ προηγούμουν, με συμπαγές ποσοστό, σε πολλές πολιτείες-κλειδιά, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν ελεγχόμενες  από τους Δημοκρατικούς. Τότε η μια μετά την άλλη άρχισαν μαγικά να εξαφανίζονται όταν άρχισαν να εμφανίζονται «σακιά» ψήφων

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ και οι δημοσκόποι έπεσα απόλυτα & ιστορικά έξω», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

 

 

 

Pronews

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

 

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα ισχύσει από το Σάββατο - Καταργούν ακόμα και την έγγραφη άδεια εξόδου;

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα ισχύσει από το Σάββατο - Καταργούν ακόμα και την έγγραφη άδεια εξόδου;

ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι θα ισχύσει από το 

 

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξειδικευθούν από τους αρμόδιους υπουργούς και αναμένεται να είναι πιο σκληρή και από την καραντίνα που είχε μπει η χώρα τον Μάρτιο με το α' κύμα της πανδημίας.

Π.χ. θα απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 21.00 το βράδυ για οποιοδήποτε λόγο πλην εργασίας και υγείας. Τις υπόλοιπες ώρες οι μετακινήσεις θα γίνονται με την αποστολή δωρεάν μηνυμάτων στο 13033.​

Θα υπάρχει «κατοχική» απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 το βράδυ ως τις 05.00 το πρωί.

Θα επιτραπεί η λειτουργία των δημοτικών σχολείων αλλά θα κλείσουν τα λύκεια και τα γυμνάσια! Απλώς γιατί δεν έχουν που να «παρκάρουν» τα μικρά παιδιά τους οι εργαζόμενοι! Τόσο σχέση με την υγεία έχει η καραντίνα...

Όπως και τον Μάρτιο, το λιανεμπόριο θα κλείσει και ανοικτά θα παραμείνουν μόνο φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα. Η εστίαση θα παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας, ενώ θα επιτρέπονται οι υπηρεσίες για το σπίτι. Για τις μετακινήσεις με ΙΧ θα προβλέπεται μέχρι 1 άτομο πλέον του οδηγού (εξαιρούνται ανήλικα τέκνα).

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι εάν θα ισχύσει και η δυνατότητα έγγραφης άδειας εξόδου, και αν όχι για ποιο λόγο;

Για τα μηνύματα θα υπάρχουν οι γνωστές έξι επιλογές :

- Επιλογή 1: Μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας).

- Επιλογή 2: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών ειδών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η έγκαιρη αποστολή τους.

- Επιλογή 3: Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία, εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μόνο για κατεπείγουσες ανάγκες, μετά από τον καθορισμό ραντεβού. Μετάβαση στην τράπεζα, εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

Επιλογή 4: Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Σε αυτήν την επιλογή θα προστεθεί και η μεταφορά ανηλίκου από και προς σχολική μονάδα

-Επιλογή 5: Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος.

- Επιλογή 6: Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο (2) άτομα, υπό την προϋπόθεση τήρησης στην τελευταία αυτή περίπτωση της αναγκαίας απόστασης του ενάμισι (1,5) μέτρου.


Η μετακίνηση από και προς την εργασία για τις εργάσιμες ώρες και ημέρες θα γίνεται με σχετική βεβαίωση τύπου Α του εργοδότη.

 

 

Pronews

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

 

Ο ιός υπάρχει,... δεν είναι όμως φονικός

 

Ο ιός υπάρχει,... δεν είναι όμως φονικός, μια απλή γρίπη είναι ...φονικοί είναι τα τσιράκια των φαρμακοβιομηχανιών διεθνώς και τα 300α της ελληνικής βουλής τα εκλεγμένα από το υπόλοιπο της αποχής από  τις εκλογές του μισού σχεδόν Ελληνικού λαού, να τα λέμε και αυτά!!!

Θέλουν να μας κλείσουν ξανά μέσα!!! Τόσα κρούσματα ανακοίνωσαν – Λένε για νέο ρεκόρ

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 2646 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 42 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 46892, εκ των οποίων το 54.6% άνδρες.

4271 (9.1%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 14427 (30.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

179 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 42 (23.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 305 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 18 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 673 θανάτους συνολικά στη χώρα. 259 (38.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

 

LOCKDOWN στη ζωή των Ελλήνων ανακοινώνουν αύριο ;;;Μητσοτάκης και «ειδικοί» δείχνουν να παίρνουν στον λαιμό τους μια ολόκληρη χώρα.

Ανακοινώσεις αύριο στις 12.00 για τον κορωνοϊό

 
Μητσοτάκης μαζί με Τσιόδρα!

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει αύριο Πέμπτη στις 12:00 για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ μαζί του θα είναι και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η ενημέρωση θα γίνει στις 12:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη – Τσιόδρα αποφασίστηκαν μετά την σύσκεψη που είχε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τους λοιμωξιολόγους. Πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει γενικευμένο lockdown.

Οι «ειδικοί» δείχνουν να παίρνουν στον λαιμό τους μια ολόκληρη χώρα, καθώς ζητούν άμεσα ακραία μέτρα.

Επιπλέον, Μητσοτάκης και Τσιόδρας θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς η ενημέρωση δεν μπορεί να γίνει με φυσική παρουσία, λόγω των μέτρων που ισχύουν.

ο Καθηγητής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος προσδιόρισε ως ιδεατό χρονικό διάστημα για την διάρκεια πιθανού lockdown τις 15 ημέρες, σε περίπτωση που η κυβέρνηση υιοθετήσει την πρόταση των ειδικών, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

ΣΟΚ! Οι αριστεροί του Μπάιντεν άρχισαν τα εγκλήματα! Μαχαίρωσαν Αφροαμερικανή ψηφοφόρο του Τραμπ – vid

antifa_biden
Αυτοί στηρίζουν τον Biden...

Οι αριστεριστές του BLM-ANTIFA, οι οποίοι θέλουν Μπάιντεν στην Προεδρία, ξεκίνησαν τα εγκλήματα, την ώρα που οι ΗΠΑ περιμένουν να μάθουν ποιος θα τις κυβερνήσει.

Κατά την διάρκεια αντιπαράθεσης σε δρόμο της Ουάσινγκτον, μαχαίρωσαν την αφροαμερικανή ψηφοφόρο του Τραμπ, Bevelyn Beatty και φίλους της.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για άλλα περιστατικά.

Οι υποστηρικτές του Τραμπ είχαν μόλις φύγει από πάρτι εκλογών, όταν συνάντησαν του νεαρούς.

Παλαιότερο βίντεο δείχνει την Αφροαμερικανή να λέει πως από τους Joe Biden και Doland Trump επιλέγει τον δεύτερο, καθώς με τον Biden θα καταλήξουν όλο και περισσότεροι μαύροι στις φυλακές.

Προφανώς την είχαν στοχοποιήσει οι, κατά τα άλλα ευαίσθητοι απέναντι στους μελαμψούς, αριστεριστές υποστηρικτές του Μπάιντεν.


.

 

el.gr

 

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

 

Μπέρδεψε τους πολίτες ο Χαρδαλιάς . Άλλα λέει η ΚΥΑ και άλλα λέει αυτός για τις μετακινήσεις

chardalias

Σε διευκρινίσεις που  έδωσε χθες ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κος Ν.Χαρδαλιάς σχετικά με τα νέα μέτρα, μεταξύ άλλον σημείωσε τα εξής: Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και των Σερρών στις οποίες απαγορεύεται η μετακίνηση των πολιτών για ορισμένες ώρες, επιτρέπεται η μετακίνηση από και προς την εργασία ή κατά την διάρκεια της εργασίας, για την οποία απαιτείται βεβαίωση από τον εργοδότη που θα εκδίδεται μέσω του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

Πρέπει να τονίσουμε όμως ότι, στην Κ.Υ.Α. Δ1α/Γ.Π.οικ.69919/2.11.2020, καθώς στον ιστότοπο forma.gr δεν αναφέρεται το παραπάνω. Ομολογουμένως δημιουργήθηκε από χθες μεγάλη σύγχυση στους πολίτες και στους επαγγελματίες των ανωτέρω περιοχών ειδικά μετά τις ανακοινώσεις αυτές. Ο κος Ν. Χαρδαλιάς τόνισε δύο φορές στη σχετική τοποθέτησή του πως για τις ανωτέρω περιοχές απαιτείται βεβαίωση από το Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ.

Σε τέτοιες κρίσιμες ώρες τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα γιατί τα ελεγκτικά όργανα επιβάλλουν κυρώσεις και είναι άδικο να πληρώσουν πρόστιμα ορισμένοι πολίτες για τέτοια θέματα που η πολιτεία δεν τα ξεκαθαρίζει εγκαίρως. Σε κάθε περίπτωση, το αρμόδιο υπουργείο πρέπει να επικαιροποιήσει τα όσα αναγράφονται στο forma.gr έτσι ώστε να συμβαδίζουν με όσα ανέφερε ο κος Ν.Χαρδαλιάς, ενώ φρονούμε πως πρέπει να τροποποιηθεί και η σχετική Κ.Υ.Α.


.

 

 ΠΗΓΗ TAXHEAVEN

 

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

BINTEO: Μηταράκης: Για τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα,την πολυτελή διαμονή τους, στη Τηλεόραση Βεργίνα.

Δείτε ένα ενδιαφέρον  θέμα  αυτό της κατάκλισης της χώρας μας από στρατιές παράνομων ροών εισβολής παράνομων μεταναστών στη τηλεόραση Βεργίνα.

Αφήνουμε ασχολίαστο το βίντεο να το δείτε, και να βγάλετε μόνοι τα συμπεράσματα σας ως προς τις απαντήσεις του υπουργού, και όχι φυσικά για τις επισημάνσεις του έγκριτου  δημοσιογράφου τις οποίες όλοι μας ζούμε καθημερινά με την παρουσία των λαθρομεταναστών....από 79 και πλέον χώρες της Αφρικής.

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

 

Αναμένεται καταβαράθρωση της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, αν ψηφίσει τη συνεπιμέλεια


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και τα μηνύματα από τις αντιδράσεις του κόσμου, όσον αφορά τα δεινά που μπορεί να επιφέρει η υποχρεωτικά και δια νόμου επιβαλλόμενη συνεπιμέλεια τέκνων, αναμένεται τεράστια πτώση της Ν.Δ. σε περίπτωση που ψηφίσει κάτι τέτοιο.

Όποιος ενημερώνεται σχετικά με τα επιστημονικά δεδομένα αλλά και σύμφωνα με την κοινή λογική, η συνεπιμέλεια εφόσον εφαρμοστεί υποχρεωτικά μεταξύ γονέων που βρίσκονται στα δικαστήρια ή που δεν είχαν ένα εχθρικό διαζύγιο θα είναι καταστροφική για τα παιδιά.

Η κυβέρνηση έχοντας ήδη αμέτρητα προβλήματα με τον κορωνοϊό, τη φτώχεια λόγω των lock down και τους Τούρκους, το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να έχει εναντίον της σύσσωμη την κοινωνία και εφήβους που θα το σκάνε από τα σπίτια στα οποία θα τους στείλουν υποχρεωτικά για να μείνουν, ή μπαμπάδες που ξαφνικά θα τους φορτώσουν οι μανάδες να νταντεύουν μικρά παιδιά. Το θέμα αφορά την αλλαγή καθημερινότητας σε τουλάχιστον 1,5 με 2 εκατομμύρια κόσμο, αν λάβουμε υπόψη την επιβάρυνση που θα δεχθούν και οι παππούδες και οι γιαγιάδες, για να μην αναφερθούμε σε 400.000 τουλάχιστον δίκες που θα πρέπει να γίνουν για να διευθετηθούν οι τρέχουσες επιμέλειες (ασφαλιστικά, προσωρινές διαταγές, αγωγές, εφέσεις, Άρειος Πάγος) κτλ

Το σχετικό νομοσχέδιο που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε προωθήσει, όταν εμφανιστεί, αν εμφανιστεί θα είναι το κερασάκι στην τούρτα του ξεσηκωμού κατά της κυβέρνησης, λαμβάνοντας υπόψη και την καταγγελία ότι διεθνώς προωθείται το σκεπτικό αυτό από μπαμπάδες με πολύ χρήμα και πολιτική επιρροή, που θέλουν να παρακάμψουν τις εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις, μέσω προωθούμενου νόμου. (βλέπε άρθρο του Προέδρου Πρωτοδικών κ. Πλαγάκου)

 

 

 

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

Ο Ηλιάς Μόσιαλος απενεργοποίησε τα σχόλια στη σελίδα του στο fakebook υπό το βάρος της αντίδρασης των πολιτών στο κούνημα του δακτύλου του προς αυτούς

 

Ηλίας Μόσιαλος

Elias Mossialos is Brian Abel-Smith Professor of Health Policy @LSE
 
 
 
Ο σημερινός  εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη μάλλον και ενδιάμεσος εντολέας της για θέματα κορονοϊού,  πρώην ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου πρώην εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σημίτη, πρόσφατα πριν λίγες ημέρες κούνησε το δάκτυλό στους πολίτες μετά το ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ του πρωθυπουργού, συγκεκρίμένα παρακινούσε με ύφος εντολές προς την κυβέρνηση να πάρει πιο σκληρά μετρα κατα των ανυπάκουων πολιτών των ψεκασμένων,αναγκάστηκε λόγο των αντιδράσεων των πολιτών και απενεργοποίησε τα σχόλια στην σελίδα του, την πολιτική σελίδα του στο fakebook.
 
Ό Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο διάγγελμα του για τον εγκλεισμό του Ελληνικού λαού, και την "δολοφονία" της οικονομίας της εστίασης και όχι μόνο , είπε να μην αποκαλούν οι πολίτες τους ειδικούς πολιτικούς , ο Ηλίας Μόσιαλος καθηγητής ιατρικής πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Σημίτη δεν είναι πολιτικός κατά τον πρωθυπουργό.


Δείτε πληροφορίες από την Βικιπαίδια:

 

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι Έλληνας καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου. Εξελέγη βουλευτής το 2009 με το ΠΑΣΟΚ και το 2011 ανέλαβε Υπουργός Επικράτειας με καθήκοντα κυβερνητικού εκπροσώπου στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου, θέση που διατήρησε μέχρι και τον Νοέμβριο του 2011. Βικιπαίδεια

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

Κανείς δεν φοράει μάσκα στο νέο τζαμί που άνοιξε τις πόρτες του χθες


Το τζαμί των Αθηνών, άνοιξε τις πύλες του με την έναρξη των πέντε συνολικά προσευχών, από μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα. Ο πρώτος ιμάμης της Αθήνας, είναι 49 ετών και ονομάζεται Μοχάμεντ Ζακί.

Είναι Έλληνας πολίτης και βρέθηκε στην Ελλάδα από το Μαρόκο πριν 25 χρόνια, ως οικονομικός μετανάστης. Συνολικά, στο τζαμί των Αθηνών εισήλθαν 18 άτομα χθες και από σήμερα, μόνο εννέα σε κάθε προσευχή.

Το τέμενος θα έχει μόνιμο προσωπικό έναν δημόσιο υπάλληλο, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, ενώ έχουν διατεθεί από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων άλλοι δύο υπάλληλοι. Αναμένονται δε να γίνουν ακόμα τέσσερις προσλήψεις με σύμβαση οκτάμηνης διάρκειας, με επιλογή των προσώπων μέσω συνέντευξης.

Παρόλο που ο αριθμός των ατόμων που θα προσεύχονται εντός του χώρου είναι πολύ μικρός, από την πρώτη κιόλας ημέρα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, πως κανένας από τους πιστούς δεν φορούσε μάσκα.

Βέβαια, στην είσοδο του χώρου, μπορεί κανείς να διακρίνει στις οδηγίες για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, τον κανόνα που γράφει πως η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Πήγή:macdasnews.gr

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί