19 Ιουνίου 2019

Αποκλειστικό: O δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος προσχώρησε ως υποψ. βουλευτής του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του fyllokaiftero1.blogspot.com  με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές τις 7ης Ιουλίου 2019 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.

 Αυτή είναι η πραγματική δυναμική αντίδραση του Γιάννη Βοσκόπουλου μετά την εξαπάτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος του υποσχέθηκε να τον έχει υποψήφιο βουλευτή στη λίστα της Ν.Δ για την Φλώρινα αλλά αντί να κρατήσει την υπόσχεση του τον "έκοψε" από την λίστα,  επειδή ήταν. και είναι κατά της προδοτικής, όσο και γελοίας συμφωνίας των Πρεσπών.

Δεν είναι ο μόνος υποψήφιος στη Δυτική Μακεδονία ο οποίος έχει "κοπεί" επειδή ήταν ενεργά κατά της κατάπτυστης από το 70% του ελληνικού λαού συμφωνίας των Πρεσπών.

Κλιμακώνεται η κρίση στην Αλβανία: Οπαδοί της αντιπολίτευσης πήραν εκλογικό υλικό και το πυρπόλησαν


Το θερμόμετρο της έντασης ανεβαίνει στη γειτονική χώρα καθώς οι οπαδοί της αντιπολίτευσης επιχειρούν να παρεμποδίσουν τις εκλογές της 30ης Ιουνίου - Συμπλοκές αστυνομίας και οπαδών της αντιπολίτευσης σε δήμο της Βόρειας Αλβανίας 

Με συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και οπαδών της αντιπολίτευσης που προσπαθούν να παρεμποδίσουν τις δημοτικές εκλογές της 30ης Ιουνίου, κλιμακώνεται η πολιτική ένταση στην Αλβανία. Η κρίση στην Αλβανία εισήλθε στη φάση συγκρούσεων σε εκλογικά τμήματα κυρίως στους δήμους που ελέγχονται από την αντιπολίτευση. Η δημοτική αστυνομία των δήμων αυτών και οπαδοί της αντιπολίτευσης οι οποίοι επικαλούνται το προεδρικό διάταγμα που ακυρώνει τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών την 30η Ιουνίου είναι αντιμέτωποι με την κρατική αστυνομία.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα ανακοίνωσε ότι αύριο η Βουλή θα ψηφίσει νόμο που θα απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα για 5-10 χρόνια σε όλους όσοι επιδιώκουν την παρεμπόδιση των εκλογών. Από τη δική του πλευρά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Λιουλεζίμ Μπάσια ανακοίνωσε ότι η αυριανή μέρα θα είναι περισσότερη δύσκολη για τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του.

Ειδικότερα, ένταση επικρατεί σε πέντε εκλογικά τμήματα σε διάφορους δήμους της χώρας. Στο δήμο του Μπουρέλι, στο βόρειο τμήμα της χώρας υπήρξαν συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και υποστηρικτών της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες. Η αστυνομία με χρήση δακρυγόνων και γκλοπ προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο των οπαδών της αντιπολίτευσης στο εκλογικό τμήμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι διαδηλωτές εισέβαλαν, πήραν το εκλογικό υλικό και το πυρπόλησαν.

Στο δήμο του Κούκεσι η αστυνομία, μπροστά στην πίεση των διαδηλωτών αναγκάστηκε να αποσύρει εθελοντικά το εκλογικό υλικό. Οι ίδιες σκηνές επαναλήφθηκαν σήμερα και στους δήμους της Κάμζα, λίγο έξω από τα Τίρανα, της Μαλακάστρα στο νότο της χώρας, του Μπιλίστι, ανατολικά. Προηγήθηκαν χθες τα επεισόδια στη Σκόδρα, όπου οι διαδηλωτές πυρπόλησαν το εκλογικό κέντρο.

Οι δήμοι που ελέγχονται από την αντιπολίτευση, περίπου το 40% των δήμων, ζήτησαν από την κυβέρνηση, σε εφαρμογή του προεδρικού διατάγματος, να αποσύρει την εκλογική υποδομή από τους δήμους αυτούς. Οι δήμοι αυτοί αρνούνται επίσης να εκδώσουν και ανακοινώσουν τους εκλογικούς καταλόγους την όποια άλλη συμμετοχή που να καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή των εκλογών.

Φλώρινα: Ο Μητσοτάκης "έκοψε " απο την λίστα υποψηφίων τον Γ. Βοσκόπουλο επειδή ήταν κατά της προδοτικής συμφωνίας τον Πρεσπών - Δείτε την πραγματική αντίδραση του



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "έκοψε " απο την λίστα υποψηφίων τον Γ. Βοσκόπουλο επειδή ήταν κατά της προδοτικής συμφωνίας τον Πρεσπών και θερμός αγωνιστής υπέρ της ελληνικής Μακεδονίας των γηγενών ηρώων Μακεδονομάχων  - Ο Γιάννης Βοσκόπουλος ήταν ένα δυναμικό στέλεχος της Ν.Δ και διετέλεσε τρείς φορές δήμαρχος της Φλώρινας - είναι ο απερχόμενος δήμαρχος της. Φλώρινας

Ο Κ.Μητσοτάκης κατά την  πρόσφατη επίσκεψη του στην Φλώρινα του υποσχέθηκε για τρίτη φορά ο,τι θα τον συμπεριλάβει στην λίστα των υποψηφίων του κόμματος για την Φλώρινα αλλά τον εξαπάτησε η αντίδραση του Γιάννη Βοσκόπουλου δεν είναι μόνο αυτή που βλέπετε στη προσωπική του σελίδα αλλά κάτι πιο δυναμικό που θα συζητηθεί πολύ και θα πάθουν σοκ όλοι στην ΝΔ, διαβάστε το στο επόμενο άρθρο μας αποκλειστικά
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι















Γιάννης Βοσκόπουλος





Κύριε πρόεδρε, σας ευχαριστώ πολύ που τηρήσατε την υπόσχεσή σας, που μου δώσατε τρεις φορές.