13 Δεκεμβρίου 2020

Μητρόπολις Δημητριάδος - Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού: ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!


Τελευταία ενημέρωση: 2020-14-12, 1:10
Οι αποφάσεις της Πολιτείας μας οδηγούν σε μαύρα Χριστούγεννα – Άρθρο του Σεβ.Μητροπολίτου Δημητριάδος κ.Ιγνατίου στην εφημερίδα “Το Παρόν” 13/12/2020

π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου: Ως εδώ και μη παρέκει


Σύμφωνα με τον taxydromos.gr την αγανάκτησή του μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για τον τρόπο λειτουργίας των ναών τα Χριστούγεννα και τα Φώτα εκφράζει ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου, με τη φράση «ώς εδώ και μη παρέκει», καλώντας τους πιστούς να αντιδράσουν. Σε ανοιχτή επιστολή, που κοινοποίησε διαδικτυακά, ζητεί από τους πιστούς να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα περιοριστικά μέτρα, με την προτροπή: «Ξεκουνηθείτε αδέλφια».

Στην επιστολή διαμαρτυρίας και αγανάκτησης του π. Χαρίλαου Παπαγεωργίου, γίνεται λόγος για «εμπαιγμό της ευσεβείας» και «διωγμό της πίστεως και των βιωμάτων μας», ενώ επιρρίπτει ευθύνες στους κυβερνώντες σε πολύ αυστηρό τόνο.

Στην επιστολή του προϊστάμενου του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου αναφέρονται τα εξής: «Αδέλφια μου και παιδιά μου… Μέρες τώρα σας προετοιμάζουμε για τα δύσκολα Χριστούγεννα που, κρίμασιν οις οίδε Κύριος, θα περάσουμε… Κατά Θεόν, υπομένουμε και ζητούμε εν πλήρει μετανοία το έλεος του Κυρίου και την ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΝ ημών εκ δεινών πειρασμών και κακοβούλων ανθρώπων!

Κατά άνθρωπον, διαμαρτυρόμαστε και υψώνουμε φωνή αγανακτήσεως για τον εμπαιγμό της ευσεβείας και τον ΔΙΩΓΜΟ της πίστεως και των βιωμάτων μας!

Δεν μας αξίζει τόση ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ τόσος διασυρμός, τέτοια άρνηση στο πνεύμα και τις ανάγκες της ΨΥΧΗΣ μας…

Μάλλον προετοιμάζεται με δολιότητα η επέμβαση του πρωθυπουργού, όπως τον παρελθόντα Μάρτιο, όταν με tweet(!) κατήργησε τον Αρχιεπίσκοπο, τη Σύνοδο, τον κλήρο και προπάντων τον ευσεβή λαό, κλείδωσε τις εκκλησιές μας, μας «έσβησε», μας διέγραψε, κάναμε μαύρο Πάσχα…

Πάλι το ίδιο σκηνικό στήνεται για όλους εμάς τούς «αχάριστους και αντιδραστικούς» πού δεν εκτιμήσαμε(!) το μέγιστο δώρο, την ύψιστη συγκατάβαση του ανοίγματος των εκκλησιών με το μέγα πλήθος(!!!) των 5 πιστών (+4 πού εἶναι οἱ: παπάς, ψάλτης, νεοκῶρος, ἐπίτροπος=9)…Ποιόν κοροϊδεύουν;;; Σίγουρα το Θεό βέβαια και το λαό!

Συγχώρεσέ μας όλους Κύριε πού σε παροργίζουμε με την απιστία μας (οι άρχοντές μας να την επιβάλουν ασύστολα και μεις επιπόλαια να τούς ψηφίζουμε!). Αλλά ὁ Θεός έχει μνήμη και ὁ πιστός λαός του δεν ΞΕΧΝΑ… Οι ευσεβείς χριστιανοί είναι νομοταγείς αλλά είναι και ψηφοφόροι και όταν το θυμούνται βάζουν τον καθένα στη θέση πού του αρμόζει-όπως μας δίδαξε η κατάντια της προηγούμενης κυβέρνησης…

Αδελφοί μου και τέκνα μου εν Χριστώ!

Αντίδραση στα αντίθεα σχέδια των αρνητών της ψυχής ! Γράψτε και διαδηλώστε (καταρχήν!) μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους φίλους σας αλλά και στους πολιτικούς και τούς προπαγανδιστές ότι διακόπτετε κάθε σχέση μαζί τους (έστω και διαδικτυακή) εφόσον μας υπολογίζουν σαν νούμερα, κρέας και κόκκαλα κι όχι ΠΡΟΣΩΠΑ, ΨΥΧΕΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΕΟΥ. Ζητήστε πίσω τη ζωή πού μας αφαιρούν λίγη-λίγη αφού πρώτα μας φόρτωσαν ενοχές και μας στέρησαν τη λευτεριά μας!

Ξεκουνηθείτε αδέλφια! Oλοι μας μπορούμε, να κάνουμε και το ελάχιστο… και εδώ, πρώτα ὁ Θεός, θάμαστε να δούμε και τα υπόλοιπα στιγμή- στιγμή, βήμα - βήμα !

Σας γράφω με όλο το βάρος των δύσκολων στιγμών που περνάτε και περνώ… αλλά δε μπορούν να μας στερήσουν τη δύναμη να σκεφτόμαστε και να προσευχόμαστε, μιας και ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός παραμένει κοντά μας για να μας παρηγορεί και να μας δυναμώνει», καταλήγει η ανοιχτή επιστολή…

 

 

Πέθανε ο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης


Ο «Δρ Όζον» τα τελευταία χρόνια έπασχε από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα


20:44
13/12/2020
Πέθανε ο γνωστός τηλεοπτικός γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης


Πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 72 ετών ο γνωστός από την τηλεόραση γιατρός, Ανδρέας Φικιώρης.

Ο Ανδρέας Φικιώρης, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, ωστόσο προωθούσε διάφορες θεραπείες και σκευάσματα και ουσιαστικά είχε γίνει επιχειρηματίας του χώρου της υγείας. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το νερό με όζον, προϊόν που του είχε δώσει το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

Τα τελευταία χρόνια έπασχε από σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «έφυγε» στον ύπνο του και βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου.

Για το θάνατο του Ανδρέα Φικιώρη, έβγαλε ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεγάλα Πεύκα Κερατέας, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογενειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

 Πηγή

Clickaway ή πως ο πελάτης γίνεται υπηρεσία ταχυμεταφορών: «Κανείς έξω από μαγαζί για πάνω από 10 λεπτά»

Clickaway ή πως ο πελάτης γίνεται υπηρεσία ταχυμεταφορών: «Κανείς έξω από μαγαζί για πάνω από 10 λεπτά»

Πως θα γίνεται η αγορά και τι πρέπει να προσέξουμε για να μην εισπράξουμε... πρόστιμο


Clickaway και e-katanalotis. Με αυτές τις ωραίες λέξεις που επέλεξε η κυβέρνηση θεωρούν ότι ανοίγουν τα μαγαζιά (ουσιαστικά μετατρέπουν τον πελάτη σε εταιρεία ταχυμεταφορών). Από σήμερα αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πραγματοποιούμε όλοι τις αγορές μας έως και τις 7 Ιανουαρίου.

Προκειμένου να μετακινηθούν στα μαγαζιά οι πολίτες θα μπορούν να επιδείξουν την ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής ή το μήνυμα SMS με τα στοιχεία της επιχείρησης.

ADVERTISING

"Τονίζω ότι θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο να παραλαμβάνει την παραγγελία του και όχι ομάδες προσώπων. Η παραγγελία θα παραδίνεται σε έναν και θα παραλαμβάνεται από έναν", τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ήδη πολλά καταστήματα έχουν ανοίξει τις πλατφόρμες τους με τις οποίες θα διεκπεραιώνεται η διαδικασία των αγορών και θα υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα.

Οι παραγγελίες από τους καταναλωτές μπορεί να γίνει μέσω του εκάστοτε ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) ή στην περίπτωση που δεν υπάρχει τηλεφωνικά. Και στις δυο περιπτώσεις για παραλαβή από το κατάστημα θα είναι απαραίτητο το κλείσιμο ραντεβού, προκειμένου να μην δημιουργηθεί συνωστισμός στις εισόδους.

Όπως τόνισε άλλωστε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν θα δικαιολογείται η παραμονή έξω από το κατάστημα περισσότερο από 10 λεπτά, ενώ η καταγραφή των ραντεβού με τις ώρες θα πραγματοποιείται από τα καταστήματα.

Σημειώνεται ότι αναμένεται άμεσα να δημοσιευθεί η σχετική απόφαση στο ΦΕΚ που θα ορίζει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσουν, καθώς υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτηματικά για την λειτουργία του συστήματος, όπως για παράδειγμα τις πληρωμές με POS, καθώς πολλά καταστήματα δεν διαθέτουν ασύρματο σύστημα, με αποτέλεσμα οι πελάτες να χρειάζεται να εισέλθουν μέσα στο κατάστημα.

Αναφορικά με τα καταστήματα που δεν διαθέτουν e-shop γι' αυτά οι συναλλαγές θα γίνονται με την πλατφόρμα e-katanalotis μέσω της οποίας θα αποστέλλεται δωρεάν και το SMS της αγοράς στους καταναλωτές χωρίς επιβάρυνση της επιχείρησης.

Μόλις ο καταναλωτής λάβει το μήνυμα στο κινητό του τότε θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του, στέλνοντας το «2» στο 13033 και έχοντας και το μήνυμα που έχει σταλθεί από την πλατφόρμα e-katanalotis, θα μπορεί να μετακινηθεί προς το κατάστημα.

Στο κατάστημα θα μπορεί να μεταβεί μόνο ένα άτομο, αυστηρά, για να παραλάβει την παραγγελία του, ενώ θα πρέπει να έχει μαζί του το αποδεικτικό της αγοράς στο οποίο θα φαίνεται η επωνυμία, η διεύθυνση αλλά και το ΑΦΜ της επιχείρησης και η ακριβής ώρα παραλαβής.

Αυτήν την Κυριακή θα είναι προαιρετικά ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ. Όπως είπε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Εφόσον ξεκινά η υπηρεσία click away σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα θα απελευθερωθούν και στα σούπερ μάρκετ».

Τα πρόστιμα

Επιχείρηση που θα αποδεικνύεται στους ελέγχους ότι έχει ανοίξει και έχει βάλει μέσα στο κατάστημα πελάτη θα έχει πρόστιμο από 2.000 έως 50.000 και αναστολή από 15 έως 90 ημέρες ανάλογα με τα τετραγωνικά.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς το click away μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε επιχειρήσεις με είσοδο στο δρόμο. Κατά συνέπεια mall, κλειστά εμπορικά κέντρα και επιχειρήσεις που συστεγάζονται σε κτήρια και δεν έχουν ξεχωριστή είσοδο σε δημόσιο δρόμο δεν θα ανοίξουν με click away.

H απόσταση έξω από τα καταστήματα πρέπει να είναι 2 μέτρα το ελάχιστο.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε, επίσης, ότι οι επιχειρήσεις που θα αποφασίσουν να λειτουργήσουν με «click away» νοούνται ως παραμένουσες κλειστές με κρατική εντολή και θα λαμβάνουν τα μέτρα που ελάμβαναν ως απολύτως κλειστές.

Ο υπουργός Ανάπτυξης προειδοποίησε επίσης ότι εάν υπάρξουν εικόνες συνωστισμού ή καταστρατηγηθούν από κάποιους για να δημιουργηθεί μεγάλη προσέλευση τότε θα αποσύρουμε τη ρύθμιση αυτή.

Αγωνία από επιχειρηματίες

Την πεποίθηση ότι ούτε το click away θα βοηθήσει να μην χαθεί ο εορταστικός τζίρος για τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις εκφράζει το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως το Σάββατο, με τη συμμετοχή προέδρων ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα και μεγάλων εμπορικών συλλόγων.

Το διοικητικό συμβούλιο ασχολήθηκε με το νέο πλαίσιο λειτουργίας της εορταστικής αγοράς, και εξέδωσε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας και Προτάσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις.


Μετά τις χθεσινές εξαγγελίες μέτρων της Κυβέρνησης το ΔΣ δηλώνει ότι διαμαρτύρεται για: "την επινόηση και καθιέρωση αδοκίμαστων και αμφιλεγόμενων πρακτικών τύπου click away, που πρακτικά ευνοούν μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις και για τη μη εφαρμογή κανόνων ισοτιμίας, ισονομίας και ισοπολιτείας για όλους τους κλάδους του λιανικού εμπορίου"

Pronews

 

ΙΔΟΥ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ; : Ναυπάκτου Ιερόθεος – Θα κάνω το εμβόλιο για τον κορονοϊό

 Διαβάστε τις δηλώσεις του  είναι ο ΑντίΧριστος η όχι ;

Γενικά οι Αντίχριστοι δεν φοβούνται την φωνή του λαού μηδέ την οργή του Θεού.

 


Μητροπολίτης Ναυπάκτου για τον θάνατο της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου: Μου είχε πει «θα πεθάνω γρήγορα»

Την ανάγκη να τηρούμε τις οδηγίες και τα μέτρα που συστήνουν οι ειδικοί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού τονίζει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιερόθεος. Σε συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής” ο κ. Ιερόθεος -από τις πιο ψύχραιμες φωνές της Ιεραρχίας- τάσσεται υπέρ του εμβολίου κατά του κορονοϊού, δηλώνει ότι θα το κάνει και ο ίδιος, προσθέτοντας με νόημα ότι δεν δίνει «συνωμοσιολογικές και ιδεολογικές ερμηνείες στα εμβόλια».

Σε ερώτηση για το εάν θα κάνει το εμβόλιο απαντά συγκεκριμένα ότι “σε όλα τα παιδιά μέχρι την ηλικία των δέκα ετών γίνονται εμβολιασμοί υποχρεωτικά για 13 νόσους και προαιρετικά για άλλες 3 νόσους, δηλαδή συνολικά γίνονται 16 εμβόλια και πολλά από αυτά είναι επαναλαμβανόμενα. Επίσης, στις επόμενες ηλικίες γίνονται άλλα εμβόλια και σε αυτά οφείλεται η αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής. Τα εμβόλια ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού για να αντιμετωπίσει τους ιούς. 

Κι εγώ έχω κάνει εμβόλια, διότι διαφορετικά πιθανόν δεν θα ζούσα, και κάθε χρόνο κάνω το εμβόλιο για τη γρίπη. Θα κάνω όμως και το νέο εμβόλιο ύστερα από τις εγκρίσεις των αρμόδιων οργανισμών και την απόφαση της Ιεράς Συνόδου και τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών μου.
 

Βεβαίως, δεν δίνω συνωμοσιολογικές και ιδεολογικές ερμηνείες στα εμβόλια. Θεωρώ ότι με τον τρόπο αυτόν μπορώ να παρατείνω τη βιολογική ζωή, χωρίς αυτό να είναι αυτοσκοπός μου, ώστε να βοηθήσω όσο μπορώ όσους με έχουν ανάγκη και να προετοιμασθώ κατάλληλα για τον θάνατό μου και τη συνάντησή μου με τον Χριστό. Με ενδιαφέρει περισσότερο το πνευματικό εμβόλιο, που είναι η προσευχή και η Θεία Κοινωνία του Σώματος και του Αίματος του Χριστού, και στενοχωριέμαι όταν το αρνούνται στους χριστιανούς”.

 Ὁ  Μητροπολίτης Ναυπάκτου καί Ἁγίου Βλασίου κ. Ἱερόθεος, κατά κόσμον Γεώργιος Βλάχος, γεννήθηκε στά Ἰωάννινα τό 1945.

 

 Είναι ο ΑντίΧριστος η όχι ;

Γενικά οι Αντίχριστοι δεν φοβούνται την φωνή του λαού μηδέ την οργή του Θεού.

 Έχει παλαιό θέμα δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος. γνώριζε για τον θάνατο γνωστής ηθοποιού  το 2017 όλως περιέργως...

<<Μητροπολίτης Ναυπάκτου για τον θάνατο της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου: Μου είχε πει «θα πεθάνω γρήγορα»

Το fyllokaiftero1.blogspot.com ερευνά ξανά το θέμα.

Με πληροφορία από το kontraseolous.gr

Ομολογούν παραποίηση στοιχείων για τους νεκρούς της πανδημίας - Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Πιθανόν να έχουν γίνει λάθη»

Ομολογούν παραποίηση στοιχείων για τους νεκρούς της πανδημίας - Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: «Πιθανόν να έχουν γίνει λάθη»

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ και καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και απαντώντας ουσιαστικά στην ερώτηση γιατί υπάρχει τέτοια διαφορά στην καταγραφή των θανάτων υποστήριξε πως "είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη" σε μια ομολογία παραποίησης στοιχείων που τόσους μήνες ανακοινώνονται!

Να σημειώσουμε ότι στην ενημέρωση της 11ης Δεκεμβρίου δύο κρατικοί οργανισμοί  εμφάνισαν τα εξής στοιχεία: ΕΟΔΥ 3.472 θάνατοι, ΗΔΙΚΑ 1.682 θάνατοι. Επισήμως θα μπορεί άραγε κάποιος να εξηγήσει;

Σχετικά με το μητρώο καταγραφής νεκρών από τον νέο κορωνοϊό, ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ είπε ότι στήθηκε σε λίγες εβδομάδες και είναι πιθανό να έχουν γίνει λάθη.

Στο δεύτερο ζήτημα και σε ότι αφορά τα εμβόλια δήλωσε ότι παραμένει άγνωστη η διάρκεια της ανοσίας που παρέχεται από το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού. 

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο OPEN, «δεν είναι σαφές ακόμη πόσους μήνες προστασίας παρέχει το εμβόλιο. Θα φανεί στην πορεία. Δεν ξέρουμε τι γίνεται με τη μεταδοτικότητα».

Σε ό,τι αφορά το πλάνο εμβολιασμού στην Ελλάδα, ο κ. Παναγιωτακόπουλος σημείωσε πως «ο εμβολιασμός θα περατωθεί άνοιξη, αρχές καλοκαιριού». 

Δείτε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΕΟΔΥ: ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

 



 

“Θα πεθάνει κόσμος από το εμβόλιο”: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις του Γερμανού προέδρου του ινστιτούτου Κοχ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελευταία ενημέρωση 13/12/2020 12:21π.μ

“Θα πεθάνει κόσμος από το εμβόλιο (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκάρουν οι δηλώσεις του καθηγητή Lothar H. Wieler, προέδρου του Γερμανικού ιατρικού ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, σχετικά με το επερχόμενο εμβόλιο του κορωνοϊού.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο κ. Wieler δήλωσε τα κάτωθι:

“Θα συμβεί… άνθρωποι θα πεθάνουν από αιτίες σχετικές με τον εμβολιασμό. 

Συνεπώς είναι πάρα πολύ σημαντικό να ανακαλύψουμε εάν η αιτία ήταν ο εμβολιασμός ή κάποιο υφιστάμενο νόσημα”

Δειτε το βίντεο ΕΔΩ

 Δημοσιογραφική προσαρμογή ΕΔΟ fyllokaiftero1.


Κρήτη:Δήμαρχος τραπέζωσε 12 άτομα χωρίς μάσκες και δεν κινήθηκε Χρυσοχοιδόφυλλο- μπατσόφυλλο (pic)


Πρώτη δημοσίευση Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 11:00 π.μ

Έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία του Πύργου, κι όχι μόνο, από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο κι απεικονίζουν τον δήμαρχο της πόλης σε πολυπληθές τραπέζι όπου οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες.

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες του δημάρχου Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλου, ο οποίος παραβρέθηκε σε ένα τραπέζι αρκετών ατόμων, στο οποίο οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα.

Το θέμα έχει φέρει στην επιφάνεια η ιστοσελίδα ilialive.gr, που αναφέρει πως μαζί με τον κ. Αντωνακόπουλο, στη συνάθροιση που έγινε στην περιοχή της Σκαφιδιάς, ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκος Κοτσώνης, ο αντιδήμαρχος Μαρίνης Αχτύπης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιάννης Βαρελάς, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος κι αρκετά ακόμα πρόσωπα που δεν φορούσαν μάσκα.

Οι μόνοι που φορούν μάσκα σε αυτή τη συγκέντρωσε των 12 ατόμων, είναι ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, κι ο αντιδήμαρχος, Νίκος Κοτσώνης. Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, ωστόσο, στην τοπική κοινωνία έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις καθώς ο κ. Αντωνακόπουλος που είναι και γιατρός στο επάγγγελμα, κατά το παρελθόν έχει καταγγείλει ακόμα και με παράσταση στον Εισαγγελέα Ηλείας όσους αγνοούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Το επίμαχο post στα social media που αποσύρθηκε γρήγορα μετά τα αρνητικά σχόλια ilialive

Ήδη από την πλευρά της αντιπολίτευσης υπάρχουν σφοδρά «πυρά» κατά του κ. Αντωνακόπουλου, με τον επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε», Στάθη Καννή να εκδίδει σχετική ανακοίνωση. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών», Διονύσης Μπέλτσος, τοποθετήθηκε στα social media κατά του δημάρχου ενώ σχετικό σχόλιο έκανε κι ο πρώην αντιδήμαρχος, Λάμπης Αριστειδόπουλος…

 

 

Με πληροφορία kriti360

 

Γάλλος λοιμωξιολόγος: «Τα μέτρα λαμβάνονται για να δεχτεί ο κόσμος το εμβόλιο - Υπάρχει κίνδυνος μετάλλαξης του DNA»

Γάλλος λοιμωξιολόγος: «Τα μέτρα λαμβάνονται για να δεχτεί ο κόσμος το εμβόλιο - Υπάρχει κίνδυνος μετάλλαξης του DNA»

Την επιστολή του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας Christian Perronne με τίτλο «Eμβόλιο mRNA: ηχηρή έκκληση από τον καθηγητή Perronne» δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες η γαλλική εφημερίδα Francesoir.

Την επιστολή την έχει δημοσιεύσει ο ίδιος και στο Facebook του, ενώ μίλησε γι' αυτή και στο Sud Radio. Ο κ.Perrone αναφέρεται στα μέτρα για τον κορωνοϊό και στο εμβόλιο το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενα του είναι πιθανόν να μετασχηματίσει τα γονίδια μας.

Η επιστολή του καθηγητή Perronne

Η Γαλλία, που ζει έναν εφιάλτη εδώ και μήνες, ξυπνάει.

Σε πολλές πόλεις της όμορφης χώρας μας ο λαός διαδηλώνει για να ανακτήσει την ελευθερία του, για να απαιτήσει την επιστροφή στη δημοκρατία.

Ως γιατρός, εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους και ως πρόεδρος πολλών φορέων δημόσιας υγείας και συμβουλίων Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων, συνειδητοποιώ καθημερινά τις αβεβαιότητες που δημιουργούν φόβο και αυξανόμενη σύγχυση μεταξύ των συμπολιτών μας.

Ρισκάρω να χαρακτηριστώ πάλι ως «συνωμότης» ή καλύτερα ακόμα ως «καθησυχαστικός», όροι που χαρακτηρίζουν εκείνους που επικρίνουν ή αμφισβητούν την ενιαία σκέψη.

Καταλήγω να είμαι περήφανος για αυτές τις ονομασίες, τα λόγια μου που εκφράζουν την αλήθεια δεν έχουν αλλάξει ποτέ από την αρχή της επιδημίας. Ως εκ τούτου, θεωρώ ότι είναι δική μου ευθύνη να εκφραστώ ξανά σήμερα για ολόκληρη την ιατρική πτυχή του Covid-19 και ειδικότερα για το θέμα του εμβολίου, τώρα το κεντρικό και σχεδόν μοναδικό στοιχείο της πολιτικής της κατάστασης υγείας.

Πολλοί Γάλλοι έχουν υπνωτιστεί από την πολιτική του φόβου. Από τον Σεπτέμβριο του 2020, μας είπαν για ένα δεύτερο τρομερό κύμα επιδημίας, χειρότερο από το πρώτο.

Ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεοπτικής ομιλίας του προέβλεψε τουλάχιστον 400.000 θανάτους, προσθέτοντας στους 200.000 θανάτους που εκτιμήθηκαν λίγο πριν από τον καθηγητή Arnaud Fontanet de Pasteur. Αυτοί οι μη ρεαλιστικοί αριθμοί είχαν μόνο έναν στόχο, να τροφοδοτήσουν τον φόβο για να μας κρατήσουν περιορισμένους,

Ωστόσο, η ευρεία χρήση μάσκας στον γενικό πληθυσμό δεν έχει επιστημονικά αποδείξει συμφέρον για τον περιορισμό της επιδημίας SARS-COV-2. Η χρήση μάσκας πρέπει να στοχεύει σε ασθενείς, και στο περιβάλλον τους (ειδικά σε άτομα που διατρέχουν κίνδυνο) και στο ιατρικό προσωπικό που έρχονται σε επαφή.

Αλλά η επιδημία υποχωρεί και δεν έχει οδηγήσει σε καμία αποκάλυψη.

Η δυναμική της καμπύλης έχει δείξει για εβδομάδες το προφίλ μιας εποχιακής επιδημικής ανάκαμψης που παρατηρείται με ορισμένους ιούς, μόλις τελειώσει το επιδημικό κύμα.

Αυτό μαρτυρεί την προσαρμογή του ιού στον άνθρωπο και αντικατοπτρίζει επίσης τη συλλογική ανοσία που εξελίσσεται στον πληθυσμό και η οποία μας προστατεύει φυσικά.

Τα στελέχη των ιών που κυκλοφορούν σήμερα έχουν χάσει τη μολυσματικότητά τους. Οι αρχές δεν θα μπορέσουν να πουν ότι είναι χάρη στον περιορισμό, διότι η πτωτική τάση είχε αρχίσει πριν από την εφαρμογή του.

Η μείωση της επιδημίας είχε αρχίσει ακόμη και, σε ορισμένες πόλεις, πριν από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δυστυχώς, εξακολουθούν να υπάρχουν θάνατοι που συμβαίνουν σε πολύ ηλικιωμένους, πολύ παχύσαρκα άτομα ή άτομα που πάσχουν από σοβαρό διαβήτη, σοβαρή υψηλή αρτηριακή πίεση, καρδιοαναπνευστικές ή νεφρικές παθήσεις.

Αυτά τα άτομα που κινδυνεύουν αναγνωρίζονται τέλεια.

Ως εκ τούτου, τα υγειονομικά μέτρα πρέπει να στοχεύουν στην προστασία, την ανίχνευση και τη θεραπεία τους το συντομότερο δυνατό από την έναρξη των συμπτωμάτων με υδροξυχλωροκίνη και αζιθρομυκίνη, των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια επιβεβαιώνονται ευρέως, εάν χορηγείται το φάρμακο.

Πολλοί θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, η συνέχιση της δίωξης των παιδιών μας πίσω από περιττές μάσκες παραμένει ακατανόητη. Όλα αυτά τα μέτρα λαμβάνονται έτσι ώστε οι Γάλλοι να απαιτούν εμβόλιο. Ποιο είναι λοιπόν το όφελος ενός γενικευμένου εμβολίου για μια ασθένεια της οποίας η θνησιμότητα είναι κοντά στο 0,05%; Όχι. Αυτός ο μαζικός εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητος. Επιπλέον, οι κίνδυνοι εμβολιασμού μπορεί να είναι μεγαλύτεροι από τα οφέλη.

Πιο ανησυχητικό είναι ότι πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, λένε ότι είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τον εμβολιασμό τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ανάπτυξη και η αξιολόγηση αυτών των προϊόντων έχουν επιταχυνθεί και κανένα δεδομένο της αποτελεσματικότητας ή της επικινδυνότητας αυτών των εμβολίων δεν δημοσιεύθηκε ως σήμερα.

Το χειρότερο είναι ότι τα πρώτα «εμβόλια» που προσφέρονται δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Θα εγχύσουμε νουκλεϊκά οξέα που θα προκαλέσουν την παραγωγή στοιχείων του ιού από τα δικά μας κύτταρα. Δεν γνωρίζουμε απολύτως τις συνέπειες αυτής της ένεσης, επειδή είναι μια πρεμιέρα στον άνθρωπο. Τι γίνεται αν τα κύτταρα ορισμένων «εμβολιασμένων» παρήγαγαν πάρα πολλά ιικά στοιχεία, προκαλώντας ανεξέλεγκτες αντιδράσεις στο σώμα μας;

Οι πρώτες γονιδιακές θεραπείες θα είναι RNA, αλλά υπάρχουν projects με DNA.

Κανονικά, στα κύτταρά μας, το μήνυμα αποστέλλεται από το DNA στο RNA, αλλά το αντίστροφο είναι δυνατό σε ορισμένες περιστάσεις, ειδικά επειδή τα ανθρώπινα κύτταρά μας από την πρωτόλεια εποχή εμπεριέχουν τους λεγόμενους «ενδογενείς» ρετροϊούς ενσωματωμένους στο DNA των χρωμοσωμάτων μας.

Αυτοί οι «εξημερωμένοι» ρετροϊοί που μας κατοικούν είναι συνήθως μη επιθετικοί (σε ​​αντίθεση με τον ιό HIV, για παράδειγμα το ρετροϊό του AIDS), αλλά μπορούν να παράγουν ένα ένζυμο, αντίστροφη μεταγραφάση, ικανή να μεταγράφει προς τα πίσω, από το RNA στο DNA.

Έτσι, ένα RNA ξένο στο σώμα μας και χορηγούμενο με ένεση θα μπορούσε να κωδικοποιήσει το DNA, όπως και το ξένο, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενσωματωθεί στα χρωμοσώματά μας.

Υπάρχει επομένως πραγματικά ένας κίνδυνος να μετασχηματιστούν οριστικά τα γονίδια μας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα , από την τροποποίηση των νουκλεϊκών οξέων των ωαρίων ή των σπερματοζωαρίων μας, να μεταδώσουμε αυτές τις γενετικές τροποποιήσεις στα παιδιά μας.

Τα πρόσωπα που κάνουν την προώθηση αυτών των γονιδιακών θεραπειών λανθασμένα αποκαλούμενων ως« εμβόλια » είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους Γάλλους και γενικότερα τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια.

Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις τομάτες και το καλαμπόκι τα γενετικά τροποποιημένα , τα μεταλλαγμένα των OGM (οργανισμοί γενετικά τροποποιημένοι).

Ένας ιατρικός υπεύθυνος ενός από τα φαρμακευτικά παρασκευαστικά εργαστήρια δήλωσε πριν κάποιες μέρες ότι ήλπιζε σε ένα αποτέλεσμα ατομικής προστασίας ,αλλά δεν θα έπρεπε πολύ να ελπίζει σε έναν αντίκτυπο στη μεταδοτικότητα του ιού επομένως επί της δυναμικής της επιδημίας.

Αυτή είναι εν πολλοίς μια συγκαλυμμένη παραδοχή ότι δεν είναι εμβόλιο. Κρίμα.

Είμαι τόσο πολύ πιο τρομαγμένος που πάντα ήμουν υπέρ των εμβολίων και έχω προεδρεύσει για χρόνια σε φορείς που διαμορφώνουν την πολιτική εμβολιασμού.

Σήμερα, πρέπει να σταματήσουμε αυτό το εξαιρετικά ανησυχητικό σχέδιο.


Ο Louis Pasteur θα γυρίσει πλευρό στον τάφο του.
Η επιστήμη, η ιατρική ηθική και πάνω από όλα η κοινή λογική πρέπει να αντιπαρατεθούν.

 

Pronews