28 Ιουνίου 2022

Πάνε πάλι για τοπικά lockdown και επαναφορά μασκών για να "σπρώξει" η κυβέρνηση την 4η δόση και τα αδιάθετα εμβόλια Covid-19

Μέχρι τις 10 Ιουλίου αναμένονται   μεγάλα νούμερα σε διαγνώσεις που θα κινηθούν  γράψε σβήσε μεσοσταθμικά στα 20.000 τύφλα να έχουν οι μάγοι.

 Επαναφορά επιπλέον απαγορεύσεων και επιβολή νέων περιορισμών προ των πυλών για λόγους «δημόσιας υγείας» ετοιμάζεται να επιβάλλει η κυβέρνηση, προκειμένου να προωθήσει το πρόγραμμα του τέταρτου εμβολίου, για το οποίο όλοι αγνοούν την σύνθεσή του και τις παρενέργειες που έχει. 

Καθημερινά πεθαίνουν ξαφνικά σε όλη την επικράτεια νέοι και γέροι εμβολιασμένοι.

Και να σκεφθούμε το τι συνέβη με τα άλλα εμβόλια κατά Covid-19, γίνεται εύκολα αντιληπτό τι θα μπορούσε να συμβεί με το τέταρτο κύμα εμβολιασμών όταν το τρίτο κύμα θεωρείται ως υπεύθυνο για κάθε είδους παρενέργειες, από πόνους και πυρετό, μέχρι θάνατο, στο 50% των εμβολιασμένων παγκοσμίως.

Πρώτο μέτρο η επαναφορά των μασκών σε δημόσιους χώρους και έσχατο η επιβολή lockdown. Να δούμε ποιος τουρίστας θα έρθει…

Κατ’αρχήν η κυβέρνηση όπως κάνει συστηματικά εδώ και 2,5 χρόνια «φτιάχνει κλίμα» με δηλώσεις των «ειδικών»: Ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης (750.000 έλαβε σε μορφή έρευνας νομότυπα), μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, προανήγγειλε την επαναφορά μέτρων κατά του κορωνοϊού σε περίπτωση που οι διασωληνώσεις ξεπεράσουν τις 250-300.

Σήμερα μόνο ήταν 95. Και από πότε ο δείκτης αυτός είναι σοβαρός; Κανονικά είναι γελοίο μετά από ότι έχει συμβεί να θεωρούμε ότι 250 διασωληνώσεις θα φέρουν νέες απαγορεύσεις

Και εν συνεχεία ο Γ..Μαγιορκίνης ισχυρίστηκε ότι «Μεσοσταθμικά υπολογίζουμε ότι η κορύφωση θα είναι στα 20.000 και λίγο πάνω από αυτά. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες μέρες μπορεί να έχουμε και 30.000 κρούσματα και κάποιες άλλες μέρες 15.000.  Υπάρχει μια πιθανότητα σήμερα να μη δούμε το νούμερο των 20.000 και αν τελικά επιβεβαιωθεί αυτό, σημαίνει ότι έχουμε μπει σε μια επιβράδυνση και η κορύφωση μπορεί να ολοκληρωθεί πιο γρήγορα»

 Το γράψε σβήσε του ιδιωτικού ΕΟΔΥ από μετρήσεις σκατών και εν γένει κοπράνων!!!

Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου, οι συνολικές λοιμώξεις με Covid-19 στη χώρα μας ξεπέρασαν τις 20.000 φτάνοντας στα επίπεδα-ρεκόρ για την εποχή των 20.084 νέων κρουσμάτων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).


 Μερικό κείμενο από το pronews.gr

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Οι εμβολιασμοί δεν αφορούν την Υγεία! – Έγκλημα η χορήγησή τους σε νοσήσαντες, νέους και εγκύους»

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 




Επαμεινώνδας Κορκονέας: Ελεύθερος για τη εν ψυχρό δολοφονία Γρηγορόπουλου - Το εφετείο του αναγνώρισε ελαφρυντικό

 

Το Εφετείο έκρινε με ψήφους 4-3 ότι θα πρέπει να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, πρώην ειδικού φρουρού, Επαμεινώνδα Κορκονέα

Επαμεινώνδας Κορκονέας: Ελεύθερος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου - Το εφετείο του αναγνώρισε ελαφρυντικό
Πηγή: eurokinissi

Ο πρώην ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδας Κορκονέας που δολοφόνησε τον 15χρονο μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, βγαίνει από τη φυλακή, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου. Με ψήφους 4-3 το Εφετείο της Λαμίας του αναγνωρίστηκε το κρίσιμο ελαφρυντικό κι έτσι αποφυλακίζεται.

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών) το δικαστήριο έκρινε ότι ο πρώην αστυνομικός πληροί τα κριτήρια για να αποφυλακιστεί. Με το συγκεκριμένο ελαφρυντικό είχαν σπάσει τον Ιούλιο του 2019 τα ισόβια για τον Κοροκονέα, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει πάνω από 11 χρόνια φυλακή, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του νεαρού μαθητή στα Εξάρχεια.

Η επανάληψη της διαδικασίας είχε ξεκινήσει στις 11 Μαΐου και είχε διακοπεί δύο φορές με επεισοδιακό τρόπο εξαιτίας αρχικά της μη κλήτευσης της οικογένειας του αδικοχαμένου Αλέξανδρου και του αιτήματος της Πολιτικής Αγωγής να παρίσταται στη διαδικασία. Το Εφετείο Λαμίας για μία ακόμη φορά ήταν γεμάτο αστυνομικούς για την μεταγωγή του Κορκονέα από και προς το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, ενώ απ' έξω από το Εφετείο υπήρχαν αρκετά συγκεντρωμένα άτομα.

Η επιστολή των συνηγόρων της οικογένειας του Γρηγορόπουλου

Λίγη ώρα πριν αποφανθεί το ΜΟΕ της Λαμίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου κι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, δικηγόροι της οικογένειας του δολοφονημένου μαθητή, είχαν εκφράσει για μία ακόμα φορά την αντίθεσή τους, στα όσα γίνονται στο ΜΟΕ χωρίς την παρουσία τους και καταδεικνύουν συμπεριφορές και πράξεις σύμφωνα με τις οποίες δεν θα έπρεπε να αναγνωριστεί στον Κορκονέα το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Η επιστολή

«Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος στις 25/6 θα γινόταν 29 χρονών. Σήμερα η υπεράσπιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, καταδικασμένου για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου, θα ισχυριστεί και πάλι ότι ο Κορκονέας είχε πρότερο σύννομο βίο κι ότι αξίζει να του αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Κι ας ήταν διαβόητος μεταξύ των συναδέλφων του, κι ας τον φώναζαν Ράμπο. Κι ας έχει κατατεθεί από την μητέρα του Αλέξανδρου ότι δούλευε ως μπράβος στην Καλαμάτα. Κι ας έχει αποκαλυφθεί ότι υπάρχει ένα σκοτεινό κομμάτι της ζωής του, για το οποίο αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε στο Δικαστήριο και αφορά την παραμονή του στον Καναδά.

Κι ας έχει αναγκαστεί να ομολογήσει στο Δικαστήριο ότι είχε τελέσει έναν άλλο γάμο, στον Καναδά, τον οποίο απέκρυπτε επιμελώς, χρησιμοποιώντας μάλιστα ψευδή πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης. Κι ας επέδειξε, το ίδιο βράδυ της δολοφονίας, ακραία υβριστική συμπεριφορά προς ανήλικα παιδιά, βρίζοντάς τα χυδαία. Κι ας κατέθεσε μάρτυράς του ότι ο ίδιος μοίραζε σφαίρες στους συναδέλφους του στη βάρδια.

Κι ας βρέθηκε το όπλο του σε κατάσταση που υποδηλώνει επανειλημμένη οπλοχρησία, με σφαίρες από διάφορες παρτίδες και με παραβιασμένο τον μηχανισμό ώστε να μεγαλώνει η χωρητικότητα.

Εμείς ως συνήγοροι της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, προσπαθήσαμε επί 2 δικασίμους να ζητήσουμε να εξετασθούν οι μάρτυρες και τα αποδεικτικά στοιχεία του φακέλου που αφορούν το ζήτημα αυτό.

Οι τακτικοί δικαστές του Δικαστηρίου μας εμπόδισαν, παρά τον νόμο, να υποβάλουμε το αίτημα και απέτρεψαν τους ενόρκους από το να λάβουν υπ´όψιν τις αποδείξεις. Στο Δικαστήριο με την πλήρη σύνθεσή του δεν διαβάσθηκε ούτε η κατηγορία ούτε η καταδικαστική απόφαση. Κάτι που εξυπηρετεί την υπεράσπιση, αφού θα είναι ο λόγος της εναντίον του λόγου του Εισαγγελέα. Έτσι όμως υποσκάπτεται η απονομή της Δικαιοσύνης.

Εκφράζουμε για άλλη μια φορά τη βαθιά ανησυχία μας και την έντονη διαμαρτυρία μας για όσα για άλλη μια φορά συμβαίνουν στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας. Εμείς θα είμαστε και σήμερα εκεί, αρνούμενοι να αποδεχθούμε την βαρύτατη προσβολή στη δίκαιη δίκη, στο θεσμικό ρόλο της οικογένειας του Αλέξανδρου, της μητέρας και της αδελφής του, ως διαδίκων στη δίκη, και στην μνήμη του παιδιού που δεν μεγάλωσε ποτέ.Θα είμαστε και σήμερα εκεί, υπερασπιζόμενοι τη μνήμη του Αλέξανδρου και
ζητώντας Δικαιοσύνη».

Πηγή: realder.gr



Κολοσσιαία οικονομική συμμαχία Ρωσίας, Κίνας και άλλων 7 χωρών αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία


Κολοσσιαία οικονομική συμμαχία Ρωσίας, Κίνας και άλλων 7 χωρών αλλάζει την παγκόσμια ισορροπία

Ινδία, Βραζιλία, Νότια Αφρική, Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και Χιλή μαζί τους - Αίτημα να ενταχθούν στους BRICS και από Ιράν, Αργεντινή

H Ρωσία και η Κίνα, μαζί με τις λοιπές χώρες των BRICS (Ινδία, Βραζιλία, Νότια Αφρική) και τις Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και η Χιλή, δημιουργούν το νέο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο βάζοντας 15 δισεκατομμύρια γουάν (περίπου 2,2 δις δολάρια) η κάθε μία, προκειμένου να αντικαταστήσουν το δυτικής επιρροής ΔΝΤ και να δανείζουν οι ίδιοι με καλύτερο επιτόκιο τις χώρες του πλανήτη που χρειάζονται οικονομική βοήθεια!

Η ανακοίνωση έγινε από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας – και ήλθε σε συνέχεια της δημοσιοποίησης την περασμένη εβδομάδα του κινεζορωσικού σχεδίου από τον ίδιον τον Βλαντιμέρ Πούτιν για την δημιουργία του «αντι-δολαρίου» για τις διεθνείς συναλλαγές, με τη συμμετοχή χωρών όπως η Βραζιλία, η Ινδία και η Νότια Αφρική.

Η μεγάλη είδηση είναι η συμμετοχή κρατών όπως της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, της Ινδονησία, και της Χιλής, οι οποίες θεωρούνται ότι μέχρι σήμερα ήταν είτε στην δυτική (Σιγκαπούρη, Χιλή) είτε στην ουδέτερη ζώνη (Μαλαισία, Ινδονησία).

Το νέο σχήμα έχει πληθυσμό 3,6 δισ. ανθρώπων, δηλαδή περισσότερο από το 50% των κατοίκων του πλανήτη!

Όπως είνα γνωστό, το «κανονικό» ΔΝΤ, που έχει 29 χώρες – μέλη και στο οποίο η αμερικανική επιρροή είναι εμφανής, ιδρύθηκε στα τέλη του 1945, μετά το τέλος του Β! παγκοσμίου πολέμου για να βοηθήσει στην ανάπτυξη, μέσω δανεισμού και τεχνικής βοήθειας – και έχει πολλές φορές κατηγορηθεί για τις πολιτικές που «συνιστά» , όπως συνέβη και με την χώρα μας στα χρόνια των Μνημονίων.

Το θέμα της δημιουργίας ενός διεθνούς νομίσματος βασισμένου στο καλάθι των νομισμάτων των χωρών μας, είναι υπό εξέταση», είπε ο ηγέτης της Ρωσίας την περασμένη Τετάρτη στο Επιχειρηματικό Φόρουμ των BRICS – των κορυφαίων αναδυόμενων αγορών, που περιλαμβάνουν, εκτός της Ρωσίας και της Κίνας, την Βραζιλία, την Ινδία και τη Νότια Αφρική.

Όπως είναι γνωστό, οι κυρώσεις για την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία έχουν ουσιαστικά αποκλείσει τη Ρωσία από το διεθνές οικονομικό σύστημα – και ο Πούτιν έχει σε πολλές επριπτώσεις σπεύσει να προβλέψει ότι το δολάριο θα αποκαθηλωθεί από την θέση του νομίσματος αναφοράς για όλο τον πλανήτη.

Τον Μάιο, τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Κίνας – είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο – αυξήθηκαν κατά 80,6 δις δολάρια και έφτασαν σε αξία τα 3,13 τρισ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο υπήρξαν αναφορές ότι συμφωνήθηκε μία μεγάλη προμήθεια πετρελαίου μεταξύ Κίνας και Σαουδικής Αραβίας, πληρωτέας σε γουάν, το κινεζικό εθνικό νόμισμα. 

Επίσης το Ιράν υπέβαλε επίσημο αίτημα ένταξης στους BRICS μαζί με την Αργεντινή.

Το Ιράν, με πληθυσμό περίπου 86 εκατομμυρίων κατοίκων, και η Αργεντινή, με πληθυσμό περίπου 46 εκατομμυρίων κατοίκων, έχουν υποβάλει αίτηση ένταξης στους BRICS.

Η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα σχημάτισαν αρχικά τους BRICS το 2009, με τη Νότια Αφρική να προσχωρεί το 2010. Σήμερα η Κίνα έβαλε στο παιχνίδι Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, και Χιλή

 Με πληροφορία: pronews.gr


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 




Ενας ακόμη άνθρωπος χάνει ξαφνικά την ζωή του στην Καστοριά ένας 76χρονος


 Ενας ακόμη άνθρωπος χάνει ξαφνικά την ζωή του στην Καστοριά ο 76χρονος Π. Θεοδωρίδης η κηδεία του θα γίνει στις 6:00 στον Ιερό ναό των Αγίων Πάντων στην Καστοριά.

Καλό Παράδεισο

Προηγούμενο σχετικό άρθρο:

ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ-Καστοριά: Νεος θάνατος μόλις 59χρονου

Όταν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι θέλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά φωνάζουν για το δικαίωμα στην… άμβλωση


Όταν οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι θέλουν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αλλά φωνάζουν για το δικαίωμα στην… άμβλωση

Δύο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με το τι τους συμφέρει

O Aμερικανός δημοσιογράφος David Leavitt που εργάζεται για το CBS είναι γνωστός για τις απόψεις του ότι οι εμβολιασμοί έπρεπε να είναι παντού υποχρεωτικοί.

Δηλαδή ιατρικές πράξεις που αφορούν τους πολίτες έπρεπε να γίνονται χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Έλα όμως που τα έφερε έτσι η τύχη που το αμερικανικό Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι οι Πολιτείες των ΗΠΑ μπορούν αν θέλουν να κηρύξουν παράνομες τις αμβλώσεις.

Τι είπε τότε η μεγάλη δημοσιογραφάρα; «Το μόνο άτομο που έχει τον έλεγχο πάνω στις δικές σου προσωπικές ιατρικές αποφάσεις, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

Μάλιστα! Δηλαδή στις αμβλώσεις έχει τον έλεγχο την απόφασης ένα άτομο, αλλά στους εμβολιασμούς όχι.

Μάλλον η δημοσιογραφάρα θεωρεί ότι οι περισσότεροι έχουν νοημοσύνη αμοιβάδας και σου λέει «ποιος θα θυμάται τι ασυναρτησίες έλεγα πριν».

Έλα όμως που όλα καταγράφονται.


pronews.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Να θυμηθούμε την καταγγελία για το κλείσιμο του Χαμόγελου του Παιδιού και την διαμάχη Μιχαηλίδου-Γιαννόπουλος στον ΑΝΤ1

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ-Καστοριά: Νεος θάνατος μόλις 59χρονου

Θλίψη στην Καστοριά για το θάνατο 60χρονου

Σε ηλικία μόλις 59 ετών ”έφυγε” από τη ζωή ο Βασίλης Μιχαήλ. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Κοιμητήρια) στην Καστοριά. Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Εχουμε άλλον έναν ξαφνικό  θάνατο την νύχτα ενός 75χρονου στην Καστοριά περισσότερα το απόγευμα.