17 Ιουλίου 2022

Μαρτυρία- Στέφανος Τσαλαβούτης :..τι να έκανα...ποιός θα μου έδινε να φάω ; ...αλλά θα το μετανιώνω μέχρι που να φύγω από την ζωη


  20:52μμ

 Χωρίς δημοσιογραφικά σχόλια

Μαρτυρία από Stefanos Tsalavoutis
 
Νοσηλευτικά στις 12/4(στο Γεννηματά),αφού από λάθος διαγνώσεις με είχαν διώξει από δύο νοσοκομεία (από Ασκληπιό Βούλας, άγιοι Ανάργυροι Κηφισιάς) αυτού του έτους με βαρύτατη πνευμονική εμβολή,95% φραγμένο το κεντρικό στέλεχος(αρτηρία)του πνεύμονα..2 φορές εμβολιασμενος ανάθεμα την ώρα και την στιγμή ..έκανα επέμβαση στους πνεύμονες με θρομβωανναρωφηση (5ος στην Ελλάδα που κάνω αυτήν την επέμβαση)μου αφαίρεσαν 22 εκατοστά θρόμβους και έκατσα 5 μέρες εντατική..να τονίσω..είμαι 32 χρόνων...στο Γεννηματά μπορώ να πω ότι οι γιατροί ήταν καταπληκτικοί επαγγελματίες, κάνοντας πάρα πάνω από σωστά την δουλειά τους..τη δεύτερη δόση του εμβολίου την έκανα 3 Ιανουαρίου...είχα κολλήσει και πολύ ελαφριά κόβιντ τον Μάρτιο (την τρίτη μέρα βγήκα αρνητικός με 3 τεστ,και απυρετος)..αυτό που έχω να πω,όπως μου είπε και ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου είναι ότι λες και έπαιξα τζόκερ,για τέτοια τύχη...και επίσης έπαιξε ρόλο η φυσική μου κατάσταση και ότι δεν καπνίζω..τα εμβόλια ακόμα και μετά από πολλούς μήνες μπορεί να δημιουργήσουν βλάβες μη αναστρέψιμες ...επίσης η επέμβαση ήταν τόσο επικίνδυνη διότι είναι ακόμα σε πειραματικά στάδια..αλλά δεν είχα άλλη επιλογή... επίσης όλοι οι γιατροί κατά την διάρκεια της νοσηλείας μου ,μου είπαν να μην κάνω την τρίτη δόση,όταν με το καλό ήρθε η μέρα να μου δώσουν εξιτήριο,τους ζήτησα μια βεβαίωση να μου θεωρήσουν για οριστική απαλλαγή από δόση εμβολίου... ξέρετε τι μου είπαν...ααα δεν γίνεται γιατί τίποτα δεν αποδεικνύεται (με ελεύθερη μετάφραση, φοβόμαστε για τον κωλο μας)...και τέλος..ήρθαν πάρα πολύς κόσμος όσες μέρες(10) ήμουν στο Γεννηματά , με πολλά θέματα από τα εμβόλια.. κυρίως 50αρηδες και πάνω... Και επίσης ένας 30 χρόνων 3πλα εμβολιασμενος με δύο εγκεφαλικά από θρωμβους,και ένας 38 χρόνων με μυοκαρδίτιδα...τέλος να πω για να προλάβω και κάποιους κακοθελητες...στην εξέταση της θρομβοφιλιας βγήκα αρνητικός αν και επηρεασμένη η εξέταση από την πνευμονική εμβολή...δλδ...πρόβλημα χωρίς υποκείμενα νοσήματα...καλή σας ημέρα!!!
δεν υπάρχει περίπτωση να κρύψω τίποτα..ήμουν φανατικός κατά του εμβολίου...απλά η κωλοκατασταση με την δουλειά με έφτασε στο σημείο να πάω να το κάνω..ήμουν 8 μήνες άνεργος λόγο του ότι ήμουν ανεμβολιαστος...τι να έκανα...ποιος θα μου έδινε να φάω...αλλά θα το μετανιώνω μέχρι που να φύγω από την ζωη
 
 

Πέθανε ο γουνέμπορος Νικόλαος Παπαγεωργίου και ιδιοκτήτης του φερώνυμου νοσοκομείου


Πέθανε ο Νικόλαος Παπαγεωργίου, ευεργέτης και δωρητής του φερώνυμου νοσοκομείου
 17.7.2022 18:12μμ
 
Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς παράγοντες στη γουνοποιία. Με τα χαμηλότερα ημερομίσθια πού έδιδε στους εργάτες γούνας, και στις αμοιβές μαύρης εκμετάλλευσης μέχρι και σήμερα για εργολαβίες στα μικρο-εργαστήρια  γούνας της Καστοριάς και της  Δυτικής Μακεδονίας. Δουλειά για ένα κομμάτι ψωμί δηλαδή.
 
Σε ηλικία 92 χρόνων που ''έφυγε" το βέβαιο είναι ο,τι ανάμεσα σε γιατρούς  θα ήταν πλήρως εμβολιασμένος ;

Αύριο, Δευτέρα, στις 5 το απόγευμα, στη Σιάτιστα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία του Νικόλαου Παπαγεωργίου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 92. 

Ο εκλιπών, μαζί με τον προσφάτως αποβιώσαντα αδελφό του Λεωνίδα φέρονται από κυβερνητικά ΜΜΕ  ως .... "δωρητές"... του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια με τους δωρητές είναι όμως άλλη..!!

 

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; 8χρονο παιδί υπέστη ΑΝΑΚΟΠΗ ενώ έπαιζε!



  02:52μμ
 
 Κατάφεραν με πολύ κόπο να τον επαναφέρουν.

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Κρήτης νοσηλεύεται ένα 8χρονο παιδί το οποίο υπέστη ανακοπή την ώρα που έπαιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες σε περιοχή της Μεσαράς όταν το παιδί την ώρα που έπαιζε υπέστη ανακοπή.

Άμεσα συγγενείς του, του έκαναν ΚΑΡΠΑ ενώ ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να ξεκινούν τις διαδικασίες για την επαναφορά του στη ζωή μεταφέροντάς το παράλληλα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Εκεί οι γιατροί συνέχισαν την μάχη και επανήλθε ο καρδιολογικός παλμός στο 8χρονο παιδί και αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο Βενιζέλειο.

«Το παιδί ήρθε σε εμάς με παλμό και οι γιατροί αμέσως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την σταθεροποίησή του. Αυτή τη στιγμή είναι σε σχετικά καλή κατάσταση ωστόσο υποβάλλεται σε μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη», ανέφερε στο cretapost, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Βενιζελείου νοσοκομείου, Ε. Κωστάκη.

(cretapost – φωτο:pixabay)

 Με πληροφορία από τα  cretapost και el.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 



Έπεσε ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος An-12 με όπλα στην Καβάλα – Τα μετέφερε στο καθεστώς Ζελένσκι; (βίντεο)


Έπεσε ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος An-12 με όπλα στην Καβάλα – Τα μετέφερε στο καθεστώς Ζελένσκι; (βίντεο)

Στα γύρω χωριά από το Παλαιοχώρι διακόπηκε η ηλεκτροδότηση



Ένα ουκρανικό μεταφορικό τετρακινητήριο στροβιλοελικοφόρο αεροσκάφος Αn-12 κατέπεσε στις 22:40 το βράδυ του Σαββάτου στο Παλαιοχώρι Καβάλας. . 

Επρόκειτο για αεροσκάφος που μετέφερε πολεμικό υλικό, γι’ αυτό και ακούγονται πολλαπλές εκρήξεις.

Το τελευταίο στίγμα δόθηκε 10 ναυτικά μίλια δυτικά της Καβάλας. ερχόταν από Σερβία, μπήκε στον ελληνικό εναέριο χώρο, έστριψε προς το αεροδρόμιο της Καβάλας και μάλλον θα προσγειωνόταν πριν πέσει.

Πιθανότατα θα φόρτωνε και ελληνικά όπλα στην Καβάλα. Υποτίθεται ότι πήγαινε στην Ιορδανία και γύρισε να πάει προς Καβάλα λόγω μηχανικού προβλήματος.

Πόσο πιθανό είναι ένα ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος εν καιρώ πολέμου να μεταφέρει όπλα από την Σερβία στην… Ιορδανία;

Τα αεροσκάφη που κάνουν αυτού του είδους τις αποστολές συνηθέστατα καταθέτουν εικονικά σχέδια πτήσης για άλλες περιοχές, για να κρύψουν τον τελικό τους προορισμό, ειδικά όταν πρόκειται για μεταφορές όπλων σε εμπόλεμες ζώνες.

Η Σερβία πουλά όπλα και στην Ουκρανία και στην Ρωσία, καθώς προσπαθεί να τηρεί τις ισορροπίες μεταξύ των εμπολέμων.

Είναι το μοναδικό κράτος της Ευρώπης που παράγει σε μεγάλες ποσότητες οπλισμό που χρησιμοποιούν και οι δύο εμπόλεμοι.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε βίντεο που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα οι Ουκρανοί εκπαιδεύονταν από τους Βρετανούς με σερβικής κατασκευής ολοκαίνουρια τυφέκια εφόδου Zastava.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος είχε 8μελές πλήρωμα και  μετέφερε 12 τόνους όπλα, μάλλον ρουκέτες των 122 χλστ.,

Στο σημείο της πρόσκρουσης υπάρχει σύσταση για χρήση αντιασφυξιογόνου μάσκας.

Το ουκρανικό αεροσκάφος είναι της εταιρείας Meridian, και είχε ξεκινήσει από τη Νις της Σερβίας.

Σε εξέλιξη είναι από τη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα το συντονιστικό ενώ στο σημείο αναμένεται ειδικό κλιμάκιο πυροτεχνουργών.

Στα γύρω χωριά διακόπηκε η ηλεκτροδότηση που σημαίνει ότι κτύπησε σε κολώνες της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πτώση σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα βόρεια της Ελευθερούπολης Καβάλας , στην Νικήσιανη.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως κάτοικοι είδαν από μακριά φωτιά, ενώ ακούστηκαν και εκρήξεις.

Στο σημείο σπεύδουν δύο ΕΜΑΚ προκειμένου να ξεκινήσουν τις έρευνες.

O πιλότος του ουκρανικού εμπορικού αεροσκάφους εξέπεμψε σήμα κινδύνου στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου της Χρυσούπολης. Λίγο αργότερα κατέπεσε φλεγόμενο πέριξ του οικισμού στο Παλαιοχώρι Καβάλας.

Άμεσα στο σημείο της πτώσης κατευθύνονται πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στα γύρω χωριά διακόπηκε η ηλεκτροδότηση.

 pronews.gr