13 Ιανουαρίου 2018

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ μόνο για ΕΞΥΠΝΟΥΣ! «ΚΟΥΦΑΛΕΣ θα ανταμωθούμε στις ΚΡΕΜΑΛΕΣ!» (ΒΙΝΤΕΟ)


panousis
Κατευθείαν στην ελληνική πραγματικότητα χτυπούσε…
.


Με πληροφορία απο το : makeleio.gr

Πανελλήνιος ξεσηκωμός – Εγκεφαλικά στην κυβέρνηση

Πανελλήνιος ξεσηκωμός – Εγκεφαλικά στην κυβέρνηση

13/01/2018

Πανελλήνιος ξεσηκωμός – Εγκεφαλικά στην κυβέρνηση-Υπάρχουν και όρια. Δεν ξεπουλάμε τα πάντα.
ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 21/1 ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΑΠΟ:
1) Κορινθία 6943 584803 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
2) Σκύδρα 6986 302620 ΝΙΚΟΣ
3) Ασπροβάλτα 6972 226340
4) Κατερίνη 6986 519289 ΣΑΚΗΣ
5) Δροσάτο 6975 662713 ΚΩΣΤΑΣ
6) Γιαννιτσά 6936 584111 ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7) Κέρκυρα 6959 030645 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
8 Γρεβενά 6982 986010
9) Λάρισα 6938 559474
10)Αθήνα 22940 97576 ή 6974010393
11) Δράμα 6949 339442
12) Έδεσσα
13) Ξάνθη 6937409943
14) Βόλο 6945825115
15) Δοξάτο Με εντολή δημάρχου
16) Καβάλα 6976 916545
17) Νάουσα Παράρτημα Ημαθίας ΕΑΑΣ
18) Βέροια Παράρτημα Ημαθίας ΕΑΑΣ
19) Αλεξάνδρεια Παράρτημα Ημαθίας ΕΑΑΣ
20) Λαγκαδά Ποντιακός Σύλ. Πολυδενδρίου 2394 056143‬
21) Προμαχώνα 6974858026 Χρήστος
22) Αριδαία Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης»
http://eleftheri-patrida.blogspot.gr
 
 
 
 
 

MEΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ! ΕΦΥΓΕ ξαφνικά ο Τζιμάκος! ΑΥΤΗ ήταν η τελευταία ΚΑΛΗ συνέντευξη του μεγάλου ΠΑΝΟΥΣΗ, του πρώτου ΤΡΟΛΛΕΡ στην Ελλάδα! ΚΑΛΟ του ΤΑΞΙΔΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

tzimis
Σε ηλικία 64 ετών έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζίμης Πανούσης.
Ο τραγουδοποιός υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.
Σημειώνεται πως στις αρχές Δεκέμβρη ο καλλιτέχνης είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε μαγαζί της Αθήνας. Τότε είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες.
Λίγες ημέρες αργότερα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε υποβληθεί σε αγγειοπλαστική επέμβαση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Ο Τζίμης Πανούσης είχε έναν γιο και μία κόρη.

ΤΟ FACEBOOK ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΟΛΕΣ ΣΕ "ΣΠΑΜ " ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΛΑΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

 Το facebook συνεχίζει την λογοκρισία υπερ του ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Τσίπρα και της παρέας του στο Μαξίμου ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 21% ΚΑΙ ΤΟΥ 9%
Manolis Manou
·
ΤΟ FACEBOOK ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΟΛΕΣ ΣΕ "ΣΠΑΜ " ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΗΛΑΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ
Το facebook συνεχίζει την λογοκρισία υπερ του ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ Τσίπρα και της παρέας του στο Μαξίμου ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ 21% ΚΑΙ ΤΟΥ 9% ΣΗΜΕΡΑ (13/1/2018)
ΔΕΙΤΕ: ΝΈΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ
Σας απαγορεύτηκε η πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες του Facebook.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Έχετε μπλοκαριστεί προσωρινά για να συμμετέχετε και να δημοσιεύετε σε ομάδες μέχρι 20 Ιανουαρίου στις 12:36 μ.μ.
Σήμερα
Αφαιρέσαμε αυτή τη δημοσίευση επειδή φαίνεται να είναι σπαμ και δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας.

του Γιώργου Αδαλή:ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ !!!

George Adalis B
ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ !!!
---
Είπα να μη μιλήσω για το θέμα με τα 4 λεπτά της σακούλας αλλά δεν κρατήθηκα! Ακου λοιπόν Ελληνα! Θα πας τρία χρόνια πίσω! Και θα θυμηθείς όταν πήγες στα LIDL και σε χρέωσαν πρώτη φορά τις σακούλες και … κουφάθηκες! Γιατί έγινε αυτό όμως; Εμαθες; Δεν έμαθες , γιατί δεν στο είπε κανείς!
Στην Γερμανία λοιπόν, επιβλήθηκε ένας νόμος που υποχρέωνε την αντικατάσταση της πλαστικής σακούλας από χάρτινες! Αποτέλεσμα ήταν να πάθουν μεγάλη ζημιά τα Γερμανικά εργοστάσια.
Σκέφτηκαν λοιπόν την ζημιά αυτή να την πληρώσουν οι καταναλωτές! Βλέπετε τα Γερμανικά εργοστάσια είχαν τεράστια αποθέματα σακούλας στις αποθήκες τους που ΔΕΝ μπορούσαν να καταστραφούν! Γιατί στην Γερμανία το κράτος προστατεύει τους Εργοστασιάρχες και δεν δίνει δεκάρα για το περιβάλλον των … άλλων! Αλλωστε, γι αυτό μεταφέρει τα σκουπίδια της στην Κίνα και σε λίγο θα τα μεταφέρει στην … Ελλάδα! Ετσι με την χρέωση αυτή, «αποζημιώθηκαν» οι Γερμανοί εργοστασιάρχες για τα αποθέματά τους. Ολο αυτό όμως, έπρεπε να συντομευτεί και τα Γερμανικά αποθέματα πλαστικής σακούλας να μειωθούν στο έπακρο!
Τώρα λοιπόν τα Ελληνικά σούπερ μάρκετς θα κινηθούν στην επιλογή … εισαγωγής σακουλών από την Γερμανία, την οποία θα την πληρώσει φυσικά η … Ελληνίδα νοικοκυρά!
Σε 3 με 4 χρόνια λοιπόν που θα έχουμε πληρώσει την ζημιά των Γερμανών εργοστασιαρχών, τότε θα φέρουν έναν άλλο νόμο (όπως στην Γερμανία) που θα υποχρεώνει τους πάντες να χρησιμοποιούν χάρτινες σακούλες στην Ελλάδα και θα απαγορεύσουν τις πλαστικές ΚΑΙ εδώ!
Όπως κατάλαβες μαλάκα Ελληνα, για άλλη μια φορά πληρώνεις την διάσωση Γερμανών επιχειρηματιών με τα 4 λεπτά !!!
Τα μεταξωτά βρακιά Ελληνά μου θέλουν και μεταξωτούς κώλους!
Γι’αυτό μη με πρήζεις άλλο με τις αναρτήσεις σου για τον φόρο στις σακούλες! Εσύ Eλληνά μου είσαι αυτός που θέλεις Ευρώ και Ευρωζώνες! Κι αυτό … κοστίζει αγαπητέ μου Ελληνα! Γιατί με πρήζεις τώρα με τις αναρτήσεις σου ;;; ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ …

Εν κρυπτώ απαλλάσσουν τα μέλη του ΤΧΣ από την κατάθεση πόθεν έσχες



Εν κρυπτώ απαλλάσσουν τα μέλη του ΤΧΣ από την κατάθεση πόθεν έσχες

Από την πίσω πόρτα επιχειρεί ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος να απαλλάξει τα μέλη του ΤΧΣ από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης. Είναι ενδεικτικό ότι κατέθεσε την ρύθμιση ως νομοτεχνική βελτίωση, ενώ όταν τις ανέπτυσσε στην Ολομέλεια δεν είπε κουβέντα για μια τόσο σημαντική πρόβλεψη. Αντιθέτως διατεινόταν ότι δεν υπάρχει καν λόγος να τις αναφέρει μια προς μια.

Το "λαβράκι" το έβγαλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος μιλώντας στη Βουλή αναρωτήθηκε: Έχουν κάτι να κρύψουν, γι αυτό τους καλύπτει η κυβέρνηση. Και προσέθεσε: «Την ώρα που η κυβέρνηση χτυπά τους δικαστές για να έχουν δημόσια πόθεν έσχες, ο κ. Τσακαλώτος φέρνει ρύθμιση που εξαιρεί τα μέλη του ΤΧΣ από δήλωση πόθεν έσχες. Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο»

Να σημειωθεί ότι η αρχική διάταξη (σ.σ. παράγραφος 9 του άρθρου 380), όριζε ρητά ότι υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου, των οργάνων διοίκησης των θυγατρικών του εταιρειών κλπ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη της Διοίκησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Ωστόσο, μετά τη  νομοτεχνική βελτίωση προβλέπεται η εξαίρεση αποκλειστικά των στελεχών του ΤΧΣ. «Στην παρ. 15 του άρθρου 380 η φράση “των άμεσων θυγατρικών της” αντικαθίσταται με τη φράση “των άμεσων θυγατρικών της πλην του ΤΧΣ”», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αλέξανδρος Διαμάντης

Λίγο πριν κλείσει η συνεδρίαση , ο κ Τσακαλώτος με νομοτεχνική βελτίωση εξαιρεί τα μέλη του ΤΧΣ απο την υποβολή δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Έχουν κάτι να φοβηθούν κ τους καλύπτει η κυβέρνηση; ΝΤΡΟΠΗ!