23 Δεκεμβρίου 2021

«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι με την κυβέρνηση: Αλλά δεν βγαίνουν στους δρόμους.

 

 

«Βράζουν» οι εμβολιασμένοι με την κυβέρνηση: «Τρέμετε την οργή του κόσμου και τις εκλογές - Δεν θέλετε να μετρηθούμε»

Ενέπαιξαν τους εμβολιασμένους - Σκληρή ανακοίνωση της Θύρας 7


Η κυβέρνηση ενέπαιξε τους πολίτες, καθώς τους έταξε «κανονικότητα», τους οδήγησε στα εμβολιαστικά κέντρα και τώρα ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέες απαγορεύσεις, οι οποίες θα αφορούν κυρίως τους εμβολιασμένους. 

Όπως  αποκάλυψε πρώτο το pronews.gr από τις 2 Δεκεμβρίου και αναδημοσίευσε το fyllokaiftero1.blogspot.com, το πρώτο μέτρο-lockdown για τους εμβολιασμένους που εξετάζεται είναι το «λουκέτο» στα γήπεδα, κάτι που έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και γι' αυτό δεν έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις χθες αλλά μετατέθηκαν για τις 3 Ιανουαρίου. 

Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι αρκετοί πολίτες εμβολιάστηκαν για να μπορούν να πηγαίνουν στα γήπεδα, πολλοί απ' αυτούς έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, καθώς ένα από τα πρώτα «προνόμια» που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση για τους εμβολιασμένους είναι ότι στα γήπεδα δεν θα πηγαίνουν οι ανεμβολίαστοι. 

Οι εξελίξεις έχουν δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς, με την Θύρα 7 να εκδίδει ανακοίνωση με την οποία στέλνει ξεκάθαρο τελεσίγραφο στην κυβέρνηση, πως εάν κλείσει τα γήπεδα... θα τα πουν (και) στις εκλογές. 

«Μας έχετε κουράσει με τις κωλοτούμπες σας και η οργή μας μεγαλώνει», αναφέρουν εκτός των άλλων και προσθέτουν «αυτό τρέμετε άλλωστε την οργή του κόσμου και τις εκλογές». «Κανονίστε την πορεία σας» καταλήγουν στην ανακοίνωση τους.   

Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Κηφισιά ακούστηκε αρκετές φορές το γνωστό σύνθημα για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Είναι ξεκάθαρο ότι εάν η κυβέρνηση ανακοινώσει μέτρα που θα αφορούν εμβολιασμένους θα υπογράψει την καταδίκη της, καθώς οι ανεμβολίαστοι ήδη της έχουν γυρίσει την πλάτη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση γίνεται από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Πειραιά ήταν πρώτη -και η μόνη- που είχε ανακοινώσει ότι στο γήπεδο θα πηγαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι, προτού υπάρξει επίσημη απόφαση από την κυβέρνηση. 

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι οπαδοί, κυρίως αυτοί του ΠΑΟΚ, έχουν εκδηλώσει αρκετές φορές την οργή τους για τα μέτρα διαχωρισμού στις κερκίδες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ…

Χτες επικοινωνήθηκε στα μέσα η επίσημη πρόταση των λοιμοξιολώγων για τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας!

Μέσα σε αυτά είναι και η προτροπή για κλείσιμο των γηπέδων!

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ!

Επιτέλους, αφήστε ήσυχα τα γήπεδα και τους φιλάθλους που πηγαίνουν σε αυτά ΤΗΡΩΝΤΑΣ όλα τα υγειονομικά μέτρα που θεσπίσατε!

Το άνοιγμα των γηπέδων δεν επηρέασε την εξέλιξη της πανδημίας και δεν έχει καμία ευθύνη για την διασπορά του κορονοιού, από την στιγμή που χρονικά τα γήπεδα ήταν τα ΠΡΩΤΑ που κλείσατε και τα τελευταία που ΑΝΟΙΞΑΤΕ!

Είστε ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ των δηλώσεων και των αποφάσεων σας!

Τα γήπεδα τα οποία, άνοιξαν ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους και τώρα θέλετε ΠΑΛΙ να κλείσετε, ενώ την ίδια στιγμή ΠΡΟΤΡΕΠΕΤΕ τον κόσμο να εμβολιαστεί ώστε να επιστρέψει ΑΣΦΑΛΗΣ στη καθημερινότητα του και να επέλθει η κανονικότητα!

Όλος αυτός ο κόσμος- πάνω από 15000- αγόρασε διάρκειας από το υστέρημα του για να γυρίσει στο σπίτι του το Καραϊσκάκη και να παρακολουθήσει την ομάδα που αγαπά!

Αν κλείσετε τα γήπεδα,

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ θα επιστρέψετε στους φιλάθλους τα χρήματα, από τους αγώνες που δεν θα παρακολουθήσουν μετά την ΑΠΟΦΑΣΗ σας;;

Ποτέ δεν αναφέρατε ότι υπάρχει κίνδυνος για να ξανακλείσουν, εφόσον σε αυτά μπορούσαν να βρίσκονται ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!

Εσείς για ακόμη μια φορά του στερείτε αναίτια αυτήν την χαρά εξαντλώντας στην λειτουργία των γηπέδων όλη σας την αυστηρότητα!

Από τις παλινωδίες της κυβέρνησης στα μέτρα που λαμβάνει, είναι προφανής η αποτυχία των εισηγήσεων των λοιμοξιολώγων!

Από την κυρία Παγώνη που ασχολείται με την σοουμπίζ, μέχρι τον αστείο πολιτικό εκπρόσωπο Βασιλακόπουλο που στο παρελθόν, πήγαινε στην Αννίτα Πάνια για να βρει γυναίκα!

Δεν θα σας σώσει η προπαγάνδα του σιχαμένου Πορτοσάλτε στις εκλογές!

Μας έχετε κουράσει με τις κωλοτούμπες σας και η ΟΡΓΗ μας ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

Βρείτε λύσεις για να μπορέσει ο κόσμος να συνεχίσει να πηγαίνει στο γήπεδο με μεγαλύτερη ασφάλεια για την υγεία του!

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ θα μπορούσατε να μειώσετε το ποσοστό των φιλάθλων πριν φτάσετε στο έγκλημα να τα κλείσετε!

Από την στιγμή που θα πάρετε τέτοια απόφαση δηλώνουμε ότι θα μας βρείτε ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!

Με διαδηλώσεις στο ΚΕΝΤΡΟ του Πειραιά αλλά και σε κάθε γειτονιά!

Δεν θα είμαστε όμως μόνοι μας, μαζί μας θα είναι και ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που έχει απηυδήσει από τις <ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ> σας!

Αυτό ΤΡΕΜΕΤΕ άλλωστε την ΟΡΓΗ του κόσμου και ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΟΛΟΙ οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και πρώτοι απ’ όλους, εσείς που εκλέγεστε στον Πειραιά, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ την πορεία σας!

Αν νεκρώσετε τα γήπεδα, θα δείτε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από ….την ανάποδη και ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ δεν το θέλετε ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ!

Υ.Γ Τόπος συγκέντρωσης ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ημερομηνία συγκέντρωσης, θα ανακοινωθεί σε περίπτωση που κλείσουν τα γήπεδα!»

 

  pronews.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

 

Δέκα χιλιάδες αστυνομικούς βάζει η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ "κυβέρνηση" για να «τελειώσει» την εστίαση: «Θα είμαστε αυστηροί και πολιτισμένοι»!


Δέκα χιλιάδες αστυνομικούς βάζει η κυβέρνηση για να «τελειώσει» την εστίαση: «Θα είμαστε αυστηροί και πολιτισμένοι»!

Την εστίαση και τα κέντρα διασκέδασης στοχοποιεί η κυβέρνηση κινητοποιώντας 10.000 αστυνομικούς προκειμένου να επιβάλλουν τα νέα απαγορευτικά μέτρα, δίνοντας ακόμη ένα χαρακτηριστικό πλήγμα στον κλάδο, ο οποίος ήδη έχει υποστεί αλλεπάλληλες ζημιές όλο το προηγούμενο διάστημα θέτοντας την ίδια ώρα 1,5 εκατ. εργαζομένους και τις οικογένειές τους για τρίτη κατά σειρά χρονιά σε καθεστώς ομηρείας.

Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε ευρεία διαδικτυακή σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι γενικοί διευθυντές της Αστυνομίας, προκειμένου να δοθούν οι τελευταίες κατευθύνσεις για τις ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ, για το πώς θα κυνηγήσουν την εστίαση και τους πελάτες βέβαια, όλ,α αυτά για να μην επεκταθεί η Όμικρον.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως από αύριο Παρασκευή, αρχίζουν «σαρωτικοί» έλεγχοι από την αστυνομία, με τον Θεοδωρικάκο να δίνει εντολή στους «επιτελείς» της ΕΛ.ΑΣ οι έλεγχοι να είναι αυστηροί και διαρκείς παντού. Δηλαδή να μην αφήσουν τίποτα όρθιο…

«Οι επόμενες 15 μέρες είναι οι πιο κρίσιμες για όλη τη χώρα και η Ελληνική Αστυνομία έχει διπλή αποστολή: Από τη μία εφαρμογή των μέτρων κατά της πανδημίας και ασφαλώς την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας», επεσήμανε (σ.σ. πάλι καλά που θυμήθηκε και την εγκληματικότητα) και τόνισε ότι «η Αστυνομία πρέπει να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών»

Επέστησε δε, την προσοχή στην αυστηρή εφαρμογή του μέτρου για τις μάσκες και έδειξε την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθούν οι έλεγχοι, κάνοντας λόγο για «τεράστια εμειρία» που έχει αποκτήσει η ΕΛΑΣ, λέγοντας ότι πρέπει οι αστυνομικοί να είναι «αυστηροί και πολιτισμένοι» ταυτόχρονα!

«Πιστεύω ότι έχουμε αποκτήσει μία τεράστια εμπειρία και θέλω να ζητήσω να είμαστε τατοχρόνως αυστηροί και πολιτισμένοι, ιδιαίτερα με τα νέα παιδιά. Η  Ελληνική Αστυνομία λειτουργεί δίκαια και αποτελεσματικά».

Κέντρα διασκέδασης

Προς αυτή την κατεύθυνση, πάνω από 10.000 αστυνομικοί θα είναι στους δρόμους κάθε μέρα και καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών για την εφαρμογή των μέτρων, ωστόσο το τριήμερΠαρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θα κορυφωθούν οι έλεγχοι, με έμφαση τα κέντρα διασκέδασης, αλλά και την εστίαση.

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών από όλες τις υπηρεσίες, έχουν εντολές να ελέγχουν με κάθε αυστηρότητα, ουσιαστικά και όχι δειγματοληπτικά, τους υπεύθυνους αυτών των επιχειρήσεων, εάν τηρούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και σε αντίθετη περίπτωση να επιβάλλονται τα πρόστιμα και οι διοικητικές κυρώσεις που προβλέπονται. Για το λόγο αυτό στις ομάδες ελέγχου θα συμμετέχουν και υπάλληλοι από άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με εντολές που έδωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, οι έλεγχοι θα αφορούν τόσο στο αν τηρούνται οι κανόνες για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, όσο και για τη χρήση μάσκας κατά την προέλευση των πελατών στα κέντρα.

Οι μάσκες, πάντως, είναι το κύριο μέτρο που θα ελέγχουν οι αστυνομικοί, καθώς από αύριο επιβάλλονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και οι έλεγχοι θα γίνονται σε όλους τους χώρους που παρατηρείται συνωστισμός, όπως αγορές, ΚΤΕΛ, σταθμοί, αεροδρόμια, κλπ.

Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Κωνσταντίνος Φαρσαλινός: Μας σκοτώνουν εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Αφύπνιση και Αντίδραση



171.843 προβολές
Ζωντανή μετάδοση στις 20 Δεκ 2021

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Δρ. Κωνσντατίνο Φαρσαλινό. 
 
Ο κ. Φαρσαλινός, MD, MPH, ιατρός και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
 
 ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ. 
ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΤΣΑ  ΤΩΝ 44 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΤΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ .

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

 

Ο λόγος του S.Bhakdi στους Έλληνες: «Άμεση διακοπή εμβολιασμών - Προκαλούν θανάτους - Ιδού οι αποδείξεις»


Ο λόγος του S.Bhakdi στους Έλληνες: «Άμεση διακοπή εμβολιασμών - Προκαλούν θανάτους - Ιδού οι αποδείξεις»

Ο λόγος του S.Bhakdi και του A.Burkhardt που δεν ακούστηκε στο Πάρκο Ελευθερίας


Στις 19 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει τους Έλληνες που βρίσκονταν στο Πάρκο Ελευθερίας ο κορυφαίος ιολόγος της Γερμανίας, Sucharit Bhakdi, παρόλα αυτά η κακή σύνδεση οδήγησε στην ματαίωση της ομιλίας του. 

Οι «υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας», δημοσίευσαν αναλυτικά το λόγο του S.Bhakdi, αλλά και το A.Burkhardt, οι οποίοι επί της ουσίας αναφέρονται στα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας του Γερμανού ιατροδικαστή, μέσα από την οποία απέδειξαν ότι υπάρχουν θάνατοι από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

 

 

Τα ακόλουθα σημεία είναι υψίστης σημασίας. 

1. Μόνο 4 ασθενείς είχαν νοσηλευτεί στη ΜΕΘ για περισσότερες από 2 ημέρες. Η πλειοψηφία δεν νοσηλεύτηκε ποτέ και πέθανε στο σπίτι (5), στο δρόμο (1), στη δουλειά (1) στο αυτοκίνητο (1) και σε εγκαταστάσεις κατ' οίκον φροντίδας (1). Ούτε ένας θάνατος δεν συσχετίστηκε με τον εμβολιασμό από τον ιατροδικαστή ή τον εισαγγελέα. 

2. Οι συμβατικές μεταθανάτιες νεκροτομές δεν αποκάλυψαν επίσης προφανείς υποδείξεις για τον πιθανό ρόλο του εμβολιασμού. Η μακροσκοπική εμφάνιση των οργάνων ήταν συνολικά μη αξιοσημείωτη, στις περισσότερες περιπτώσεις εθεωρείτο «ρυθμογενής καρδιακή ανεπάρκεια». 

Αλλά οι ιστολογικές αναλύσεις επέφεραν μια πλήρη ανατροπή. Ακολουθεί μια περίληψη των θεμελιωδών ευρημάτων. 

Ιστοπαθολογικά ευρήματα παρόμοιας φύσης ανιχνεύθηκαν σε όργανα 14 από τους 15 νεκρούς και κατανεμήθηκαν τυχαία σε πολλαπλά όργανα σε τυχαία σημεία. Τα όργανα που προσβλήθηκαν συχνότερα ήταν η καρδιά (14 από τις 15 περιπτώσεις) και οι πνεύμονες (13 από τις 15 περιπτώσεις). Οι παθολογικές αλλοιώσεις παρατηρήθηκαν επιπλέον στο ήπαρ (2 περιπτώσεις), στον θυρεοειδή αδένα (Θυρεοειδίτιδα Hashimoto, 2 περιπτώσεις), στους σιελογόνους αδένες (Σύνδρομο Sjögren, 2 περιπτώσεις) και στον εγκέφαλο (2 περιπτώσεις). 

Σε όλες τις περιπτώσεις κυριάρχησαν ορισμένα σημαντικά ευρήματα. Πρώτα ήταν η εμφάνιση φλεγμονωδών επεισοδίων σε μικρά αγγεία (ενδοθηλίτιδες), που χαρακτηρίζονται από αφθονία Τ-λεμφοκυττάρων και απομονωμένα, νεκρά ενδοθηλιακά κύτταρα εντός του αυλού του αγγείου. Δεύτερο ήταν η εκτεταμένη περιαγγειακή συσσώρευση Τ-λεμφοκυττάρων. Τρίτον, παρατηρήθηκε τακτικά μαζική λεμφοκυτταρική διήθηση των περιβαλλόντων ιστών και μη λεμφικών οργάνων ή ιστών με Τ-λεμφοκύτταρα, περιστασιακά με σημεία έντονης λεμφοκυτταρικής ενεργοποίησης και σχηματισμού ωοθυλακίων και με συνοδό καταστροφή ιστού (9 περιπτώσεις). 

Αυτός ο συνδυασμός πολυεστιακής, κυριαρχούμενης από Τ-λεμφοκύτταρα παθολογίας που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα τη διαδικασία της ανοσολογικής αυτο-επίθεσης δεν έχει προηγούμενο. Επειδή ο εμβολιασμός ήταν ο μοναδικός κοινός παρονομαστής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν το έναυσμα της αυτοκαταστροφής σε αυτά τα νεκρά άτομα. Το ότι οι μυριάδες ανεπιθύμητες ενέργειες που προκύπτουν από τέτοιες διαδικασίες αυτόματης επίθεσης πρέπει να αναμένεται να συμβαίνουν πολύ συχνά σε όλα τα άτομα, ιδιαίτερα μετά από αναμνηστικές ενέσεις, είναι αυτονόητο. Πέρα από κάθε αμφιβολία, η έγχυση εμβολίων COVID-19 που βασίζονται σε γονίδια θέτει ζωές υπό απειλή ασθένειας και θανάτου». 

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί