31 Αυγούστου 2023

Πένθος στη Δραπετσώνα: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή 35χρονη φαρμακοποιός, κόρη γνωστού Φαρμακοποιού

Με μια πολύ άσχημη είδηση ξεκινά η σημερινή μέρα, καθώς σύμφωνα με δημόσια ανακοίνωση  του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν λίγες μέρες η 35χρονη Πειραιώτισσα Φαρμακοποιός Λίνα Σταυριανάκου

IMG_5413-753×420

Η 35χρονη γυναίκα ήταν επίσης φαρμακοποιός

Με μια πολύ άσχημη είδηση ξεκινά η σημερινή μέρα, καθώς σύμφωνα με δημόσια ανακοίνωση  του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν λίγες μέρες η 35χρονη Πειραιώτισσα Φαρμακοποιός Λίνα Σταυριανάκου, κόρη του επίσης Πειραιώτη Φαρμακοποιού Μιχάλη Σταυριανάκου.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ η 35χρονη ακόμα βρισκόταν στην Ιταλία όπου και εργαζόταν σε φαρμακείο.

Ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Μετά από λίγες ώρες και χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία της ξαφνικής αδιαθεσίας της, η 35χρονη φαρμακοποιός απεβίωσε παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Πρόκειται για μια τραγική απώλεια η οποία έχει βυθίσει στο πένθος την κοινότητα των φαρμακοποιών του Πειραιά.

Στην ανάρτηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ στο Facebook δεκάδες είναι τα σχόλια που εκφράζουν τη λύπη και τη συμπαράσταση στην οικογένειά της.

piraeuspress.gr

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Θλίψη "Εφυγε" ξαφνικά από την ζωή ο 77χρονος Νικόλαος Πένος

 

 

 "Εφυγε"  ξαφνικά από κοντά μας ο 77χρονος Νικόλαος Πένος η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 12:30 στον Ναό των ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

Καλό παράδεισο.



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ!!!! Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Ο εμφανιζόμενος ως πρόεδρος του κόμματος Β.Στίγκας διέγραψε τους Κόντη, Δημητροκάλη & Χατζηβαρδά

ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΨΑΧΝΕΙ!!!!

Διέγραψε τρεις βουλευτές των «Σπαρτιατών» ο Στίγκας

Είχε προηγηθεί η καταγγελία του κ. Στίγκα ότι οι βουλευτές του είναι καθοδηγούμενοι - Εκτός Κ.Ο. οι Κόντης, Δημητροκάλης, Χατζηβαρδάς.

 
Περισσότερα ΑΥΡΙΟ.

 
31.08.2023 | 14:53
Υπό διάλυση οι «Σπαρτιάτες»: Ο εμφανιζόμενος ως πρόεδρος του κόμματος Β.Στίγκας διέγραψε τους Κόντη, Δημητροκάλη & Χατζηβαρδά
Newsroom | email:

Ο Βασίλης Στίγκας διέγραψε πριν από λίγο τρεις βουλευτές από την ΚΟ των «Σπαρτιατών» και συγκεκριμένα τους Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χαράλαμπο Χατζηβαρδά.

Μετά την ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της οποίας κατήγγειλε ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές των «Σπαρτιατών» είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα, ο Βασίλης Στίγκας προχώρησε στη διαγραφή των τριών βουλευτών με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Από το βήμα της Βουλής ο Β.Στίγκας είχε χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά βουλευτών της Κ.Ο. των Σπαρτιατών οι οποίοι επέλεξαν να αφήσουν τα έδρανα των Σπαρτιατών άδεια.

«Οι κύριοι που λείπουν», είπε, «είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου που είχα πάντως ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek μαφία ή και Δον Κορλεόνε, που λένε τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν».

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

Το ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ του Τσούκα στην Καστοριά... με παλιά "υλικά" από τον συνδιασμό Κορεντσίδη και νυν δημάρχου !!! ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ





Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ