26 Ιουνίου 2023

Εκλογοδικείο και «Σπαρτιάτες»: Πόσο πιθανή είναι η ακύρωση της εκλογής τους; – vid





 

Συνεχίζεται η ανυπαρξία γιατρών στο ΙΚΑ -ΠΕΔΥ Καστοριάς - Ούτε αγροτικός εκπαιδευόμενος γιατρός διαθέσιμος να γράψει Φάρμακα δεν υπάρχει

26-6-2023 15:12μμ

News room: fyllokaiftero@gmail.com


Το fyllokaiftero1.blogspot.com επικοινώνησε με την υπάλληλο για ραντεβού γιατρών στο ΙΚΑ - ΠΕΔΥ  στο τηλέφωνο 2467029002  και μας απάντησε σε σχετικό αίμα << δεν υπάρχει ακόμη καρδιολόγος για να σας γράψει φάρμακα, και ο αγροτικός γιατρός έχει κλεισμένα ραντεβού μέχρι την επόμενη εβδομάδα - τηλεφωνήστε  την επόμενη εβδομάδα να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού για να σας γράψουν τα φάρμακα τα οποία είναι για χρόνια ασθένεια καρδιάς αλλά δεν γίνεται διαφορετικά>> κατέληξε πριν κλείσει το τηλέφωνο η υπάλληλος.

Σαν να μας είπε ας πεθάνει η ασθενής. Τι να κάνουμε;



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟΙ


Καστοριά : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! Ο Γ.Κορεντσίδη δήμαρχος Καστοριάς ( απερχόμενος για πάντα) με τις πλάτες της ΝΔ και του Μητσοτάκη απειλεί για καταγγελίες πολιτών για τα προεκλογικά έργα της "πλάκας"

Δήμαρχος  στην Καστοριά καταγγέλλει  τις καταγγελίες δημότη που τον καταγγέλλει  !!

  Newsroom:fyllokaiftero@gmail.com

26-6-2023 13:23μμ

 

Απίστευτος και θρασύς  ο οργισμένος  Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο γουνοσταματωτάς, και ο  παπαδοχειροφιλήμων,   οργισμένος λέει ... με τις  ανώνυμες καταγγελίες προς τον Δήμο Καστοριάς, με σκοπό να σταματήσουν τις δράσεις και τα έργα  ( τα προεκλογικά της "πλάκας") που γίνονται,  λέει  στο βίντεο που ακολουθεί  !!!

Δεν αναγνωρίζει το δημοκρατικό δικαίωμα του πολίτη - δημότη   να καταγγέλλει τα στραβά τις χειρότερης δημοτικής αρχής στην Καστοριά, των 30τελευταίων ετών.

<< Κανείς πολίτης δεν μπορεί να τον δει  στο δημαρχείο αν δεν είναι παλιός συνεργάτης του,  η αν δεν είχε κάνει  "ψευτοδουλειές" "γιατί δεν ήταν και κανένας μεγάλος γουναράς " δουλειές μαζί του μας είπε ο Γιώργος Παρ- ος. 

Την ίδια άποψη και εμπειρία έχουν πολλοί αναγνώστες μας, αλλά και ο συντάκτης του fyllokaiftero1.blogspot.com .

¨Εχει τοποθετήσει στην είσοδο του προθαλάμου του δημαρχείου  "ειδική" ρεσεψιόν με την οποία δυο κυρίες εργαζόμενες  κάποιας ηλικίας,  (πιθανών και γόνοι πλούσιας οικογένειας,  δεν επιτρέπουν την είσοδο στους πολίτες,  και καταγράφουν δήθεν όνομα πολίτη για ραντεβού με τον δήμαρχο,  και αυτό δεν γίνεται ποτέ.

 Δείτε όλα όσα δήλωσε τα οποία πιθανών αποτελούν και ποινικό αδίκημα., για έναν δήμαρχο,   με αφορμή την καταγγελία, για την φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καστοριάς προ λίγων μηνών, που ήταν και ο λόγος που καθυστέρησε  ισχυρίζεται η έναρξη της παρέλασης για την 25η Μαρτίου. γελάνε και οι πάπιες της λίμνης της Καστοριάς

 

Καταγγέλλει  τις καταγγελίες δημότη !!και απειλεί την νόμιμη ενέργεια υπηρεσιών που εντέλλονται να πραγματοποιούν ελέγχους.

.

 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Νίκησε η αποχή στο 47,17 - Η αποχή από την ζωή του "δράστη" ψηφοφόρου - Η μεγαλύτερη στη μεταπολίτευση


Δείτε τις περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά. Πότε καταγράφηκαν τα χαμηλότερα ποσοστά αποχής. 
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Στο 47,17 η αποχή - Η μεγαλύτερη στη μεταπολίτευση
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ
 
08:21 - 26/06/2023 Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com

Ιστορικό ρεκόρ σημείωσε η αποχή στις εκλογές Ιουνίου, καθώς το 47,17% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους δεν προσήλθε στις κάλπες, με αποτέλεσμα να καταγραφεί το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής, τουλάχιστον στην περίοδο της μεταπολίτευσης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εκλογών 2023, το υψηλότερο ποσοστό αποχής καταγράφεται στις εξής εκλογικές περιφέρειες:

  • Φλώρινα με 66,76%
  • Κεφαλληνία με 62,48%,
  • Ευρυτανία με 61,37%,
  • Λακωνία με 61%. 
  • Καστοριά 48,90%

Κάνοντας μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν, το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό αποχής καταγράφηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 με 43,84%, ενώ υψηλά ήταν τα ποσοστά και στις δύο προηγούμενες εκλογές, του 2019 με 42,22% και του περασμένου Μαΐου με 39,06%.

 

 

 




ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084