28 Οκτωβρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Καστοριά με πολύ κόσμο

 Φωτορεπορτάζ

 




 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 


Χανιά: Γυναίκα δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο

Χανιά: Γυναίκα δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο

Την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο άφησε μια γυναίκα στα Χανιά, το μεσημέρι της Τρίτης, την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, πρόκειται για μια 64χρονη από την Ολλανδία, η οποία διέμενε στο Δαράτσο και όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία κάλεσε σε βοήθεια.

Στο σημείο, έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε μέσα σε αυτό, χωρίς να προλάβει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων.

 Nεα σουηδική μελέτη «κόλαφος»: «Τελικά τα εμβόλια αλλάζουν το DNA - Οδηγούν σε ένα νέο είδος χρόνιων ασθενειών

 

Η ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου «έπαιζε» με το κινητό της ενώ τα στρατεύματα παρήλαυναν μπροστά της! (φωτό)


Θεσσαλονίκη: Προφανώς πιο ενδιαφέροντα πράγματα είχε στο κινητό της από την επίδειξη της στρατιωτικής αρετής των Ελλήνων στην οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο

Η ΠτΔ Α.Σακελλαροούλου «έπαιζε» με το κινητό της ενώ τα στρατεύματα παρήλαυναν μπροστά της! (φωτό)

Έχει καταστεί σαφές ότι οι εθνικές και θρησκευτικές εορτές δεν είναι πράγματα που αρέσουν στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τελευταίο παράδειγμα, πριν από λίγο στην στρατιωτική παρέλαση, όπου ο κόσμος άφωνος έβλεπε την πρόεδρο καθισμένη στον προεδρικό θρόνο, να ασχολείται με το κινητό της…

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του άρθρου 45 του ελληνικού Συντάγματος «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι αρχηγός των Eνόπλων Δυνάμεων της Xώρας, που τη διοίκησή τους ασκεί η Κυβέρνηση, όπως νόμος ορίζει. Aπονέμει επίσης τους βαθμούς σε όσους υπηρετούν σ’ αυτές, όπως νόμος ορίζει».

Συνεπώς ο ρόλος της ΠτΔ δεν είναι «διακοσμητικός» όπως η ίδια νομίζει και πρέπει να τον σέβεται όπως επίσης θα πρέπει να σέβεται τα εκατομμύρια Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους στο παρελθόν για να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το Έθνος.

Γιατί σε περίπτωση που δεν το έχει καταλάβει, στην παρέλαση, παρελαύνουν κυρίως οι πρόγονοι μέσω των επιγόνων.

Να πούμε επίσης πως υπήρχαν κι άλλα περιστατικά με την ΠτΔ αυτές τις ημέρες.

Είχαν προηγηθεί οι προσαγωγές δύο υγιειονομικών σε αναστολή, οι οποίες μάλιστα είναι και μητέρες, όταν ζήτησαν να μιλήσουν για λίγα δευτερόλεπτα στην πρόεδρο, κατά την προσέλευση της στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Παράπονο όμως υπάρχουν και από τον ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έφθασε με καθυστέρηση μισής ώρας στην καθιερωμένη τελετή του ΑΠΘ το απόγευμα της 26/10.

Συγκεκριμένα, αντί στις 6.30 έφθασε στις 7 χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγνώμη.

Στο παρελθόν ακόμα και βασιλείς ή πρωθυπουργοί προσέρχονταν στην πρυτανεία μισή ώρα πριν την έναρξη της τελετής.

Σημειώνεται επίσης ότι για πρώτη φορά στα χρονικά, πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας στον Λευκό Πύργο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, στις 26 Οκτωβρίου του 1912, χωρίς την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Κύκλοι του γραφείου της κ. Σακελλαροπούλου ανέφεραν πως η παρουσία της δεν ήταν στο πρόγραμμα, επισυνάπτοντας μάλιστα και το σχετικό αρχείο.

Όμως, στο πρόγραμμα που είχε δώσει τις προηγούμενες ημέρες η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνονταν κανονικά η παρουσία της στην εκδήλωση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το πρόγραμμα της 27ης Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί αναμενόταν η άφιξη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο χώρο της εξέδρας της παρέλασης προκειμένου να ξεκινήσει η παρέλαση.

Η απουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας από την καθιερωμένη τελετή στον Λευκό Πύργο σχολιάστηκε αφού η τελετή γίνεται πάντα με την παρουσία της Προεδρίας της Δημοκρατίας, εκτός αν συντρέχουν άλλοι, σοβαροί λόγοι απουσίας.

Πάντως δεν πρέπει να φαίνονται παράξενα όλα αυτά καθώς θα θυμίσουμε ότι ένα μαξιλαράκι με το πρόσωπο της και την γάτα της έβαλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντί να βάλει την ελληνική σημαία!

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει βγάλει από το Προεδρικό Μέγαρο την ελληνική σημαία, έχει επιδείξει και απέχθεια απέναντι στην Ορθοδοξία και τον Εθνικό Ύμνο, ενώ αλησμόνητο θα μείνει το σταυροπόδι κατά τη διάρκεια της παρέλασης για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδος όπου συνοδευόταν από τον σύντροφο της.

Η ΠτΔ πέρσι τέτοια εποχή υποδέχθηκε τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, στο Προεδρικό Μέγαρο και όλοι έμειναν άφωνοι με το μαξιλάρι με το πρόσωπό της και τη γάτα της στον καναπέ!

Διότι οι ξένοι ευτυχώς, είναι σοβαροί…

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

Η απουσία της σημαίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το σταυροπόδι:

¨Εκαναν  Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Κατερινιώ που έπαιζε με τα γατάκια στην αυλή της ...όταν δεν υπέγραφε ως ανώτερη δικαστικός  νόμιμα τα εγκληματικά μνημόνια  κατά του λαού  με εντολές άνωθεν ...των Γερμανών.

.

 

Με πληροφορία από το prwnews,gr

Θράσος από την κυβέρνηση: «Τα ξέραμε όλα εδώ και χρόνια (για Πάτση) – Του είχαμε πει να σταματήσει» – Είναι συνεργοί

Είχαν γνώση και τον κάλυπταν

Θράσος από την κυβέρνηση: «Τα ξέραμε όλα εδώ και χρόνια (για Πάτση) – Του είχαμε πει να σταματήσει» – Είναι συνεργοί

Ομολογία συνέργειας στις κομπίνες του Α.Πάτση από την κυβέρνηση με μία ειλικρίνεια που αφοπλίζει καθώς ο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννης Οικονόμου, απολογούμενος για τα πεπραγμένα του διαγραμμένου βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης πως του είχαν γίνει εισηγήσεις να σταματήσει την δραστηριότητα για την οποία ελέγχεται!

Άρα είχαν όλοι γνώση, άρα τον κάλυπταν, άρα ήταν συνεργοί. Η κυβέρνηση πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως συμμορία.

Άπαντες γνώριζαν στην κυβέρνηση την δραστηριότητά του από… πάντα και φυσικά και ο πρωθυπουργός καθώς, ο Οικονόμου είναι το «αυτί» του πρωθυπουργού και όχι μόνο τον ανεχόντουσαν όπως επιχειρείται να παρουσιαστεί αλλά τον κάλυπταν!


Αν δεν είχε ανακινηθεί το θέμα από το pronews.gr και μερικά άλλα αντιπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης θα συνέχιζαν ως έχει και δεν θα γινόταν ΤΙΠΟΤΑ!

Γιατί τελικά το πρόβλημα στη ΝΔ δεν είναι αν κάνουν τα στελέχη της παρανομίες αλλά να μην πιαστούν με την «γίδα στην πλάτη».

«Δεν μπορεί να είσαι βουλευτής και να παίρνεις δουλειές από το δημόσιο. Η συμπεριφορά αυτή δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή» τόνισε ο Γιάννης Οικονόμου απαντώντας για τη διαγραφή του βουλευτή Ανδρέα Πάτση από τη ΝΔ.

Εκτός από τον Ανδρέα Πάτση, όμως, ελέγχεται, όπως είπε ο Γιάννης Οικονόμου και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ και του ζητήθηκαν εξηγήσεις. Ο τελευταίος, υπενθυμίζεται ότι υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους ευθιξίας λίγο αφού έγινε γνωστή η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την Κ.Ο. της ΝΔ.

Δεν είναι δυνατόν ένα πολιτικό πρόσωπο να ελέγχει κάθε απόφαση στη Διαύγεια, σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που αναρωτήθηκε επίσης αν φταίει ο Μητσοτάκης που κάποιος δεν κατάλαβε ότι ένας βουλευτής δεν μπορεί να πάει να «χτυπάει» την πόρτα του δημοσίου;

Σε ερώτηση αν η υπόθεση Πάτση θα κοστίσει στη ΝΔ ενόψει εκλογών ο Γιάννης Οικονόμου είπε: «Όλα μετρούν πολιτικά και στο τέλος ο κόσμος αξιολογεί και τα καλά και τις αστοχίες».

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να δημιουργήσει νέο αφήγημα ότι η ΝΔ θέλει να πάρει τα σπίτια του κόσμου και πως δεν μπορεί να μιλάει για δράκα και λεηλασία. «Το κάνουν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ;».

Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία της κυβέρνησης; «Εντάξει μωρέ, μόνο ο Πάτσης το έκανε».