13 Δεκεμβρίου 2021

Νέα Ζηλανδία: Η πρωθυπουργός έδωσε το ελεύθερο για όργια αλλά μέχρι 25 άτομα




Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας φαίνεται πως έκανε ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο καθώς ανακοίνωσε ότι οι πρόσφατα χαλαρωμένοι περιορισμοί κατά του Covid-19, βασισμένοι στο «σύστημα φωτεινών σηματοδοτών», επιτρέπουν όργια έως και 25 ατόμων.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης της στη εκπομπή  Seven Sharp της Νέας Ζηλανδίας την Παρασκευή, η πρωθυπουργός Τζασίντα Άρντερν είπε ότι το σύστημα φωτεινών σηματοδοτών, το οποίο εφαρμόζεται καθώς η χώρα ανοίγει ξανά από τα αυστηρά μέτρα Covid-19, θα επιτρέψει και τις πιο «οικείες συγκεντρώσεις και συναναστροφές».

Αφού της ζητήθηκε να εξηγήσει μερικές από τις λεπτομέρειες του συστήματος φαναριών, η Άρντερν επιβεβαίωσε πως όλα από τα ραντεβού μέχρι τα σεξουαλικά πάρτι είναι ξανά στο ελεύθερα. «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι εραστές του Tinder μπορούν να βρεθούν ξανά», διευκρινίζοντας περαιτέρω, πως: «Δεν είναι αυστηρά ενσωματωμένο στους νέους κανόνες αλλά μέχρι 25 άτομα μπορούν να συμμετέχουν στην πραγματικότητα στις κόκκινες περιοχές του συστήματος».

Η συμπαρουσιάστρια του δελτίου Χίλαρι Μπάρι έκλεισε ξαφνικά τη συνομιλία αφού επιβεβαίωσε ότι μεγάλες ομάδες μπορούν να συναντηθούν ξανά σε σεξουαλικά όργια αλλά η χαλάρωση έρχεται αφού η χώρα είχε από τους πιο αυστηρούς κανόνες για τον κορονοϊό από την έναρξη της πανδημίας.

Η χώρα είχε μερικούς από τους πιο αυστηρούς κανόνες Covid-19 στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας και διατηρεί σκληρούς περιορισμούς στα σύνορα. Ο Άρντερν είπε ότι οι αρχές εργάζονται σκληρά για να αποφύγουν την εισαγωγή της παραλλαγής Omicron στη χώρα.

Οι κανόνες με τα χρώματα στη Νέα Ζηλανδία

Οι κανόνες, οι οποίοι επικροτήθηκαν στην αρχή της πανδημίας, αλλά γρήγορα αντιμετωπίστηκαν με εχθρότητα για τους σκεπτικιστές του COVID λόγω της υπερβολικής φύσης τους, θα αντικατασταθούν τώρα με ένα σύστημα φωτεινών σηματοδοτών σε περίπτωση νέου ξεσπάσματος. μετά από ένα ξέσπασμα της παραλλαγής Delta του ιού. 

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, μια περιοχή με πράσινο φως έχει ελάχιστους, περιορισμούς, ενώ ένα πορτοκαλί φως σημαίνει ότι θα πρέπει οι πολίτες να φορούν τη μάσκα τους και να κρατούν αποστάσεις. Μία περιοχή με κόκκινο φως σημαίνει ότι θα υπάρχει όριο στις συγκεντρώσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν εμβολιαστεί πλήρως. 

Το όριο θα είναι μέχρι 25 άτομα, εξ ου και οι εορτασμοί για τα όργια. Αν και δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα της παραλλαγής Omicron στη χώρα, η κυρία Άρντεν είπε σε συνέντευξη Τύπου χθες ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένας «κίνδυνος» στα σύνορα της χώρας, τα οποία έχουν κλείσει από την έναρξη της πανδημίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Greek Times

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 








Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

 

Συγκλονιστικός S.Bhakdi: «Θα δημιουργήσετε για τα παιδιά σας έναν κόσμο τρόμου - Μια ζωή που δεν θα έχει νόημα να ζούμε»


Συγκλονιστικός S.Bhakdi: «Θα δημιουργήσετε για τα παιδιά σας έναν κόσμο τρόμου - Μια ζωή που δεν θα έχει νόημα να ζούμε»


Με δάκρυα στα μάτια ο κορυφαίος ιολόγος S.Bhakdi


Συγκλονιστικός ήταν ο διακεκριμένος ιολόγος και επιδημιολόγος, Δρ. Sucharit Bhakdi, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου των Doctors for Covid Ethics καθώς στο τέλος της παρέμβασης του «λύγισε» και δάκρυσε. 

Ο S.Bhakdi ζήτησε από τους γιατρούς, τους νομικούς, αλλά και από τους απλούς πολίτες να ταχθούν κατά της υγειονομικής δικτατορίας και να παλέψουν για την δικαιοσύνη, γιατί αλλιώς -όπως χαρακτηριστικά είπε- θα δημιουργηθεί ένας κόσμος στον οποίον δεν θα αξίζει να ζεις.

«Ρωτώ όλους τους γιατρούς, καλά δεν φοβάστε ότι το όνομα σας θα γραφεί στην ιστορία δίπλα στα ονόματα των μεγαλύτερων εγκληματιών; Στιγματίζοντας για πάντα το πρεστίζ του επαγγέλματος μας που κάποτε ήταν τόσο τιμημένο. Σας προκαλούμε να βγείτε μπροστά και να ταχθείτε στο πλευρό μας με τρόπο ανοιχτό και ειλικρινή. Προκαλούμε κάθε υγειονομική αρχή που συνεχίζει να εγκρίνει το σκεύασμα για τον Covid. 

Συνάδελφοι δεν μπορούμε να έχουμε κ οι 2 δίκιο και είναι επιτακτικό το καθήκον μας τώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναζητήσουμε την αλήθεια. Ελάτε συνάδελφοι, δεχθείτε την πρόσκληση μας και πείστε τον κόσμο για την πρόθεση σας. σας περιμένουμε κάθε μέρα σε οποιοδήποτε μέρος», είπε αναφερόμενος στους υγειονομικούς. 

Ο S.Bhakdi αναφέρθηκε και στους νομικούς: «Η έκκληση μας για δικαιοσύνη απευθύνεται προς όλα τα δικαστήρια του κόσμου. Απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια. Σας παρακαλούμε επιστρέψτε στα κανονικά σας καθήκοντα, τα οποία είναι η προστασία των πολιτών. Των πολιτών που τρομοκρατούνται από κάποιους λίγους και εκλεκτούς αυτού το κόσμου. 

Σας καλώ να θυμηθείτε ποια είναι τα καθήκοντα σας και να σεβαστείτε την δεοντολογία του επαγγέλματός σας, ανοίξτε τα αυτιά και τα μάτια σας, αλλά ανοίξτε κυρίως το μυαλό σας και προς τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές». 

Τέλος είπε στους πολίτες: «Καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους και τα δικαιώματα όλων των αγαπημένων τους, την ελευθερία τους, το δικαίωμα να ζουν, να κινούνται, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, στην εργασία και την ελευθερία, χωρίς εκβιασμό, χωρίς ιατρικούς εκβιασμούς και υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, χωρίς φόβο πια, γιατί εάν απολέσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα μας επιστραφούν ποτέ ξανά. θα δημιουργήσετε για τα παιδιά σας έναν κόσμο σκοταδισμού και τρόμου. Μια ζωή χωρίς αγάπη, χωρίς ενσυναίσθηση και ανθρωπιά, μια ζωή που δεν θα έχει νόημα να ζούμε». 

Η συγκλονιστική παρέμβαση του S.Bhakdi στο τέλος του βίντεο: 

 


 

  Με πληροφορία από  το pronews.gr

 

Ιστορικό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ των ΝΑΖΙ – Τα ίδια μας λένε σήμερα για τους ανεμβολίαστους


Κάθε ομοιότητα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ!!!

Η αφίσα που θα δείτε διαφήμιζε το μηνιαίο περιοδικό «Neues Volk» που εκδιδόταν από το Γραφείο Φυλετικής Πολιτικής του Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος Γερμανίας.

Δείχνει έναν άνδρα με σωματική αναπηρία καθισμένο, προφανώς ανίκανο να κινηθεί, και ένα νοσοκόμο να στέκεται πίσω του.

 «Τόσο κοστίζει αυτός ο κληρονομικά ασθενής στην λαϊκή κοινότητα εφ’ όρου ζωής – Σύντροφε αυτά είναι και δικά σου λεφτά σου»!

Σύμφωνα με τους Ναζί, άτομα με αναπηρία και ανίατα άρρωστοι έπρεπε να περιθωριοποιούνται!

Τι ακούμε και βλέπουμε σήμερα;;;

Οι ανεμβολίαστοι τίθενται σε δημόσια διαπόμπευση από τα κανάλια και τους τήλε-ειδικούς, χαρακτηρίζονται «αλήτες και ανόητοι», πρέπει να πληρώνουν μέρος ή ολόκληρη την νοσηλεία τους στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς, όπως λένε αυτοί που αποφασίζουν, κοστίζουν στο κράτος επειδή δεν κάνουν το εμβόλιο και γεμίζουν τις ΜΕΘ (στις οποίες τον τελευταίο καιρό αυξάνονται οι θάνατοι εμβολιασμένων) και πολλά άλλα!

Μένει να ανοίξουν το Άουσβιτς, ξερονήσια και στρατόπεδα συγκέντρωσης.

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!!

 

.

Προηγούμενο Άρθρο

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 








Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί