18 Μαρτίου 2019

Έξι υποψήφιοι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ της ΑΘΗΝΑΣ, συζήτησαν πώς θα την κάνουν φιλική στους... μετανάστες, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ! Μα δήμαρχοι των Ελλήνων θα γίνουν, ή των Αφγανο-πακιστανών; Πόση διαστροφή πια;;;;



 Οι έξι από τους επτά υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας (προφανώς δεν προσκλήθηκε ο υποψήφιος της Ελληνικής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς διαφωνεί ριζικά με τις απόψεις των λοιπών) συζήτησαν την Κυριακή στο Σεράφειο πολιτιστικό κέντρο για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στη ρατσιστική βία και την ξενοφοβία.

 Ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι "έχουμε αποτύχει στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος, από τη Σάμο όπου 3,5 χιλιάδες πρόσφυγες μοιράζονται δύο τουαλέτες, μέχρι τα Πατήσια, όπου κάποιοι εκατοντάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να βγουν στο δρόμο", καθώς και ότι "έχουμε ολόκληρες περιοχές που έχουν βρεθεί στην εγκατάλειψη και ο φασισμός βρίσκει πρόσφορο έδαφος". 


"Δημοκρατία και ισότητα θα έχουμε αν δούμε στο δήμο Αθηναίων δήμαρχο γυναίκα, μετανάστρια, λεσβία, μουσουλμάνα", είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωνσταντίνου.





Όλα αυτά τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,  συζήτησαν πως θα ...
προστατεύσουν τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


Αναρωτιέμαι ΠΟΣΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!


Καλλιόπη Σουφλή 
Αναλύτής δημοσιογράφος






Οι έξι από τους επτά υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας (προφανώς δεν προσκλήθηκε ο υποψήφιος της Ελληνικής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς διαφωνεί ριζικά με τις απόψεις των λοιπών) συζήτησαν την Κυριακή στο Σεράφειο πολιτιστικό κέντρο για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στη ρατσιστική βία και την ξενοφοβία.


Οι Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ), Παύλος Γερουλάνος (ΚΙΝΑΛ), Νάσος Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ) και Γιάννης Τσιρώνης (Οικολόγοι), κατέθεσαν προτάσεις «για την ένταξη των μεταναστών στις τοπικές κοινωνίες» ανεξάρτητα του νόμιμου της εισόδου τους στην Ελλάδα.




Ο Κώστας Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι "έχουμε αποτύχει στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος, από τη Σάμο όπου 3,5 χιλιάδες πρόσφυγες μοιράζονται δύο τουαλέτες, μέχρι τα Πατήσια, όπου κάποιοι εκατοντάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να βγουν στο δρόμο", καθώς και ότι "έχουμε ολόκληρες περιοχές που έχουν βρεθεί στην εγκατάλειψη και ο φασισμός βρίσκει πρόσφορο έδαφος". 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε:
 
"Το πρόβλημα δεν λύνεται με επικοινωνιακή διαχείριση. Υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα, για τα οποία πρέπει να μιλήσουμε ανοιχτά: πώς θα φωτίσουμε τις μαύρες τρύπες στις γειτονιές της Αθήνας, πώς θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης από το πεζοδρόμιο ως το άλσος".





"Για μένα Αθηναίος είναι κάθε άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει και να μεγαλώνει τα παιδιά του στην Αθήνα", επισήμανε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε: "Η ποιότητα μιας πόλης εξαρτάται από το σεβασμό του ανθρώπου και την κοινωνική συνοχή που απορρέει από το σεβασμό αυτό. Για να διαφυλάξεις την κοινωνική συνοχή πρέπει να διαφυλάξεις πέντε δικαιώματα, στην ισότητα, τη συμμετοχή, την πρόοδο, τη δημιουργία και την ασφάλεια".




Ο Νάσος Ηλιόπουλος παρατήρησε ότι "στο ζήτημα της καταπολέμησης του ρατσισμού και της ακροδεξιάς η δουλειά του δημάρχου δεν τελειώνει στις αρμοδιότητές του. Πρέπει να είναι μπροστά στην πόρτα του σχολείου και να εξασφαλίζει ότι τα προσφυγόπουλα θα μπουν στο σχολείο, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά".




"Δημοκρατία και ισότητα θα έχουμε αν δούμε στο δήμο Αθηναίων δήμαρχο γυναίκα, μετανάστρια, λεσβία, μουσουλμάνα", είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωνσταντίνου.





Ο Νίκος Σοφιανός διευκρίνισε ότι "ο δήμος της Αθήνας δεν καθορίζει τη μεταναστευτική και προσφυγική πολιτική, τις συνέπειες της οποίας εισπράττει και ο μετανάστης και ο κάτοικος της Αθήνας" και εξέφρασε την αντίθεσή του στη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας "που ευθύνεται για τα γκέτο και τις απαράδεκτες συνθήκες ζωής των προσφύγων", αλλά και για τη λειτουργία του Ελαιώνα που έχει αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα "και δεν γίνεται να μένουν οι άνθρωποι δύο χρόνια σε κοντέινερ".




Ο Γιάννης Τσιρώνης παρατήρησε ότι "οι κοινωνίες που έχουν ξένους έχουν προκόψει οικονομικά, κοινωνικά, πολιτισμικά" και "με την κλιματική αλλαγή θα δεχτούμε 70 εκατομμύρια πρόσφυγες στην Ευρώπη. Άρα πρέπει να μιλήσουμε για πολιτική".




Σε ερώτηση για την ψήφο των μεταναστών και οι έξι υποψήφιοι συμφώνησαν στην ανάγκη να θεσμοθετηθεί.


"Συνάντησα παιδιά μετανάστες δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και μιλούσαν τέλεια ελληνικά. Για πολλά χρόνια ήταν σε ένα κενό. Είχαν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα αλλά το ελληνικό κράτος δεν τους αναγνώριζε, τους θεωρούσε αόρατους. Αυτά τα παιδιά έχουν ελληνική συνείδηση, είναι φορείς ελληνικής παιδείας και πολιτισμού. Όλοι μας οφείλουμε να είμαστε περήφανοι και να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας Έλληνας πολίτης", επισήμανε ο Κώστας Μπακογιάννης.








Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε επίσης το παράδειγμα του Άμστερνταμ, όπου "μοίρασαν τους πρόσφυγες και μετανάστες σε όλα τα σχολεία" και συμπλήρωσε ότι "ο δήμος καλείται να δώσει μάχη για την ένταξη σε πολλά επίπεδα, να παρέχει νομικές υπηρεσίες, υπηρεσίες γλωσσομάθειας, να έχει δικό του παρατηρητήριο για να χαρτογραφεί την πραγματικότητα".




Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το θέμα της ασφάλειας. Ο Παύλος Γερουλάνος παρατήρησε ότι "είναι σημαντικό η παραβατικότητα να είναι υπό έλεγχο".




Ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι "δεν μπορεί να είναι δημοκρατική μια πόλη που λειτουργεί με το αίσθημα του φόβου" και "ασφάλεια στην Αθήνα σημαίνει να σπάμε την εγκατάλειψη που βλέπουμε σε πολλές γειτονιές της Αθήνας. Δουλειά του δήμου είναι να μην υπάρχουν σκοτεινά σημεία".




"Αν νομιμοποιείς τη ρατσιστική βία στα αστυνομικά τμήματα, τότε θα τη δεις και στις γειτονιές", σχολίασε ο Πέτρος Κωνσταντίνου και ανέφερε ότι τα σχέδια "εκκαθάρισης των καταλήψεων αμφισβητούν το κίνημα αλληλεγγύης".




Ο Κώστας Μπακογιάννης πρότεινε τη δημιουργία ενός ενιαίου συντονιστικού κέντρου στην Αθήνα, στο οποίο θα συμμετέχει ο δήμος Αθηναίων και όλοι οι συναρμόδιοι φορείς. Επίσης, τη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική και την αναβάθμιση της τελευταίας.




Τη συζήτηση συντόνισε ο αντιδήμαρχος Μεταναστών και Προσφύγων του δήμου Αθηναίων, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο οποίος χαρακτήρισε τα εγκλήματα μίσους "μια διαχρονική και ανησυχητική σταθερά στο δημόσιο βίο".




Η συζήτηση οργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης "Βάλτους Χ- Ο Μαύρος χάρτης της Αθήνας", που φιλοξενείται στην Τεχνόπολη. Η έκθεση πήρε παράταση και θα λειτουργεί μέχρι τις 25 Μαρτίου.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τη ΜΚΟ "HumanRights360" και το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων



 Αναρτώ και μερικά από τα σχόλια που έχουν γραφτεί για το θέμα.






Ιδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ ..
Ποιο αριστερός πεθαίνεις.

Και σε αυτή την ομαδουλα πρώτη και χειρότερη η ΝΔ.

Αυτά για τους ηλίθιους που νομίζουν ακόμη ότι θα ψηφίσουν δεξιό η πατριωτικό κόμμα ..

Στόχος η ένταξη των παράνομων με ότι συνεπάγεται αυτό από διάθεση κονδυλίων που θα βγουν από τις τσέπες των κορόιδων μέχρι διοικητικές πράξεις μέχρι νόμους όλους ενάντια στην ισότητα και το Σύνταγμα .
Ενάντια στην θέληση του λαού.

Κατά τα άλλα η γνωστή ξύλινη κομμουνιστική απαρχαιωμένη γλώσσα από τα χείλη δήθεν δεξιών κατά ουσίαν μαϊμούδιζοντων κλωνών των αριστερών νταβαδων τους και οικογενειοκρατικων γονων που υπαρχουν λογω ονοματος και μονο,και που θα πούλαγαν τα πάντα για μια θέση στα έδρανα της Βουλής και το κάνουν ηδη.

Καταπολέμηση του φασισμού ,ένταξη στις κοινωνίες και αλλά φαίδρα αλλά τόσο επικίνδυνα .

Και μόνο ότι υπάρχει εκεί ως προνομιούχος συνομιλητής από το περιθώριο της κοινωνίας ο Πέτρος Κωνσταντίνου τα λέει ..

Είμαστε περήφανοι λέει το άλλο το πολιτικο ξόανο.
Πέρηφανοι!

Πέρηφανοι που καταπατούν την νομιμότητα και το Σύνταγμα που έχουν οράματα διάλυσης εθνολογικά της Ελλάδας και απόδοσης ιθαγένειας σε άσχετους η βλέπουν παρανοϊκά μια ανυπαρκτη εθνική συνείδηση και παιδεία σε μια αφελληνισμενη Ελλάδα παιδιών μεταναστών ενώ την αρνούνται στους Έλληνες όταν διαδηλώνουν για την Μακεδονία ..

Ξέρετε πια τι θα ψηφισετε..

Μαύρο στους ανθελληνες και πολιτικούς σαλτιμπαγκους..




Πραγματικά, είστε για ΕΚΤΕΛΕΣΗ και χέσιμο πάνω στο πτώμα σας! Τίποτα άλλο!

Άμεση αφαίρεση της Ελληνικής υπηκοότητας, δίκη για εσχάτη προδοσία, εκτέλεση, κρέμασμα στο Σύνταγμα, για δημόσιο εξευτελισμό, μέσω φτυσίματος, κλωτσιών, γρονθοκοπημάτων, και δεν συμμαζεύεται, και μετά ΑΤΑΦΟΙ, πεταμένοι στη χωματερή, για να έρχεται ο καθένας και να χέζει το σκατόπτωμά σας!!






Είναι κι αυτή μια... πρόταση ανάπλασης της Αθήνας! Ε, δεν έχει ολοκληρωθεί, ακόμη, το αρχικό πλάνο της πλήρους ισλαμοποίησης της περιοχής, ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα όλων, πλην όσων έχουν απομείνει να κατοικούν εκεί! 

Βάλτους Χ, λοιπόν.
 





Εξι από τους επτά υποψηφίους δημάρχους της Αθήνας συζήτησαν για το πώς θα κάνουν φιλική την Αθήνα στους μετανάστες

Σ' αυτούς τους έξι , ούτε μία Ελληνική ψήφος.
Να τους ψηφίσουν οι Λαθρομετανάστες!






ΚΡΕΜΑΛΕΣ....ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΕ ΣΑΣ Κ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...

ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ....

ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ Κ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 300 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.....
 





Ξερει κανεις το ποσον των χρηματων που διαχειριζεται η Περιφερεια Αττικης?? 
Ο Δημος Αιθηναιων??

μετριουνται σε δεκαδες ΔΙΣ ευρο !!

Για να καταλαβουμε ΟΛΟΙ γιαιτ οι αριστεροι μαζι με τους δεξιους κι την πασοκαρια εχουνε πεσει με τα μουτρα εδω κι τεσσερις δεκαετιες στα κιουπια με το μελι - ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα λεφτα Αρη !

 




Επικίνδυνοι όλοι τους! 
Προωθούν τους λαθρομετανάστες και ξεχνούν να μιλήσουν για τα προβλήματα των Ελλήνων! 

Φτάνει πια με το γκέτο στο κέντρο της Αθήνας που σε μια βόλτα νομίζεις πως είσαι στο Ισλαμαμπαντ!







ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Κ Ο ...ΛΑΓΟΣ !!

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τη ΜΚΟ "HumanRights360" και το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του δήμου Αθηναίων..............

ΕΙΠΑ Κ ΕΓΩ ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ .....

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΙΟ ΕΧΘΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΞΩΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ...ΙΔΟΥ Κ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝ .
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ .






ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ... στην πιο αναρχη ασχημη θορυβωδη και βρωμικη πρωτευουσα της ευρωπης αυτο που βρηκατε να συζητησετε ειναι που θα κατουραει ο αχμετ;;; αλλα προβληματα ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;; 

 υποβαθμισατε το κεντρο για να το πουλησετε φερνοντας τη βια και το φοβο. 

υποβαθμισατε καποτε ησυχες περιοχες για οικογενειες αναρχια στους δρομους ανυπαρκτα παρκα γεματα ψυχοπαθη σκυλακια με τα αντιστοιχα αφεντικα ανυπαρκτη οργανωση ο καθενας παιρνει και απο ενα εργαλειο κηπουρικης και παιζει για ωρες με τα νευρα σου με τη φασαρια στο επακρο και σεις νιαζεσται για το 5% της πολης που δεν πληρωνουν καν φορους;;;; 

χωρις αστυνομευση πεζοδρομια χωρις τροχονομους και αστυνομικους ζουμε απο τυχη και ιδρωτα δικο μας ... ειστε αχρηστοι ανυπαρκτοι βρυκολακες που θελετε να μας πιειτε το αιμα! αυξηση δημοτικων τελων 80% τα τελευταια 3 χρονια ... 

ΓΙΑΤΙ; 

 για να τρωτε καλυτερα; 

σας πηραμε χαμπαρι. 

ευχομαι να βρεθειτε στη φυλακη ολοι σας για τις απατες σας και οχι στο δημαρχειο!






Δυστυχως. Εδω κι δεκαετιες και οχι μονο στην Ελλαδα - σε ολα σχεδον τα Ευρωπαικα κιι δυτικα κρατη - εχουν βαλει σε ισχυ σχεδιο ψυχολογικου πολεμου εναντιον των ιδιων των Λαων.
Μεσω κοινωνικης μηχανικης. Βλεπε, 'πολιτικη ορθοτητα', ψυχολογικος εκβιασμος απο τα νηπιαγωγεια μεχρι τα ΜΜΕ, με παρεμηνευμενες λεξεις οπως περι 'ρατσιστες' περι 'ναζι' περι 'φασιστες' κλπ κλπ.

Σκοπος να αποχαυνωσουν οσους μπορουν σε μια κοινωνια κι συναμα να δημιουργησουν σε οσους πιανει το κολπο ενοχες προς νεφελωδης εννοιες που δεν εχουν καμια απηχηση στην πραγματικη ζωη, στην καθημερινοτητα. Οπως ανεφερα, περι 'ρατσιστες' περι 'ναζι' περι 'φασιστες' κλπ





 
Το εχουν παρει ως δεδομενο πως η Αθηνα - κι ακολουθει η υπολοιπη Ελλαδα - θα μετατραπει μετα ΒΙΑΣ σε ενα πολυφυλετικο κρατος.
Αρα, νεο ελληνα ΠΩΣ θα πραξεις απο εδω κι περα??


Θελεις τα Ελληνοπουλα των επομενων γενεων, τα μελλοντικα παιδια σου να μεγαλωσουν σε μουσουλμανικο κρατος, με ισλαμικους νομους βλεπε Sharia??

Τελικα.

Μηπως εχω απολυτο δικιο οταν ισχυριζομαι πως οι δημοκρατες ειναι οι ΚΡΥΦΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ αναμεσα μας ??







ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,

ΙΔΟΥ ποιοί ΑΝΕΥΘΥΝΩΤΑΤΟΙ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ, προοδευτίκαροι φωστηρες..... ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΝ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΩΣ, ΣΕ ΅ασιάτικό ισλαμα-μπάντ΅.....
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥ-ΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙ-ΚΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΕΣ & ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΑΜΑΧΗΤί, οι ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝ-ΔΥΝΟΙ μουσουλμάνοι, ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ λαθροεποι-κισταί ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΙΟΥ & ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΔΩ, ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕ-ΔΕΝΙΣΤΗΣ του σιχτύριζα, , ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΗΡΩ-ΤΑΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ τον κόκκινο οθωμανικό ζυγό, της ημισελίνου,κτλπ εχθρούς, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.....

ΑΥΤΟΙ οι ΠΕΝΤΕ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ υποψήφιοι, (ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ & ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΑΣ ΔΑΚΤΥΛΑ....), ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ,ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΝ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΕΣ των ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΠΡΟ-ΘΕΣΕΙΣ & ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ-ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΑ-ΛΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ του Ιμπραήμ, ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΔΙΩΓ-ΜΟΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΅ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ΅, ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΡΩΣ ΑΣΥ-ΜΦΟΡΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙ-ΙΚΕΣ & ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚέΣ, ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ των, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙ-ΚΕΥΣΑΝ, ΒΛΑΚΩΔΩΣ !!!

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ποιούς ΥΠΟΨΗΦίΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,, Δ Ε Ν, Π Ρ Ε Π Ε Ι, Ε Π΄, Ο Υ Δ Ε Ν Ι, Ο Υ Δ Ο Λ Ω Σ & Ο Υ Δ Α Μ Ω Σ, Ν Α, Ψ Η Φ Ι Σ Ο Υ Μ Ε
ΓΙΑ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΙΝ !!!

Μ΄ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ, όΠΟΙΟΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗ & τους ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗ-ΦΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ & ΔΕΙΝΟ-ΠΑΘΗΜΑΤΑ, ΠΑΘΗ.-,






Αξιοι της μοίρας σας όσοι Αθηναίοι ψηφίσετε αυτούς τους επικίνδυνους για τον Ελληνισμό λαθρόκαυλους .

Μα δήμαρχοι των Ελλήνων θα γίνουν, ή των Αφγανο-πακιστανών;
Πόση διαστροφή πια;




Πηγή

Συνελήφθη ο Τούρκος μακελάρης της Ουτρέχτης – Τρεις οι νεκροί της επίθεσης





Επειτα από ανθρωποκυνηγητό ωρών, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη της επίθεσης στην Ουτρέχτη.


Πρόκειται για τον Γκιόκμεν Τάνις, έναν 37χρονο Τούρκο, που θεωρείται πως είναι ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ μέσα σε τραμ στην ολλανδική πόλη, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους πέντε.


Τις ώρες που προηγήθηκαν, η αστυνομία έκανε εφόδους σε αρκετά σημεία, προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη της επίθεσης, ανακοίνωσε ο εισαγγελέας. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα της επίθεσης. Οι αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, αλλά παράλληλα εξετάζουν και άλλα σενάρια.

pentapostagma.gr

Προσπαθούν να νομιμοποιήσουν την... προδοσία! ...;


Προτείνουν νομιμοποίηση της προδοσίας εις βάρος του Ελληνικού Κράτους με νομοπαρασκευαστικά "ακαταλόγιστα" για βλαπτικές διεξαγωγές υποθέσεων με ξένες κυβερνήσεις

Φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός πως η πρόταση κατάργησης του αρθ. 151 του ποινικού κώδικα είναι απολύτως φωτογραφική της υπόθεσης για τη συμφωνία των Πρεσπών, όπως και για περιπτώσεις που αφορούν τις μνημονιακές συμβάσεις. Οι αλλαγές στο κεφάλαιο «Προδοσία της χώρας» του ποινικού κώδικα με την κυβέρνηση να προτείνει την κατάργηση του άρθρου δείχνει και ενδεχόμενη πρόθεση εκκίνησης κάποιων άλλων υποθέσεων εξωτερικής πολιτικής και για κάποιον ακατανόητο λόγο η κυβέρνηση επιδιώκει να φέρει αφού έχει καταργήσει το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο. Αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως παραδοχή εκχώρησης κυριαρχίας και πρόθεση πρόκλησης ζημίας εις βάρος της Χώρας με τους υπαίτιους να επιδιώκουν την αποφυγή νομικής επίπτωσης για τους ίδιους.

Μόνο στη συγκάλυψη και νομοπαρασκευστική υποκειμενικοποίηση δυσβάστακτων, επονείδιστων πολιτικών αποφάσεων και επικείμενων υποθέσεων εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας φαίνεται πως αποσκοπεί η συγκεκριμένη πρόταση αλλαγών από την κυβέρνηση στον ποινικό κώδικα, μεθοδεύοντας να αφήσει ανέλεγκτους τους «πληρεξούσιους του ελληνικού Κράτους» για τα εθνικά θέματα. Εδώ να υπενθυμίσουμε πώς ο τότε υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ο οποίος υπέγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, έγινε παρά τις διαμαρτυρίες και αντιδράσεων των Ελλήνων, χωρίς να έχει λάβει εξουσιοδότηση από τη Βουλή, η οποία εκ των υστέρων κύρωσε χωρίς να της έχει δοθεί δικαίωμα τροποποίησης των ήδη υπογεγραμμένων από τον υπουργό διατάξεων.

Για να δούμε όμως καλύτερα από οπτική δικαίου και εννοιών το θέμα επικεντρωμένα σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο του αρθ.151 του ποινικού κώδικα, που μέχρι σήμερα και που είναι σε ισχύ, έχει ως εξής: “Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη”.

Ο σκοπός του άρθ. 151,που εντάσσεται με τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα στο κεφάλαιο «Προδοσία της χώρας», είναι να μην δρούνε ανεξέλεγκτα εκπρόσωποι του κράτους και να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν εις βάρος της Χώρας τη θέση τους και την “δύναμη” που απορρέει από αυτή.
Το νομικό πλαίσιο είναι διατυπωμένο με σαφήνεια αφού για συγκεκριμένους λόγους που μπορούν άλλωστε να εντοπίσουν και να κρίνουν εισαγγελείς και δικαστές, υπάρχει περίπτωση κάποιος πληρεξούσιος εκμεταλλευόμενος τη θέση του, να διεξάγει υπόθεση με τρόπο που προκύπτει βλάβη στον εντολέα εμπίπτοντας έτσι σε αυτόν τον νόμο ή και σε άλλα άρθρα του ίδιου κεφαλαίου "Προδοσίας της Χώρας".

Οι διαχωριστικές γραμμές και οι (έστω κατ΄επίφαση) προεκλογικές δεσμεύσεις μεταξύ των κομμάτων στον κοινοβουλευτισμό κινούνται πάντα σε οικονομικά και εθνικά θέματα, κυρίως σε επίπεδο συμφωνιών με άλλα κράτη, αποτελώντας ουσιαστικά αυτές οι δύο παράμετροι το σύνολο και την ουσία του πολιτικού σχεδιασμού κάθε κόμματος και των (έστω κατ΄ επίφαση) εξαγγελιών και έπειτα της άσκησης πολιτικής όταν κάποιο κόμμα και άρα οι πληρεξούσιοι του εντολέα ανέρχονται δια των εκλογικών διαδικασιών σε θέσεις εξουσίας.
Ακόμα και άλλες παραμέτρους εάν εξετάσουμε, ή ακόμα και τις ντιρεκτίβες διεθνών θεσμών, αυτές εμπεριέχονται και συνίστανται εμμέσως ή άμεσα σε αυτές των υποθέσεων του οικονομικού και διεθνούς διπλωματικού τομέα πολιτικής της Χώρας.

Αυτό το περιεχόμενο με τις λειτουργίες και συνταγματικά καθιερωμένους και εγκαθιδρυμένους θεσμούς που κατά το σύνταγμα πηγάζουν εκ της λαϊκής κυριαρχίας συνθέτει τον κοινοβουλευτισμό και άρα το εμπεριεχόμενο πολιτικό πρόγραμμα κάθε κόμματος σε σχέση υποτίθεται με τον αυτοπροσδιορισμό πολιτικό-ιδεολογικού χώρου που ανήκει και τις προεκλογικές δεσμεύσεις προς τις μερίδες των ψηφοφόρων οι οποίοι μια δεδομένη στιγμή εκφράζονται από τις δεσμεύσεις των κομματικών αντιπροσώπων, υπό τον παράγοντα της λαϊκής κυριαρχίας όσον αφορά ιδίως σοβαρά θέματα.

Η πληρεξουσιότητα ως έννοια δεν περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο του ποινικού κώδικα, αλλά ετυμολογικά πρεσβεύει συνεπώς τη νομιμοποίηση μέσω εκλογών μιας κυβέρνησης και κατά συνέπεια εννοιολογικά και πολιτειακά παρεμφερώς την εξουσιοδότηση της πολιτική της, εκπροσωπώντας οι "πληρεξούσιοι" το κράτος. Σε κάθε μορφή πολιτεύματος και κυβερνητικού συστήματος υπάρχουν αντιστοίχως εντολείς και "πληρεξούσιοι", με τη διαφορά πως σε δημοκρατικά πολιτεύματα η έννοια της "κατάχρησης" έχει διαφορετική σημασία από εκείνη που δίνεται σε απολυταρχικά συστήματα και δικτατορίες, διότι σε ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν υπάρχουν εκλογικές διαδικασίες για να ορίζονται και να εναλλάσσονται πληρεξούσιοι μέσω εκλεγμένων κομμάτων όπως αντιθέτως γίνεται στην αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Η βαθύτερη πολιτειακή και εθνική προέκταση και προϋπάρχων περιεχόμενο της έννοιας ήταν η αιτία να συνταχθεί στις αρχές της δεκαετίας του 1950 το συγκεκριμένο άρθρο και δεν είναι η έννοια περιορισμένη μεμονωμένη "ρηχή" νοηματική απόρροια του ίδιου του άρθρου κάποια δεδομένη στιγμή.
Το άρθρο 151 εντάσσεται στον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα στο κεφάλαιο «Προδοσία της χώρας» όσον αφορά ιδίως τις σοβαρότατες εννοιολογικές προεκτάσεις περιεχομένου που κάποιοι πιστεύουν και νομίζουν πως είναι σε θέση να υποκειμενικοποιήσουν. Να αναφέρουμε πως δεν εξετάζουμε τυχόν "νεολογισμούς" ή "αξιολογικές" έννοιες.

Με απλά λόγια, η πρόταση της κυβέρνησης υπονοεί εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν υφίσταται κατάχρηση εις βάρος της έννοιας της πληρεξουσιότητας, νομιμοποιώντας έτσι ατύπως μια αντίθετη έννοια, την "κατάχρηση εξουσίας". Η πρόταση για το συγκεκριμένο πλαίσιο φαίνεται πως επιζητά την υποκειμενικοποίηση της αρνητικής σημασίας της έννοιας "κατάχρηση" νομιμοποιώντας αντικαταστατικά το αξιόποινο της κατάχρηση πληρεξουσιότητας, που με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο επισύρει ποινή.

Εδώ να επισημάνουμε πως με αυτόν τον περίτεχνο τρόπο αναιρείται η ισχύς του συντάγματος και των ελευθεριών και δίνεται άλλοθι μέσω μετατροπής του ποινικού κώδικα και των ποινών που ορίζονται προς το ηπιότερο και συνταγματικών μεταβολών να υποκειμενικοποιείται η ισχύς της λαϊκής κυριαρχίας και οι εξουσίες που απορρέουν, αλλά και να αλλοιώνεται το είδος της σχέσης της λαϊκής κυριαρχίας με την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, αφού δίνεται το ελεύθερο μέσω διαγραφής νόμων ή πρόσθετων αοριστιών να περιστέλλονται οι ελευθερίες και να περιορίζεται η άσκηση της εθνικής κυριαρχίας. Βέβαια ήδη γίνεται μέσω του άρθρου 28 του συνάγματος το οποίο θέτει σε ισχύ όρους περιορισμού ασκήσεως εθνικής κυριαρχίας.

Η σοβαρότερη, νομική διασφαλιστική δικλείδα η οποία δεσμεύει την αξιοπιστία μεταξύ εντολέα και κατ΄επέκταση της λαϊκής κυριαρχίας για μείζονος σημασίας θέματα υποθέσεων με ξένες κυβερνήσεις στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι το άρθρο 151 του ποινικού κώδικα. Δεν υπάρχει εξάλλου και άλλη διασφαλιστική δικλείδα σαν κάποιο νομοθετικό πλαίσιο όσον αφορά την πρόληψη και αποτροπή, ή ποινή για εκπροσώπους του κράτους που δρούνε ανεξέλεγκτα και εκμεταλλεύονται εις βάρος της χώρας τη θέση τους και την “δύναμη” που απορρέει από αυτή.

Πως είναι αδύνατον να υπάρχει κάποιο νόημα αντικειμένου των επί μέρους λειτουργιών και θεσμών διάρθρωσης του ίδιου του κοινοβουλευτισμού σε σχέση με τη λαϊκή κυριαρχία όταν απουσιάζει ένα σοβαρότατο πλαίσιο αποτροπή πιθανής κατάχρησης πληρεξουσιότητας και ποινικής δίωξης σε "πληρεξούσιους" που αποφασίζουν χασματικά και διχαστικώς, αλλά και επιβλαβώς προς την εθνική κυριαρχία και τα συμφέροντα του εντολέα και γενικότερα εις βάρος της χώρας;

Πώς γίνεται να υπάρξει κάποια στοιχειώδη εμπιστοσύνη στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία και κομματικούς εκπροσώπους όταν (δια της απουσίας νομοθετικού αποτρεπτικού ή και ποινικού πλαισίου) δίνεται η δυνατότητα καθεστωτικής αυθαιρεσίας φέρουσας χαρακτηριστικά κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος χωρίς καμία ευθύνη και επίπτωση στην περίπτωση που πληρεξούσιοι, γενικότερα υπαίτιοι επιβλαβών αποφάσεων από υπουργικές θέσεις εξουσίας προδίδουν τον εντολέα;

Οι "πληρεξούσιοι" αυτής της κυβέρνησης ή μέσω σχηματισμού άλλης κυβέρνησης υπαινίσσονται πως θα προχωρήσουν σε διεξαγωγή υποθέσεων με άλλο κράτος με πρόθεση ( και μάλιστα αντικειμενικά εκλαμβανόμενης και οριζόμενης) πρόκλησης βλάβης στο οικονομικό και γεωστρατηγικό εθνικό συμφέρον του εντολέα;

Το αρθ. 151 του ποινικού κώδικα εκλαμβάνεται ως κάποιο εμπόδιο από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, τον υπουργό δικαιοσύνης και συνολικά την κυβέρνηση για την επίτευξη κάποιας υποτιθέμενης σύγχρονης δημοκρατίας; Eάν ναι, ποιος επ΄ακριβώς ο λόγος σε σχέση με την επίτευξη πολιτικής που επιδιώκει κάποιο εθνικό συμφέρον;
΄H μήπως αυτό το νομοθετικό πλαίσιο εκλαμβάνεται ως ένα "ενοχλητικό ανάχωμα" από κάποια αλλότρια συμφέροντα και αλλότριες και ζημιογόνες προθέσεις;

Σε τι αποσκοπεί εν τέλει η τμηματική υποκειμενικοποίηση πράξεων προδοσίας της Χώρας από "πληρεξούσιο" που διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που μπορεί να προκύψει βλάβη εις βάρος του εντολέα;

Μόνο ως παραδοχή συνειδητών αποφάσεων μειοδοτικών εκχωρήσεων σε υποθέσεις με ξένες κυβερνήσεις και επομένως πρόθεση απροκάλυπτης κατάλυσης λαϊκής κυριαρχίας και κατάχρησης εξουσίας εκλαμβάνεται η πρόταση κατάργησης αυτού ( καθώς και σε συνδυασμό με άλλα του ίδιου κεφαλαίου π.κ.) του νομοθετικού πλαισίου καθιστώντας εξαιρετικά ύποπτο ως προς το μεγαλύτερο μέρος του το εγχείρημα της κυβέρνησης για τον νέο ποινικό κώδικα.



 

Προβολή επιχειρήσεων- Χορηγοί
Οι επιχειρήσεις  μπορούν αν επιθυμούν ως χορηγοί να τοποθετήσουν ένα διαφημιστικό banner στην πρώτη σελίδα με το λογότυπο ή τη φωτογραφία και το κείμενο που επιθυμούν το οποίο να παραπέμπει μ' ένα κλικ στη δική τους ιστοσελίδα, εάν υπάρχει
.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141

           Email: fyllokaiftero@gmail.com

Έσβησε και η τελευταία ελπίδα στο Σκοπιανό: Η Μόσχα αναγνώρισε τη «Βόρεια Μακεδονία»





Έσβησε και η τελευταία ελπίδα στο Σκοπιανό: Η Μόσχα αναγνώρισε τη «Βόρεια Μακεδονία»

Αποδοχή της νέας ονομασίας από την Ρωσία. Αναγνωρίζει πλέον την ΠΓΔΜ ως «Βόρεια Μακεδονία». Με έναν μήνα καθυστέρηση η ανακοίνωση.

Μετά από μήνες αντιδράσεων και διαφωνιών, η Ρωσία αναγνώρισε τελικά την γειτονική χώρα ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Η Ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια είχε λάβει από τις 19 Φεβρουαρίου την επίσημη ενημέρωση, ωστόσο μόλις τώρα προχώρησε και στην επίσημη αναγνώριση.


Όλα αυτά μετά από την έντονη διαφωνία της Μόσχας στην συμφωνία των Πρεσπών, καθώς αυτή «άνοιξε» τον δρόμο για την είσοδο των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.


pronews.gr


  Προβολή επιχειρήσεων- Χορηγοί
Οι επιχειρήσεις  μπορούν αν επιθυμούν ως χορηγοί να τοποθετήσουν ένα διαφημιστικό banner στην πρώτη σελίδα με το λογότυπο ή τη φωτογραφία και το κείμενο που επιθυμούν το οποίο να παραπέμπει μ' ένα κλικ στη δική τους ιστοσελίδα, εάν υπάρχει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141

           Email: fyllokaiftero@gmail.com

Με παλαιοκομματική αντίληψη Ο Θ.Καρυπίδης Περιφερειάρχης της Δυτικής Μακεδονίας έσπευσε προεκλογικά και εγκαινιάσει γεφυροπλάστιγγα !!! (αξίας 170.000,00 € )

                                                                                      φωτο:kozanilife.gr


Την  γεφυροπλάστιγγα του ΤΟΕΒ Μεσοβούνου εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 παρουσία πολιτικών και τοπικών αρχών.

Τα εγκαίνια και μάλιστα ενός τόσο μικρού έργου (170.000)  σε προεκλογική περίοδο σύγουρα θυμίζουν παλαικομματική συμπεριφορά αλλων  εποχών Νομαρχών και κυβερνήσεων και ..ακόμη πιο σύγουρα δεν πειθει!!τους πολίτες οι οποίοι είναι δις "καμενοι"!!!

Ο Θ.Καρυπίδης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για δευτερη φορά, με τον ΣΥΡΙΖΑ; 
Πάντος είναι βέβαια η στήριξη του Α.Τσίπρα με νέες απραγματοποίητες υποσχέσεις και των δύο για την Δυτική Μακεδονία, όπως την πρώτη φιορά.

Είναι  ένα έργο, συνολικού προϋπολογισμού 170.000,00 €, με χρηματοδότηση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (Ε.Α.Π.) Δυτικής Μακεδονίας 2012-2016, που θα εξυπηρετεί τους παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής στην ζύγιση των φορτίων τους.

Υπάρχουν να σημειωθεί σε κάθε νομό της Δυτ. Μακεδονίας  τουλάχιστον τρείς ιδιωτικές γεφυροπλάστιγγες  οι οποίες χρεώνουν ελάχιστα (2ευρώ) για την  ζύγιση φορτίων  αγροτικών και δασικών προϊοντων.
Αποτελει αυτό το εργο της πλάστιγγας  Αναπτυξιακό έργο;




Προβολή επιχειρήσεων- Χορηγοί
Οι επιχειρήσεις  μπορούν αν επιθυμούν ως χορηγοί να τοποθετήσουν ένα διαφημιστικό banner στην πρώτη σελίδα με το λογότυπο ή τη φωτογραφία και το κείμενο που επιθυμούν το οποίο να παραπέμπει μ' ένα κλικ στη δική τους ιστοσελίδα, εάν υπάρχει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141

           Email: fyllokaiftero@gmail.com

Το μαθητικό συλλαλητήριο, αμαύρωσαν με μολότοφ οι πραίτωρες του Τσίπρα... (βίντεο)



Oμάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με δυο βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ, που ήταν παρατατεταγμένοι στη Βασιλίσσης Σοφίας,

Η ίδια ομάδα προκαλεί φθορές σε στάσεις λεωφορείων και υποκαταστήματα τραπεζών επί της οδού Πανεπιστημίου.
 


Σχόλιο:
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΜΝΠΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...
       Καλλιόπη Σουφλή
Αναλυτής δημοσιογράφος



Επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο -Μολότοφ εναντίον ΜΑΤ [εικόνες]

Επεισόδια σημειώθηκαν στο μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. 


Oμάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με δυο βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ, που ήταν παρατατεταγμένοι στη Βασιλίσσης Σοφίας,


Η ίδια ομάδα προκαλεί φθορές σε στάσεις λεωφορείων και υποκαταστήματα τραπεζών επί της οδού Πανεπιστημίου. 

Τα ΜΑΤ κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών στην οδό Πανεπιστημίου, ενώ την ίδια στιγμή η μαθητική πορεία ολοκληρώθηκε στη συμβολή Πανεπιστημίου και Αιόλου.


Η ομάδα των νεαρών που προκάλεσε τα μικρής έκτασης επεισόδια απομακρύνθηκε προς τα Εξάρχεια.


Μετά το τέλος της πορείας, σταδιακά δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι.


Νωρίτερα συγκέντρωση των μαθητών πραγματοποιήθηκε στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και ξεκίνησε πορεία προς τη Βουλή απο μαθητές των λυκείων της Αττικής.

Οι μαθητές διαδηλώνουν ενάντια στις σχεδιαζόμενες αλλαγές του υπουργού Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.


Ειδικότερα, απαιτούν:

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Να μην καλούνται οι μαθητές να κάνουν μηχανογραφικό από τη Β' Λυκείου,  με λιγότερες επιλογές.

Το ποσοστό 10% της εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να παραμείνει επ’ αόριστον και να ισχύσει και για τα υπόλοιπα τμήματα ΤΕΙ που συγχωνεύτηκαν με ΑΕΙ.

Δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους.


Συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν μαθητές από λύκεια της Αττικής. 

Συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποιούν μαθητές από λύκεια της Αττικής.


Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια σας από τα σχολεία», οι περίπου 2.000 διαδηλωτές κινούνται μέσω της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα.

Μάλιστα παρότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, οι μαθητές άλλαξαν αιφνίδια το δρομολόγιο της πορείας τους.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται τμηματικά.


Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια σας από τα σχολεία», οι περίπου 2.000 διαδηλωτές κινούνται μέσω της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα 

Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια σας από τα σχολεία», οι περίπου 2.000 διαδηλωτές κινούνται μέσω της οδού Σταδίου προς το Σύνταγμα


Παρότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, οι μαθητές άλλαξαν αιφνίδια το δρομολόγιο της πορείας τους 

Παρότι η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην οδό Πανεπιστημίου, οι μαθητές άλλαξαν αιφνίδια το δρομολόγιο της πορείας τους


Οι μαθητές ζητούν να μην κατατεθεί το σχέδιο νόμου 


Οι μαθητές ζητούν να μην κατατεθεί το σχέδιο νόμου


Με πανό στα χέρια φωνάζουν συνθήματα 

Με πανό στα χέρια φωνάζουν συνθήματα


Στιγμιότυπο από την πορεία 
Στιγμιότυπο από την πορεία
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ







Πηγή

Προβολή επιχειρήσεων- Χορηγοί
Οι επιχειρήσεις  μπορούν αν επιθυμούν ως χορηγοί να τοποθετήσουν ένα διαφημιστικό banner στην πρώτη σελίδα με το λογότυπο ή τη φωτογραφία και το κείμενο που επιθυμούν το οποίο να παραπέμπει μ' ένα κλικ στη δική τους ιστοσελίδα, εάν υπάρχει.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141

           Email: fyllokaiftero@gmail.com