17 Ιανουαρίου 2024

Κτηνωδία στα Γρεβενά: Άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν 5 άλογα


Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ και ίχνη από ρόδες αυτοκινήτου

Κτηνωδία στα Γρεβενά: Άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν 5 άλογα (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Σαμαρίνα στα Γρεβενά καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν πέντε άλογα, σύμφωνα με το kozan.gr.


 

«Ηλεκτροσόκ» σε 1,25 εκατ. επιχειρήσεις από τους παρόχους ενέργειας: Οι πάροχοι ζητούν πίσω τα λεφτά από τις επιδοτήσεις ρεύματος


Μικρομεσαίες επιχειρήσεις όπως μικρά εστιατόρια, περίπτερα κλπ. πέφτουν στο «σκοτάδι» μετά το «φρένο» επιδοτήσεων της ΕΕ!

«Ηλεκτροσόκ» σε 1,25 εκατ. επιχειρήσεις από τους παρόχους ενέργειας: Οι πάροχοι ζητούν πίσω τα λεφτά από τις επιδοτήσεις ρεύματος!

Οι πάροχοι ενέργειας ζητούν πίσω τις ενισχύσεις που είχαν δοθεί ως επιδοτήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα σε 1,25 εκατ. μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας  μετά το «φρένο» που έβαλε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή!

Τον Απρίλιο του 2022, ο Κώστας Σκρέκας, τότε Υπουργός Ενέργειας, ανακοίνωνε επιδοτήσεις ηλεκτρικού ρεύματος που συμπεριελάμβαναν και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με παροχές ως 35kva, όπως για παράδειγμα μικρά εστιατόριαπερίπτερακομμωτήριαφούρνους.

Αυτή η εξαγγελία αφορούσε 1,25 εκατ. επιχειρήσεις και θα ξεκινούσαν αναδρομικά από τον Ιανουάριο 2022, μέχρι και τον Δεκέμβριο 2022.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης εξαιτίας της εγκληματικής και ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής και των αντιδράσεων που αυτή είχε ξεσηκώσει, το ΥΠΕΝ δεν περίμενε την έγκριση της Κομισιόν για το μέτρο.

Στα τέλη του 2022 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε επιδοτήσεις δεκάμηνες και όχι δωδεκάμηνες (από τον Φεβρουάριο 2022 έως τον Νοέμβριο 2022) και όχι οριζόντιες, αλλά με συγκεκριμένα ανώτατα όρια κρατικών ενισχύσεων.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια «τρύπα» περίπου 500 εκατομμυρίων ευρώ στους παρόχους, όπως υποστηρίζουν παράγοντες της αγοράς. Και τι κάνουν γι’ αυτό; Ζητούν πίσω «τα σπασμένα»!

Με πληροφορία από το pronews.gr


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


"Bioflorina "Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

 

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

Εκλογές στην ΚΕΔΕ για την ανάδειξη νέας διοίκηση


Μέχρι 28 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΚΕΔΕ, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε. Η σχετική πρόσκληση θα πρέπει να αποσταλεί από τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Μέλη της Γενικής Συνέλευσης, όπως ορίζεται είναι όλοι οι δήμαρχοι της χώρας, οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι από κάθε ΠΕΔ στη Γενική Συνέλευση, όσοι διατέλεσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και εποπτικού συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. κατά την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο, εφόσον έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι και διατηρούν την ιδιότητα αυτή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε. αποτελείται από 31 μέλη συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου αυτού. Εξ αυτών δεκαεννέα (19) είναι δήμαρχοι και δώδεκα (12) είναι δημοτικοί σύμβουλοι.».

Για τον καθορισμό των εδρών που αναλογούν σε κάθε συνδυασμό, διαιρείται ο αριθμός των έγκυρων ψηφοδελτίων με τον αριθμό των εδρών του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. και το ακέραιο μέρος του πηλίκου αυξημένο κατά μια μονάδα αποτελεί το εκλογικό μέτρο.

Ο αριθμός των έγκυρων ψηφοδελτίων κάθε συνδυασμού διαιρείται στη συνέχεια με το εκλογικό μέτρο και κάθε συνδυασμός λαμβάνει τόσες έδρες όσο είναι το ακέραιο πηλίκο αυτής της διαίρεσης. Ο μεμονωμένος υποψήφιος εκλέγεται εφόσον λάβει έγκυρα ψηφοδέλτια σε αριθμό τουλάχιστον ίσο με το εκλογικό μέτρο».

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


"Bioflorina "Βότανα-Παραδοσιακά προιόντα- Μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, λικέρ,-  ρακόμελο -  Γιά παραγγελίες      ΕΔΩ

 

Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ