11 Νοεμβρίου 2020

ΤΟ Πρωτοσέλιδο -ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

Προηγούμενο σχετικό άρθρο:

Πρόστιμο 2,3 δισ. δολαρίων στην αμερικανική Pfizer για διάθεση επικίνδυνου φαρμάκου

Διαδώστε το άρθρο

 


fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί




 

 

Πρόστιμο σε γυναίκα που έστειλε για μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ αλλά μπήκε σε κατάστημα με χαλιά να "χαζέψει

 

 
Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον καταστηματάρχη, ο οποίος παρά το lockdown άνοιξε το μαγαζί.

Από εκεί που δεν την περίμενε ήρθε η «καμπάνα» σε μία Χανιώτισσα που πήγε για ψώνια το πρωί της Τρίτης (10/11) στα Χανιά.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, είχε στείλει το ανάλογο μήνυμα για να μεταβεί σε Super Market, όταν στην πορεία της συνάντησε ένα κατάστημα πώλησης χαλιών που, παραδόξως, ήταν ανοικτό. Mπήκε μέσα για να «χαζέψει» και ξαφνικά έγινε η έφοδος από άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τιμωρήθηκε τόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που δεν δίστασε να ανοίξει παράνομα το μαγαζί του εν μέσω απαγόρευσης σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, όσο και οι πελάτες που βρίσκονταν μέσα στο μαγαζί, επειδή δεν… ακολουθούσαν τον σκοπό του μηνύματος με τον κωδικό «2», δηλαδή να προμηθευθούν αναγκαία αγαθά, αλλά περνούσαν τον χρόνο τους σε παράνομα ανοικτό κατάστημα.

(φωτο:eurokinissi)

 

Διαδώστε το άρθρο

 


fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί




 

Δήλωση-σοκ από κυβέρνηση: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου μνημονίου - Το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχθεί» (upd)


Δήλωση-σοκ από κυβέρνηση: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου μνημονίου - Το δημόσιο χρέος έχει εκτιναχθεί» (upd)

(Αρχικό κείμενο 18:30) O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης προχώρησε σήμερα σε μία δήλωση-σοκ, καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός νέου μνημονίου, αφού προέβλεψε πως λόγω των απαγορεύσεων το δημόσιο χρέος θα εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη.

Συγκεκριμένα ο κ.Σκυλακάκης δήλωσε ότι η χώρα βαδίζει σε «τεντωμένο σχοινί, ανάμεσα στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προκαλεί η πανδημία και στην αποφυγή καταστάσεων και δεσμεύσεων που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια», υπονοώντας ξεκάθαρα ότι υπάρχει η απειλή ενός νέου μνημονίου! 

Όσον αφορά το χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ προσδιόρισε το ύψος του σε 204% με 206%, (σσ. κάτι που όπως είναι λογικό θα οδηγήσει σε νέα μνημόνια).

Ο ίδιος απέδωσε την εκτίναξη του χρέους όχι μόνο στις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και στην αναθεώρηση του τρόπου υπολογισμού που έκανε πρόσφατα η ΕΛΣΤΑΤ, με αποτέλεσμα να υπολογιστεί μικρότερο το ΑΕΠ του 2019 κατά 4 δις ευρώ και του 2018 κατά 5 δις ευρώ.

Όσον αφορά στην ύφεση του 2020, λόγω του δεύτερου lockdown της κυβέρνησης, ο κ.Σκυλακάκης την προσδιόρισε λίγο πάνω από το 10%, αναθεωρώντας προς τα πάνω τις μέχρι τώρα προβλέψεις.

Όσο για την ανάπτυξη του χρόνου, υποστήριξε ότι θα κινηθεί λίγο πάνω από το... 5% αλλά την συνέδεσε σε μεγάλο βαθμό με τον τουρισμό, ο οποίος η κυβέρνηση περιμένει ότι θα κινηθεί ίσως λίγο πάνω από το 60% σε σχέση με το 2019, χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί μια σίγουρη εξέλιξη ειδικά σε μια περίοδο που όλος ο κόσμος θα έχει βυθιστεί σε ύφεση και κρίση. 

Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση κυβερνητικού στελέχους που αφήνει να εννοηθεί πως έρχονται... μνημόνια και ίσως ακολουθήσουν κι άλλες τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς είναι φανερό πως τα lockdown της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει τη χώρα σε οικονομικό Αρμαγεδδώνα χειρότερο κι από αυτό του 2010.


Pronews
 

Διαδώστε το άρθρο

 


fyllokaiftero@gmail.com

Χορηγοί




 

Πρόστιμο 2,3 δισ. δολαρίων στην αμερικανική Pfizer για διάθεση επικίνδυνου φαρμάκου

Δημοσιογραφική προσαρμογή: Κωνσταντίνα Μάρκου
Φώτο: Shutterstock


Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας


Πρόστιμο 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα αναγκαστεί να καταβάλει η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer, καθώς πραγματοποιήθηκαν εις βάρος της καταγγελίες για «δόλιες εμπορικές πρακτικές». «Πρόκειται για το υψηλότερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από την αμερικανική Δικαιοσύνη στον τομέα της υγείας», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Οι δόλιες εμπορικές πρακτικές αφορούν το αντιφλεγμονώδες Bextra της Pfizer, το οποίο είχε αποσυρθεί από την αγορά το 2005 λόγω ανησυχιών για την δημιουργία παρενεργειών ιδιαίτερα στην καρδιά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Pfizer «προώθησε το Bextra για πολλές χρήσεις και δόσεις τις οποίες ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είχε αρνηθεί να πιστοποιήσει λόγω κινδύνων που συνδέονται με αυτό το αντιφλεγμονώδες».

 

 

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ






Έκοψαν πρόστιμο σε χήρα που πήγαινε στο νεκροταφείο


Χειρόγραφο για την μετακίνηση της που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο

Κορωνοϊός: Αδιανόητο! Έκοψαν πρόστιμο σε χήρα που πήγαινε στο νεκροταφείο

Οι Αρχές το πρωί της Τετάρτης αφού πραγματοποιούσαν έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κορωνοϊού, κατέβασαν από το λεωφορείο μία χήρα γυναίκα που πήγαινε στο νεκροταφείο γιατί δεν φορούσε σωστά τη μάσκα της, προκειμένου να της κόψουν πρόστιμο.

Σύμφωνα όμως με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όταν της ζήτησαν να τους δείξει βεβαίωση ή SMS για το λόγο της μετακίνησής της, εκείνη τους παρουσίασε μία χειρόγραφη βεβαίωση στην οποία έλεγε ότι είναι χήρα και πήγαινε στο νεκροταφείο. Το πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση θα διπλασιαζόταν.

Ο λόγος αυτός μετακίνησης, εν μέσω lockdown, δεν δικαιολογείται και επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ, αλλά οι αστυνομικοί αποφάσισαν να δείξουν επιείκεια και βεβαίωσαν τελικά στη γυναίκα μόνο το πρόστιμο για τη λάθος χειρόγραφη βεβαίωση. 

Διαβάστε περισσότερα  ΕΔΩ

 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Α. ΕΞΑΔΑΧΤΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ; : Kάθε Θεσσαλονικιός έχει και ένα γνωστό που νοσεί από κορωνοϊό και μάλιστα βαριά (ΒΙΝΤΕΟ)


maska covid

Ακούσαμε στο MEGA από τον Ευαγγελάτο και τον καλεσμένο του κ. Εξαδάκτυλο, ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει κάποιο γνωστό που να είναι άρρωστος από κορωνοϊό. 

Νομίζαμε ότι ζούμε σε άλλη πόλη, με την τρομολαγνεία να φθάνει στο κατακόρυφο. 

Πρέπει ο Ευαγγελάτος να ανακαλέσει στην αυριανή εκπομπή του και να παρέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου .

.

 

Με πληροφορία από το el.gr  

pronews.gr 

Καθηγητής Γ.Ιωαννίδης: «Το lockdown σκοτώνει δεν σώζει ζωές - Είναι μία νέα μικρασιατική καταστροφή»


Καθηγητής Γ.Ιωαννίδης: «Το lockdown σκοτώνει δεν σώζει ζωές - Είναι μία νέα μικρασιατική καταστροφή»

Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια Γιάννης Ιωαννίδης τις τελευταίες ημέρες σε συνεντεύξεις του έχει ταχθεί εναντίον της κυβέρνησης για το δεύτερο lockdown το οποίο χαρακτήρισε «καταστροφικό» και μάλιστα το παρομοίασε με την Μικρασιατική καταστροφή! 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη για να έχει επιτυχία το lockdown θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε ρομπότ. Δηλαδή για μερικούς μήνες όλοι να βγαίναμε από την πρίζα και να μην υπήρχε καμία επαφή. «Αν ήμασταν όλοι πάμπλουτοι και μέναμε όλοι πάμπλουτοι και εγώ έμενα στον 3ο όροφο της έπαυλης και η μητέρα μου στον 8ο, τότε δεν θα μπορούσα να έρθω σε επαφή μαζί της», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωαννίδης. 

Ο κ.Ιωαννίδης, σημείωσε: «θεωρώ ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, δε μ’ αρέσει να είμαι πολιτικά ορθός, μ’ αρέσει απλώς να λέω την αλήθεια. Θεωρώ ότι τ6ο όλο αφήγημα της διαχείρισης της πανδημίας εκ θεμελίων ήταν λανθασμένο. Ήταν ένα αφήγημα επιτυχίας το οποίο στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το πρώτο επιδημικό κύμα ήταν σχεδόν «απών».

«Οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες»

Ο κ.Ιωαννίδης χαρακτήρισε «καταστρεπτική λύση όχι μόνο για την οικονομία, αλλά ακόμα και για την υγεία το lockdown», καθώς όπως είπε «σκοτώνει περισσότερες ζωές από ό, τι σώζει και αμφιβάλλω αν σώζει καν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες…κάνει μεγαλύτερο κακό από ό, τι καλό για τη διάδοση του ιού». «Κοροϊδευόμαστε, κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, τους άλλους, τους πολίτες, τον κόσμο, πηγαίνοντας σε μια αυτοκτονική επιλογή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το γιατί τελικά οι περισσότερες χώρες κάνουν lockdown υποστήριξε πως υπάρχει το "domino effect", δηλαδή οι επιστήμονες (οι οποίοι δεν θεωρούν πως το lockdown είναι η λύση) βρίσκονται με το μαχαίρι στον λαιμό εξαιτίας των πολιτικών πιέσεων και παίρνουν τα πιο ακραία που μπορούν μέτρα για να μην υπάρξει κάποια αντιπολιτευτική φωνή. 

Ο Dr Ιωαννίδης δεν μάσησε τα λόγια του, χαρακτηρίζοντας «καταστροφικό» το lockdown στη δεδομένη χρονική συγκυρία, μάλιστα υποστήριξε πως η καταστροφή θα είναι παρόμοια της «Μικρασιατικής καταστροφής».  Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Ιωαννίδης «θυσιάζουμε ζωές» μέσα από το lockdown. 

«Ήδη τα μέτρα του πρώτου lockdown δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα διαχείρισης στην αντιμετώπιση της φυματίωσης. Είναι χρόνιο πρόβλημα. Σκοτώνει 1,5 εκατομμύριο κάθε χρόνο, ενώ σκότωσε πάνω από ένα δις στην πορεία της στο ανθρώπινο γένος. Μόνο το πρώτο lockdown μπορεί να στοιχήσει περίπου 1,4 εκατομμύρια περισσότερους θανάτους από φυματίωση σε έναν ορίζοντα πέντε ετών», είπε.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι στη διάρκεια του πρώτου lockdown το 50% του πληθυσμού ανέπτυξε άγχος ή κατάθλιψη, ενώ ένα 25% των ανθρώπων 18-24 χρονών είχαν αυτοκτονικές διαθέσεις. «Ακόμα και αν δεν αυτοκτονήσουν, θα βρίσκονται σε μια κατάσταση μόνιμης δυσλειτουργίας ψυχικής και κοινωνικής».

Πώς σημειώνονται θάνατοι από τα lockdown

  • Οξέα προβλήματα (όπως έμφραγμα), καθώς οι ασθενείς φοβούνται να πάνε στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού. Θρηνούμε θανάτους νέων ανθρώπων οι οποίοι παθαίνουν κάποιο εγκεφαλικό και επειδή είναι γεμάτα τα νοσοκομεία δεν μπορούμε να τα θεραπεύσουμε. 
  • Καθυστέρηση θεραπειών (κλείνουμε το 80% των χειρουργείων) που σώζουν ζωές (πχ καρκίνος και διάφορα περιστατικά που χρίζουν θεραπείας). Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Ιωαννίδης πρόκειται για «αυτοκτονία» του ιατρικού συστήματος. 
  • Διατάραξη των προληπτικών θεραπειών, καθώς οι άνθρωποι κλείνονται μέσα και δεν πάνε να κάνουν προληπτικές εξετάσεις και εμβολιασμούς. 
  • Αυτοκτονίες. Μάλιστα ανέφερε και προσωπικά του παραδείγματα με δύο άτομα του κύκλου του που έχουν αυτοκτονήσει. 
  • Βία. Τεράστια αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας εξαιτίας του lockdown. 
  • Λιμός
  • Φυματίωση που σκοτώνει κάθε χρονιά 1,5 εκατ. άτομα, με τον καθηγητή να τονίζει πως με το πρώτο μόνο lockdown θα προστεθούν μέσα στα επόμενα 5 χρόνια άλλα 1,4 εκατ. 
  • Παιδικά νοσήματα 
  • Αλκοολισμός και νοσήματα απόγνωσης
  • Νοσήματα που σχετίζονται με την ανεργία και την φτώχια, καθώς 20 εκατ. άτομα προστέθηκαν από το lockdown. 
  • Κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας λόγω οικονομικής κατάρρευσης

Σύμφωνα με μελέτες 50% των ατόμων κατά τη διάρκεια του lockdown είχαν συμπτώματα άγχους και κατάθλιψης σύμφωνα με έρευνες, με το 25% των νέων να έχουν αυτοκτονικές διαθέσεις. 

Τι προτείνει ο καθηγητής;  «Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της θεωρίας που σχετίζεται με την ανοσία αγέλης. Λαμβάνοντας κάποιες λογικές προφυλάξεις εντός ορίων, προσπαθούμε να αποφύγουμε να μολύνουμε το 10% των ατόμων που θα κινδυνεύσουν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ζήσουμε κανονικά, αλλά να προφυλάξουμε το 10% του πληθυσμού. Ένας μικρός αριθμός ατόμων θα πρέπει να προφυλαχθεί», αναφέρει στη μελέτη του που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

Υπενθυμίζουμε πως ο Δρ.Ιωαννίδης, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος επιδημιολόγος στον κόσμο, ήταν ο μόνος επιφανής επιστήμονας ο οποίος προέβλεψε σωστά την θνητότητα του ιού σε 0,2 - 0,5% ενώ άλλοι μιλούσαν για 4 & 5%. Επιπλέον είχε δηλώσει εξ'αρχής πως το πρώτο Lockdown δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, όπου επίσης δικαιώθηκε.

.

 

 

pronews.gr 



Δεν είναι από την Αυστραλία! Είναι από την Θεσσαλονίκη!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Χωρίς πολλά λόγια...

Εντατικοί έλεγχοι στην νέα παραλία Θεσσαλονίκης:

PrevΠροηγούμενο Άρθρο

 

 Πηγές : el.gr - thestival.gr

Thestival.g

 

Προηγούμενο Άρθρο

 

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

ΒΙΝΤΕΟ - Εντατικοί έλεγχοι στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης- ..Θυμίζουν χρόνια της χούντας Πινοσέτ της Χιλής΄

.

 

 

 ThessToday.gr

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

Lockdown και κατάθλιψη: Πώς θα την αποφύγετε


Lockdown και κατάθλιψη: Πώς θα την αποφύγετε

Το λοκντάουν πλήττει ιδιαίτερα τους καταθλιπτικούς.

Το λοκντάουν και τα νέα περιοριστικά μέτρα δεν εντείνουν μόνο σε πολλούς τους φόβους προσβολής από κορονοϊό. Από την περασμένη άνοιξη γνωρίζουμε πλέον καλά τις κοινωνικές και προσωπικές επιπτώσεις του λοκντάουν. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε με συγγενείς και φίλους, αισθανόμαστε μόνοι και ότι βρισκόμαστε έγκλειστοι στα σπίτι μας. Η κατάσταση αυτή επιβαρύνει ωστόσο ακόμα περισσότερο ασθενείς με κατάθλιψη.

Το τέταρτο Βαρόμετρο για τη Κατάθλιψη στη Γερμανία, που δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη από το γερμανικό Ίδρυμα Στήριξης κατά της Κατάθλιψης, δείχνει ότι οι καταθλιπτικοί δεν φοβούνται περισσότερο από τους υπόλοιπους μην κολλήσουν. Για εκείνους όμως το λοκντάουν σημαίνει πολύ μεγαλύτερη επιβάρυνση.

Περισσότεροι από 5.000 καταθλιπτικοί και μη, ρωτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι για τις ανάγκες του βαρόμετρου με θέμα τις επιπτώσεις της πανδημίας στην προσωπική και κοινωνική τους ζωή. Τη στιγμή που το 74% των καταθλιπτικών δηλώνει ότι το λοκντάουν τους επιβαρύνει, το ποσοστό στους υγιείς ήταν 59%.

H έλλειψη ύπνου βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης

Ο επικεφαλής του γερμανικού Ιδρύματος Στήριξης κατά της Κατάθλιψης και καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Γκαίτε στη Φρανκφκούρτη Ούλριχ Χέγκερλ λέει ότι άνθρωποι με κατάθλιψη αισθάνονται αυτή την εποχή ιδιαίτερα εξαντλημένοι: «Το 80% των καταθλιπτικών δηλώνει ότι τους τελευταίες μήνες κινείται πολύ λιγότερο σε σχέση με το παρελθόν. Γεγονός ανησυχητικό από τη στιγμή που η κατάθλιψη επιτείνεται από την ακινησία. Πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες λένε επίσης ότι αποσύρθηκαν στο κρεβάτι τους. Οι έρευνες ωστόσο δείχνουν ότι η κατάθλιψη ενισχύεται όσο περισσότερη ώρα κοιμάται ο ασθενής. Ενώ, αντίθετα, η έλλειψη ύπνου βοηθά στην αντιμετώπιση της ασθένειας. Όταν ζητάμε από τους ασθενείς στην κλινική να παραμείνουν ξύπνιοι το δεύτερο μισό τη νύχτας, μας κοιτούν έκπληκτοι. Το 60% λέει ωστόσο μετά ότι αισθάνεται καλύτερα και ότι η κατάθλιψη υποχωρεί. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την επόμενη φορά που θα κοιμηθούν».

Το Βαρόμετρο για την Κατάθλιψη στη Γερμανία δείχνει ότι ενώ το 58% του συνολικού πληθυσμού προσπαθεί να βρει πλεονεκτήματα στο λοκντάουν, περνώντας για παράδειγμα περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, το αντίστοιχο ποσοστό στους καταθλιπτικούς βρίσκεται στο 31%.

«Κάποιοι απάντησαν ότι ασχολήθηκαν και πάλι με χόμπι που είχαν εγκαταλείψει, άλλοι ότι βλέπουν θετικά αυτή την επιβράδυνση της καθημερινότητας, λέει ο γερμανός καθηγητής Ψυχιατρικής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι καταθλιπτικοί που διαπιστώνουν πλεονεκτήματα. Άλλοι πάλι όμως βλέπουν μόνο τα μειονεκτήματα. Εκείνους τους συμβουλεύουμε να αθλούνται, να μη χάσουν τις επαφές με φίλους και γνωστούς και να ασχοληθούν με τα χόμπι τους. Σε γενικές γραμμές να προσπαθήσουν να βλέπουν θετικά την όλη κατάσταση».

Πηγή: DW

 on

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα μετά τις 9 το βράδυ - Επιβεβαιώνεται το fyllokaiftero1. που πριν 20 ημέρες είχε το είχε γραψει


Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

Μεσσηνία: Ο ληστής τηρούσε τα μέτρα πρωθυπουργέ εν μέσω καραντίνας στη Κυπαρισσία...φορώντας μάσκα


Ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ της Τρίτης σε κατάστημα με είδη δώρων, όπου λειτουργεί και ως πρακτορείο μεταφοράς χρημάτων και πληρωμής λογαριασμών, στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr δυο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, καθώς φορούσαν προστατευτικές μάσκες, τα οποία μάλιστα μιλούσαν σπαστά ελληνικά, αφού απείλησαν τον ιδιοκτήτη κατάφεραν και άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια από τα αντικείμενα που πωλούνταν στο κατάστημα και τράπηκαν σε φυγή.

Το Α.Τ. Τριφυλίας διεξάγει έρευνες για να βρεθούν οι δράστες.

 

Με πληροφορίες: eleftheriaonline.gr -ΜΕΣΣΟΓΕΙΟΣ tv.gr

 

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί