14 Οκτωβρίου 2021

Αρχμ Χριστοδουλος ΕΛΤΑ η χειρότερη υπηρεσία στην Ελλάδα….

 


elta-perikopi-2-100-theseon-kai-loyketo-se-250-katastimata-2296802

 
 Αρχμ Χριστοδουλος  
 
ΕΛΤΑ η χειρότερη υπηρεσία στην Ελλάδα….
Χάνονται πράγματα,χάνονται χρήματα, δεν υπάρχει κανεις υπεύθυνος να μιλήσεις, οι υπάλληλοι βαριούνται να εξυπηρετήσουν τον κόσμο και σε πάνε από τον αννα στον καιαφα. 
 
Πραγματικά διερωτιέμαι δεν υπάρχει ένας δημοσιογράφος να ασχοληθεί με αυτήν την υπηρεσία; Είμαι σίγουρος ότι θα βγει πολύ βρώμα από κει μέσα…. Έχουν κατακλέψει τον κόσμο και τα μοιράζονται μεταξύ τους….. δεν βγάζω άκρη ποτέ.

 Για το θέμα θα επανέλθουμε με σχετική έρευνα ρεπορτάζ, μετά την παραπάνω καταγγελία η οποία είναι δημοσιευμένη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΔΕΥΑΚ- ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ...ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

 

Ο πελάτης της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Καστοριάς ΔΕΥΑΚ μαζί με την τσουκτερή εγγύηση πληρώνει ένα τεράστιο ποσό για την εποχή μας της ανέχειας, 24 ευρώ για σύνδεση του νερού, αλλά την σύνδεση την κάνει ο καταναλωτής - ο πελάτης - ο δημότης του δήμου Καστοριάς.

Ποιός θα το φανταζόταν ;

Ζητήσαμε να έχουμε την άποψη του εικονιζόμενου  προέδρου κ. Π. Τόσκου .  για το θέμα καθώς και άλλα σχετικά τα οποία εντοπίζει σχετικό ρεπορτάζ, όμως δεν είχαμε καμία ανταπόκριση.



Πηγή φωτό:sentra.gr

Νεκρός 57χρονος εμβολιασμένος στην Κοζάνη. Πεθανε σε λίγη ώρα, μετά τον έντονο πόνο που ένιωσε ξαφνικά

 



 Νεκρός 57χρονος εμβολιασμένος στην Κοζάνη. Άργησε λέει να πάει νοσοκομείο... σύμφωνα με σχόλια πολιτών.Πέθανε σε λίγη ώρα, μετά τον έντονο πόνο που ένιωσε ξαφνικά

Ίσως επειδή είχε πειστεί πως δεν κινδυνεύει πλέον..από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Άργος Ορεστικό – Αλλο ένα ζευγάρι πέθανε ξαφνικά με λίγες ώρες διαφορά

 

 


 


keri

 


Άλλη μία ιστορία με ζευγάρι που φεύγει έτσι ξαφνικά , πέθανε με λίγες ώρες διαφορά. Σε ηλικία 95 ετών ”έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Ευαγγελίδης και σε ηλικία 90 ετών ”έφυγε” από τη ζωή η Άννα Ευαγγελίδου. 
 
Η κηδεία τους θα γίνει το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Άργος Ορεστικό. {Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σύμφωνα με την οδηγία για την αποφυγή διασποράς του covid-19}.  
Καλό παράδεισο, συλλυπητήρια στην οικογένεια.

 


«Μια ανάσα» πριν το lockdown η Αθήνα: Μπήκε στο «πορτοκαλί» - Κλειδώνουν Έβρο & Μαγνησία


«Μια ανάσα» πριν το lockdown η Αθήνα: Μπήκε στο «πορτοκαλί» - Κλειδώνουν Έβρο & Μαγνησία

Τεράστιος αριθμός κρουσμάτων μεταξύ των παράνομων μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας


Δραματικές ώρες ζει η χώρα για ακόμα μια φορά, καθώς οι καιρικές συνθήκες έχουν διαλύσει τις υποδομές και τα lockdown επιστρέφουν δριμύτερα, πάντα με απόφαση της κυβέρνησης η οποία αποδεικνύεται παντελώς ανίκανη να διαχειριστεί και τη μία κρίση και την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πολιτική Προστασία αλλάζει επίπεδο το κέντρο της Αθήνας και ανεβαίνει από το «κίτρινο» στο «πορτοκαλί».

Ένα βήμα πριν το κλείδωμα είναι η Μαγνησία και ο Έβρος αφού πρόκειται να ενταχθούν στο «κόκκινο» επίπεδο.

Σταθερά στο «κόκκινο» θα μείνουν Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα, Λάρισα, Κιλκίς, Καστοριά, Δράμα, Καβάλα Ξάνθη, Σέρρες, Καρδίτσα και Ημαθία.

Τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία ανεβάζουν επίσης την Άρτα και το Άγιο Όρος από το «πράσινο» στο «κίτρινο» επίπεδο. 


Το μόνο θετικό είναι η Θεσπρωτία, το Ρέθυμνο, η Λακωνία, η Ηλεία και η Ευρυτανία που κατεβαίνουν από το «πορτοκαλί» στο «κίτρινο». 

  pronews.gr