29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Κ.Μητσοτάκης άφησε να μας «ξεσκίσουν» οι Τούρκοι με χιλιάδες παραβιάσεις των συνόρων μας & τώρα κάνει τον «ήρωα» (στα λόγια)

Όλα τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ για παραβιάσεις ΕΕΧ, ΕΧΥ και πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος - Και είπε χωρίς να «κοκκινίζει» ότι «Τα νερά μας θα παραμείνουν απόρθητα - Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται» - «Το παλικάρι της φακής» που συνέχεια τρώει «σφαλιάρες» σαν τον Ζίκο του ελληνικού κινηματογράφου

Ο Κ.Μητσοτάκης άφησε να μας «ξεσκίσουν» οι Τούρκοι με χιλιάδες παραβιάσεις των συνόρων μας & τώρα κάνει τον «ήρωα» (στα λόγια)

Οι Τούρκοι από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο του 2022 έχουν παραβιάσει τα εναέρια σύνορα της χώρας  5.858 φορές κι έχουν πετάξει 156 πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, ενώ, έχουν παραβιάσει 964 παραβιάσεις τα θαλάσσια σύνορά μας.

Και όμως ο Κ.Μητσοτάκης σήμερα κατά την τελετή ονοματοδοσίας του νέου πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού, του Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνομένων Βλημάτων, «Υποπλοίαρχος ΒΛΑΧΑΚΟΣ» που παραδόθηκε στο ΠΝ μετά με εννέα χρόνια καθυστέρηση είπε το εξής αμίμητο:

«Πολλά τα μηνύματα που στέλνει σήμερα το νέο απόκτημα του Πολεμικού Ναυτικού. Η ταχύτητα και ο εξοπλισμός του δηλώνει ότι τα νερά μας θα παραμείνουν απόρθητα. Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται».

Θα μπορούσαμε να πούμε για την διακυβέρνησή του το ακριβώς αντίθετο: Όποιος παραβιάζει τα ελληνικά σύνορα δεν τιμωρείται!

Η επίσημη καταγραφή από το ίδιο το ΓΕΕΘΑ, των τουρκικών παραβιάσεων δείχνει πως, τα σύνορά μας  επί διακυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη είναι διάτρητα.

Επίσης, δείχνει ότι δεν τα υπερασπίζεται η κυβέρνηση αφού δεν πέφτει ούτε τουφεκιά και σίγουρα δεν ΤΙΜΩΡΕΙ τους Τούρκους για τα όσα διαπράττουν.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι το 2020 επέτρεψε στο Οruc Reis να κάνει έρευνες σε όλη την ελληνική υφαλοκρηπίδα και τα εθνικά χωρικά ύδατα συνοδευόμενο από τουρκικό στόλο μέχρι και σε απόσταση 2 μιλίων από τη Ρόδο σαρώνοντας  επί 3,5 μήνες από το Καστελόριζο μέχρι την Κάρπαθο και την Κρήτη την υφαλοκρηπίδα χωρίς να ανοίξει ούτε μύτη και τώρα μας λέει τι;

Επίσης, να ξεχάσουμε τον Γ.Γεραπετρίτη τον Υπουργό Επικρατείας ο οποίος κατέβασε την ελληνική υφαλοκρηπίδα στα 6 ν.μ λέγοντας ότι «Το Oruc Reis βρίσκεται εκτός των 6 ν.μ. από το Καστελόριζο και άρα μπορεί να κάνει έρευνες»;

Να ξεχάσομε ότι ενώ έκανε έρευνες και το γνώριζαν όλοι αυτό και ψευδολογούσαν ότι «δεν κάνει έρευνες» μέχρι που βγήκε ο ΣΕΑ (Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας) του πρωθυπουργού αντιναύαρχος Α.Διακόπουλος και παρδέχτηκε δημοσίως ότι το Oruc Reis κάνει έρευνες με αποτέλεσμα να τον απολύσουν την ίδια μέρα;

Και τώρα επειδή πλησιάζουμε στις εκλογές ο Κ.Μητσοτάκης μας κάνει τον ήρωα (στα λόγια πάντα);


  Από το pronews.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

Αντί να πληρώσει ο Δήμαρχος τα χρέη άνω των 15 εκατ. αγοράζει απορριμματοφόρα στο Δήμο Καστοριάς

4 νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Καστοριάς - ΦΩΤΟ

29.9.2022 12:21πμ 

Newsroom: fyllokaiftero2gmail.com
 

Αντί να πληρώσει τα χρέη  ο Δήμος Καστοριάς της ΔΕΥΑΚ  με ευθύνη του δημάρχου Καστοριάς Γιάννη  Κορεντσίδη  τα 15εκατομμύρια ευρώ τα οποία παρέλαβε χωρίς αντίδραση και τα πληρώνουν η πολίτες με αίμα και ιδρώτα, καθώς και οι φοιτητές και άλλοι εργαζόμενοι που διαμένουν στην πόλη της Καστοριάς, αγοράζει νέα απορριμματοφόρα τώρα  συνολικής αξίας κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, και αυτό το θεωρεί κατόρθωμα. Πιο πριν δαπάνησε χρήματα για την κατασκευή και εγκατάσταση Παιδικής Χαράς σκύλων. και Κοινωνικοποίησης αυτών!!!

 Δείτε την "φεϊς μπουική" του ανακοίνωνη

Το πρώτο από τα τέσσερα νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα, τα οποία φρόντισε να προμηθευτεί ο Δήμος Καστοριάς, με χρηματοδότηση από τα τρέχοντα προγράμματα παρελήφθη σήμερα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Καστοριάς.

Το απορριμματοφόρο, κόστους 155.000 ευρώ, είναι πλέον στη διάθεση της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώ έως το τέλος του έτους θα γίνει η παραλαβή άλλων τριών, συνολικού προϋπολογισμού 469.600 ευρώ, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση του στόλου οχημάτων του Δήμου Καστοριάς.

«Οι προσπάθειές μας να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο Καστοριάς με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Ανανεώνουμε τον στόλο των οχημάτων μας ώστε οι εργαζόμενοι να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό», επισήμανε κατά τη διάρκεια της παραλαβής του οχήματος ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης .

Η χρήση των νέων απορριμματοφόρων θα κάνει πιο εύκολη την αποκομιδή των απορριμμάτων και από τους νέους βυθιζόμενους κάδους που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

 

Φλώρινα : Μεγάλο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη θέρμανση


Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη θέρμανση

Μετά την ευρεία σύσκεψη φορέων και συλλόγων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας τη Δευτέρα 26/9/2022 με θέμα το «Κόστος της θέρμανσης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Π.Ε. Φλώρινας», εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα/κάλεσμα διαμαρτυρίας:

Όλοι οι φορείς του τόπου μας, κοινωνικοί εταίροι, σύλλογοι, σωματεία, συνδικάτα και πολίτες της ακριτικής αυτής περιοχής, διαμαρτυρόμαστε για το δυσβάσταχτο και υπέρογκο κόστος θέρμανσης της Φλώρινας, του Αμυνταίου, της Πρέσπας και των χωριών μας.

Διεκδικούμε άμεση και χωρίς κριτήρια μείωση των φόρων στο πετρέλαιο θέρμανσης για όλους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Διεκδικούμε επιδότηση όλων των μορφών θέρμανσης και για όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Πρέπει οι κυβερνώντες να καταλάβουν ότι ζούμε στην πιο ψυχρή περιοχή της χώρας και οι απαιτήσεις μας για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και επιτακτικότερες.

Να δοθεί απόλυτη προτεραιότητα στην διανομή ξύλων και κάθε μορφής θέρμανσης στους κατοίκους του νομού.

Για όλους αυτούς τους λόγους διοργανώνουμε

ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

με θέμα

«ΚΟΣΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ».

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022, ώρα 17:00 στην Κεντρική Πλατεία της Φλώρινας.

Με την παρουσία μας δίνουμε δύναμη στον αγώνα μας.

Γιατί πρέπει να ζήσουμε.

Δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Ας στείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα ότι η Φλώρινα ΠΑΓΩΝΕΙ.

Ας διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ότι μας ανήκει.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084