07 Νοεμβρίου 2020

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 2020 :Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και μας δείχνει τις ικανότητές της (βίντεο)


Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και μας δείχνει τις ικανότητές της (βίντεο)


Φεύγουν για Γαλλία οι πρώτοι εκπαιδευτές για τα Rafale

Σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Ασωμάτων και Ουράνιων Αγγελικών Ταγμάτων και η πολεμικής μας αεροπορία γιορτάζει.

Βέβαια γιορτάζει κεκλεισμένων των θυρών και τα αεροδρόμια ουσιαστικά θα είναι κλειστά για το κοινό. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) πραγματοποιήθηκαν σειρά εκδηλώσεων οι οποίες όμως δύναται να τροποποιηθούν ή ακυρωθούν ανάλογα με τα Επίπεδα Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

Οι Μονάδες οι οποίες εδρεύουν σε Νομούς που σύμφωνα με το χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας, βρίσκονται στο Επίπεδο Β (Αυξημένου Κινδύνου), δεν θα είναι επισκέψιμες για το κοινό.

Το δώρο φέτος για την ΠΑ δεν είναι άλλο από τα rafale και σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτοι τέσσερις χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας που θα γίνουν και εκπαιδευτές των υπόλοιπων είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν για τη Γαλλία. 

Αλλά η ΠΑ μπορεί να χαίρεται τα Rafale όμως πολλά προγράμματα είναι πίσω και μερικά πολύ πίσω ενώ η Τουρκία πάντα καραδοκεί για τα εθνικά μας ιερά και όσια.

Σε κάθε περίπτωση ας θυμηθούμε τι σημαίνει ΠΑ ή μάλλον πως οι Τούρκοι ξέρουν όταν τους βλέπουν από τον "καθρέφτη" να τους κυνηγούσαν.

 

 

 



.

 

pronews.gr 



 


 

Θεσσαλονίκη: Επέβαλαν για μη χρήση μάσκας 3 δολοφονικά πρόστιμα σε πάμπτωχη μουσικό του δρόμου


Θα κληθεί να πληρώσει 500 ευρώ


Ανδρες της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη επέβαλαν σήμερα το πρωί τρία πρόστιμα σε μουσικό του δρόμου στη Θέρμη.

Πιο συγκεκριμένα, στη μουσικό επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, για έλλειψη των απαραίτητων δικαιολογητικών για μετακίνηση και για παράβαση του άρθρου 48 του ΚΟΚ που αφορά στην κατάληψη πεζοδρομίου και την παρεμπόδιση της διεύλευσης των πεζών, ύψους συνολικά 500 ευρώ.

Μουσικοί του δρόμου μέσω σελίδας που διαθέτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατήγγειλαν το περιστατικό.

Τι αναφέρει η καταγγελία

“Σήμερα το πρωϊ στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, σε μία μουσικό που έπαιζε στο δρόμο επιβλήθηκαν τρία (!!) πρόστιμα από αστυνομικά όργανα:
α.Για μη χρήση μάσκας ( τραγουδούσε χωρίς μάσκα !!)
β. Για άσκοπη μετακίνηση ( ο λόγος ” εργασία”, στην βεβαίωση μετακίνησης που είχε μαζί της, δεν θεωρήθηκε επαρκής από τα αστυνομικά όργανα, με το αιτιολογικό ότι το επάγγελμα του μουσικού στο δρόμο δεν είναι καταχωρημένο στην εφορία ) και
γ. Για κατάληψη δημόσιου χώρου.

Όπως έγινε γνωστό, η μουσικός παίζει συχνά στην πλατεία της Θέρμης, όπου και βρίσκεται το αστυνομικό τμήμα και μέχρι σήμερα δεν είχε δεχτεί, ποτέ, την παραμικρή παρατήρηση από τους αστυνομικούς.

Μάλιστα, κάποιες φορές είχε δεχτεί και κολακευτικά σχόλια από αυτούς.
Σήμερα όμως ( και προφανώς εξ’ αιτίας των τελευταίων μέτρων), ήρθαν και της ζήτησαν ν’ απομακρυνθεί.

Η μουσικός υπάκουσε και μετακινήθηκε 50 μέτρα πιο πέρα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους αστυνομικούς που ξαναήρθαν και της ζήτησαν να φύγει. Εκείνη αρνήθηκε να μετακινηθεί και τους είπε ότι ακόμη και να την γράψουν, θα συνεχίσει να παίζει, αφ’ ενός για λόγους επιβίωσης και αφ’ ετέρου για να ψυχαγωγεί τον κόσμο, ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που όλοι έχουμε ανάγκη από την τέχνη και την μουσική.

Μετά από αυτό, τα αστυνομικά όργανα της επέβαλλαν τα τρία παραπάνω πρόστιμα, σύνολο 500€.
Πρόκειται για την μουσικό, Μαίρη Στεφάνου, η οποία το 2018 είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου με το αιτιολογικό της επαιτείας, γεγονός που υπήρξε, τότε, αφορμή ώστε ο Σύλλογος Μουσικών Β. Ελλάδος να διοργανώσει στην πλατεία Αριστοτέλους, εκδήλωση με σκοπό την κατάργηση του νόμου για την επαιτεία ( όπου συμμετείχε και ο Μάνου Τσάο ), πράγμα που τελικά επιτεύχθη”.

Φωτογραφία αρχείου

thes,gr

.

 


 

Νέες συγκρούσεις μεταξύ πολιτών & δυνάμεων ασφαλείας σε συγκέντρωση κατά της καραντίνας στην Πάτρα

Νέες συγκρούσεις μεταξύ πολιτών & δυνάμεων ασφαλείας σε συγκέντρωση κατά της καραντίνας στην Πάτρα

Νέα συγκέντρωση πολιτών κατά της καραντίνας που επέβαλε η κυβέρνηση στο κέντρο της Πάτρας, η οποία διακόπηκε βίαια από παρέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Και αυτή η διαδήλωση οργανώθηκε διαδικτυακά και με ομάδες σε Viber, FB κλπ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή εννέα ατόμων, τα οποία έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Πατρών, ενώ δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται σε ετοιμότητα στο κέντρο της πόλης.

Αυξημένα είναι τα μέτρα έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, στην πλατεία εθνικής Αντίστασης και στην οδό Πατρέως.

Στην Θεσσαλονίκη χθες προσήχθησαν σε αντίστοιχη διαδήλωση 11 πολίτες και τελικά συνελήφθη ένας πολίτης. Η συγκέντρωση έγινε στον Λευκό Πύργο και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Στη διαδήλωση, που οργανώθηκε διαδικτυακά προκλήθηκε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και της αστυνομίας και ακολούθησαν άγριες συγκρούσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ και δύο τραυματίες αστυνομικούς,


Η ΕΛ.ΑΣ. τους συλλαμβάνει για «μη τήρηση των κανόνων για την αποτροπή διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού» 

 

 
 

Pronews.

 


 

Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας Αντώνιος αρνητής της μάσκας υποταγής διαψεύδει τα κανάλια της κορονοδιαπλοκής



Μέσω ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής



Ο πατέρας Αντώνιος από τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, έκανε την επανεμφάνιση του μέσω ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής χρησιμοποιώντας ως φόντο μια γωνιά της εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μετά απο την προσπάθεια τυο να αποκαλύψει τούς συνωμοσιολόγους της απάτης της πανδημίας

Ο πατέρας Αντώνιος απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του είπε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κανείς εισαγγελέας παρά τα όσα ανέφεραν τα ΜΜΕ και σχολίασε τα μέτρα της κυβέρνησης.

«Χρησιμοποιούνται στοιχεία παραποιημένα, ψευδή στοιχεία μόνο και μόνο για να κλείσουν τους Χριστιανούς έξω από τις εκκλησίες. Για να μας εμποδίσουν από την προσευχή, από τα μυστήρια, από τη θεία κοινωνία» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην εμφάνιση του στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο,  είπε πως υπήρχε προσπάθεια διαπόμπευσης.

«Προσπάθησαν να με δυσφημίσουν και να με διαπομπεύσουν μέσα από την εκπομπή αυτή του Ευαγγελάτου για την σκοπιμότητα την οποία είχαν αλλά και το γεγονός ότι βλέπετε την επόμενη ακριβώς ημέρα ότι επιλήφθηκε ο εισαγγελέας, δεν το έκαναν για εμένα αλλά για εσάς» πρόσθεσε.
«Να πάψουμε να ζούμε;»

Ο φωτισμένος  ιερωμένος εξέφρασε τη λύπη του που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στη συγκέντρωση των νέων στο Λευκό Πύργο, όπου μάλιστα έγιναν και επεισόδια με την επίθεση της  αστυνομίας.

«Υπάρχουν επιστήμονες οι οποίοι λένε ότι ναι μεν υπάρχει ο κορονοϊός, ναι το είπαμε, σύμφωνοι, είναι σαν μια γρίπη… Υπάρχουν εντατικές που μας λένε ότι έχουν γεμίσει.. Αλλά να πάψουμε να ζούμε;» ανέφερε.

Στο στόχαστρο του μπήκε και ο Αρχιεπίσκοπος. «Να εδώ κάποιος μου λέει να παραιτηθεί ο Αρχιεπίσκοπος. Τι να πω; Εάν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα το, αν δεν μπορεί να είναι αντάξιος των περιστάσεων βεβαίως να παραιτηθεί» υποστήριξε.

Ο πατέρας Αντώνιος σχολίασε και άλλα θέματα της επικαιρότητας όπως την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία και έδωσε νέο διαδικτυακό ραντεβού με τους υποστηρικτές για αύριο το βράδυ.


 

 Οι γιατροί “τα πήρανε” για να φουσκώσουν τους αριθμούς



Μάλιστα κατά τη διάρκεια του εικοσάλεπτου  της παρουσίας  του τάσσεται κατά των προστατευτικών μασκών, των μοριακών τεστ για τον κορονοϊό και φυσικά κατά του εμβολίου.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πατέρας Αντώνιος υποστήριξε την άποψή του, ενώ δήλωσε ότι μιλάει με στοιχεία, αφού άνθρωποι του έχουν εκμυστηρευτεί στην εξομολόγηση τι πραγματικά συμβαίνει με τον ιό.

“Δε λέω ότι δεν υπάρχει κορονοϊός”
Ο ιερέας αναφέρθηκε και στην ψυχολογία των ανθρώπων, σημειώνοντας: “Έλαβε κανείς υπόψιν του την ψυχολογία των ανθρώπων, η οποία όταν είναι πεσμένη ρίχνει το ανοσοποιητικό και τους κάνει πιο ευάλωτους σε όλες τις ασθένειες;”

Δημοσιογραφική προσαρμογή: Μανώλης Μάνου  της Ε.Δ.Ο

ΣΟΚ! Χειροπέδες στην κόρη επειδή πήρε τη μητέρα της από το γηροκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι έγινε στην Βρετανία...σύντομα και εδώ αν δεν βγούμε στους δρόμους.
 

Μία συνταξιούχος νοσοκόμα συνελήφθη στο Yorkshire επειδή πήρε την 97χρονη μητέρα της από το γηροκομείο, προκειμένου να πάει στο σπίτι της πριν ξεκινήσει το lockdown.

Δείτε εικόνες με την νοσοκόμα στο περιπολικό, την εγγονή να καταγράφει το περιστατικό και την γιαγιά να κοιτάει χωρίς να καταλαβαίνει επακριβώς τι γίνεται.

Τι έγινε;;;; Μήπως τους πήρε ένα πιθανό προς καταγραφή θύμα του κορωνοϊού;; Εκτός από τα παιδιά ανήκουν στην κρατική χούντα και οι υπερήλικες;; Μήπως θα πρέπει να επιλέγουμε την ευθανασία αντί της αιχμαλωσίας;;;

Δεν είμαστε πλέον ένας ελεύθερος πλανήτης.

 

Αντώναρος για κυβέρνηση και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :Κυβέρνηση της πλάκας και του λέω-ξελέω. Πρωθυπουργός που στο μεταξύ χλευάζουν ψιθυριστά ολοι σχεδόν οι υπουργοί του.

Αντώναρος: Σαφές το ποιος νίκησε στις εκλογές - Αιχμές για τα exit polls - Media

Κυβέρνηση της πλάκας και του λέω-ξελέώ.
Πρώθύπουργός που στο μεταξύ χλευαζουν ψιθυριστά ολοι σχεδόν οι υπουργοί του.
 

Ο καθένας κάνει και λέει ο, τι του ερθει.
 

Αφού αφησε τους καλοκαιρινούς μήνες να περάσουν αναξιοποίητοι κάνοντας δίακοπές κάθε Σαββατοκύριακο ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιδρά τώρα σπασμωδικά και με πανικό και οδηγεί τη χώρα τη κοινωνία και την οικονομία σε μαρασμό. Ενας τύπος που γεννήθηκε στα πούπουλα και δεν ξέρει τι πάει να πει να βγάζεις το ψωμί σου με ιδρώτα οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες στην ανεργία και τη φτώχεια.

 

Η ελληνική κυβέρνηση επιτίθεται στον Ντ.Τραμπ και τάσσεται υπέρ του Τ.Μπάιντεν: «Να μην μιλάει ο Τραμπ για νοθεία»


Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του βουλευτή της Δημήτρη Καιρίδη τάσσεται ανοιχτά εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρ του Τζο Μπάιντεν, τη στιγμή που στις ΗΠΑ γίνεται ο «κακός χαμός» με τις σοβαρότατες ενδείξεις για νοθεία των Δημοκρατικών, με την προεδρία πολύ πιθανόν να κριθεί στα δικαστήρια. 

Μάλιστα ο κ.Καιρίδης μάλλον γνωρίζει κάτι παραπάνω από τους Αμερικανούς πολίτες για το συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς λέει στον πρόεδρο των ΗΠΑ να μην «μιλάει για νοθεία» (σσ. ποιος ξέρει ίσως ο βουλευτής έχει ρίζες από το Μίσιγκαν και το Ουσκόνσιν) , ενώ τον «επιπλήττει» γιατί δεν μίλησε για τις παραβιάσεις στην... Ρωσία, λέγοντας πως «δυσφημίζει» τις ΗΠΑ. 

Συγκεκριμένα ο κ.Καιρίδης έγραψε στο twitter: 

«Κανείς δεν δυσφήμησε την αμερικανική δημοκρατία πιο αποτελεσματικά από τον 45o Πρόεδρό της. Οι εχθροί της τρίβουν τα χέρια τους. O Τραμπ αρνήθηκε να μιλήσει για παραβιάσεις στη Ρωσία ή την Τουρκία. Μιλάει όμως για νοθεία στην Αμερική, στην οποία ο ίδιος κυβερνά, επί 4 χρόνια...»

Ο κ.Καιρίδης παρόλο που είναι καθηγητής διεθνών σχέσεων μάλλον αγνοεί πως ακόμα κι αν ο πρόεδρος Τραμπ τελικά χάσει την προεδρία, θα είναι πρόεδρος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει το οτιδήποτε με την Τουρκία, μέχρι τότε η Ελλάδα θα προστρέξει σε αυτόν και στην κυβέρνησή του.

Άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Δένδιας συμφωνούν με αυτή την επικίνδυνη και αντιδιπλωματική ανάρτηση του βουλευτή τους; 

 

 

 


Pronews

 

Το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου: Εφημερίδα δημοκρατία


 Δείτε και αυτό :

Αντώναρος για κυβέρνηση και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ :Κυβέρνηση της πλάκας και του λέω-ξελέώ. Πρώθύπουργός που στο μεταξύ χλευαζουν ψιθυριστά ολοι σχεδόν οι υπουργοί του.

Δεν της φτάνει το lock down. H Ν.Δ. πάει να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου με την υποχρεωτική συνεπιμέλεια τέκνων – ΒΙΝΤΕΟ


Είδαμε σε άρθρο αγγλόφωνου site τι έγινε σε δίκη επιμέλειας τέκνων, όταν ο δικαστής είπε στους γονείς ότι αφού έπεσαν στο κρεββάτι και έκαναν το παιδί, τώρα θα υποστούν τις συνέπειες. Με δυό λόγια περνάει το μήνυμα, μην κάνετε παιδιά. Μετά από αυτό πήρε την επιμέλεια από τη μάνα και έδωσε συνεπιμέλεια, γιατί ο πατέρας που επίκειται η δίκη του για ξυλοδαρμό της μάνας, δήλωσε αποξενωμένος (κλασικά) από το παιδί και ο δικαστής έδωσε συνεπιμέλεια ανάμεσα σε δύο εχθρούς. Το τι έγινε δείτε το στο βίντεο, αφού η μάνα κατέληξε στη φυλακή.

Αυτά η Ν.Δ. θέλει , ή φέρεται να θέλει να τα φέρει στην Ελλάδα και μάλιστα σύντομα.

Είναι ξεκάθαρο. Οι εχθροί, δεν συνεννοούνται, αλλιώς δεν θα χώριζαν. Τα παιδιά θα καταλήγουν στα ιδρύματα.

Βελτιώστε τους νόμους επικοινωνίας τέκνων, αλλά η υποχρεωτική συνεπιμέλεια είναι κάτι παρανοϊκό, όταν οι χωρισμένοι γονείς είναι εχθροί και δυστυχώς συνήθως είναι, αλλιώς δεν θα χώριζαν.

 

Προηγούμενο Άρθρο

el.gr

 



'Η μοναξιά, καταθλιψη και ψυχοσωματικές ασθένειες ή εισαγγελέας - Μ.Χρυσοχοΐδης: «Και οι Εισαγγελείς στους ελέγχους - Καμία συνάθροιση ακόμα δυο φίλων στα σπίτια»


'Η μοναξιά ή εισαγγελέας - Μ.Χρυσοχοΐδης: «Και οι Εισαγγελείς στους ελέγχους - Καμία συνάθροιση ακόμα και στα σπίτια»

Δεν προσδιόρισε τον ακριβή αριθμό μείωσης των κρουσμάτων προκειμένου να σταματήσει η επιβολή του lockdown


Γυρολόγος των κομμάτων ΠΑΣΟΚ ΝΔ:     Κάνω έκκληση να σταματήσει πια αυτή η συνάθροιση σε δρόμους, σε πλατείες, σε σπίτια αλλά ταυτόχρονα και προειδοποίηση. Οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς, θα έχουμε και εισαγγελείς μαζί, ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοια φαινόμενα» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στο Star, με αφορμή το lockdown και την πανδημία του κορωνοϊού.

  Με πληροφορία pronews.gr 

 

Ε.Δ.Ο Για το δημόσιο συμφέρον 

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

Το ψέμα του Καιρίδη στο ΣΚΑΪ της Κοσιόνη : Ο Μπάιντεν θα είναι πρόβλημα για τον Ερντογάν - Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΣΚΕΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ


dimitris_kairidis_main

Σκέτο «Μακεδονία» ήθελε τη Βόρεια Μακεδονία υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ (βίντεο)
 
Συνεχίζει να ψεύδεται και να προσπαθεί να παραπλανά τον Ελληνικό λαό  αυτό που είχε πει ο,τι το όνομα των Σκοπίων πρέπει να είναι Μακεδονία. Δείτε το παρακάτω άρθρο.

Σκέτο «Μακεδονία» ήθελε τη Βόρεια Μακεδονία υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ (βίντεο)

Τι είπε προχθές στο ΣΚΑΙόπου εργάζεται η δημοσιογράφος νύφη του πρωθυπουργού:

Καιρίδης σε ΣΚΑΪ: Ο Μπάιντεν θα είναι πρόβλημα για τον Ερντογάν

Για την Ευρώπη και για την Ελλάδα η εκλογή Μπάιντεν είναι κάτι θετικό, τόνισε ο κ. Καιρίδης  
       
Καιρίδης σε ΣΚΑΪ: Ο Μπάιντεν θα είναι πρόβλημα για τον Ερντογάν

Ετοιμάζεται ο Ερντογάν για την εκλογή Μπάιντεν στις ΗΠΑ, καθώς συνεχίζεται το θρίλερ της αναμέτρησης. Μετά τη νίκη στο Μίσιγκαν και το Γουισκόνσιν φαίνεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών πλησιάζει ολοένα στον Λευκό Οίκο.

Αυτό θα είναι ένα πρόβλημα για τον Ερντογάν όπως είπε ο Διεθνολόγος και Βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Ο Μπάιντεν υπολογίζεται να έχει 3,5 εκατ. διαφορά σε ψήφους από τον Τραμπ.

Δυστυχώς, ο Τραμπ επέλεξε να μην αποχωρήσει όπως συνηθίζεται, καθώς έχει υποβάλει τρεις προσφυγές σε δίκη σε 3 πολιτείες, αλλά όπως εκτιμά ο κ. Καιρίδης δεν θα έχει ιδιαίτερη τύχη.

Μετά από τις δηλώσεις του Μπάιντεν να στηρίξει την αντιπολίτευση στην Τουρκία για να φύγει ο Ερντογάν, η Τουρκία ετοιμάζεται να δεχτεί κάποιες πιέσεις, τόσο για τους S-400 όσο και για τη γεωπολιτική της στρατηγική.

Ωστόσο, στην Τουρκία εκτιμούν ότι σε βάθος χρόνου πώς ο Μπάιντεν θα ψάξει μια φόρμουλα για να έρθουν κοντά.

Για την Ευρώπη και για την Ελλάδα η εκλογή Μπάιντεν είναι κάτι θετικό, τόνισε ο κ. Καιρίδης.
 

 Δημοσιογραφική προσαρμογή: Στέλιος Κουκουνάκης της ΕΔΟ

Πηγή: skai.gr


Πτολεμαίδα: Εικόνες απο μιά ΕΡΗΜΗ πόλη 1η μέρα εφαρμογής του γενικού lock down στην χώρα (Bίντεο)

Φωτοδημοσιογραφία

 Προηγούμενο άρθρο:

ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ -«ΚΑΡΑΟΥΛΙ» στα σπίτια μας! Πόσους θα βάζουμε μέσα – Μέτρα «βόμβα» από το Σάββατο! BINTEO-Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εφαρμογή των μέτρων

 

Εικόνες από το κέντρο της Πτολεμαίδας, 1η μέρα εφαρμογής του γενικού lock down στην χώρα.

 

.

 

Πηγή: kozan.gr

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 



ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ -«ΚΑΡΑΟΥΛΙ» στα σπίτια μας! Πόσους θα βάζουμε μέσα – Μέτρα «βόμβα» από το Σάββατο! BINTEO-Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εφαρμογή των μέτρων



karaouli
 
Αστυνομικοί και «πολίτες» στην υπηρεσία του (παγκόσμιου;) Κράτους

Από το Σάββατο στην Αθήνα θα υπάρχουν 50 σταθερά μπλόκα της Αστυνομίας, ενώ 5.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας για να κάνουν αιφνιδιαστικούς ελέγχους .

Έχουμε και λέμε:

  • Όποιος επιχειρήσει αύριο να περάσει από διόδια να ξέρει ότι θα βρεί μπλοκά της Αστυνομίας.
  • Όποιος δεν φοράει μάσκα θα πληρώνει αντί για 150, 300 ευρώ.
  • Θα γίνονται μαζικοί έλεγχοι σε αεροδρόμια, λεωφορεία και τρένα.
  • Μπλοκ για κλήσεις δεν θα έχουν μόνο οι τροχονόμοι αλλά και η Άμεση Δράση, η ομάδα ΔΙΑΣ και η Ασφάλεια. Κάποιοι θα φορούν πολιτική περιβολή για να μην γίνονται αντιληπτοί.
  • Σταθερά μπλόκα θα υπάρχουν στις πλατείες και αστυνομικοί με μεγάφωνα.
  • Ο εισαγγελέας θα περιμένει την παραμικρή καταγγελία, που θα γίνεται έστω και ανώνυμα στην Άμεση Δράση, για πολλά άτομα σε σπίτια, προκειμένου να παρέμβει!!!!!!!!!!!!!!
  • Drones και ελικόπτερα πάνω από τα κεφάλια μας.
  • Ανάκληση αδειών αστυνομικών!

Τα είχαμε διαβάσει πριν από πολλά χρόνια στα βιβλία του Λιακόπουλου όλα αυτά και μας φαινόταν εξωπραγματικά.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά με το θέμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδής:



.

 Προηγούμενο Άρθρο

Κυθήρων σε Πρωθυπουργό: ''Μη μας αναγκάζετε να έλθουμε σε ανοικτή σύγκρουση μαζί σας'' 

 

 

 

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί