27 Σεπτεμβρίου 2023

Τα έργα και οι μέρες των «ώρα για δουλειά» (διαβάζεται και «ώρες για δουλειές»)

Το Σκάκι

Συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Γιάννης Κορεντσίδης στη ΔΕΘ  (φωτο) – Φούιτ.gr


 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Ο κ. Ι. Κορεντσίδης κατά την επίσκεψή του στην 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, δίπλα στον κ. Ν. Μπαλλή, που διετέλεσε ως γνωστόν, και αντιδήμαρχος Καστοριάς.


“Σε γκριζοδιάφανες αποχρώσεις”


Με πολλή ηρεμία τώρα ας γράψουμε και να διαβάσουμε το σύνολο: 910.653,05 ευρώ. Σχεδόν ένα εκατομμύριο!


■ Τα έργα και οι μέρες των «ώρα για δουλειά» (διαβάζεται και «ώρες για δουλειές») συνεχίζονται. Καλά κρατούν. Υπό την μορφή επιχορηγήσεων για συλλόγους και αθλητικά σωματεία ή με απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους με την αιτιολογία έλλειψης σε προσωπικό, σκορπούν δημόσιο χρήμα. 

■ Εξ άλλου οι εκλογές κοντοζυγώνουν. Ό,τι προλάβουν. 

■ Η κ. Φιλίππου (αντιδήμαρχος αθλητισμού) ξεκίνησε ολοταχώς τις επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία και αθλητικές εκδηλώσεις και για αυτή τη χρονιά.

■ Συνδιοργάνωση του προγράμματος «3Χ3 schools» με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, 2.700 €.

■ Συνδιοργάνωση ορεινού νυχτερινού αγώνα τρεξίματος με τίτλο «2ο Kastoria vew trail running - Πανσέληνος του λουλουδιού», 2.600 €. 

■ Είναι και ρομαντικοί. Σαν hippies 1960-1970.

■ Επιχορήγηση στον Ναυτικό Όμιλο, 3.000 €.

■ Σύνολον, έτσι για εκλογικό «πρόγευμα» το 2023, 8.300 €. Δοξάστε με!

■ Αγαπητοί φιλο-οπερικοί δεν ήσασταν «ημέτεροι». Δεν υποκλινόσασταν. Αν και πληρώνατε εισιτήριο, σας τις έκοψε η εν λόγω κυρία τις αναμεταδόσεις της όπερας από το ΜΕΤ. Από την Νέα Υόρκη. Για να μην ξεχνάμ(τ)ε. 

■ Ο κ. Κορεντσίδης αναθέτει απευθείας σε διαφημιστική εταιρεία, τον σχεδιασμό, παραγωγή και προμήθεια πληροφοριακού υλικού brand Καστοριάς (είπαμε κι εμείς χωρίς brand; δεν γίνεται). Και πληρώνουμε –εμείς– 29.865,58 €. 

■ Δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού brand Καστοριάς (είπαμε, χωρίς brand δεν γίνεται) με απευθείας ανάθεση σε γνωστή εταιρεία από το Δισπηλιό. Για ένα βίντεο των 10 λεπτών και για δύο σποτ των 60 δευτερολέπτων, δηλ. ένα λεπτό, θα πληρώσουμε –εμείς– 16.990,48 €. 

■ Για 600 ψηφιακές φωτογραφίες σε τοπικό φωτογράφο, θα πληρώσουμε –εμείς– 10.044 €. 

■ Σε γνωστή εταιρεία ενός τοπικού δημοσιογράφου θα πληρώσουμε 14.000 € (ναι!) για τη ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (λάιβ στρίμινγκ, το λένε). 

■ Για το fashion gala της Έκθεσης Γούνας: 12.400 €. Για να έχει από κοντά τους γουνοποιούς ο κ. Κορεντσίδης, καθώς απειλείται η υποψηφιότητά του από τον νυν πρόεδρο του ΣΓΚ κ. Τσούκα.

■ Για την προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος Δήμου Καστοριάς, μάλλον πρόκειται για το περιβόητο κιτς κόκκινο πασχαλιάτικο αυγό–μαμούθ που περιφερόταν εικονικά στην πόλη σε στυλ βυζαντινό Χόλυγουντ: 2.480 €. 

■ Δεν μας έχουν πληροφορήσει ποτέ αναλυτικά, τί ακριβώς πληρώνουμε για τις φαεινές ιδέες ό,τι του καπνίσει....

■ Για την ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος της Εβραϊκής Κοινότητας Καστοριάς, ο κ. Κορεντσίδης προσέφερε δεξίωση στο δημαρχείο: 1.598 €.

■ Το ίδιο ακριβώς (δεξίωση) και για την ημέρα μνημοσύνου της Κλεισούρας, 1.999 €. 

■ Για την συμμετοχή του δήμου Καστοριάς στη τουριστική έκθεση στην Κύπρο, πληρώσαμε 4.887 €. 

■ Τα έξοδα των αιρετών που ταξίδεψαν εκεί δηλ. του κ. Ρήμου, του κ. Ζήση και υπαλλήλου του δήμου, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. 

■ Κι αν αναρτηθούν κάποτε στη Διαύγεια, θα είναι γενικά και αόριστα του στυλ «έξοδα μετακίνησης αιρετών», χωρίς ονόματα και ακριβώς τι πληρώσαμε για αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και αποζημιώσεις.

■ Κατά τ’ άλλα, εξέδωσαν ανακοινωθέντα και οι δύο ότι όλα πήγαν υπέροχα στην έκθεση και πλήθος κόσμου ρωτούσε για τα περιβόητα… «συγκριτικά πλεονεκτήματα» της Καστοριάς. 

■ Τους είπαν άραγε ότι το Πάσχα το «συγκριτικό πλεονέκτημά» μας είναι να ανάβουμε ακόμα καλοριφέρ;

■ Ή ότι τους καλοκαιρινούς μήνες το «συγκριτικό  πλεονέκτημά» μας είναι ότι δεν μπορείς να «σταθείς» δίπλα στη λίμνη, από την άσχημη μυρωδιά και τα κουνούπια;

■ Τους είπαν ότι όλοι μας αποφεύγουμε το κολύμπι στη λίμνη, για να προστατεύσουμε την υγεία μας; 

■ Ότι συχνά, πολύ συχνά, δεν υπάρχει σταγόνα στη βρύση, από τις συνεχόμενες βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ;

■ Τους «έδειξαν» το «συγκριτικό πλεονέκτημα» των κλειστών βυζαντινών ναών και του εμβλήματος της Καστοριάς την Κουμπελίδικη-πάρκινγκ;

■ Μήπως τους ενημέρωσαν για το «συγκριτικό πλεονέκτημα» της ασφάλειας στις νυχτερινές βόλτες τους στην πόλη, καθώς θα βολτάρουν μόνοι τους στους σκοτεινούς δρόμους;

■ Τέλος πάντων, συνεχίζουμε: Για την "Μουσική Άνοιξη" του Μουσικού Σχολείου, πληρώσαμε 2.600 €.

■ Σε έναν τοπικό σύλλογο με την ονομασία "Έμπνοος" για μία έκθεση φωτογραφίας, 2.000 €.

■ Επιχορήγηση στον πολιτιστικό σύλλογο "Σπασμένο Ρόδι", 2.950 €. Ε ρε και να ήταν από καμμιά μεριά η Νένη! 

■ Στον σύλλογο "Όρμος" για ημερίδα με θέμα την ελληνική παράδοση, 1.800 €. 

■ Για την δημιουργία... μονοπατιών, διαδρομών πεζοπορίας και ποδηλασίας, θα πληρώσουμε 175.000€! Ναι καλά διαβάσατε. 

■ 175.000€!

■ Για δε την δημοσιότητα και την προβολή των... μονοπατιών, πληρώνουμε 99.200 €! Ναι πάλι καλά διαβάσατε, ενενήντα εννέα χιλιάδες και διακόσια ευρώ σε μουμουέ. 

■ Σύνολον 274.200,00 €. Σωστά διαβάσατε. Για τα μονοπάτια! 

■ Συμπέρασμα: Τους πρώτους λοιπόν μήνες, μόνο του 2023 της προεκλογικής περιόδου, του εκ νέου υποψηφίου κ. Κορεντσίδη, πληρώνουμε 377.814,06 ευρώ! 

«Συνήθως προεκλογικά τάζεις. Εμείς δεν τάζουμε, απλά πραγματοποιούμε» είπε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Κορεντσίδης σε ανεξάρτητο (αμερόληπτο και αντικειμενικό) μέσο, στο οποίο φυσικά έδωσε συνέντευξη. 

«Εμείς δεν τάζουμε, απλά πραγματοποιούμε» - «Και εσείς πληρώνετε», θα προσθέταμε εμείς.

■ Ο αντιδήμαρχος κ. Φουλιράς έδωσε την άδεια σε δύο δημοτικούς υπαλλήλους να έχουν για κάποιους μήνες και δεύτερη εργασία.

■ Σε μία περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία και οι νέοι μεταναστεύουν εσωτερικά τους καλοκαιρινούς μήνες για εργασία σε τουριστικούς προορισμούς (παρόλο το «συγκριτικό πλεονέκτημά» μας), δεν είναι ό,τι καλύτερο να «κόβεται» η εργασία σε κάποιον άνεργο, για να εργαστεί διπλά ένας δημοτικός υπάλληλος που «μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει» έχει εργασία. 

■ Έτσι η δημοτική αρχή καταπολεμάει την… ανεργία. 

■ Ο ένας υπάλληλος είναι οδηγός και ο άλλος γεωπόνος. Τα ονόματα τους δεν αναγράφονται στο επίσημο έγγραφο που βρίσκεται στην Διαύγεια, αλλά τα ονόματα των εταιρειών που θα δουλέψουν έξτρα, τα αναγράφουν! 

■ Τα παράδοξα των τελευταίων μηνών της δημοτικής αρχής, στο πώς χειρίζονται την διαύγεια της διαφάνειας στην Διαύγεια. 

■ Τι φοβούνται και κρύβουν τα ονόματα; 

■ Αναρτήθηκε σε τοπικά μπλοκάκια δύο φορές η «είδηση» ότι, οι νυν πρόεδροι των χωριών του δήμου Καστοριάς στηρίζουν τον κ. Κορεντσίδη. Ίσως η πρώτη ανάρτηση δεν είχε την απήχηση που ανέμεναν και προέβησαν και σε δεύτερη. Για να το εμπεδώσουμε.

■ Άγνωστες οι βουλές των τοπικών μουμουέ. 

■ Πώς να μην τον στηρίξουν όταν τους έχει εξασφαλίσει δωρεάν… κηδεία και δωρεάν μετακινήσεις από το χωριό στην Καστοριά. Τρεις χιλιάδες ευρώ (3.000€) για κηδεία (να μην αγωνιούν και για τα έξοδα). 

■ Και έχει πιστώσει σε δημοτικούς λογαριασμούς για τα «Έξοδα κίνησης Προέδρων Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων- Εκπροσώπων» για το έτος 2023, το ποσόν των 163.200 €. 

■ Καλά διαβάσατε και εδώ: το ποσό. 163.200 € για τα καύσιμα των ιδιωτικών τους αυτοκίνητων για να έρθουν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ή και για υποθέσεις που αφορούν τις κοινότητές τους. Πέρα από την αποζημίωση της συμμετοχής στα δημοτικά συμβούλια.

■ Τέλος πάντων. Αλλά αναρωτιέται κανείς γιατί είναι «είδηση» ότι οι συνεργάτες του κ. Κορεντσίδη τον στηρίζουν; 

■ Έτσι όπως πάνε, θα αναρτήσουν «είδηση» ότι και οι  «ειδικοί σύμβουλοι» και οι αντιδήμαρχοι του κ. Κορεντίδη, τον στηρίζουν. 

■ Και φτάσαμε στην ανθοφορούσα και βαθειά ευσεβή ΔΕΥΑ Καστοριάς. 

■ Ανθοφορούσα όχι λόγω κερδών, αλλά λόγω χρεών, που συνεχώς αυγατίζουν αντί να μειώνονται.

■ Και βαθειά θρησκευομένη λόγω του περιβόητου πανό με την Παναγία «Σώπασε κυρά-Δέσποινα» στην είσοδο του δημοτικού κτηρίου. Που τοποθετήθηκε για να την εξυγιάνει. Την ΔΕΥΑ Καστοριάς.

■ Έχουμε λοιπόν και λέμε: Για καταμέτρηση υδρομετρητών, επισκευές βλαβών, μετρήσεις των λυμάτων, χλωριώσεις νερού και εξετάσεις του κλπ. και με αιτιολογία ότι, δεν «έχουν προσωπικό» (αυτό που έχουν τί κάνει άραγε;) πληρώνουμε σε έξωθεν εργολάβους με απευθείας αναθέσεις το ποσόν των 599.658,04 ευρώ τον χρόνο.

■ Για την μηχανογράφηση-μισθοδοσία για έξι (6) μήνες, 4.960,00 €. Σε λογιστική εταιρεία στους Μανιάκους. 

■ Για υπηρεσίες νομικού συμβούλου για την ΔΕΥΑΚ: 7.440,00 €.

■ Για παροχή λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών: 27.280,00 €.

■ Για παροχή οικονομικών συμβουλών, 21.576,00 €. 

■ Για μελέτη (όχι που δεν θα είχαμε) υλοποίησης σχεδίου... ασφάλειας νερού ΔΕΥΑ Καστοριάς, 249.739,01 €.

■ Με πολλή ηρεμία τώρα ας γράψουμε και να διαβάσουμε το σύνολο: 910.653,05 ευρώ. Σχεδόν ένα εκατομμύριο!

■ Η οικονομική σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ (21.576,00 € πληρώνουμε και αυτήν) συμφωνεί με αυτήν την οικονομική διαχείριση της εταιρείας; 

■ Τί προτείνει; Πώς θα σωθεί τελικά η με 10.000.000,00 ευρώ καταχρεωμένη ΔΕΥΑ Καστοριάς; 

■ Τι οικονομικές συμβουλές δίνει στον κ. Τόσκο, που αυτές (οι συμβουλές) κοστολογούνται 21.576,00 €;

■ Τί να τους κάνει και η Παναγία που «κρεμάνε» στα κάγκελα;

 Καληνύχτα εξυγίανση.
 Όπου και να ‘σαι.


ΑΝΑΔημοσιεύθηκε από την ΟΔΟ -στις 4 Μαΐου 2023, αρ. φύλλου 1173.


 

Προηγούμενα άρθρα: 

Μια πολυκατοικία μόνο στην Καστοριά έχει 5 εμβόλιο- ανάπηρους εμβολιασμένους που μετακινούνται με πι

Δήμος Καστοριάς : Και άλλο δέντρο έπεσε στην παραλία δίπλα σε παιδική χαρά και "κανένας" δήμαρχος δεν έδωσε σημασία

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ


 

Επώνυμη καταγγελία εναντίον Κορεντσίδη – Τόσκου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς


Χθες Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, κατέθεσα Καταγγελία στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, εναντίον 1) του Δημάρχου Καστοριάς Ιωάννη Κορεντσίδη και επικεφαλή του εκλογικού συνδυασμού ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, 2) του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Πέτρου Τόσκου αλλά και 3) κατά παντός υπευθύνου καθώς αθέμιτα, παράνομα και καταχρηστικά, χρησιμοποιήθηκε υπηρεσιακό όχημα της ΔΕΥΑΚ για προεκλογικούς σκοπούς του συνδυασμού που συμμετέχουν, προσπορίζοντας εύλογα πλεονέκτημα και όφελος για επανεκλογή στις επικείμενες δημοτικές εκλογές έναντι των άλλων υποψήφιων συνδυασμών, παραβαίνοντας τα καθήκοντά που νόμιμα πρέπει να επιτελούνται, λειτουργώντας εις βάρος της ΔΕΥΑΚ, η οποία καταβάλει δαπάνες για την συντήρηση, λειτουργία και κίνηση του οχήματος.


Ακολούθως με αυτή την πράξη που τελέστηκε και κατά παράβαση της ισχύουσας εκλογικής νομοθεσίας του Ν. 3870/2010, σχετικά με την έλλειψη διαφάνειας και ενάντια στις αρχές της ίσης μεταχείρισης και της παροχής ίσων ευκαιριών, όσων συμμετέχουν στις εκλογές, στο εξής θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε ποινικό και πειθαρχικό επίπεδο, ώστε ανάλογα φαινόμενα να μην ξανεπαναληφθούν στο μέλλον. Αφορμή της καταγγελίας που υπέβαλλα ήταν τεμάχιο οπτικοακουστικού υλικού που μεταφορτώθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης tiktok, σε λογαριασμό που διατηρεί ο νυν Δήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Κορεντσίδης στις 10 Σεπτεμβρίου, ο οποίος εμφανίζεται να οδηγεί υπηρεσιακό όχημα της ΔΕΥΑΚ με αριθμό κυκλοφορίας ΚΤΕ 3260, ανακοινώνοντας δημόσια την επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα με την επίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες Ιεροπηγής, Καλοχωρίου, Κεφαλαρίου και Αποσκέπου, όπου κατά την παρουσία του εκεί συνόδευσαν και μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ. Τραγική ειρωνεία, η δήλωση που έκανε μέσα από το υπηρεσιακό όχημα της ΔΕΥΑΚ λέγοντας ότι «σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία που ξεκινάει εύχομαι έναν καλό αλλά πάν’ απ’ όλα τίμιο αγώνα σε όλους»!

Η καταγγελία που κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Καστοριάς με Ε 2023/769 26.9.2023, είναι μόνο η αρχή και θα ακολουθήσει και πειθαρχική καταγγελία στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου, στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας καθώς και στην Επιτροπή Εκλογικών Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Επισυνάπτω το σώμα της καταγγελίας που υπέβαλλα προς γνώση όλων των δημοτών της Καστοριάς καθώς και των εχόντων έννομο συμφέρον υποψήφιων Δημάρχων και Συμβούλων των εκλογικών συνδυασμών για τον Δήμο Καστοριάς 1) ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, 2) ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και 3) ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ.

Καστοριά, 27.9.2023

Ιωάννης Κωνσταντίνος Τσακιρίδης


Εδώ ο σύνδεσμος με το βιντεάκι στο tiktok, που ο Δήμαρχος Καστοριάς ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα με το υπηρεσιακό όχημα της ΔΕΥΑΚ: https://www.tiktok.com/@giannis…/video/7277086688822693153

 

Δήμος Καστοριάς : Και άλλο δέντρο έπεσε στην παραλία δίπλα σε παιδική χαρά και "κανένας" δήμαρχος δεν έδωσε σημασία

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

«Φίλος μεν Πλάτων, φιλτάτη δ’ αλήθεια»

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

Πύργος: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην διευθυντής των τεχνικών σχολών του ΟΑΕΔ Παναγιώτης Μαρίτσας


Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην τοπική κοινωνία του Πύργου, η απώλεια του συνταξιούχου εκπαιδευτικού ΟΑΕΔ Πύργου Παναγιώτη Μαρίτσα, σε ηλικία 71 ετών. 

Ο Παναγιώτης Μαρίτσας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούν με ιδιαίτερα θερμά λόγια. Ο Παναγιώτης Μαρίτσας είχε διατελέσει επι σειρά ετών διευθυντής στις τεχνικές σχολές του ΟΑΕΔ, ενώ είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από μερικά χρόνια,  τελευταία μετά τον εμβολιασμό του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αναμένεται να αποχαιρετήσουν τον 71χρονο Π. Μαρίτσα αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Ά κοιμητήριο ) Πύργου. 

Πηγή: Η συντακτική ομάδα της «Πρώτης»

 

 Σχετικά άρθρα:

 ΒΟΛΟΣ: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της 58χρονης οδοντιάτρου Φωτεινής Βέη-Σβερώνη

 Ζουγανέλης: Τα εμβόλια του Μπουρλά είναι άχρηστα και επικίνδυνα και όσοι τα διαφημίζουν είναι απατεώνες

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ - Ἐισαγγελείς καί Δικαστές ἐάν δέν θέλετε νά σᾶς καταγράψει ἡ ἱστορία ὡς ἐχθρούς τοῦ ἀνθρώπου καί τοῦ πολιτισμοῦ καί ὡς συνεργούς μιᾶς ἑλληνικῆς καί παγκόσμιας ἐγκληματικῆς ὁμάδας

 Μια πολυκατοικία μόνο στην Καστοριά έχει 5 εμβόλιο- ανάπηρους εμβολιασμένους που μετακινούνται με πι

Θλίψη για το ξαφνικό θάνατο 52χρονης νοσηλεύτριας στα Τρίκαλα


Θλίψη για το θάνατο 52χρονης νοσηλεύτριας στα Τρίκαλα

Θλίψη επικρατεί στα Τρίκαλα από το θάνατο της 52χρονης νοσηλεύτριας Γεωργίας Τσιαφογιάννη - Παυλίδη, μητέρας δύο παιδιών.

Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη 27 - 9 - 2023 και ώρα 10.30π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων .

Αφήνει πίσω τα παιδιά Νικολέτα Παυλίδη, Αλέξανδρο Παυλίδη, την πεθερά Γεωργία Παυλίδη, αδέλφια και ανήψια.

 Σχετικά άρθρα:

 ΒΟΛΟΣ: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της 58χρονης οδοντιάτρου Φωτεινής Βέη-Σβερώνη

 Ζουγανέλης: Τα εμβόλια του Μπουρλά είναι άχρηστα και επικίνδυνα και όσοι τα διαφημίζουν είναι απατεώνες


ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ - Ἐισαγγελείς καί Δικαστές ἐάν δέν θέλετε νά σᾶς καταγράψει ἡ ἱστορία ὡς ἐχθρούς τοῦ ἀνθρώπου καί τοῦ πολιτισμοῦ καί ὡς συνεργούς μιᾶς ἑλληνικῆς καί παγκόσμιας ἐγκληματικῆς ὁμάδας


 Μια πολυκατοικία μόνο στην Καστοριά έχει 5 εμβόλιο- ανάπηρους εμβολιασμένους που μετακινούνται με πι

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η εφοριακός Ιουλία Σταγάκη


Έφυγε ξαφνικά σήμερα από την ζωή σε ηλικία 62 ετών, η εφοριακός και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών νομού Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης» Ιουλία Σταγάκη.Η εκλιπούσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με συμπτώματα εμφράγματος και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

 

 Τρίκαλαιδεες.gr

 

 Σχετικά άρθρα:

 ΒΟΛΟΣ: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της 58χρονης οδοντιάτρου Φωτεινής Βέη-Σβερώνη

 Ζουγανέλης: Τα εμβόλια του Μπουρλά είναι άχρηστα και επικίνδυνα και όσοι τα διαφημίζουν είναι απατεώνες

 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ - Ἐισαγγελείς καί Δικαστές ἐάν δέν θέλετε νά σᾶς καταγράψει ἡ ἱστορία ὡς ἐχθρούς τοῦ ἀνθρώπου καί τοῦ πολιτισμοῦ καί ὡς συνεργούς μιᾶς ἑλληνικῆς καί παγκόσμιας ἐγκληματικῆς ὁμάδας


 Μια πολυκατοικία μόνο στην Καστοριά έχει 5 εμβόλιο- ανάπηρους εμβολιασμένους που μετακινούνται με πι

Αδιανόητο και ακατανόητο "Καλό διάλεγμα " ήταν η ευχή στους πολίτες που ψώνιζαν στην λαϊκη αγορά του υποψ. δημάρχου Καστοριάς Γρηγόρη Γρηγοριάδη

27-9-2023

 Newsroom: fyllokaiftero@gmail.com




"Καλό διάλεγμα " ήταν η ευχή στους πολίτες που ψώνιζαν στην λαϊκη αγορά του υποψ. δημάρχου Καστοριάς Γρηγόρη Γρηγοριάδη και την επισκέφτηκε το πρωί σήμερα μαζι με τον Σταύρο Μαγαλιό και άλλα περίπου 4 άτομα

Αδιανόητο και ακατανόητο; !!