18 Σεπτεμβρίου 2021

«Η 19χρονη κόρη μου εμβoλιάστηκε με Ρfizer και έπαθε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα! Γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»


Τα μεγάλα κανάλια αρνήθηκαν να την ακούσουν

Για την περιπέτεια της υγείας της κόρης της μιλάει η Ρένα Γρίβα, μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της Ρfizer.

Η 19χρονη Άννα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας να «κόψουν» τα πολυδιαφημισμένα self test απαιτώντας από όσους φοιτητές δεν έχουν εμβολιαστεί να πληρώνουν rapid test για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους, εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί. Όπως περιγράφει η μητέρα της, ο μηνιαίος προϋπολογισμός για τα rapid test ανερχόταν στα 80 ευρώ, ποσό που η οικογένεια δεν μπορούσε να πληρώνει και έτσι η 19χρονη Άννα προγραμμάτισε το ραντεβού της.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η μητέρα της φοιτήτριας μιλώντας στο zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η Άννα εμβολιάστηκε τις 2 Σεπτεμβρίου στο Μαρούσι. Το νεαρό κορίτσι από τη δεύτερη μέρα είχε έντονους πόνους στο μπράτσο και έντονη ατονία που την έριξε σε λήθαργο. Μετά από μια ολόκληρη εβδομάδα, η 19χρονη η οποία είχε ακόμα τις ίδιες παρενέργειες, αναζήτησε γιατρό καθώς είχαν πρηστεί οι λεμφαδένες της αριστερής της μασχάλης.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι το εμβόλιο της είχε προκαλέσει «αντιδραστική λεμφαδενίτιδα». Η μητέρα της μετά από πολύ κόπο κατάφερε να επικοινωνήσει με την εταιρεία της Pfizer και ενημερώθηκε ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολιασμού.

Η μητέρα καταγγέλλει ότι μια παθολόγος από τις Αχαρνές της έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα όταν της εξήγησε τι έχει συμβεί ζητώντας να εξετάσει το παιδί της, ενώ όταν απευθύνθηκε σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και συστημικά ΜΜΕ, αρνήθηκαν να την ακούσουν.

Η 19χρονη Άννα αυτή τη στιγμή ακολουθεί αγωγή με αντιβίωση η οποία όπως λέει η μητέρα της δεν την έχει βοηθήσει ακόμα. Το άγχος και η οργή κατακλύζουν την οικογένεια.

/

 

Ξεσηκώθηκαν οι Αυστραλοί κατά των στρατοπέδων COVID και των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό: «Δεν πάει άλλο»!


Ξεσηκώθηκαν οι Αυστραλοί κατά των στρατοπέδων COVID και των απαγορεύσεων για τον κορωνοϊό: «Δεν πάει άλλο»!


Πρωτοφανή επεισόδια και βίαιες συγκρούσεις


Εκατοντάδες διαδηλωτές συνελήφθησαν και αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη Μελβούρνη, στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων με διαδηλωτές που αντιτίθενται στα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού, αλλά και κατά των νέων στρατοπέδων κράτησης.

 

 

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έκαναν χρήση σπρέι πιπεριού και προχώρησαν σε περισσότερες από 200 συλλήψεις, στη δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας, όπου εκατοντάδες άνθρωποι παραβίασαν την υποχρέωση να παραμείνουν στα σπίτια τους, προκειμένου να διαδηλώσουν.

Η Μελβούρνη έχει επιβάλει την έκτη κατά σειρά καραντίνα από την έναρξη της πανδημίας και η πολιτεία της Βικτόριας, όπου βρίσκεται, κατέγραψε σήμερα 500 κρούσματα Covid-19

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως έξι αστυνομικοί νοσηλεύονται, έπειτα από ρίψεις αντικειμένων εναντίον τους και αφότου ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκών με περίπου 700 διαδηλωτές.

«Αυτό που είδαμε σήμερα, είναι μια ομάδα που συγκεντρώθηκε, όχι για να διεκδικήσει περισσότερες ελευθερίες, αλλά για να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο και να συγκρουστεί με την αστυνομία», δήλωσε ο διοικητής της αστυνομίας της Βικτόριας, Μαρκ Γκάλιοτ, σε δημοσιογράφους.

Η αστυνομία επιχείρησε να εμποδίσει την πρόσβαση στο κέντρο της πόλης στους διαδηλωτές, μπλοκάροντας δρόμους και αναστέλλοντας τα δρομολόγια των δημοσίων συγκοινωνιών, προκειμένου να αποφύγει το ενδεχόμενο να επαναληφθούν οι σκηνές βίας, που είχαν σημαδέψει την προηγούμενη κινητοποίηση, τον Αύγουστο, με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων.

Οι διαδηλωτές ωστόσο έδωσαν ραντεβού αλλού. Σε εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας διακρίνεται ένα πλήθος να ορμάει και να παραβιάζει το αστυνομικό μπλόκο, την ώρα που συμπλοκές ξεσπούν κατά μήκος μιας γραμμής του τραμ.

Στο Σίδνεϊ, αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν σε ένα πάρκο για να εμποδίσουν μια ανάλογη διαδήλωση.

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας ανακοίνωσε, από την πλευρά της, ότι συνέλαβε είκοσι ανθρώπους στην πόλη και σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, με μικρή συμμετοχή, στην πολιτεία.

 pronews.gr

.

 

Με μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες χτυπούν τους νέους τα εμβόλια mRNA - Αποκαλυπτικά τα στοιχεία των παρενεργειών


Με μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες χτυπούν τους νέους τα εμβόλια mRNA - Αποκαλυπτικά τα στοιχεία των παρενεργειών

"Εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε", "όλα είναι καλά με τα εμβόλια" και άλλα παρόμοια ακούμε καθημερινά από την παρέλαση των κυβερνητικών ειδικών καθημερινά από τα κανάλια αλλά δεδομένα από τις ΗΠΑ δείχνουν άλλη πραγματικότητα και ειδικά για το πως επηρεάζουν τους νέους τα εμβόλια mRNA.

Από τον Απρίλιο του 2021  οι αναφορές σε περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας, που προκλήθηκαν μετά από  mRNA COVID-19 εμβολιασμούς (εμβόλιο Pfizer-BioNTech BNT162b2 και εμβόλιο Moderna mRNA-1233), αυξάνονται συνεχώς παγκοσμίως.

Ο αριθμός των ατόμων που εμφανίζουν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό τους  με τα ως άνω  εμβόλια εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 1 στις 20.000 έως 1 στις 100.000 δόσεις, ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του λήπτη του εμβολίου.

Οι περισσότερες  μελέτες, όπως αναφέρει σε άρθρο του καρδιολόγος, σχετικά με την πιθανότητα  εμφάνισης μυοκαρδίτιδας μετά τον εμβολιασμό αφορούν  ενήλικες. Τα νεοτέρα δεδομένα  δείχνουν ότι  η μυοκαρδίτιδα εμφανίζεται κυρίως σε νεαρούς άνδρες <35 ετών και κυρίως μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου mRNA COVID-19. Στον γενικό πληθυσμό και ειδικότερα σε αθλητές και σε ηλικίες < 35 ετών  το ποσοστό τόσο της συμπτωματικής όσο και της ασυμπτωματικής μυοκαρδίτιδας είναι περίπου 2,6%, ποσοστό πολύ υψηλότερο από εκείνο που  έχουμε  μετά τον εμβολιασμό για την COVID-19.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών επισημαίνει τον  υψηλό κίνδυνο εμφάνισης συμπτωμάτων  μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας  7ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης ή της δεύτερης  δόσης του εμβολίου mRNA COVID-19,  και ιδιαίτερα μεταξύ των νεότερων ανδρών.

Η μυοκαρδίτιδα και η περικαρδίτιδα είναι  μια φλεγμονή του μυοκαρδίου ή του περικαρδίου. Τα συμπτώματα συνήθως είναι δύσπνοια, πόνος στο στήθος ή αίσθημα γρήγορου και  μη φυσιολογικού καρδιακού ρυθμού.

Περιπτώσεις περικαρδίτιδας με σχετιζόμενη αύξηση της τροπονίνης, ελλείψει μειωμένης λειτουργίας της αριστερής κοιλίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως μυοπερικαρδίτιδα.

Οι μελέτες  σχετικά με την  εμφάνιση μυοκαρδίτιδας  ή περικαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό με mRNA COVID-19  δείχνουν  ότι:

Είναι πιο συχνή μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου αλλά μπορεί να παρατηρηθεί και μετά την πρώτη δόση εμβολίου mRNA COVID-19.

Τα  συμπτώματα εμφανίζονται συνήθως εντός των πρώτων 7 ημερών από τον εμβολιασμό, αλλά μπορούν να εμφανιστούν και  ύστερα από τις 30 ημέρες.

Οι περιπτώσεις αφορούν κυρίως εφήβους και  ενήλικες( νέους) και εμφανίζονταιπιο συχνά σε άνδρες σε σύγκριση με τις γυναίκες

Όλοι οι ασθενείς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και  ανταποκρίνονται καλά στη συντηρητική θεραπεία, ενώ η βελτίωση της κατάστασης της υγείας τους είναι ταχεία.

Διάγνωση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας

Οποιοσδήποτε ασθενής παρουσιάζει οξύ πόνο στο στήθος, αίσθημα παλμών, δύσπνοια, λιποθυμικό επεισόδιο εντός 42 ημερών μετά τη λήψη του εμβολίου mRNA COVID-19 θα πρέπει να  υποβληθεί σε σχετικές διαγνωστικές εξετάσεις  προκειμένου να αξιολογηθεί  η πιθανότητα μυοκαρδίτιδας ή περικαρδίτιδας.

Οι ασθενείς με περικαρδίτιδα έχουν συνήθως παθολογικό  ΗΚΓ και φυσιολογική  έως ήπια αυξημένη τιμή του ενζύμου της  τροπονίνης.

Οι ασθενείς με μυοπερικαρδίτιδα παρουσιάζουν  σημαντικά αυξημένη  τροπονίνη με φυσιολογική λειτουργία της αριστερής κοιλίας στο ηχοκαρδιογράφημα καρδιάς.

Οι ασθενείς με μυοκαρδίτιδα έχουν συνήθως παθολογικό ΗΚΓ,  με αυξημένη τροπονίνη  και μειωμένη λειτουργία της αριστερής κοιλίας στο ηχοκαρδιογράφημα.

Προτεινόμενες  διαγνωστικές εξετάσεις

ΗΚΓ και  λήψη αίματος για τη μέτρηση του καρδιακού ενζύμου της τροπονίνης πρέπει να πραγματοποιούνται σε κάθε ασθενή για τον οποίο έχουμε κάποιες ενδείξεις  οι οποίες πιθανόν να παραπέμπουν σε συμπτώματα   μυοκαρδίτιδας  ή περικαρδίτιδας  μετά τον εμβολιασμό COVID-19. Για ασθενείς που παρουσιάζουν πυρετό, συνιστάται επίσης γενική εξέταση αίματος  και επίπεδων CRP καθώς επίσης και καλλιέργεια αίματος.  Ασθενείς με φυσιολογικό ΗΚΓ και φυσιολογικά επίπεδα τροπονίνης δεν χρειάζονται περαιτέρω ιατρική διερεύνηση.

Όλοι οι ασθενείς για τους οποίους έχουμε την υπόνοια ότι έχουν  μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα και παθολογικό ΗΚΓ ή/και αυξημένα επίπεδα τροπονίνης, θα πρέπει να υποβληθούν απαραίτητα σε  υπερηχοκαρδιογράφημα καρδιάς και να νοσηλευθούν  προς  περαιτέρω  ιατρική διερεύνηση.

Θεραπεία

Οι περισσότερες περιπτώσεις είναι αυτοπεριοριζόμενες και ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη σκευάσματα (ΜΣΑΦ)., όπως είναι η ιμποπροφαϊνη (Ibuprofen). Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να χορηγηθεί  και κολχικίνη.

Σοβαρές περιπτώσεις στις οποίες διαπιστώνεται μειωμένη καρδιακή λειτουργία στο υπερηχογράφημα καρδιάς  ή  εμφανίζονται   συμπτώματα  καρδιακής ανεπάρκειας και  αρρυθμίας  απαιτούν νοσηλεία προς περαιτέρω ιατρική διερεύνηση και σχετική θεραπεία.


Οι ασθενείς αυτοί θα χρειαστούν φαρμακευτική αγωγή για τον έλεγχο των συμπτωμάτων της καρδιακής ανεπάρκειας και των  αρρυθμιών καθώς επίσης   και αντιπηκτική αγωγή. Η χρήση κορτικοστεροειδών πρέπει να αποφεύγεται.

  pronews.gr

 

Γιατρός σε μητέρα 14χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας: «Εάν δεν εμβολιαστεί, δεν το δέχομαι στο νοσοκομείο»


Γιατρός σε μητέρα 14χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας: «Εάν δεν εμβολιαστεί, δεν το δέχομαι στο νοσοκομείο»

Και την ίδια στιγμή που οι ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) πρέπει να λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή ασχέτως εμβολίων του κορωνοϊού έρχονται καταγγελίες στο φως της δημοσιότητα που σοκάτουν και προκαλούν ερωτηματικά για την συμπεριφορά γιατρών που εμφανίζονται "βασιλικότεροι του Βασιλέως".

Αδιανόητα τα όσα καταγγέλλει στον Focus FM η κ. Μαρία Γιαννουλάκη, μητέρα 14χρονου παιδιού με σκλήρυνση κατά πλάκας, στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος στο νοσοκομείο ώστε να συνεχίσει την αγωγή του εάν δεν εμβολιαστεί.

«Ο γιατρός μου είπε ότι εάν δεν εμβολιάσω το παιδί μου, δεν θα το δεχθεί στο νοσοκομείο για να ξεκινήσει η αγωγή του» ανέφερε η κ. Γιαννουλάκη, προσθέτοντας ότι ο γιατρός την προειδοποίησε ότι «κανείς γιατρός ή νοσοκομείο δεν θα δεχθεί το παιδί σας ανεμβολίαστο».


Η κ. Γιαννουλάκη τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι στερείται από το παιδί της «η δυνατότητα στη ζωή, η δυνατότητα να συνεχίσει την καθημερινότητά του σωστά».

  pronews.gr

 

Γονέας έστειλε στο κρατητήριο τρείς εκπαιδευτικούς επειδή δεν δέχτηκαν το παιδί του χωρίς τεστ.


μάσκα

 Ρεπορτάζ Μανώλης Μάνου

Η Αστυνομία στην περίπτωση αυτή έκανε το καθήκον της- έκανε σωστά την δουλειά της με την σύλληψη προσαγωγή των εκπαιδευτικών.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις γονέων σε σχολεία λόγω των self test. Στον Πειραιά, ένας γονέας μήνυσε εκπαιδευτικούς επειδή εφάρμοσαν τον νόμο και δεν επέτρεψαν την είσοδο στο σχολείο στο παιδί του, το οποίο δεν φορούσε μάσκα και δεν είχε κάνει self test.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης σε γυμνάσιο στα Καμίνια, δεν επετράπη η είσοδος σε μαθητή ο οποίος δεν διέθετε self-test και αρνούνταν να φορέσει προστατευτική μάσκα. Ο εξοργισμένος γονέας του μαθητή, προχώρησε σε μήνυση κατά τριών μελών του Συλλόγου Διδασκόντων (της διευθύντριας, του υποδιευθυντή και της υπεύθυνης Covid).

Μάλιστα τους τρεις εκπαιδευτικούς παρέλαβε περιπολικό από το σχολείο για να τους μεταφέρει στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολούθησε πολύωρη κατάθεση και μετά με την παρέμβαση εισαγγελέα οι εκπαιδευτικοί αφέθηκαν ελεύθεροι. Χρειάστηκε να υποβάλλουν μέχρι και μήνυση για να γλιτώσουν το αυτόφωρο.

«Για να αποφύγουμε το αυτόφωρο έγινε αυτό. Και ξέρετε αυτά έχουν και συνέπειες το να μείνεις στο αυτόφωρο αλλάζει το ποινικό σου μητρώο και δεν μπορείς να είσαι στο δημόσιο» ανέφερε η εκπαιδευτικός.

Οι εκπαιδευτικοί αμετανόητοι ως τσιράκια της παράνομης αυταρχικής κυβέρνησης τολμούν και διαμηνύουν  ότι θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα, ζητώντας την στήριξη της Πολιτείας για την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών....Η πολιτεία που εκπροσωπείτε από την κυβέρνηση είναι την υπήρετη των φαρμακοβιομηχάνων.

 

 

ΤΑ ΤΣΙΡΆΚΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ  ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ "ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ" Δείτε το βίντεο

 

.

 

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση του ΣτΕ, για τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό!!

 
ΣτΕ – Αντισυνταγματικό το ελάχιστο ανάστημα για άνδρες και γυναίκες σε Στρατιωτικές Σχολές



Δεν υπάρχει οποιαδήποτε απόφαση του ΣτΕ, για τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό!!
 
Σας εξαπατούν ασύστολα, κυβερνητικοί, ΜΜΕ και οπαδοί κομμάτων, όταν ισχυρίζονται ότι οι εργασιακές αναστολές των υγειονομικών έχουν κριθεί "νόμιμες"!
 
Η σχετική απόφαση, που ανακοινώθηκε, αφορά σε μεμονωμένα άτομα, που προσέφυγαν και σε ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ εργασίας! Προπαγανδίστηκε, μπας και τρομάξουν όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι δεν αποτελεί ΝΟΜΟ!
Στην ίδια αυτή απόφαση, αναγράφεται, καθαρά, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ, για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
 
Για να υπάρξει, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια του ΣτΕ, στις 8 Οκτωβρίου, που θ΄αποφασίσει, αν ο καταναγκαστικός εμβολιασμός συνάδει με τις Συνταγματικές και Διεθνείς Συμβάσεις! (Και σίγουρα δεν συνάδει!)
 
Μάλιστα, αυτό το Ελληνικό Ανώτατο Δικαστήριο θα είναι το πρώτο στην Ευρώπη, που θα κληθεί να πάρει αυτήν την απόφαση.
 
 (Ιωαννα Υψηλαντη, πολιτικη αναλυτρια)

 Μανώλης Μάνου Δημοσιογράφος ερευνητής αναλυτής