09 Δεκεμβρίου 2020

Ο μητροπολίτης Καστορίας θα ανοίξει τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα όπως άλλοι αδελφοί του ; ...κόντρα στον Ιερώνυμο

Πρώτη ενημέρωση 10/12/2020 12:55 π.μ
 


Ο λαός του θεού του νομού επιθυμεί να εκκλησιαστεί κατά τας  ιεράς ημέρας των Χριστουγέννων,  τι επιθυμεί,.. και τι σκοπό έχει να κάμει ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ κατά κόσμον Ιωάννης Παπακώστας ; 

Είμαστε αποδέκτες ερωτημάτων από τους αναγνώστες μας που επιθυμούν έντονα το άνοιγμα των ναών και βέβαια αποτελεί και δική μας μας επιθυμία της ιστοσελίδας.

Πολλοί  φωτισμένοι Ιεράρχες έχουν δηλώσει ο.τι θα το κάνουν.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δημητρίου: Εξαναγκαζόμαστε και υποχρεούμεθα να εκφράσουμε ευθαρσώς όχι απλώς την ψυχική κόπωση, αλλά την οριακή ψυχολογική απόγνωση του λαού και μάλιστα την διογκούμενη αγανάκτηση του εκκλησιαστικού σώματος για την ολοκληρωτική φίμωση και την κατάργηση του στοιχειώδους συνταγματικού δικαιώματος στην παραμικρή ελευθερία ενάσκησης της θρησκευτικής λατρείας (ας το διατυπώσω με μια νομική φόρμα). Σε αντίθεση με άλλες μαζικές διοργανώσεις και συγκεντρώσεις, τόσο “παράταιρα παραδεκτές” στα αυστηρά υγειονομικά πλαίσια. 

Ε.Δ.Ο 


 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Έκκληση Δημητρίου: Ο λαός βρίσκεται σε ψυχική κόπωση, αλλά και στην οριακή ψυχολογική απόγνωση, και προσμένει τον εκκλησιασμό των Χριστουγέννων μετά τα αστυνομικά μέτρα >>



Εξαναγκαζόμαστε και υποχρεούμεθα να εκφράσουμε ευθαρσώς όχι απλώς την ψυχική κόπωση, αλλά την οριακή ψυχολογική απόγνωση του λαού και μάλιστα την διογκούμενη αγανάκτηση του εκκλησιαστικού σώματος για την ολοκληρωτική φίμωση και την κατάργηση του στοιχειώδους συνταγματικού δικαιώματος στην παραμικρή ελευθερία ενάσκησης της θρησκευτικής λατρείας (ας το διατυπώσω με μια νομική φόρμα). Σε αντίθεση με άλλες μαζικές διοργανώσεις και συγκεντρώσεις, τόσο “παράταιρα παραδεκτές” στα αυστηρά υγειονομικά πλαίσια.

Το δεύτερο καθολικό lockdown από το Νοέμβριο και εξής εγγίζει προς την πρώτη (ονοματολογικά) εκκλησιαστική εορτή των Χριστουγέννων, με την Κυβέρνηση να παρατολμά σημειωτόν να την καταλύσει κι αυτήν την εορτή, σε αντίθεση με τους ανοιχτούς πολυσύχναστους χώρους δυνητικής διασποράς του κορωνοϊού (πολυκαταστήματα τροφίμων, λιανικές αγορές κοκ, με ανέλεγκτη την προσέλευση κόσμου). Για να μην προκληθεί μάλιστα κάθετη παλλαϊκή δυσφορία η και οργανωμένη αντίδραση η διοικητική δικαστική προσφυγή για το μακροχρόνιο πνιγηρό αποκλεισμό, εξευρέθηκε (και πολύ σωστά) ο σταδιακός αποκλεισμός ανά μήνα η εβδομάδες, με την επίκληση των δεδομένων περαιτέρω εξαπλώσεως και επικινδυνότητας της πανδημίας.

Η Εκκλησία της Ελλάδος την οποία εκφράζει ο Μακαριώτατος, είτε στη θεσμική της έκφραση δια της Ιεράς Συνόδου και της Ιεραρχίας, είτε με πολλαπλές συνηγορίες Μητροπολιτών, έκρινε σώφρον και αναγκαιότατο να συμπαρασταθεί εξαρχής στον πολιτειακό αγώνα κατά της πανδημίας. Έδειξε νηφαλιότητα ακόμη και σε τόσες ύβρεις από τον αθεολόγητο και ακατήχητο ιδεολογικό επιστημονισμό μερικών.

Αποδέχθηκε να “κλείσουν” οι ναοί, κι από εκκλησίες-συνάξεις να γίνουν “αντιπροσωπεία” της έσχατης αμελητέας παρουσίας στη Μεγάλη Εβδομάδα! Θεολόγησε και κήρυξε την ποιμαντική διαχείριση της πανδημίας με περίσσια σύνεση, σε αντίθεση με την πράξη σε άλλους θρησκειακούς χώρους η με ανεκτές πολυάριθμες διοργανώσεις πολιτικής χροιάς! Μετέθεσε την κυριότερη εκκλησιαστική ημέρα του Πάσχα μετά δύο μήνες (απόδοση της εορτής), συρρίκνωσε σε ασήμαντους αριθμούς το εκκλησίασμα στους θερινούς μήνες.

Λιτανείες και πανηγύρεις καταργήθηκαν. Ανέχθηκε την αστυνομική απαγόρευση προσέλευσης κάθε προσκυνητή στις πιο λαμπρές και σε τόσες τοπικές πανηγύρεις ανά το πανελλήνιο. Υπέμεινε να της καταλογίσουν ασυλλόγιστες και ανέρειστες ευθύνες για τον περιορισμένο εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, κάτι που δεν καταλογίστηκε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και συγκεντρώσεις οπαδών ομάδων (με πυκνή συγκέντρωση πλήθους, φωνές, κραυγές και αμέτρητη επομένως επικινδυνότητα στη διασπορά του Covid-19 και την πολλαπλασιαστική μεταφορά του).

Σίγησε για τον ελεύθερο εξωτερικό και εσωτερικό τουρισμό του θέρους, σεβόμενη την οικονομική δυσπραγία του κόσμου και του κράτους, που αποδείχθηκαν από τις περιστάσεις ότι συνέβαλαν αποφασιστικά στην αύξηση των κρουσμάτων. Αν είχαν προσεχθεί από τους ιθύνοντες, αφενός η ανεξέλεγκτη είσοδος τουριστών από επιβαρυμένες υγειονομικά χώρες και αφετέρου η μετακίνηση των νέων μας από νομό σε νομό χάριν της διασκεδάσεως, τότε τα αποτελέσματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για την αλόγιστη συμπεριφορά των διασκεδαστών, όμως κανείς δεν ανελάμβανε τις ευθύνες και εύρισκαν πάντοτε σαν εύκολη λύση να επιτίθενται στο πιο ευάγωγο και πειθαρχημένο τμήμα της κοινωνίας, και να κλείνουν τις εκκλησίες.

Απέφυγε μέχρι σήμερα να επικαλείται επίσημα το φιλελεύθερο παράδειγμα ανώτατων δικαστικών αποφάσεων των ΗΠΑ και της Γαλλίας, όπως και πολιτειακών αποφάσεων τόσων άλλων Ευρωπαϊκών (μέχρι και Βαλκανικών) κρατών και της Κύπρου και της Ρωσίας…
Και σήμερα φθάσαμε στο σημείο να επαπειλούμεθα με κατάργηση του εκκλησιαστικού-λατρευτικού χαρακτήρα των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων! Αυτό δεν εμμελετάται μόνο με την επίκληση γνωμοδοτήσεων της επιτροπής λοιμωξιολόγων. Είναι μια πολιτική επιλογή ορισμένων ανθρώπων που εκφράζουν τον πολιτειακό χώρο, έχοντας αποστερηθεί τα βιώματα της λατρευτικής πίστης και πράξης, δίχως τα οποία κανένα κερί οπουδήποτε και κανένα προσκύνημα δεν αποτελούν λατρεία-λαχτάρα-κοινωνία του ζώντος Τριαδικού Θεού της ορθόδοξης εκκλησιαστικής πίστης και παράδοσης.

Γι᾽ αυτό και δεν γίνεται αντιληπτό αυτό π.χ. που βίωσε στα έσχατά του ο Χαρίλαος Φλωράκης εξομολογημένος μέσα στον Περισσό από τον συμφοιτητή μας τον π. Αθανάσιο Σιμωνοπετρίτη• η εκείνο που ζούσε η Άννα Συνοδινού (θεραπευμένη ανέλπιστα από επιθετικό καρκίνο χάρη στην θεία Κοινωνία, με παράταση ζωής 30 ετών) η ο Μανώλης Δρεττάκης και ο Μανώλης Γλέζος και πόσα άλλα πρόσωπα της νεότερης και της παλαιότερης εθνικής μας ιστορίας με βαθιά πίστη στο ζώντα Θεό της εκκλησιαστικής μεθέξεως και κοινωνίας και εμπειρίας. Εκκλησία και χριστιανισμός δίχως εκκλησιασμό και μετάληψη, δίχως εξομολόγηση και ευχέλαιο, δίχως ιερές Ακολουθίες, δεν λογιάζεται.

Ορθοδοξία δεν είναι επαγγελματικός χώρος ημών των Επισκόπων και λοιπών κληρικών και μοναχών, με επιλεκτική αγοραστική η εξαγοραστική συμμετοχή των λαϊκών, αραιά και που. Το λέει πεντακάθαρα η Αγία Γραφή, στα Ευαγγέλια και τις Πράξεις και τις Επιστολές των Αποστόλων, ότι είναι “σώμα Χριστού και μέλη εκ μέρους”. Συγκροτείται με τον εκκλησιασμό. Ο δε άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος, δεν είναι μια ψυχολογική υλικότητα, μια νευρολογική σωματικότητα, που της χρειάζεται μόνο φαγητό και περίπατος με το οικόσιτο η τηλεοπτική και διαδικτυακή ενημερότητα.

Ο άνθρωπος ως θεόπλαστη και θεόσωστη ψυχοσωματική μοναδικότητα υφίσταται και αρτιώνεται και καλλιεργείται μετέχοντας και μετεχόμενος. Εξ ου και τελειώνεται μέσα από τη λειτουργία του εκκλησιαστικού σώματος. Πάνω σ᾽ αυτό διδάξαμε και διδάσκουμε το λαό μας να αθλείται στην υπομονή και στη συλλογική αντιμετώπιση του ιού. Όμως, θέλει ο λαός του Θεού και απαιτεί την ελάχιστη τουλάχιστον ανανέωση των πνευματικών του δυνατοτήτων και χρειών.

Όπως θέλει την υλική τροφή (παραμένοντας και τότε κοινωνικό ον), έτσι και πολύ περισσότερο επιθυμεί και αποζητά να ζωοποιείται Αγιοπνευματικά μέσα στον άμεσο εκκλησιαστικό χώρο της θείας λατρείας. Ειδάλλως θα έχουμε να παλέψουμε με μιαν άλλη σοβαρότερη απειλή για την ίδια την κοινωνική μας συγκρότηση και αρτιότητα, με ανοικονόμητα φαινόμενα καθολικότερης απόγνωσης και απελπισίας και ψύχωσης, δίχως το καταφύγιο της απολύτρωσης και της άγιας χάρης του Θεού.

Σαν Επίσκοποι το γνωρίζουμε άμεσα πολύ καλά, και έμμεσα δια των εφημερίων και των μοναστηριών μας, ότι ο κόσμος μας επιμένει να καταφεύγει στις Εκκλησιές σαν θεραπευτήρια της ψυχής του, όσο απειλείται και βασανίζεται ανελέητα. Ακόμη και οι πιο αδιάφοροι, στην έσχατη ανάγκη τους, επικαλούνται την Παναγία μας ακουμπώντας όλη τους την ελπίδα. Κι αυτό είναι η πιο τρανή άμυνα που διαθέτει ο λαός μας, κι ας επιμένει να τις αποσιωπά η άρχουσα ελίτ.

Αυτό παρακαλούμε και αυτό απαιτούμε από τον κ. Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση. Να σεβαστούν το στοιχειώδες έσχατο συνταγματικό δικαίωμα της θρησκευτικής (εκκλησιαστικής) λατρείας ενόψει των ερχόμενων αγίων ημερών. Με την επιβεβλημένη εφαρμογή των μέτρων της αυτοπροστασίας και ετεροπροστασίας και της κοινωνικής προστασίας, στην οποία ως μέλη της Εκκλησίας επιδείξαμε αυστηρή πιστότητα και συνέπεια μέχρι σήμερα.

Αυτό παρακαλούμε και απαιτούμε να αναγνωρίσει και να σεβαστεί και ο Πρωθυπουργός της χώρας, ώστε να δυνηθούμε σε ανοικτούς ναούς με τα απαραίτητα μέτρα και τους αναλογικούς αριθμούς να δεηθούμε λειτουργικά και να κοινωνήσουμε ευχαριστιακά και να παρακαλέσουμε τον Κύριο και Θεό μας υπέρ της πατρίδας μας και όλου του κόσμου, υπέρ των πασχόντων συνανθρώπων μας και των θυσιαζομένων ιατρών, νοσηλευτών και λοιπών επιστρατευμένων.

Ευελπιστούμε ότι θα καρποφορήσει επιτέλους επ᾽ ευλογίαις ο διάλογος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου με τον Εξοχότατο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Το χρωστούμε όλοι εις αλλήλους, για να σταθούμε επιτέλους στα πόδια μας και να αντισταθούμε με εκκλησιασμένο ανανεούμενο θάρρος στην φοβερή απειλή της πανδημίας.

Το εποφείλουμε σαν τρόπο ζωής και κληροδοσία στη νεότερη γενιά, όπως και στους ζώντες εν Θεώ κεκοιμημένους παππούδες και πατέρες μας, που μας παρέδωσαν ακήρατη τη μόνη Χριστιανοσύνη, τη Χριστιανοσύνη του εκκλησιασμού. Καλά Χριστούγεννα. Καλά Θεοφάνεια.

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

 

 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Εύβοια - Έκοψαν κορωνο-κλήση 300€ σε φτωχό ψαρά και αυτός την πέταξε στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για να μην κολλήσει τον ιο στην Θάλασσα.!!!

9 Δεκεμβρίου  2020 8:58 μ.μ




Άλλη μια απίστευτη ιστορία με τα πρόστιμα των τριακοσίων € που πέφτουν σε ψαράδες και κυνηγούς έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Focus Fm 103,6.

Πρωταγωνιστής αυτή τη φορά ένας ερασιτέχνης ψαράς από τη Ν. Εύβοια, ο οποίος ψαρεύοντας σε μια ερημική παραλία μπροστά στο σπίτι του, το μεσημέρι του Σαββάτου 5/12, είδε τους αστυνομικούς να του βεβαιώνουν πρόστιμο 300€!

Όπως αποκάλυψε ο κ. Νίκος Λαγουδάκης στον Στέφανο Δαμιανίδη, η αντίδρασή του ήταν άμεση… Πήρε την κλήση την δόλωσε στην «αρματωσιά» ενός καλαμιού και την πέταξε στην θάλασσα για να δει αν θα τσιμπήσει κάτι…

Όπως ενημέρωσε τον Focus FM… το ακριβό δόλωμα δεν απέδωσε καρπούς!

Φυσικά το πρόστιμο θα «επιστρέψει» αλλά είναι ένα δείγμα της απόγνωσης πολλών φίλων του ψαρέματος που βλέπουν τη θάλασσα μπροστά στα πόδια τους και δεν μπορούν να ψαρέψουν


.

 Πηγή: makeleio.gr

 

 

 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Δες τι μπορούσες να αγοράσεις με 500 δραχμές πριν το 2000! (pics)


Δεν έχεις ιδέα πόσα πράγματα μπορούσαν να γίνουν δικά σου

Ακούγεται περίεργο αλλά πολλά χρόνια πριν αν είχες ένα 500άρικο ήσουν καλυμμένος. Για να έχεις μια εικόνα, οι 500 δραχμές δεν ήταν ούτε 1,45 ευρώ, ωστόσο πριν το 2002 μπορούσες να αγοράσεις άπειρα πράγματα.

Το παρακάτω άλμπουμ σου έχει τη λίστα με τα προϊόντα που μπορούσες να αγοράσεις.

Αν δεν θυμάσαι πώς έδειχναν τα 500άρικια σου φρεσκάρουμε τη μνήμη εδώ. Έτσι ήταν το χαρτονόμισμα και…

…έτσι το νόμισμα. Τώρα πάμε να δούμε τη λίστα.

Πιτόγυρο: 250 δραχμές

Τυρογαριδάκια: 100 δραχμές

Αθλητική εφημερίδα: 250 δραχμές

Καφές στο χέρι: 350 δραχμές

Παγωτό πύραυλος: 200 – 250 δραχμές

Νερό: 50 δραχμές

Ψωμί/κιλό: 160 δραχμές

Σοκολάτα 100gr: 300 δραχμές

Τυρόπιτα: 150 δραχμές

 

Εξώδικο έστειλαν στον Βασίλη Κικίλια 60.000 Έλληνες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Αναμένετε μήνυση και αγωγή για σειρά αδικημάτων




Σύσκεψη Κικίλια - Χαρδαλιά για την αντιμετώπιση του κορονοϊού



 
Ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης έστειλε εξώδικο στον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια εκ μέρους 60.000 Ελλήνων και Ελληνίδων για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτηση:

ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!!

“Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα” :
ΣΥ ΕΙΠΑΣ, Βασίλη Κικίλια…

60.000 Ο Χ Ι ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ :
60.000 Ο Χ Ι ΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο Υ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ !!
60.000 Ο Χ Ι ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!!
Σήμερα παραδίδεται στον δικαστικό επιμελητή το εξώδικο αίτημα προς τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.
Το εξώδικο αίτημα εξήντα χιλιάδων Ελληνίδων & Ελλήνων για την άμεση ανάκληση της Απόφασης για το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.
Το αίτημα 60.000 Ελληνίδων & Ελλήνων για την άμεση ανάκληση της Απόφασης για τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
Τη βεβαίωση της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Το εμβόλιο “δεν θα είναι υποχρεωτικό”.
Όποιος όμως δεν θα το κάνει ,
θα ακυρώνεται η ύπαρξή του.
Γιατί χωρίς τη “βεβαίωση εμβολιασμού” ,
δεν θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει.
Βασίλης Κικίλιας :
“Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα”
ΣΥ ΕΙΠΑΣ, κύριε Κικίλια :
Αντισυνταγματικός όμως δεν είναι μόνο ένας νόμος που προβλέπει ΕΥΘΕΩΣ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Αντισυνταγματική είναι και μία απόφαση που προβλέπει ΕΜΜΕΣΩΣ τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΠΙΑ :
Έχεις ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ Α Ι του Εθνικού Μητρώου Εμβολιασμού.
Έχεις ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ Α Ι της ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
ΣΥ ΕΙΠΑΣ, Βασίλη Κικίλια :
ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Τ Ω Ρ Α την Απόφαση της ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ βεβαίωσης εμβολιασμού.
Ανακάλεσε Τ Ω Ρ Α την Απόφαση της ΝΤΡΟΠΗΣ.
Είμαστε 60.000 στο Facebook.
Είμαστε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε όλη την Ελλάδα.
Στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ MEGA το ποσοστό των Ελλήνων που είπαν ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό ήταν 73 %.
Αυτό το -τουλάχιστον- 73 % είπε ΟΧΙ Κ Α Ι στη βεβαίωση εμβολιασμού.
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!
ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ !!
Και ΑΠΑΙΤΟΥΝ να εξουσιάζουν ΑΥΤΟΙ το σώμα τους !!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ !!!
Υ.Γ. “Αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας”.
Συμφωνεί μαζί σας και ο Π.Ο.Υ., κύριε Κικίλια.
Αύριο το πρωί 60.000 Ελληνίες & Έλληνες σας επιδίδουν το εξώδικο αίτημά τους.
Αύριο εκατομμύρια Ελληνίδες & Έλληνες ΑΠΑΙΤΟΥΝ.
Απαιτούν και ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.


 Σύμφωνα με πηγές του fyllokaiftero1.blogspot.com είναι  σφόδρα πιθανή η κατάθεση ομαδικής μήνυσης και αγωγής κατά του Υπουργού Υγείας, για σειρά αδικημάτων για τις  ενέργειες  του, με τις οποίες πιθανώς έβλαψε την ψυχοσωματική υγεία των πολιτών, και τη "δημιουργία" ανήκεστου βλάβης . 

Ατομικές μηνύσεις και αγωγές μπορούν να καταθέσουν και ατομικά οι πολίτες κατά του Υπουργού και άλλων παραγόντων, καθώς και κατά των ΜΜΕ για προβολή - διαφήμιση φαρμάκων, και εν προκειμένω ανύπαρκτου εμβολίου - μη  παρασκευασμένου και μη εγκεκριμένου. 

Ε.Δ.Ο

Υπηρεσία Φαρμάκων ΗΠΑ: «Εθελοντές εμβολίου Pfizer παρουσίασαν παράλυση προσώπου & πρήξιμο λεμφαδένων» - 6 οι νεκροί


Υπηρεσία Φαρμάκων ΗΠΑ: «Εθελοντές εμβολίου Pfizer παρουσίασαν παράλυση προσώπου & πρήξιμο λεμφαδένων» - 6 οι νεκροί

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ στην έκθεσή του που θα κληθεί να εξετάσει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) για να γνωμοδοτήσει για τη χορήγηση ή όχι Άδειας Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στο εμβόλιο BNT162b1 των Pfizer/BioNTech, αποκάλυψε άγνωστες μέχρι στιγμής πιθανές παρενέργειες του εμβολίου όπως η παράλυση προσώπου και το πρήξιμο των λεμφαδένων (λεμφαδενοπάθεια).

Στην έκθεση, σημειώνεται ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία προς το παρόν για την ασφάλεια του εμβολίου σε παιδιά, έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, καθώς και άτομα με κατεσταλμένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως οι οροθετικοί και οι πάσχοντες από ιογενείς ηπατίτιδες Β και C. 

Οι συχνότερα αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν πόνος στο σημείο της έγχυσης, κόπωση και κεφαλαλγία. Περίπου οι μισοί εθελοντές που εμβολιάστηκαν, ηλικίας 16-55 ετών εμφάνισαν παρενέργειες όπως κόπωση ή κεφαλαλγία και περίπου το ένα τρίτο ανέφερε ρίγη ή μυϊκά άλγη. Από τους συμμετέχοντες 55 ετών και άνω περίπου οι μισοί ανέφεραν κόπωση, το ένα τρίτο κεφαλαλγία και περίπου το ένα τέταρτο ρίγη ή μυϊκό πόνο.

Επιπλέον 64 άτομα που έλαβαν το εμβόλιο ανέφεραν πρήξιμο των λεμφαδένων (λεμφαδενοπάθεια), σε σύγκριση με έξι στο εικονικό φάρμακο. Η FDA αναφέρει στην έκθεση πως το πρήξιμο των λεμφαδένων πιθανώς να σχετίζεται με το εμβόλιο.

Η έκθεση αναφέρει και μια επιπλέον ανεπιθύμητη ενέργεια που μέχρι σήμερα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την παράλυση του Bell, μυϊκή παράλυση, συνήθως προσωρινή, που εντοπίζεται στο πρόσωπο και καταγράφηκε σε τέσσερις συμμετέχοντες από του 22.000 που έκαναν το πραγματικό εμβόλιο.

Η FDA ανακοίνωσε πως «Θα παρακολουθεί τις περιπτώσεις παράλυσης Bell στον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού». Παρόλα αυτά υποστηρίζει πως «οι τέσσερις περιπτώσεις στην ομάδα εμβολίων δεν αντιπροσωπεύουν συχνότητα πάνω από την αναμενόμενη στον γενικό πληθυσμό».

 Επίσης, καταγράφηκαν περιπτώσεις 8 σκωληκοειδίτιδας σε άτομα που εμβολιάστηκαν με το πραγματικό φάρμακο.

Σε ότι αφορά τους θανάτους 

Έξι άτομα πέθαναν κατά τη διάρκεια δοκιμών που δοκιμάζουν το νέο εμβόλιο Covid της Pfizer, ανακοίνωσε επίσης η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

Ταυτόχρονα, η FDA επέμεινε ότι «οι θάνατοι δεν αποτελούν απειλή για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα του εμβολίου».

Οι δηλώσεις εμφανίστηκαν σε μια έκθεση 53 σελίδων από την FDA την Τρίτη, η οποία περιγράφει λεπτομερώς τη δοκιμή από την Pfizer και τη BioNTech τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με την έκθεση μόνο δύο άτομα που πέθαναν κατά τη διάρκεια της δοκιμής έλαβαν το εμβόλιο, ενώ τέσσερα άλλα έλαβαν εικονικό φάρμακο (placebo), οδηγώντας ερευνητές να ισχυρίζονται ότι δεν υπήρχε σχέση μεταξύ των θανάτων και των εμβολίων.

Η έκθεση σημειώνει:

Και οι δύο νεκροί λήπτες εμβολίου ήταν άνω των 55 ετών. Ο ένας εμφάνισε καρδιακή ανακοπή 62 ημέρες μετά τον εμβολιασμό # 2 και πέθανε 3 ημέρες αργότερα και ο άλλος πέθανε από αρτηριοσκλήρωση 3 ημέρες μετά τον εμβολιασμό # 1.

Οι παραλήπτες του εικονικού φαρμάκου πέθαναν από έμφραγμα του μυοκαρδίου (n = 1), αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο (n = 1) ή άγνωστες αιτίες (n = 2). Τρεις από τους τέσσερις θανάτους εμφανίστηκαν στην ηλικιωμένη ομάδα (άνω των 55 ετών).

«Όλοι οι θάνατοι αντιπροσωπεύουν γεγονότα που συμβαίνουν στον γενικό πληθυσμό των ηλικιακών ομάδων όπου εμφανίστηκαν, με παρόμοιο ρυθμό», ανέφερε η έκθεση.


Παρά την έκθεση, η FDA ισχυρίζεται ότι το εμβόλιο είναι έως και 95% αποτελεσματικό μετά από δύο δόσεις και το Ηνωμένο Βασίλειο άρχισε να χορηγεί ευρέως το εμβόλιο την Τρίτη.

 

 

Pronews

 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη» (upd)


Ρόμπερτ Κέννεντυ: «Αποφύγετε τα εμβόλια mRNA πάση θυσία - Η ζημιά που θα υποστείτε θα είναι μη αναστρέψιμη» (upd)

Σε παρέμβαση για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA προχώρησε ο Robert F. Kennedy, Jr γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και ανιψιός του επίσης δολοφονημένου πρώην προέδρου John F. Kennedy .

Ο Robert F. Kennedy απεύθυνε μήνυμα προς την παγκόσμια κοινότητα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια mRNA λέγοντας το εξής απλό: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος»..

Τι αναφέρει αναλυτικά:

«Θα ήθελα να απευθύνω ένα επείγον μήνυμα αναφορικά με ερωτήσεις γύρω από το εμβόλιο του COVID-19.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών η τεχνολογία  mRNA που χρησιμοποιείται παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του δέκτη-ασθενή και κατά συνέπεια αυτό σημαίνει γενετική τροποποίηση κάτι που έχει ήδη απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό», αναφέρει ο  Robert F. Kennedy για να συνεχίσει:

«Η επέμβαση αυτή μπορεί να συγκριθεί με τα γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, μια πρακτική η οποία είναι επίσης αμφιλεγόμενη.

Αν και τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί αναλώνονται στο μειώνουν την σημασία του προβλήματος και ακόμη πιο ανόητα μιλούν απλά για ένα νέο εμβόλιο προκειμένου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αυτό το εμβόλιο είναι προβληματικό σε ότι αφορά των υγεία των ληπτών, αλλά και την ηθική υπόσταση  της υπόθεσης.

Επίσης όμως είναι προβληματικό ως προς την γενετική ζημιά, η οποία σε αντίθεση με τη ζημιά που προκαλούν άλλα εμβόλια, αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη.

Αγαπητοί υποψήφιοι λήπτες θα πρέπει να ξέρετε ότι μετά την λήψη του εμβολίου δεν θα είστε πλέον σε θέση να διαχειριστείτε τα συμπτώματα του εμβολίου με ένα αποτελεσματικό τρόπο.

Θα πρέπει να ζήσετε με τις επιπτώσεις καθώς δε θα είστε σε θέση να απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.

Η ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη, όπως κάθε άτομο το οποίο πάσχει από μια μόνιμη γενετική ανωμαλία όπως το σύνδρομο Down, η  κυστική ίνωση, τα σύνδρομα Rett, , Turner ή Klinefelter. Αυτό γιατί η ανωμαλία θα είναι μόνιμη.

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα, ότι εάν εμφανιστεί ένα σύμπτωμα μετά το εμβόλιο, ούτε εγώ ούτε κανείς γιατρός δεν μπορεί να σας βοηθήσει, με την έννοια ότι κάθε ζημιά που εμφανιστεί στον οργανισμό σας θα είναι γενετικά μη αναστρέψιμη», τονίζει ακόμη ο Robert  Kennedy για να καταλήξει:

«Κατά τη γνώμη μου αυτά τα εμβόλια νέας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και σε αυτή την κλίμακα.

Ο Δρ. Wolfgang Wodarg πεπειραμένος πνευμονολόγος έχει πει: «Αυτό το εμβόλιο το οποίο εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενο, στην πραγματικότητα θα πρέπει να απαγορευτεί για την πλειονότητα των ανθρώπων καθώς εμπεριέχει γενετική μηχανική.

Θέλετε επομένως να γίνεται ένα γενετικά μεταλλαγμένο ζόμπι; Ή ένα «ζωντανό» ρομπότ; Είναι επιλογή σας. Εγώ προσωπικά δεν το θέλω».




.

 

 

 

 

Pronews

 

 

 fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη.

 

 Υποστηρίξτε το fyllokaiftero1.  με τοποθέτηση διαφημιστικού για την προβολή σας,ως επαγγελματίες, για ανεξάρτητη ενημέρωση.

 Το fyllokaiftero1.blogspot.com   είναι μια σελίδα ανεξάρτητης  ειδησεογραφίας, που προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρη ενημέρωση για την Καστοριά, την Δυτική Μακεδονία, και όλη την Ελλάδα 

Το fyllokaiftero1.blogspot.com  δεν χρηματοδοτείται από καμία άλλη πηγή, παρά μόνο από τους αναγνώστες του. Δείτε πώς μπορείτε να μας στηρίξετε.

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina