17 Σεπτεμβρίου 2019

Μητσοτάκης: «Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια»





Κ.Μητσοτάκης: «Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια»

Η κυβερνητική πλειοψηφία θα εισηγηθεί τη συγκρότηση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης με αντικείμενο την αναζήτηση ευθυνών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η στάση μας στο θέμα είναι θεσμική, δημοκρατική και υπεύθυνη» αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κ.Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα πολιτικές ευθύνες αλλά οι πολιτικές ευθύνες κρίνονται στις εκλογές» τονίζουν οι ίδιες πηγές.

«Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι Πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας» ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με συνεργάτες του.



 pronews.gr

Προτεραιότητα η εκπόνηση ειδικού αναπτυξιακού σχεδίου για τη Δ. Μακεδονία

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Κασαπίδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επεσήμανε την ανάγκη να «εκπονήσουμε από κοινού ένα ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο με ειδική χρηματοδότηση για τη Δυτική Μακεδονία έτσι ώστε να μην καταστραφεί η όμορφη αυτή περιφέρεια της Ελλάδος».

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε αναλυτικά:
«Οι φιλόδοξοι στόχοι που θέτει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου και της κλιματικής αλλαγής δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν χωρίς προοπτική. Είναι γνωστό σε όλους ότι η οικονομία της Δυτικής Μακεδονίας εδώ και πολλές δεκαετίες στηρίχθηκε στο μοντέλο της ΔΕΗ και της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τον λιγνίτη. Άρα, τόσο η Ελληνική Πολιτεία -και γι’ αυτό είμαστε εδώ- όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει κατ’ απόλυτη προτεραιότητα να εκπονήσουμε από κοινού ένα ειδικό αναπτυξιακό σχέδιο με ειδική χρηματοδότηση για τη Δυτική Μακεδονία έτσι ώστε να μην καταστραφεί η όμορφη αυτή περιφέρεια της Ελλάδος, στο πλαίσιο της φιλόδοξης και θεμιτής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ξεκινήσαμε σήμερα με τον κ. Περιφερειάρχη τη συνεργασία μας. Είμαστε ακόμη στην αφετηρία, θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος και θα παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας στη Δυτική Μακεδονία ένα καλύτερο μέλλον».
Από την πλευρά του ο κ. Κασαπίδης τόνισε: «Ήρθα να συναντήσω και να μεταφέρω στον αγαπητό υπουργό και φίλο την αγωνία μου για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των εξελίξεων που αφορούν τον ενεργειακό τομέα. Μετά τις ανακοινώσεις της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Δυτική Μακεδονία βαίνει σε φτωχοποίηση και χρειάζεται άμεσα ένας τέλειος συντονισμός κι ένα άψογο αναπτυξιακό σχέδιο, πέρα και πάνω απ’ όσα υπάρχουν ή όσα μπορεί να προβλέπονται, ειδικά για τη Δυτική Μακεδονία και ειδικά για τις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα. Είμαι αισιόδοξος ότι η προσπάθεια αυτή θα στεφθεί με επιτυχία, όμως χρειάζεται πάρα πολλή και σκληρή δουλειά και τέλειος συντονισμός μεταξύ των Δήμων, της Περιφέρειας, του Υπουργείου και της Κυβέρνησης συνολικά. Εκτιμώ ότι ο αγώνας θα δοθεί με ενότητα, ομοψυχία και θα στεφθεί με επιτυχία. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό για την ανταπόκριση και τη συμπαράσταση, την αληθινή και την ένθερμη, σ’ αυτήν την πρόκληση για όλους μας».


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων συναντήθηκε σήμερα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη


 Αδ. Γεωργιάδης: Προτεραιότητα η εκπόνηση ειδικού αναπτυξιακού σχεδίου για τη Δ. Μακεδονία

Πηγή:Μακεδονία


.
Τηλέφωνο επικοινωνίας :6978276141

Η μεγάλη απάτη: “κλιματική αλλαγή”, η Γκρέτα Τούνμπεργκ κι η… “Επιχείρηση Greta”! (Carlo Rubbia, Nobel per la fisica, smonta la bufala dei cambiamenti clim...


Τα Mέσα Mαζικής Παραπληροφόρησης του υπερεθνικού κεφαλαίου, που αρέσκονται ν’ αποκαλούν ΜΜΕ, παντού στον κόσμο βρίσκονται σε πανηγυρικούς ρυθμούς για την 16χρονη Σουηδέζα Greta Thunberg (Γκρέτα Τούνμπεργκ) υποψήφια για το νόμπελ ειρήνης, που την αναδεικνύουν ως σύμβολο πάλης κι αγώνων της νέας παγκόσμιας γενιάς κατά της “κλιματικής αλλαγής“, η οποία όπως μας βομβαρδίζουν τα Μ. Μ. Παραπληροφόρησης “απειλεί να ανατρέψει τον πλανήτη“.
Καλά... αυτά τα ζώα που ακολουθούν ένα "προβληματικό" παιδί, που ξαφνικά από το πουθενά, θεοποίησαν τα παγκόσμια ΜΜΕ που ελέγχονται από τους περιούσιους, δεν αντιλαμβάνονται την Αλήθεια;;; 

       Καλλιόπη Σουφλή
Δημοσιογράφος Αναλυτής


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

 

 

Greta Thunberg… ως όπλο μαζικής απόσπασης της προσοχής…

 

Τα Mέσα Mαζικής Παραπληροφόρησης του υπερεθνικού κεφαλαίου, που αρέσκονται ν’ αποκαλούν ΜΜΕ, παντού στον κόσμο βρίσκονται σε πανηγυρικούς ρυθμούς για την 16χρονη Σουηδέζα Greta Thunberg (Γκρέτα Τούνμπεργκ) υποψήφια για το νόμπελ ειρήνης, που την αναδεικνύουν ως σύμβολο πάλης κι αγώνων της νέας παγκόσμιας γενιάς κατά της “κλιματικής αλλαγής“, η οποία όπως μας βομβαρδίζουν τα Μ. Μ. Παραπληροφόρησης “απειλεί να ανατρέψει τον πλανήτη“.

Οι πρωθυπουργοί, οι κυβερνήσεις, οι πολιτικοί, οι ΜΚΟ, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης –της “αριστεράς” και της δεξιάς– επαινούν τη νεαρή Σουηδέζα, το παγκόσμιο σύμβολο μια “επανάστασης με αιτία” –δηλαδή η “κλιματική αλλαγή“-, που σήμερα έλαβε “σάρκα και οστά” σ’ ολόκληρο τον “πολιτισμένο” πλανήτη η “Παρασκευή για το μέλλον” (Friday for future).

Έτσι ο Νορβηγός Βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Freddy André Øvstegård πρότεινε το νεαρό κορίτσι να είναι υποψήφιο για το Νόμπελ Ειρήνης.

Η Ελλάδα, συντονίστηκε με την παγκόσμια κινητοποίηση του Climatestrike και συμμετείχε μαζί με δεκάδες πόλεις, στην απεργία για την κλιματική αλλαγή, με συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη κι Αλεξανδρούπολη, όπως μας ενημερώνει το έγκυρο και κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ.

 


Μαθητές σήμερα στην πλατεία Συντάγματος…




Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταφέρει τον αγωνιστικό παλμό και δηλώσεις από τις εγχώριες Γκρέτες, όπως η 16χρονη Μαρία Παπαθεοδώρου από τη Γερμανική Σχολή Αθηνών: «Είμαστε τώρα εδώ γιατί πρέπει να είμαστε, γιατί οι προηγούμενοι άργησαν και δεν μπορούμε να αργήσουμε κι εμείς, η καινούρια γενιά. Πρέπει να δράσουμε κι εμείς τώρα».

Κανείς δεν τολμάει να βγει έξω από αυτό το περίγραμμα που επιβάλλει η νέα τάξη πραγμάτων, η παγκόσμια διακυβέρνηση των τραπεζιτών. Gay pride, πολύχρωμες επαναστάσεις όπως το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς, δικαιώματα ομοφυλοφίλων, “αραβική άνοιξη” και μέχρι τις ευρωεκλογές του Μάη “Ευρωπαϊκή άνοιξη” για πιο “ανθρώπινη Ευρώπη”.

Ο Ιταλός μαρξιστής φιλόσοφος Diego Fusaro σπάει την ομερτά του πολιτικού συστήματος των τραπεζιτών:
«Θα αποκαλύψω ένα μυστικό. Η άρχουσα τάξη δεν ενδιαφέρεται για το κλίμα, για το οποίο δεν νοιάζεται να καταστρέψει στο όνομα του κέρδους.
Οι εξεγέρσεις που αρέσουν στο κεφάλαιο: εκείνες που δεν αγγίζουν το δεσμό της οικονομικής κυριαρχίας. Αν αυτή η συμπαθητική κοπελίτσα διαμαρτυρόταν για τους μισθούς κι εναντίον των κοσμοπολίτικων εργοδοτών, δεν θα την αναδείκνυαν ως ηρωίδα. Θα την δαιμονοποιούσαν όπως κάνουν με τα “κίτρινα γιλέκα”. Ως ταραχοποιό, ακροδεξιά, φασίστρια και dulcis in fundo, ως αντισημίτησα (…)

Στο κεφάλαιο αρέσουν οι αβλαβείς εξεγέρσεις (…)

Η κοπέλα που έγινε σύμβολο της πάλης εναντίον της κλιματικής αλλαγής είναι “κατασκευή εργαστηρίου”.
Αυτό το νέο εφεύρημα της άρχουσας παγκόσμιας τάξης είναι για να αποσπάσει την προσοχή της νεολαίας από την σύγκρουση και τη σφαγή που υφίσταται, με χτυπήματα επισφάλειας εργασίας και εκρίζωση από τις πατρίδες τους, υπέρμετρη εκμετάλλευση και καθημερινή ταπείνωση. Από την ταξική σύγκρουση στο ασαφές πρόβλημα του κλίματος


Γι’ αυτούς τους λόγους συναντάμε την Γκρέτα ως πρώτο θέμα στα ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης.»

Και ο Ιταλός φιλόσοφος προειδοποιεί: «Είστε ασυγχώρητοι αν δεν καταλάβετε ότι η υπόθεση Greta Thunberg δημιουργήθηκε στο εργαστήριο από τους αρχιτέκτονες της παγκοσμιοποίησης, τους θαυματουργούς της κοινωνίας του θεάματος, για να αποσπά την προσοχή των μαζών από την οικονομική αντίφαση και την ταξική πάλη.»





Η ακτιβιστική δράση του κοριτσιού έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό…???”
“Είναι μόλις 16 ετών κι όμως η ακτιβιστική δράση της για την προστασία του περιβάλλοντος έχει προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό. Η έφηβη Γκρέτα Τούνμπεργκ από τη Σουηδία από την οποία ξεκίνησε «η σχολική απεργία για το κλίμα», προτάθηκε την Πέμπτη για το Νόμπελ Ειρήνης 2019.


Πηγή: EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δεν θα μπορούσε ν’ απουσιάζει από τις κατευθύνσεις Σόρος το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ) που πληρώνει αδρά ο εξαθλιωμένος Έλληνας πολίτης, για να του διαμορφώνει συνείδηση ενόχου, σκλάβου, υπηκόου… 


Όπως ακριβώς έκανε με τα δήθεν χημικά όπλα του χασάπη Άσαντ, με τους φονιάδες “λευκά κράνη” (η ΕΡΤ, που χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός λαός, πρόβαλε 9 φορές τον ντοκιμαντέρ των δυτικών μυστικών υπηρεσιών για τους εγκληματίες μισθοφόρους)
[βλέπεΕπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τη δημοσιογραφία και τις σχέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες!], με το Ιράν και τις 148 μαστιγώσεις για την ακτιβίστρια Νασρίν Σοτουντέχ, με τη… σουρεάλ δημοκρατία του Κιμ: Εκλογές σήμερα στη Βόρεια Κορέα με προεπιλεγμένους νικητές! [βλέπεΟ Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι φίλος μας, ούτε το Ιράν, αλλά ρε αλήτες… υπάρχουν και όρια!] κι ότι επιτάσσουν οι τραπεζίτες.


Όμως, ποτέ δεν τους απασχόλησε η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου, η μαρτυρική Γάζα αποκλεισμένη από γη, αέρα και θάλασσα από το 2006, με το Ολοκαύτωμα και τις σφαγές αθώων πολιτών και μικρών παιδιών με τις απαγορευμένες βόμβες φωσφόρου, οι σφαγές του λαού της Υεμένης, το απεμπλουτισμένο ουράνιο στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το βομβαρδισμό κι ισοπέδωση της Λιβύης, την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος στον Αμαζόνιο, τα πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική, την εξαθλίωση των λαών της Αφρικής
[βλέπε14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη “δημοκρατική” Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας], τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική επίθεση στην παγκόσμια ιστορία εναντίον της Συρίας…

Δοκιμάστε ένα πρωί, μόλις ξυπνήσετε να αποκαλέσετε τους εαυτούς σας  “ακτιβιστές” και να αερολογείτε επί παντός επιστητού που δεν ενοχλεί το σύστημα και όταν μιλήσετε για “ανοιχτά σύνορα”, δικαιώματα ομοφυλοφίλων, τεκνοθεσία, πολυπολιτισμό, ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, αραβικές, ευρωπαϊκές πολύχρωμες ανοίξεις κι επαναστάσεις, παγκόσμια διακυβέρνηση… θα σας αγιοποιήσουν.

Τώρα η 16χρονη Greta Thunberg… έγινε όπλο μαζικής απόσπασης της προσοχής και μάλιστα από αυτούς που καταστρέφουν τη γη.

Αλήθεια, υπάρχει κλιματική αλλαγή;

Οι πάγοι στις πολικές περιοχές λιώνουν και η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει… το 2015 θα έχουμε καταστροφή…” τόνιζε στην Αθήνα προσκεκλημένος του Γεωργίου Παπανδρέου της “πράσινης ανάπτυξης” ο πρώην “δημοκρατικός” αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Αλ Γκορ, στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα».

Καλό το παραμύθι του πλασιέ των πολυεθνικών Αλ Γκορ, για να πουλάνε πυρηνικά εργοστάσια, ανεμογεννήτριες, θερμοσυσσωρευτές οι πετρελαϊκές εταιρίες.

  Κανένας επιστήμονας δεν τεκμηριώνει αυτό το παραμύθι του πολυεθνικού κεφαλαίου, της παγκοσμιοποίησης: με παγκόσμιες συνθήκες και συμφωνίες, παγκόσμια διακυβέρνηση θ’ αντιμετωπίσουμε την “κλιματική αλλαγή”… το αφήγημα της νέας τάξης.



Και στην Ελλάδα οι σοβαροί επιστήμονες κι όχι οι σιτιζόμενοι πολυεθνικών λένε την αλήθεια, Ο Σταύρος Αλεξανδρής, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Υδάτινων Πόρων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, τεκμηριώνει επιστημονικά… Κλιματική Αλλαγή: Το Κίβδηλο Άλλοθι της Πράσινης Ανάπτυξης.

 

Ο Κάρλο Ρούμπια (Carlo Rubbia)*, Ιταλός πειραματικός φυσικός στοιχειωδών σωματίων (Βραβείο Νόμπελ Φυσικής το 1984) αποδομεί περίτρανα μέσα στην ιταλική βουλή το μύθο, το ψέμα, το κατασκευασμένο παραμύθι περί “κλιματικής αλλαγής“.




* Carlo Rubbia, Nobel per la fisica, smonta la bufala dei cambiamenti climatici (Ο Carlo Rubbia, Βραβείο Νόμπελ στη Φυσική, αποσυναρμολογεί τη φάρσα της κλιματικής αλλαγής)
Carlo Rubbia worked at CERN as a senior physicist from 1961. In 1984 Rubbia shared the Nobel prize in physics with Simon van der Meer “for their decisive contributions to the large project, which led to the discovery of the field particles W and Z, communicators of weak interaction”. Rubbia did this work as head of the UA1 collaboration.

From 1970 to 1988 Rubbia spent one semester per year at Harvard University as Higgins Professor of Physics. In January 1989 he was appointed Director-General of CERN. In November of his first year as Director-General the inauguration of LEP, the Large Electron Positron Collider, took place after eight years of construction under his predecessor Herwig Schopper. During Rubbia’s mandate as Director-General, the four LEP experiments (ALEPH, DELPHI, L3 and OPAL) gave their first important scientific results. The LHC Project developed and its experimental programme was presented to CERN Council in December 1993.

(The project was approved in December 1994.) In December 1992 The Nobel Prize for Physics was awarded to Georges Charpak for the invention and development of particle detectors, in particular the multi-wire proportional chamber. Carlo Rubbia was succeeded by Christopher Llewellyn Smith in January 1994.





Υ.Γ. Μην θεωρήσουμε πως οι τραπεζίτες, η παγκόσμια άρχουσα τάξη θα περιοριστεί σ’ αυτά τα ζητήματα. Το Σάββατο 30 Μάρτη 2019, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. μας ετοιμάζουν για ακόμη μία φορά την επαναλαβόμενη μεγάλη απάτη της “Ώρας της Γης”. Θα μας πηγαίνουν έτσι ώστε να αποδεχτούμε πως είμαστε “συνομωσιολόγοι”.


Μια “απάντηση” στην “Ώρα του Μακάκα”, θα ήταν ν’ ανάψουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, να διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής τρομοκρατίας που θέλουν να μας επιβάλουν. Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές που μας θέλουν υπηκόους των τραπεζών, των ΜΜΕ και των πολιτικών τους, είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!


Ο πλανήτης σώζεται όταν πληρώσουν ακριβά και τιμωρηθούν οι κλέφτες του μόχθου, αυτοί που εκμεταλλεύονται και κερδοσκοπούν σε ζητήματα οικολογίας: Οι άνθρωποι πάνω από τα κέρδη!
.

 ΠΗΓΗ PRESS-GR.COM

attikanea.blogspot.com
Πηγή
Biokott - Bioflorina Παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά -μαρμελάδες -λικέρ
Bioflorina   κλίκ  εδώ


.
                                                                                           Τηλέφωνο επικοινωνίας :6978276141

Βουλευτής Καστοριάς Τζηκαλάγιας Ζήσης : Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του φράγματος Νεστορίου.


Αθήνα 17/9/2019



Η Κυβέρνηση της Ν.Δ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη εργάζεται ακατάπαυστα για την ανάπτυξη της Ελλάδος και ιδιαίτερα της περιφέρειας.Μετά από επίμονες παραστάσεις και επεξηγήσεις για την σπουδαιότητα του έργου του φράγματος του Νεστορίου από τον Βουλευτή του Νομού Ζήση Τζηκαλάγια ,ο αρμόδιος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας του ανακοίνωσε σε συνάντησή τους πως τα εμπόδια που τελμάτωσαν το έργο για πέντε χρόνια ξεπεράστηκαν και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής.

Από το Γραφείο Τύπου


.
                                                                        Τηλέφωνο επικοινωνίας :6978276141

Το βαλκανικό «βασίλειο» του Τζορτζ Σόρος: Πώς έχει αλώσει υπόγεια Ελλάδα, Σκόπια και Αλβανία






Το βαλκανικό «βασίλειο» του Τζορτζ Σόρος: Πώς έχει αλώσει υπόγεια Ελλάδα, Σκόπια και Αλβανία

Ο Τζορτζ Σόρος δεν είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος που περνάει την ώρα του. Είναι κάποιος ο οποίος διαμορφώνει γεωπολιτικές καταστάσεις και επιβάλλει ακόμα και νέα ήθη όχι μόνο σε έθνη αλλά και σε συνασπισμούς εθνών όπως η ΕΕ.

Η διείσδυσή του στα Βαλκάνια έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που πλέον ελέγχει εξολοκλήρου Αλβανία, Σκόπια και Μαυροβούνιο, ενώ και στην Ελλάδα η επιρροή του έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Γενικώς έχει αποκτήσει πολύ μεγάλο έλεγχο σε όλες τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης πλην Ουγγαρίας όπου ο Β.Ορμπάν τον έχει εκδιώξει ολοκληρωτικά.
Πολλοί αναρωτιούνται αν είναι μόνος του στις πολιτικές που ακολουθεί ή εάν βρίσκονται άλλοι από πίσω του οι οποίοι και τον τοποθετούν μπροστά ως «βιτρίνα» για να πετύχουν γενικότερες παγκόσμιες αλλαγές. Μάλλον ισχύει το δεύτερο γιατί κανείς άνδρας από μόνος του δεν είναι τόσο ισχυρός.

Η λεγόμενη δηλαδή, Νέα Τάξη Πραγμάτων μέσω του Τ.Σόρος επιβάλλει τις πολιτικές της.
Ο έλεγχος ο οποίος έχει εδραιωθεί μέσω του Open Society σε Αλβανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο αλλά και Ελλάδα πλέον, είναι ασφυκτικός και έπαιξε μέγιστο ρόλο και στην αισχρή λύση του Σκοπιανού με την αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών με βάση την οποία παραχωρήθηκαν τα ιστορικά και κληρονομικά δικαιώματα της Μακεδονίας στα Σκόπια.

Σημειώνουμε τις αναφορές του Πάνου Καμμένου σε 50 εκατομμύρια ευρώ που -κατά τον υπουργό Άμυνας- διατέθηκαν από τον Τζόρτζ Σόρος δείχνοντας τον Νίκο Κοτζιά ως εμπλεκόμενο, και τίναξαν στον αέρα το υπουργικό συμβούλιο της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οδήγησαν στην παραίτηση του τελευταίου από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως τον παρουσιάζει ο ελεγχόμενος αλβανικός Τύπος σε άρθρο που δημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
«Ο Τζορτζ Σόρος, είναι ένας φιλάνθρωπος που επέλεξε να επενδύσει στην Ανοιχτή Κοινωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές χώρες του κόσμου και να στηρίξει την καριέρα του γύρω από την ιδέα της προοδευτικής κοινωνίας, γράφει η εφημερίδα των Τιράνων,  Gazeta Shqiptaria.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 δημιούργησε το Quantum Fund στις ΗΠΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα Ταμεία επιχειρηματικών κεφαλαίων.
Ο δισεκατομμυριούχος, στα τέλη του ’80 άνοιξε ιδρύματα σε διάφορες  χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και μετά την πτώση του κομμουνιστικού συστήματος στην Αλβανία.
Η επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε πρώην κομμουνιστικές χώρες όπως στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και σε πολλά έργα για απόρους, είχαν ως στόχο την πολιτική επιρροή στις χώρες αυτές.
Η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης- έργο του Σόρος
Στην Αλβανία, αυτή η συζήτηση κορυφώθηκε με την εκπόνηση και έγκριση της Μεταρρύθμισης της Δικαιοσύνης από το Ίδρυμα του Σόρος, πριν από 3 χρόνια.
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος Σόρος στην Αλβανία, ο Άντι Ντομπρούσι σημειώνει ότι η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης άρχισε να αποδίδει αν και είχε πολλά ερωτήματα και προβλήματα στην πορεία της.
Ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, βλέπει την πολιτική διάσταση: «Θα μου πείτε τι θέλει το Ίδρυμα Σόρος με τη στρατηγική της μεταρρύθμισης στη δικαιοσύνη; Ο μόνος σκοπός του ήταν να μετατρέψει την αλβανική δικαιοσύνη σε υποκατάστημα της εκτελεστικής εξουσίας του Έντι Ράμα».
Ωστόσο, η συζήτηση για τη δραστηριότητα του Ιδρύματος του Σόρος στην Αλβανία είναι πολύ παλαιότερη από τη μεταρρύθμιση του δικαστικού συστήματος.
Ο Σαλί Μπερίσα παρά του ότι είχε επαινέσει στις αρχές της δεκαετίας του 1990 το Ίδρυμα της Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος, εξέφρασε στη συνέχεια έντονες επιφυλάξεις με το περιστατικό δύο υπαλλήλων του Ιδρύματος Σόρος που συνελήφθησαν από τις αλβανικές μυστικές υπηρεσίες γιατί ήταν πληροφοριοδότες των σερβικών μυστικών υπηρεσιών.
«Αλλά αυτό ωστόσο, δεν διέλυσε τη σχέση μεταξύ της χώρας μας και του Τζορτζ Σόρος. Η επένδυσή του στην Αλβανία για την οικοδόμηση και τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών χαιρετίστηκε από εμένα. Ήμουν ο πρόεδρος μιας χώρας, την εποχή εκείνη, της τρίτης φτωχότερης στον κόσμο. Οι άνθρωποι δεν είχαν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν, δεν είχαν τη δυνατότητα να ανοίξουν γραφεία, και είναι αλήθεια ότι το Ίδρυμα Σόρος εκείνη την εποχή αποτέλεσε την κύρια πηγή χρηματοδότησης δημιουργίας κοινωνικών οργανώσεων», λέει ο Μπερίσα.
«Μετά άλλαξα άποψη»
«Μετά από 4-5 χρόνια συνειδητοποίησα την σχεδόν εντελώς μονόπλευρη επένδυση του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είχε δημιουργήσει ένα δίκτυο ενώσεων που στο 80-90% ήταν μοχλοί του πρώην κομμουνιστικού καθεστώτος,  του σημερινού Σοσιαλιστικού Κόμματος  που άλλαξε το όνομά του. 
Ήταν μια κρίση του ρόλου και της αποστολής της Κοινωνίας των Πολιτών», λέει ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.
 Η Εντλίρα Γκιόνι, επικεφαλής του Κέντρου για την Επιρροή του Δημοσίου θα τονίσει:
«Με μια ευρύτερη έννοια, ο Τζορτζ Σόρος είναι ο άνθρωπος πίσω από τις προοδευτικές και φιλελεύθερες πολιτικές και ταυτόχρονα ένας από τους συντελεστές  της πολιτικής στις μετακομμουνιστικές χώρες. Είναι γνωστό ότι είναι αντικομμουνιστής. Μετέτρεψε τα αριστερά κόμματα».
Η ίδια θα επισημάνει:
«Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε ότι, όταν ο Μπερίσα ήταν πρόεδρος, ο άνθρωπος αυτός χρηματοδότησε την κατασκευή σε πάνω από 200 σχολεία. Έτσι, οι επενδύσεις που έκανε ο Σόρος, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα ήταν στην εξουσία».
Το πολιτικό πρόβλημα του Σόρος
«Το πρόβλημα που προέκυψε στην Αλβανία με τον Σόρος σχετίζεται κυρίως με το πολιτικό πρόγραμμα που προτείνει, δηλαδή την κατάρτιση από το Ίδρυμα των νέων ηγετών και την επιρροή των πολιτικών κομμάτων», δήλωσε ο Λαβντρίμ Λίτα, συνιδρυτής της Φωνής του Κέντρου Ενσωμάτωσης.
Η πολιτική συνιστώσα είναι γκρίζα στη συζήτηση για τις πολιτικές του Τζορτζ Σόρος. Οι αντίπαλοί του στην Αλβανία τον βλέπουν ως ισχυρό υποστηρικτή και χρηματοδότη της αριστερόστροφων κομμάτων και των εκπροσώπων τους.
Το Ίδρυμα Σόρος διοικείται από ένα διοικητικό συμβούλιο, το οποίο αποτελείται από πολλές κοινωνικές και πολιτικές προσωπικότητες.
«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα ήταν κύρια παρουσία στο Ίδρυμα Σόρος. Η γυναίκα του, Λίντα Ράμα ήταν διευθύντρια του Ιδρύματος Σόρος στην Αλβανία, ο δήμαρχος Τιράνων Εριόν Βελιάι, επίσης. Όπως και ο συγγραφέας Ισμαήλ Κανταρέ.  Από μία άποψη, τα χρήματα του Σόρος έχουν σπείρει απίστευτη διαφθορά. Δεν είναι ότι η διαφθορά δεν υπήρχε πριν, αλλά τώρα είναι εμφανέστερη», είπε ο Σαλί Μπερίσα.
Η συζήτηση για τη δραστηριότητα του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και ο ρόλος του στην υποστήριξη της κοινωνίας των πολιτών δεν είναι καθαρά αλβανικό ζήτημα.
Η ιδεολογία του Σόρος για μια ανοιχτή κοινωνία έχει έρθει στο φως και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει αντικείμενο αντιπαραθέσεων, όπως είναι στην Ουγγαρία και τη Βόρειο Μακεδονία.
Η παλίρροια αυτής της συζήτησης εγείρει ερωτήματα σχετικά με αυτό το πολύπλοκο πρόσωπο, που έγινε πλούσιος επενδύοντας στα πιο ριψοκίνδυνα κεφάλαια και ένα μέρος των κερδών του, σε αντίθεση με πολλούς άλλους δισεκατομμυριούχους, επέλεξε να δαπανήσει για την προώθηση της ιδεολογίας των ιδρυμάτων του της Ανοιχτής Κοινωνίας.»
Είναι σαφές ότι η Αλβανία είναι «αγορασμένη» από τον Τ.Σόρος. Το ίδιο ακριβώς όμως συμβαίνει και με τα Σκόπια.
Σε ότι αφορά το Μαυροβούνιο αρκεί να πούμε πως o T.Soros έχει ιδρύσει μέχρι και την δική του τράπεζα.

Όσο για την Ελλάδα και στη νυν και στην προηγούμενη κυβέρνηση συμμετέχουν σε θέσεις «συμβούλων» πολλά στελέχη προσκείμενα στο Τ.Σόρος.
Αξίζει να πουμε πως o «αυτοκρατορικός λογοκριτής» του ελληνικού διαδικτύου, τα ellinikahoaxes συμμετέχουν στο Διεθνές Δίκτυο Ελέγχου Ενημέρωσης που χρηματοδοτούν Rothschild και Soros!





Διαδωστε το αρθρο
pronews.gr 




                                                                                          Τηλέφωνο επικοινωνίας :6978276141

Κοζάνη: Ο γαμπρός το έκανε με τον τρόπο που ήθελε – Θέμα συζήτησης το νυφικό της αγαπημένης του [pics]


Κοζάνη: Ο γαμπρός το έκανε με τον τρόπο που ήθελε – Θέμα συζήτησης το νυφικό της αγαπημένης του [pics]
στον τοπικό Σύλλογο και ακούραστος εθελοντής του συγκέντρωσε γύρω του μια δυνατή ομάδα, εβδομήντα στον αριθμό και αποφάσισε να πάει το νυφικό στην αγαπημένη του με έναν τρόπο που του ταιριάζει.
Στόλισε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή, κοινώς κομπίνα και κρέμασε το νυφικό σε περίοπτη θέση .
Την Πέμπτη το βράδυ (12-09-2019) οι μπράτιμοι χορεύοντας με την συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας και με την κομπίνα να κλέβει την παράσταση παρέδωσαν το νυφικό στους συμπεθέρους στολίζοντας το με χορούς και ευχές για μακροημέρευση και ευτυχία στο νέο ζευγάρι. Δείτε τις εικόνες του prlogos.gr…

Το Δικαστήριο έβαλε «λουκέτο» σε φιλοσκοπιανή ΜΚΟ στις Σέρρες

  



rthess_serres_etaoroa



Το δικαστήριο έκρινε πως «κατά τα διδάγματα κοινής πείρας ντόπιος Σερραίος ομιλών την ντόπια γλώσσα είναι αποκλειστικά ο Έλληνας Μακεδόνας που γεννήθηκε και κατοικεί στην περιοχή των Σερρών, η οποία ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας που ονομάζεται Μακεδονία και ομιλεί την ελληνική γλώσσα»

Με απόφαση του Πρωτοδικείου Σερρών, μπαίνει «λουκέτο» στην φιλοσκοπιανή ΜΚΟ «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων Κύριλλος και Μεθόδιος», που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2018, στα απόνερα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με την υπ' αριθμ. 185/2019 απόφαση του Πρωτοδικείου Σερρών, που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα, η έδρα έκανε δεκτή την ανακοπή του Εισαγγελέα Σερρών και τις πρόσθετες παρεμβάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών και της Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος απορρίπτοντας την αίτηση αναγνώρισης του σωματείου με την επωνυμία «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων: Κύριλλος και Μεθόδιος».

Το Δικαστήριο στην απόφασή του, έκρινε πως «κατά τα διδάγματα κοινής πείρας ντόπιος Σερραίος ομιλών την ντόπια γλώσσα είναι αποκλειστικά ο Έλληνας Μακεδόνας που γεννήθηκε και κατοικεί στην περιοχή των Σερρών, η οποία ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας που ονομάζεται Μακεδονία και ομιλεί την ελληνική γλώσσα. Η ελληνική γλώσσα ομιλείται στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και των Σερρών επί χιλιάδες χρόνια όπως αποδεικνύεται από τα ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών, τη γλώσσα των ιστορικών κειμένων και τη γλώσσα των λατρευτικών κειμένων που αδιάλειπτα χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους της περιοχής. Ειδικότερα η πόλη των Σερρών είναι μια από τις λίγες αρχαίες πόλεις του ελληνικού χώρου που κατόρθωσε να διατηρήσει την ελληνική γλωσσική της ταυτότητα αδιάλειπτη παρά το γεγονός ότι η στρατηγική της θέση στη γη της Μακεδονίας την κατέστησε πέρασμα αναρίθμητων στρατών και λαών από την αυγή των ιστορικών χρόνων μέχρι σήμερα, αλλά και το γεγονός ότι τελούσε επί οθωμανική κυριαρχία για χρονικό διάστημα πεντακοσίων τριάντα ετών (1383-1913)».

Σε άλλο σημείο της απόφασης αναφέρεται στην εκ του πονηρού αλλοίωση του χαρακτηρισμού «ντόπιος» από την συγκεκριμένη φιλοσκοπιανή ΑΜΚΕ : «Δια του σφετερισμού των εννοιών "ντόπιος" Σερραίος και "ντόπια" γλώσσα, οι οποίες τίθενται στον καταστατικό πυρήνα του σκοπού του, το υπό σύσταση σωματείο, παραχαράσσει σκοπίμως την ιστορία και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής στην προσπάθειά του να αντλήσει ιστορικό επιχείρημα για τις θέσεις των μελών του, αποσκοπώντας ευθέως στη δημιουργία και διεύρυνση μιας διακριτής γλωσσικής και πολιτιστικής κοινότητας στην παραμεθόριο περιοχή των Σερρών μέσω της για πρώτη φορά συστηματικής καταγραφής και καλλιέργειας σε βάθος χρόνου στον πληθυσμό των Σερρών, που στην πραγματικότητα ομιλεί την ελληνική γλώσσα και είναι αμιγώς ελληνικής εθνικής συνείδησης, ενός αποκαλούμενου ιδιώματος που δεν αναγνωρίζεται από την Ελληνική πολιτεία με στοιχεία άλλων εθνικών γλωσσών που ομιλούνται από Κράτη που συνορεύουν με την Ελληνική Επικράτεια».

Προηγήθηκε μηνυτήρια αναφορά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, με την οποία υποστήριξε πως η συγκεκριμένη ΜΚΟ, υποστηρίζει πως οι γηγενείς Μακεδόνες στις Σέρρες, όπως και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα, δεν είναι Έλληνες, αλλά ... Σκοπιανοί. Ουσιαστικά, μέλη της υποτιθέμενης μειονότητας "μακεντόνετς" που όπως υποστηρίζουν προκλητικά τα μέλη της, υπάρχει στην Βόρεια Ελλάδα.

Στους καταστατικούς σκοπούς της «Αδελφότητας Ντόπιων Σερραίων», μιλούν αόριστα για «συστηματική καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς των Σερρών, με τη διάσωση, διατήρηση και προβολή των ιστορικών στοιχείων, της ντόπιας Γλώσσας, των εθίμων και παραδόσεων» καθώς και την «καταγραφή βιογραφιών χαρακτηριστικών προσωπικοτήτων», προκειμένου να εξασφαλίσουν το αρχικό "ΟΚ" του Πρωτοδικείου Σερρών. Ωστόσο, μία ανάγνωση της εφημερίδας «ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ» που εκδίδει η ΜΚΟ, είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς τα ύποπτα παιχνίδια που επιχειρεί να παίξει, σε μια ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο.

Είναι πρώτη φορά που οι φιλοσκοπιανοί επιχειρούν επίδειξη δύναμης στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και ειδικά στις Σέρρες, που ο αγώνας των γηγενών Μακεδόνων στις αρχές του 20ού αιώνα υπήρξε καθοριστικός για την έκβαση του Μακεδονικού Αγώνα.

Η Ηράκλεια Σερρών, που έχει έδρα η φιλοσκοπιανή ΜΚΟ, υπήρξε ιδιαίτερη πατρίδα του Μακεδονομάχου Στέργιου Βλάχβεη, ο οποίος υπήρξε και πρώτος δήμαρχος της πόλης μετά την απελευθέρωση και την ενσωμάτωσή της στον Εθνικό κορμό. 
Παναγιώτης Σαββίδης 
protothema.gr

                                                                                                   Τηλέφωνο επικοινωνίας :6978276141

ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ…(Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
  

Η Γερμανική Προτεσταντική Εκκλησία εισέρχεται στην επιχείρηση «διάσωσης προσφύγων» στη Μεσόγειο.
Ματθ. 25,35          Διότι επείνασα και μου εδώσατε να φάγω, εδίψασα και με εποτίσατε, ήμουν ξένος που δεν είχα τόπον να μείνω, και με επήρατε στο σπίτι σας.
Λουκ. 10,27  Ο νομικός δε αποκριθείς είπε· “στον νόμον είναι γραμμένον, να αγαπάς Κυριον τον Θεόν σου με όλην σου την καρδίαν και με όλην σου την ψυχήν και με όλην σου την δύναμιν και με όλον σου τον νουν. (Ολος δε ο ευατός σου, ο νους, η καρδία, η θέλησις, η δραστηριότης σου, το πνεύμα και το σώμα, να πλημμυρίζουν από την αγάπην προς τον Θεόν). Να αγαπάς δε και τον πλησίον σου, όπως τον ευατόν σου”.
Ψαλ. 145,9 Ο Κυριος περιφρουρεί και προστατεύει τους ξένους, αυτός θα αναλάβη υπό την προστασίαν του τα ορφανά και τας χήρας, και θα εξαφανίση τας πορείας των αμαρτωλών.
Ρωμ. 12,13 Με τα δώρα της αγάπης σας να γίνεσθε συμμέτοχοι και βοηθοί εις τας ανάγκας των Χριστιανών· να επιδιώκετε την φιλοξενίαν, χωρίς να περιμένετε να σας την ζητήσουν.
Τι σχέση έχουν  αυτές οι περικοπές του ευαγγελίου με την παράνομη εισβολή και επιβολή  αυτών που έρχονται κατά χιλιάδες στις χώρες μας για να μας καταστρέψουν.  Σχέδιο Καλλέργη Νέα Τάξη Πραγμάτων-αυτή δεν είναι εκκλησία αλλά αντίχριστοι που θέλουν να καταστρέψουν κάθε ίχνος  χριστιανισμού στην Ευρώπη.
Σχέδιο Kalergi (για να γνωρίζουμε και να μην κοροϊδευόμαστε)

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ σε πλήρη εξέλιξη
Όπως αναφέρει το tagesschau.de και άλλα μέσα ενημέρωσης σε αυτές τις ώρες, η Ευαγγελική Εκκλησία της Γερμανίας (EKD) θα αγοράσει μαζί με άλλες ΜΚΟ ένα πλοίο για τη διάσωση προσφύγων. Στην πραγματικότητα, το EKD έχει λίγα χρήματα, που διατίθενται για πάνω από μια δεκαετία, μια σκληρή λιτότητα. Στην πραγματικότητα …

Αλλά αυτό δεν αφορά τη χρηματοδότηση των χριστιανών στις δικές τους εκκλησίες ή εκκλησιαστικά κτίρια. Φυσικά δεν μπορείτε να περάσετε πολύ πια, όλοι πρέπει να το καταλάβουν αυτό!
Οι Ρωμαιοκαθολικοί σίγουρα θα ακολουθήσουν σύντομα,  να σώσουν τους νέους άνδρες που έχουν φύγει στην Αφρική για να ανεβαίνουν σε φουσκωτά, και να εισβάλουν στις χώρες μας για καταστροφή.
IRRE – VATIKAN SOLL SCHLEPPEREI ÜBERNEHMEN!

Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά να τερματιστεί η συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα στη Λιβύη.

Δεδομένων των κακών συνθηκών στα στρατόπεδα προσφύγων της Λιβύης, το Συμβούλιο της Ευρώπης έχει ζητήσει τον τερματισμό της συνεργασίας με την Ακτοφυλακή της βορειοαφρικανικής χώρας. Με άλλα λόγια, όλα τα σκάφη με μετανάστες που ξεκινούν από τη Λιβύη πρέπει να μεταφερθούν στην ΕΕ.

Εφόσον δεν υπάρχουν «σαφείς εγγυήσεις» για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Λιβύη, οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να σταματήσουν να συνεργάζονται με το Λιμενικό Σώμα, δήλωσε ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα της πανευρωπαϊκής οργάνωσης, Dunja Mijatovic.
Ο καθηγητής κ. Ιω. Μάζης αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από το Μεταναστευτικό [ΒΙΝΤΕΟ 2019]

Στις 3 Αυγούστου, μια συμμορία 12 Σομαλών μουσουλμάνων εφήβων και νεαρών ανδρών επιτέθηκε και έκλεψε έναν άνδρα κοντά στο Target Field στη Μινεάπολη. Η αστυνομία συνέλαβε περισσότερες από δώδεκα μέλη συμμοριών, περίπου 13 ετών, κατηγορούμενοι ότι πείθουν σε μεθυσμένους ανθρώπους και τους αποστερούν από τα κινητά τηλέφωνα και τα τιμαλφή τους, χτυπάνε, καταδιώκουν και απογυμνώνουν ένα θύμα, πριν εκσφενδονίσουν ένα φυτό σε σε γλάστρα και τον πάτησαν με ποδήλατο.
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/09/12/5432771590593989512/640x360_MP4_5432771590593989512.mp4
ΓΑΛΛΙΑ: Φωνάζοντας «Allahu Akbar», ο μουσουλμανικός άνθρωπος ξεσηκώνει μαζική επίθεση σε ένα σχολείο … ΚΙΝΙΤΡΟ ΑΓΝΩΣΤΟ!
Αφού ο ίδιος καταστρέφει τον εργάτη της καφετέριας μαχαιρώνοντας τον, χτυπά έναν άλλο υπάλληλο που προσπάθησε να τον σταματήσει. Αν και η αστυνομία λέει ότι το κίνητρο είναι άγνωστο, προωθούν ήδη παροιμιώδη δικαιολογία για «ψυχικά νοσήματα».
mentally ill’ man attacks school with scissors
https://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmTfpf9Sog2cWZA6N4jYLS6mvxfAZA5zPQbbEYEE1ZEgc3
Κοινωνία  multikulti
Δούλεψα  45 χρόνια, λέει η 66χρονη Γερμανίδα, να καταλήξω να πηγαίνω σήμερα στα συσσίτια για να συντηρούμαι. Έτσι θα καταλήξει και κάθε Έλληνας σε λίγο καιρό.


S.O.S. Προσέξτε τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο…

https://odysseiatv.blogspot.com/2019/09/sos.html#more

Για τα 600.000 παιδιά μας που έφυγαν έξω τι γίνεται; 

 http://ixnos.blogspot.com

Έλα μωρέ .Θα τους δώσουμε δικαίωμα ψήφου. Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για χιλιάδες παιδιά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, παρευρέθη στον αγιασμό στο 108ο/170ο Δημοτικό και το 90ο/108ο Νηπιαγωγείο Σχολείο Αθηνών στα Κάτω Πατήσια, σε μια περιοχή της Αθήνας όπου φοιτούν και πολλά παιδιά αλλοδαπών.

 
,



ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr