01 Ιανουαρίου 2021

Κ.Σακελλαροπούλου: Αρνήθηκε να προσκυνήσει τον Σταυρό στην Μητρόπολη! (βίντεο)



Κ.Σακελλαροπούλου: Αρνήθηκε να προσκυνήσει τον Σταυρό στην Μητρόπολη! (βίντεο)

Σοκ προκαλεί η κίνηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να μην προσκυνήσει τον σταυρό στην Μητρόπολη Αθηνών, αφού απέφυγε επιμελώς να πλησιάσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τηρώντας τις... κοινωνικές αποστάσεις.

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, τελέστηκε σήμερα η καθιερωμένη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Αυτό που προκάλεσε αρνητική εντύπωση είναι πως κατά την έλευση της ΠτΔ στη Μητρόπολη δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος, αλλά και η κίνηση της να μην προσκυνήσει τον σταυρό, κάτι που έκαναν όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανόμενου και του εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη. 

Δείτε το βίντεο με την άφιξη και την αποχώρηση της προέδρου και ολόκληρη την δοξολογία. 

Στο 22:51 και μετά η σκηνή με τον σταυρό: 


.

 Pronews

Με Μητσοτάκη ρεβεγιόν με ερωτικά βοηθήματα έκαναν φέτος πολλοί Έλληνες! Κατακόρυφη η αύξηση των πωλήσεων



Ποια «προϊόντα» φεύγουν πιο πολύ! Τι αποκαλύπτουν επαγγελματίες του είδους για την εκτόξευση των πωλήσεων

Με μεταμφιέσεις ρόλων και… sex toys φαίνεται πως έκαναν φέτος πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν οι Ελληνες, αφού δεν μπορούν να γιορτάσουν την αλλαγή του έτους έξω από τα σπίτια τους λόγω της καραντίνας!

  • Aπό την Ιωάννα Τσέφλιου

Ο εγκλεισμός και τα διαδοχικά lockdowns επηρέασαν καθοριστικά την ερωτική ζωή των Ελλήνων, οι οποίοι κατέφυγαν στα ερωτικά παιχνίδια τις ημέρες των εορτών, αγοράζοντάς τα είτε ως δώρα είτε για προσωπική χρήση, με την ελπίδα ότι το 2021 θα είναι καλύτερο και πιο αισιόδοξο.

Μπορεί η πανδημία και το lockdown να έχουν πλήξει την πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ωστόσο ορισμένα καταστήματα καταφέρνουν να αναπτυχθούν ακόμη και εν μέσω της κρίσης. Και αυτά δεν είναι άλλα από τα sex shops, που κάνουν «χρυσές» δουλειές αυτές τις ημέρες, λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου. Το γεγονός ότι η δουλειά κατά την καραντίνα αυξήθηκε πάρα πολύ επιβεβαίωσε στην «Espresso» ο Παναγιώτης Καραγιάννης, ιδιοκτήτης του Mega Sex Shop, ενός από τα μεγαλύτερα καταστήματα στο είδος του στη χώρα.

«Το κτίριο που στεγάζει την επιχείρηση βρίσκεται στην Ιερά Οδό 38 στο Γκάζι. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο διώροφο κατάστημα, με απίστευτη ποικιλία και αμέτρητους κωδικούς. Για τον λόγο αυτόν έχουμε όλους τους μήνες του χρόνου δουλειά, πόσο μάλλον τώρα με την καραντίνα. Οι παραγγελίες αυξήθηκαν πάρα πολύ από την Black Friday και μετά και εκτοξεύτηκαν εν όψει των εορτών» αποκάλυψε ο επιχειρηματίας.

«Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πελάτες έχουν εναποθέσει φέτος τις ελπίδες τους στα sex toys. Από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να μείνουν όσο πιο ευχαριστημένοι γίνεται. Η παράδοση είναι εξπρές και με απόλυτη διακριτικότητα. Ο πελάτης γνωρίζει πως οτιδήποτε θέλει θα το βρει σε εμάς γιατί, εκτός από αξεσουάρ, έχουμε μία ευρεία γκάμα από alternative ρούχα και προϊόντα, ιδανικά για ρεβεγιόν και για την αλλαγή του χρόνου στο σπίτι» εξήγησε ο κ. Καραγιάννης.

Μάλιστα, τόνισε πως οι πελάτες έχουν πάρει πολύ ζεστά τη μέθοδο του… click away, αλλά και την παραγγελία μέσω τηλεφώνου!

«Υπάρχουν βέβαια και οι ανυπόμονοι, που θέλουν να παραγγείλουν και να παραλάβουν τσακ-μπαμ, για να χαρούν τις… αγορές τους πριν από την αλλαγή του χρόνου, οπότε προσπαθούμε κι εμείς να μην τους απογοητεύουμε. Τις τελευταίες ημέρες δουλεύουμε ακατάπαυστα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα!» κατέληξε ο ιδιοκτήτης του Mega Sex Shop, που έχει και alternative προϊόντα, με ρούχα asteroidz και πολλά ακόμη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κύριος Καραγιάννης, «τις τελευταίες ημέρες εξυπηρετούμε αρκετό κόσμο και ιδιαίτερα άνδρες που επιθυμούν να πάρουν κάποιο δώρο για την αγαπημένη τους, συνήθως εσώρουχα, προϊόντα για μασάζ ή κλειτοριδικά. Βέβαια, αναλογικά φεύγουν πολλοί κωδικοί λόγω της αυξημένης κίνησης, αλλά περισσότερη ζήτηση έχουν τα προϊόντα τεχνολογίας όπως είναι τα love eggs και οι συσκευές που λειτουργούν μέσω wifi» τόνισε ο επιχειρηματίας και συμπλήρωσε: «Όμως παραδοσιακά «φεύγουν» και προϊόντα όπως οι δονητές και τα λιπαντικά, ενώ αρκετοί είναι και οι πελάτες ζητούν XXL dildos».

Αυξημένη είναι η δουλειά και στο Vibrations The Erotic Store στον Κεραμεικό, καθώς, όπως είπε ο ιδιοκτήτης του στην «Espresso», τα τελευταία τέσσερα χρόνια πραγματοποιούνται αυθημερόν παραδόσεις, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πελατεία εν μέσω καραντίνας.

«Αρκετός κόσμος που είναι περιορισμένος με το lockdown και δεν ξέρει τι να κάνει παίρνει διάφορα αξεσουάρ, γιατί θέλει να ξοδέψει με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα που έχει για τη διασκέδασή του. Σκέφτεται ότι έχει ελεύθερο χρόνο, οπότε λέει από μέσα του “Γιατί όχι;” Με δεδομένο ότι εμείς κάνουμε παραδόσεις την ίδια ημέρα, η δουλειά έχει αυξηθεί» είπε ο επιχειρηματίας.

Διαθέτοντας πολυετή πείρα στον χώρο, το Vibrations The Erotic Store δεν είναι ένα τυπικό sex shop, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο εισαγωγέα ερωτικών παιχνιδιών και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Αυτό κάνει τους πελάτες να στρέφονται στο κατάστημα αυτό όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για πολλά ακόμη αντικείμενα τα οποία ενισχύουν τον ερωτισμό εν μέσω του εγκλεισμού και διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την έκφραση της σεξουαλικότητας κατά τη διάρκεια των εορτών.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, αφού ορισμένοι το έχουν βρει «παιχνιδάκι» και παραγγέλνουν χωρίς να έχουν σκοπό τελικά να παραλάβουν.

«Παίρνουν κάτι για τον χαβαλέ τους, μπορεί εκείνη την ώρα να το θέλουν, αλλά τελικά να μην το παραλάβουν ποτέ. Και τότε δημιουργείται ένα τεράστιο θέμα, ειδικά με τις μεταφορικές, οι οποίες μας επιστρέφουν τα προϊόντα μέσα στα Χριστούγεννα απλά και μόνο επειδή ο πελάτης άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή και μας πήγε πίσω τη δουλειά» εξήγησε ο ιδιοκτήτης του Vibrations The Erotic Store, που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 21, στην Αθήνα.

Στον αντίποδα, μειωμένη είναι η δουλειά για το Sexplanet, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Αθηνών. Οπως εξήγησε ο Παναγιώτης Δημήτρης στην «Espresso», μπορεί η δουλειά λόγω των εορτών να είναι παραδοσιακά αυξημένη, ωστόσο, συγκριτικά με άλλες χρονιές που το μαγαζί κατακλυζόταν από πελάτες, φέτος τα πράγματα είναι πεσμένα.

«Η δουλειά έχει πέσει τουλάχιστον 60% συγκριτικά με άλλες χρονιές. Ο κόσμος έρχεται με πρόθεση να ψωνίσει για τις γιορτές, όμως δυσανασχετεί όταν του εξηγούμε ότι μπορεί μόνο με τη μέθοδο του click away ή με κούριερ. Ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι πιο ανυπόμονοι και θέλουν άμεσα το προϊόν, επομένως δεν προτίθενται να μπουν στη διαδικασία να παραγγείλουν και να έρθουν αργότερα να παραλάβουν, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να μην ψωνίζουν τίποτα εν τέλει» εξήγησε ο κ. Δημήτρης.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τηρούν τους κανονισμούς και παραγγέλνουν μέσω τηλεφώνου. «Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν προσαρμοστεί στη μέθοδο του click away. Ο κόσμος, προκειμένου να προμηθευτεί τα αξεσουάρ που θέλει για το ρεβεγιόν, και την παραγγελία τηλεφωνικά θα κάνει και θα παραλάβει τηρώντας όλα τα μέτρα, γιατί η ευχαρίστησή του είναι πάνω απ’ όλα!» λέει.

Ιδιαίτερα… ανυπόμονους χαρακτήρισε τους πελάτες και ο υπεύθυνος του καταστήματος Paradise, το οποίο βρίσκεται στην Ομόνοια. Οπως είπε στην «Espresso», λόγω της τοποθεσίας του το μαγαζί έχει πάντα αυξημένη δουλειά, ωστόσο, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, γίνεται… πανικός! «Δεν περιμέναμε ότι φέτος θα γινόταν αυτός ο χαμός! Λόγω του click away και των περιοριστικών μέτρων, φοβηθήκαμε ότι θα μας μείνουν στα ράφια οι παραλαβές. Ωστόσο, όχι μόνο οι παραγγελίες τρέχουν, αλλά οι πελάτες είναι πολύ ανυπόμονοι και για τον λόγο αυτόν κάνουμε εξπρές παραδόσεις, ακόμη και με δικά μας οχήματα, πέρα από τη συνεργαζόμενη εταιρία κούριερ» αποκάλυψε.

Σχετικά με τα αξεσουάρ που προμηθεύεται ο κόσμος, ο υπεύθυνος του Paradise τονίζει πως έχει ανέβει πολύ η ζήτηση σε sex toys για αρχάριους, οι οποίοι αποφάσισαν να πειραματιστούν στο φετινό ρεβεγιόν, που αναγκαστικά θα το περάσουν στο σπίτι. «Εκμεταλλεύονται την κατάσταση και δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, με σκοπό να αλλάξουν χρόνο με νέες απολαύσεις» εξήγησε.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

   

Πάτρα: Πρόστιμο 300 ευρώ σε γυναίκα έγκυο για άσκοπη μετακίνηση που την έπιασαν ξαφνικά οι πόνοι!


Πάτρα: Πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση σε μητέρα εγκύου που την έπιασαν οι πόνοι!   15:59 μ,μ

 

Πήγαιναν στον γιατρό της...

Έγινε και αυτό και είναι πραγματικό όσο και απίστευτο και αν φαίνεται.

Γυναίκα έγκυος από την Πάτρα, την έπιασαν οι πόνοι. Καταλαβαίνετε τώρα.  Άγχος και στρες για να πάει γρήγορα η γυναίκα στον γιατρό της αφού είναι στις μέρες της.

Όμως στην εποχή του κορωνοϊού αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, όσο ακούγεται. Θα πρέπει να στείλει μήνυμα για να βγει έξω, να εξηγήσει τους λόγους με τον αντίστοιχο αριθμό, να μην ξεχάσει τη μάσκα της και όλα τα σχετικά που γνωρίζουμε σε αυτές τις μέρες της καραντίνας και του lockdown.

Πόσο μάλλον όταν τη στιγμή που την έπιασαν οι πόνοι ο σύζυγος της, δεν ήταν εκεί, καθώς εργαζόταν και δεν προλάβαινε να την πάει στο γιατρό της. Έσπευσε, όμως, σαν από... μηχανής θεός η μητέρα της. Διπλή διαδικασία για τα μηνύματα και όλα τα σχετικά. Θα πει κανείς, σιγά όλοι έξω είναι, στις γυναίκες αυτές θα κάνει έλεγχο η αστυνομία;

Μην το λέτε, μην το λέτε. Η κόρη έγκυος πρόλαβε και έστειλε τα μηνύματα της. Η μητέρα της, πάνω στο πανικό, στο άγχος και στο τρέξιμο θα το έστελνε μετά, κατεβαίνοντας στο αμάξι για να πάνε στο γιατρό.

Το ξέχασε. Ξεκίνησαν. Στον δρόμο να σου και τους σταματάει ένας αστυνομικός. Έλεγχος για κορωνοϊό και επί της ευκαιρίας για όλα τα υπόλοιπα. Δίπλωμα οδήγησης, άδεια αυτοκινήτου, ασφάλεια, ΚΤΕΟ και φυσικά μάσκα.

Όλα εντάξει στον έλεγχο που ήταν τυπικός, παρόλο που η γυναίκα εξηγούσε στο διάστημα αυτό ότι είναι έγκυος (φαινόταν άλλωστε ) και ότι πονάει. Το μήνυμα όμως της μητέρας που δεν στάλθηκε, δεν θα ξέφευγε από τον αστυνομικό.

Αποτέλεσμα; 300 ευρώ πρόστιμο για… άσκοπη μετακίνηση. Και όταν μητέρα και κόρη προσπάθησαν να εξηγήσουν στον αστυνομικό, η απάντηση που έλαβαν ήταν αποστομωτική. «Πρέπει να τηρούμε τους νόμους κυρία μου, εμείς είμαστε από το πρωί στο πόδι…».

Τουλάχιστον η έγκυος γυναίκα έφτασε γρήγορα στο γιατρό αφού ο αστυνομικός ήταν σύντομος στο να της γράψει την κλήση, παρόλο που αγχώθηκε, όπως της είπε τουλάχιστον, για την ιδιαιτερότητα της περίπτωσης. Κάτι είναι και αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας…

 πηγή

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

  

Καταγγελία: Απαγόρευσαν την πρόσβαση στους πολίτες σε χώρους πρασίνου και πάρκα της Κηφισιάς

 

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021, 15:05
 Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου 2021, 15:08μ.μ
 
Καταγγελία: Απαγόρευσαν την πρόσβαση στους πολίτες στο Άλσος της Κηφισιάς

Στις περιοχές της Αθήνας οι χώροι πρασίνου είναι ελάχιστοι. Ο Δήμος της Κηφισιάς όμως είναι ένας από αυτούς που υπερηφανεύονται για τον χώρο που επισκέπτονται όχι μόνο οι δημότες του, αλλά και κάτοικοι όμορων περιοχών. Είναι το Άλσος Πρασίνου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό του ΗΣΑΠ. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς όμως, οι αρμόδιοι, θεώρησαν σωστό να βάλουν λουκέτο στο Άλσος εμποδίζοντας τους κατοίκους να περπατήσουν στον μοναδικό ανοιχτό χώρο, ο οποίος είναι κατάλληλος για όλες τις ηλικίες, ακόμα και την περίοδο του κορωνοϊού.

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, πολλοί κάτοικοι βγήκαν για λίγο από τα σπίτια τους προκειμένου να απολαύσουν μία οικογενειακή βόλτα στο Άλσος της Κηφισιάς. Άλλωστε, είναι η μοναδική απόλαυση εν μέσω κορωνοϊού την οποία η Πολιτεία φρόντισε να συμπεριλάβει με sms στην μετακίνηση των πολιτών. Νόμιμα δηλαδή και απολύτως δικαιολογημένα οι πολίτες έστειλαν το απαιτούμενο μήνυμα για να περπατήσουν, πράγμα που το επιτρέπει και ο καιρός.

Ωστόσο, 1η Ιανουαρίου, οι υπεύθυνοι του Δήμου, έκριναν σωστό ο κόσμος να μην περπατήσει σε έναν χώρο άκρως κατάλληλο για περατζάδα αλλά να κινηθεί σε άλλους χώρους ή να επιστρέψει ακόμα και στο σπίτι του. «Τουλάχιστον θα μπορούσαν να αφήσουν ανοιχτό το Άλσος», λένε στη zougla κάτοικοι της περιοχής και «αντί για λουκέτο ας υπήρχε ανάλογη εποπτεία για την τήρηση των μέτρων». 

Με πληροφορία από το zougla.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

  

ΒΙΝΤΕΟ: Κωνσταντίνος Βαθιώτης: Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας -“ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Γ Ρ Ο Θ Ι Α ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ.




 
 
– Η γρίπη των χοίρων μοιάζει να ήταν η πρόβα τζενεράλε, άλλως: η οβερτούρα της υποδοχής του κορωνοϊού!
 
Απίστευτες ομοιότητες στην φρασιολογία, στον χειρισμό, στις έριδες!

 

Και πίσω απ’ όλη αυτή τη σαπίλα και την διαπλοκή της ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, βρίσκονται οι Εβραίοι.

Μετά τα όσα γράφει ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης και όσα θ’ ακούσετε στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, να υπενθυμίσω το άρθρο αποκάλυψη για την δυτική ιατρική που είναι όμηρος μιας από τις 13 οικογένειες που κυριαρχούν στην ανθρωπότητα και διέφθειρε όλον τον ιατρικό χώρο… (εδώ)

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δημοσιογράφος

 

Υ.Γ. Είναι περίεργο πως όλα αυτά τα ερπετά, ζουν κοντά εκατό χρόνια… ή και παραπάνω.

Ή μήπως δεν είναι;;;

(ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ) Ο John D Rockefeller ίδρυσε τη σύγχρονη «δυτική ιατρική» με βάση τα Φάρμακα και τα Νοσοκομεία — Η σύγχρονη «δυτική ιατρική» είναι η  «ιατρική» του Rockefeller

 
 
ΕΜΒΟΛΙΑ 2009 / γρίπη των χοίρων – ΕΜΒΟΛΙΑ 2020 / μέτρα των χειρίστων
 
– Η γρίπη των χοίρων μοιάζει να ήταν η πρόβα τζενεράλε, άλλως: η οβερτούρα της υποδοχής του κορωνοϊού!
 
Απίστευτες ομοιότητες στην φρασιολογία, στον χειρισμό, στις έριδες!
 
ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ
Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ, ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ  Γ Ρ Ο Θ Ι Α  ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ.
 
ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ
Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Ι Σ Τ Ε Σ-ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ Δ Ι Α Φ Ω Τ Ι Σ Τ Ε Σ  ΩΣ  ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΕΣ.
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ Φ Α Σ Ι Σ Τ Α
ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΝΟΥΡΓΑ ΣΟΥΠΙΑ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥ.
 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ! / ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
 
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ!
 
[ ΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΤΕ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΕΠΙ 10 ΜΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟ [ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.
 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ
Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Ι Σ Τ Ω Ν – ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η
Ο Μ Ο Ι Ο Π Α Θ Η Τ Ι Κ Η ΜΕΘΟΔΟΣ:
Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  Π Α Ρ Ε Ν Ε Ρ Γ Ε Ι Ε Σ   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ  Υ Π Ε Ρ Κ Ε Ρ Α Σ Ε Ι ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΌ ]:
 
«Στρατηγικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης προβλέπει πως θα εμβολιαστούν 4.000.000 Έλληνες σε δύο δόσεις.
 
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι έχουν εμβολιαστεί 5.000.000 άνθρωποι στην Ευρώπη».
 
Η κ. Ελένη ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ (3:57) και τότε στο προσκήνιο, ευρισκόμενη στην θέση της Προέδρου Επιτροπής Πανδημίας Νέας Γρίπης, λέγει τα ακόλουθα:
«Σύμφωνα με νεότερα δεδομένα που μας έφεραν και οι παιδίατροι που ανήκουν στο Συμβούλιο, η κυρία Συριοπούλου και η κυρία Θεοδωρίδου [το επώνυμο αυτό πασίγνωστο και σήμερα!], φαίνεται ότι το εμβόλιο είναι πλέον ασφαλές και για τις ηλικίες 36 μηνών και κάτω, μέχρι 6 μηνών».
 
«Έκκληση να εμβολιαστούν κάνουν οι γιατροί στους συναδέλφους τους που συνεχίζουν να αρνούνται».
 
«Θα μιλήσω για την εγκληματική αμέλεια αυτών που δεν πάνε να εμβολιαστούν».
 
«Η Υπουργός Υγείας έκανε εμβολιασμό μπροστά στην κάμερα για να προτρέψει τους πολίτες να εμβολιαστούν».
 
«Αρκετοί επιστήμονες πρόσφεραν το κύρος τους τηλεοπτικά υπέρ του εμβολιασμού».
 
«Οι Έλληνες δεν εμβολιάστηκαν αλλά το Υπουργείο Υγείας προμηθεύτηκε 10.000.000 εμβόλια».
 
Ιωάννης Παπαδόπουλος, τέως αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής:
«Σας διαβάζω εδώ την πρόβλεψη που έλεγαν οι καθηγητές πόσοι θα πεθάνουνε από την γρίπη των χοίρων και πόσοι πεθάνανε πραγματικά μέχρι τον Μάρτιο του 2010.
Γερμανία: πρόβλεψη 100.000. Πεθάνανε 240.
 
ΗΠΑ: πρόβλεψη 200.000 νεκροί, πεθάνανε 2.600.
 
Παγκόσμια πρόβλεψη 2.000.000, πεθάνανε 16.500.
 
Δηλαδή: ρεζιλίκι της ιατρικής αξιοπιστίας».
 
Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, καθ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών:
«Τι έγινε με την γρίπη των χοίρων:
Ενώ βλέπαμε ότι η νοσηρότητα και η θνησιμότητα δεν διαφέρει της κοινής γρίπης, όλοι λέγανε κάντε αμέσως (το εμβόλιο), θα έρθει πανδημία.
 
Ακόμη και ο Π.Ο.Υ. έκανε λάθος.
 
Άλλαξε τον ορισμό του τι είναι πανδημία.
 
Έπαιξε δηλαδή στο παιχνίδι της βιομηχανίας και η παγκόσμια οργάνωση υγείας!
 
Θεωρώ ότι κερδίσανε πολλοί άνθρωποι, χρήματα εννοώ, με το εμβόλιο, δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αλλά χάσανε και πολλοί άνθρωποι από τις π α ρ ε ν έ ρ γ ε ι ε ς».
 
 
Στρατής Πλωμαρίτης, Πρώην Πρόεδρος Επιτροπής Εμβολιασμού Νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”:
 
«Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν μια προσπάθεια χ ε ι ρ α γ ώ γ η σ η ς σε π λ α ν η τ ι κ ή κλίμακα του πληθυσμού από τις φ α ρ μ α κ ε υ τ ι κ έ ς εταιρείες.
 
Το εμβόλιο αυτό έπρεπε να πουληθεί.
 
Τα χρήματα ήταν πολλά και φαίνεται δεν υπήρχε ενδοιασμός από τις εταιρείες».
 
«Βουλευτές 11 χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης με ένα πολύ σκληρό τους κείμενο κατάφεραν να προκαλέσουν τη δημιουργία ερευνητικής επιτροπής για την ψ ε υ δ ή πανδημία όπως την αποκαλούν. Κυβερνήσεις, ωστόσο, και μεγαλογιατροί που δημιούργησαν έναν π ρ ο π α γ α ν δ ι σ τ ι κ ό
μηχανισμό υπέρ του εμβολίου μπορούν σήμερα να κρυφτούν πίσω από τις αποφάσεις του Π.Ο.Υ.».
 
«Οι [ιατρικές] μελέτες χρηματοδοτούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες».
 
«Παίζονται άσχημα παιχνίδια στα αντικαρκινικά. Και πολλές από τις τιμές δεν αντιπροσωπεύουν την αποτελεσματικότητα».
 
«Οι παράνομες πληρωμές των γιατρών από τις φαρμακευτικές εταιρείες γίνονται με διάφορους τρόπους».
 
«Ο Ιατρικός Σύλλογος ξέρετε τι κάνει; Περνάει
π ε ι θ α ρ χ ι κ ό  όποιος γράψει στις εφημερίδες για τα ποσοστά.
 
Όποιος γράψει για τα φακελάκια τον περνάει πειθαρχικό.
 
Όποιος γράψει για τα υλικά με ποσοστό τον περνάει πειθαρχικό».
 
«Ο άνθρωπος είναι όλο και πιο εξαρτώμενος από τη βιομηχανία φαρμάκου.
Το θέμα είναι πώς.
Αν οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν να εμβολιάζουν όλο τον πλανήτη για τον ιό της γρίπης των χοίρων, ενώ δεν χρειάζεται, γιατί να μη δημιουργούν και αρρώστιες για να τις θεραπεύσουν μετά;»
 
«Η σαπίλα διαιωνίζει την σαπίλα».
 
ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ.
 
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
 
ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
 
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
 
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΩΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΩΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 
ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΡΩΜΑΛΕΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ:
De omnibus dubitandum!
 
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΔΙΑΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ.
 
ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΕΡΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΩΣΩ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΕΜΒ/ΔΙΑΒΟΛ-ΙΣΕΙ.
 

Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας

koutipandoras.gr

Το Φθινόπωρο του 2009, η Ελλάδα ζούσε με τον φόβο του ιού Η1 Ν1. Του ιού των χοίρων.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, είχε κηρύξει πανδημία σε επίπεδο 6 για την υφήλιο.

Αρκετοί γνωστοί επιστήμονες προσέφεραν το κύρος τους τηλεοπτικά υπέρ του εμβολιασμού.

Οι Έλληνες δεν εμβολιάστηκαν, αλλά το υπουργείο Υγείας προμηθεύτηκε 12.000.000 εμβόλια.

Η Ελλάδα που δεν έχει καταργήσει ακόμη τα ράντζα και το «φακελάκι», ξεπέρασε τον εαυτό της σε αυτό και μόνο τον τομέα της Υγείας.

 

Ο ιός των πουλερικών, ο ιός των χοίρων έκαναν ακόμη πιο πλούσιους τους ήδη «χρυσούς γιούς» της φαρμακοβιομηχανίας.

Από την δεκαετία του 70, οι γιατροί γίνονται όλο και πιο πολύ όμηροι των φαρμακοβιομηχάνων.

Πληρωμένα συνέδρια, χρυσωμένες μελέτες, ψεύτικες επιστημονικές ανακοινώσεις, κατευθυνόμενη συνταγογράφηση.

Πόσο υπαρκτές είναι οι απειλές;

Πόσο ανάγκη έχουμε τα φάρμακα;

Ενδιαφέρει την βιομηχανία φαρμάκου περισσότερο η υγεία μας ή τα κέρδη της;

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την μεγάλη πληγή της ιατρικής επιστήμης: Για την ιατρική κουλτούρα που δίνει «ελαφρά τη καρδία» τη θέση της στην κουλτούρα του χρηματισμού.

Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ

 

Το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου μετά τον αγώνα μπάσκετ Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ

 

«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»


.

 

 Πηγή

 Από Καλλιόπη Σουφλή 

Το κουτί της Πανδώρας 



Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com


 

 

Φοβούνται ΜΗΝΥΣΕΙΣ! Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά απαλλαγή της ευθύνης κατά την διαχείριση του κορωνοϊού

Φοβούνται ΜΗΝΥΣΕΙΣ! Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά απαλλαγή της ευθύνης κατά την διαχείριση του κορωνοϊού

1/1/ 2021 10:45π.μ
 

Υ.Γ.2. Και που είστε, ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ… 

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ Ή ΕΧΑΣΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ… ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ

doctors
Πολύ σημαντική είδηση…

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) με επιστολή του προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας ζητά να ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα, «σε ένα σημαντικό πρόβλημα, που αφορά το ζήτημα της ιατρικής ευθύνης των εμπλεκομένων στη διαχείριση της πανδημίας».

Θεωρεί ότι το θέμα αυτό «μπορεί δυνητικά να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μετά το τέλος της πανδημίας και να προκαλέσει σε πλήθος ιατρών που (όπως αναγνωρίζει η κοινή γνώμη) προσφέρουν με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους, τεράστια ταλαιπωρία από αγωγές και μηνύσεις οι οποίες πιθανότατα (σ.σ. όπως ισχυρίζονται) θα στερούνται πάσης βασιμότητας».

 

«Είναι γεγονός ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας απαίτησε και απαιτεί έκτακτα μέτρα διαχείρισης με πολιτικά χαρακτηριστικά πολλές φορές. Ταυτόχρονα δεν υπάρχουν σαφή θεραπευτικά πρωτόκολλα, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα νέο είδος ιού, ενώ συγχρόνως αναπτύσσονται θεραπείες που εφαρμόζονται για πρώτη φορά», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του ΠΙΣ Γιώργος Ελευθερίου.

Προσθέτει ότι στο πλαίσιο αυτό ο ΠΙΣ «ζητά την υιοθέτηση μέτρων απαλλαγής ή περιορισμού της ιατρικής ευθύνης εν καιρώ πανδημίας όπως γίνεται σε πολλές Ευρωπαϊκές και μη χώρες» και καλεί «τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας να αναλάβουν τις απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίας, μετά από διάλογο, προκειμένου οι ιατροί της χώρας να μην υποστούν τη δοκιμασία και δικαστικών διενέξεων πέρα των λοιπών τραυματικών επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία τους».

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΙΣ έθεσε στον νομικό του σύμβουλο το εξής ερώτημα:

«Ποιο το πλαίσιο αστικής ιατρικής ευθύνης κατά την διενέργεια ιατρικών πράξεων σε κατάσταση πανδημίας; Πρέπει να υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη παροχής «ασυλίας» του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού κατά διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19;»

Μεταξύ άλλων, στην απάντηση σημειώνεται ότι «η πανδημία του Covid-19 έχει δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση κατά την οποία η άσκηση της ιατρικής γίνεται εν μέσω ιδιαίτερων συνθηκών που μπορούν να χαρακτηριστούν «πολεμικές».

Η άγνωστη φύση της ασθένειας, η ανυπαρξία δεδομένων και μελετών των επιπτώσεων της, καθώς και η μη ύπαρξη συγκεκριμένης ενδεδειγμένης φαρμακευτικής αγωγής καθιστούν το έργο της ιατρικής αντιμετώπισης των περιστατικών εξαιρετικά δυσχερές. Αυτό το ιδιόμορφο πλαίσιο εκτέλεσης των ιατρικών καθηκόντων απαιτεί αντίστοιχη προσέγγιση και από νομικής πλευράς αναφορικά με την ιατρική ευθύνη».

Ο ΠΙΣ επισυνάπτει στην επιστολή προς τους δυο υπουργούς και την γνωμοδότηση του νομικού του συμβούλου προκειμένου, όπως αναφέρει να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης της διαδικασίας εξέτασης του ζητήματος.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη πρόβλεψη έχει υπάρξει και σε άλλες χώρες και αναφέρεται εκτενώς στην νομοθεσία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Προσθέτει ότι ο νόμος παρείχε στους παρόχους υπηρεσιών υγείας (νομικά πρόσωπα, ιατρούς νοσηλευτές κτλ.) προστασία από αστική και ποινική ευθύνη σε σχέση με τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που σχετίζονται με το COVID-19 και την ιατρική φροντίδα κατά την περίοδο της έκτακτης ανάγκης του COVID-19.

 

Εξαδάκτυλος Αθανάσιος - Πλαστικός Χειρουργός
Α. Εξαδάκτυλος πρόεδρος Π.Ι.Σ

  

 

 Από Καλλιόπη Σουφλή  

Πηγές: pronews.gr  - ATTIKANEΑ INFO 

144.634 Προβολές

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com


 

 

Συγκρατημένα αλλά όχι δυστοπικά όπως η Ελλάδα υποδέχτηκαν οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου το 2021 (φώτο)


 

Συγκρατημένα αλλά όχι δυστοπικά όπως η Ελλάδα υποδέχτηκαν οι υπόλοιπες χώρες του κόσμου το 2021 (φώτο)

Συγκρατημένα αλλά σε καμία περίπτωση δυστοπικά όπως στην Ελλάδα γιόρτασαν οι περισσότερες χώρες του κόσμου το 2021, καθώς ο κόσμος μπορούσε να κυκλοφορήσει στους δρόμους η να πάει σε μαζώξεις σε σπίτια, χωρίς να κινδυνεύει με πρόστιμα και προσαγωγές.

Το μικρό αρχιπέλαγος του Κιριμπάτι και τα νησιά Σαμόα στον Ειρηνικό υποδέχθηκαν πρώτα στον πλανήτη, στις 12.00 ώρα Ελλάδος χθες Πέμπτη, το 2021, ενώ τα ακατοίκητα νησιά Χάουλαν και Μπέικερ θα περιμένουν άλλες 26 ώρες.

Η Νέα Ζηλανδία πέρασε μία ώρα αργότερα το κατώφλι του 2021. Μεγάλα πλήθη υποδέχθηκαν το νέο έτος στο Όκλαντ με γιορτή πυροτεχνημάτων.

Στο Σίδνεϊ, την μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας, η περίφημη γιορτή των πυροτεχνημάτων φώτισε στις 15.00 ώρα Ελλάδος χθες τον ουρανό επάνω από το λιμάνι.

 

Ματαιώθηκε ακόμη και το σχέδιο να επιτραπεί σε 5.000 εργαζομένους στην πρώτη γραμμή να παραστούν, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης. 

«Όλοι αναμένουν το 2021 ως μια νέα αρχή», δήλωσε η Κάρεν Ρόμπερτς, μία από τους λίγους θεατές που βρισκόταν σε ένα μπαρ κοντά στη διάσημη όπερα του Σίδνεϊ.

Στη Νέα Υόρκη, όπου συνήθως η Times Square είναι γεμάτη ενθουσιασμένους ανθρώπους που γιορτάζουν υπό τη βροχή κονφετί, φέτος είχε πολύ λίγο κόσμο. Η διάσημη τραγουδίστρια της ντίσκο Γκλόρια Γκέινορ, 77 ετών, τραγούδησε το γνωστό τραγούδι της «I will survive».

 

 

Στη Βραζιλία, φέτος ακυρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες γιορτές για την Πρωτοχρονιά. Η διάσημη παραλία Κοπακαμπάνα είχε σχετικά λίγο κόσμο.

 


 

Στην Κίνα χιλιάδες κάτοικοι της Ουχάν γιόρτασαν την έλευση του 2021. Στις ευχές του προς τους Κινέζους ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι έγραψαν «την εποποιία τους» με τη μάχη κατά του κορωνοϊού. Στο Χονγκ Κονγκ, είχε επίσης πολύ κόσμο

 


 

Και στο Τόκιο οι κάτοικοι γιόρτασαν το νέο έτος με πολλούς να συγκεντρώνονται στους δρόμους.

 


 

Πυροτεχνήματα πάνω από το Κρεμλίνο στην Ρωσία για το νέο έτος. Λίγο νωρίτερα περίπου 10 άνθρωποι είχαν κολυμπήσει, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, στα παγωμένα νερά της λίμνης Βαϊκάλης στη Σιβηρία.

 

Και στο Λονδίνο οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και γιόρτασαν τον ερχομό του 2021


 

Στο Ντουμπάι χιλιάδες άνθρωποι αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα θέαμα με πυροτεχνήματα και λέιζερ στο Μπουρτζ Χαλίφα, τον υψηλότερο πύργο στον κόσμο.

Στη Βηρυτό, η οποία παραμένει υπό το σοκ της τεράστιας έκρηξης της 4ης Αυγούστου που προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές στην πόλη, οι αρχές χαλάρωσαν τα μέτρα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει μετά τις 3 το πρωί. Μπαρ, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα άνοιξαν ξανά και έχουν προγραμματίσει μεγάλες γιορτές για την πρωτοχρονιά.

 

pronews.gr 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com