18 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ.

γιαγιά με κατάκλιση στο κρεβάτι κρατάει το χέρι νοσοκόμας

 18-10-2023

ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΟΥΠΟΥΣ  ΣΕ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ. 

Μια πολυκατοικία μόνο στην πόλη της Καστοριάς έχει 6 ανάπηρους εμβολιασμένους, ενώ οι θάνατοι εμβολιασμένων αυξάνονται συνεχώς σε άτομα από 36 έως και 96 χρόνων με βασικό γνώρισμα τον αιφνίδιο θάνατο.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ,  ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΕΙ "ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ" ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ο συμπολίτης μας  Κ.Μητσοτάκης  πάραυτα δια το "ειδικών' ετοιμάζεται για νέους εμβολιασμούς, και προώθηση νέων εμβολίων.  



Η μητέρα του γνωστού δημοσιογράφου Καστοριάς και Δυτ. Μακεδονίας στον οποίο αναφερόμαστε  ( δημοσιογραφικά) είναι σε κατάσταση αναπηρίας.... όπως και συγγενείς του διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς, σύμφωνα με πληροφορίες.... Αλλά μούγκα στην στρούγκα!! !!