24 Οκτωβρίου 2020

Η «συνδημία», το «κοινωνικό εμβόλιο» και η επερχόμενη επισιτιστική κρίση (ελληνικοί υπότιτλοι) βιντεο


 Καθώς οι χώρες εφοδιάζονται μετα μανίας με τροφές εν αναμονή των παγκόσμιων ελλείψεων στα τρόφιμα, οι «ειδικοί» αποκαλούν τώρα τον COVID-19 , μια συνδημία ονόματι «COVID-20», που απαιτεί ένα «κοινωνικό εμβόλιο» το οποίο περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Βασικό Εισόδημα , δωρεάν εκπαίδευση και τεράστιες διατροφικές αλλαγές. Οι τεχνοκράτες δεν θα σταματήσουν πουθενά , δημιουργούν ακόμη κι ελλείψεις τροφίμων για να προωθήσουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους (Great Reset) , έναν παγκόσμιο κουμμουνισμό και μετανθρώπισμό. Αναλύει ο Κρίστιαν από το iceagefarmer.com

Η «συνδημία», το «κοινωνικό εμβόλιο» και η επερχόμενη επισιτιστική κρίση

(το βίντεο έχει ελληνικούς υπότιτλους)

12 Νοεμβρίου 201565 διεθνείς υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και ειδικοί συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Ταμείου Άγριας Ζωής στην Ουάσινγκτον για να δουν πώς θα αντιδράσει ο κόσμος σε μια μελλοντική επισιτιστική κρίση.

Η προσομοίωση πήγε τους συμμετέχοντες από το έτος 2020 έως το 2030. Όπως προβλεπόταν, η δεκαετία περιλάμβανε δύο μεγάλες επισιτιστικές κρίσεις, με τις τιμές να πλησιάζουν το 400 τοις εκατό του μακροπρόθεσμου μέσου όρου · μια σειρά από ακραία καιρικά φαινόμενα σχετιζόμενα με το κλίμα · κυβερνήσεις που ανατράπηκαν στο Πακιστάν και την Ουκρανία · λιμούς και προσφυγικές κρίσεις στο Μπαγκλαντές, τη Μιανμάρ, το Τσαντ και το Σουδάν.

Ο νικήτης ήταν η διεθνής συνεργασία και η προσομοίωση έληξε με παγκόσμια επιβολή φόρου άνθρακα.

πηγή

www.nikosxeiladakis.gr

Αλλαγή ώρας: Μην ξεχάσετε να αλλάξετε τα ρολόγια σας



Αλλαγή ώρας 2020 - Χειμερινή ώρα: Κάθε τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η χειμερινή ώρα. Συγκεκριμένα, στις 4 π.μ. τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα πίσω.

 

«Πολιορκεί» τη Ρόδο ο τουρκικός στόλος: Φωτογραφία σοκ - Ερωτηματικά για την ανυπαρξία αεροναυτικών δυνάμεων του ΠΝ


Φωτογραφία-σοκ έρχεται στην επιφάνεια από τη Ρόδο καθώς οι 115.000 κάτοικοι του νησιού βλέπουν με γυμνό μάτι τον τουρκικό στόλο στην... παραλία τους.

Το Oruc Reis βάσει καταγραφής από τον πομπό του το πρωί έφτασε στα 13 (!) ναυτικά μίλια από το Φαληράκι-Καλλιθέα της Ρόδου!

Η εικόνα θυμίζει την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας , όταν οι Έλληνες κάτοικοι της Ρόδου και των νησιών του Αιγαίου οχυρώνονταν στα βουνά επειδή στα παράλια «αλώνιζαν» οι πειρατές... 

Έτσι γεννώνται κρίσιμα ερωτήματα με την συνολική ανυπαρξία ουσιαστικών αεροναυτικών δυνάμεων από πλευράς του ελληνικού ΠΝ στην περιοχή που ουσιαστικά έχει ασκήσει ναυτικό αποκλεισμό το τουρκικό ναυτικό γύρω από το Oruc Reis και την ζώνη ερευνών του.

Κανένα ελληνικό ή αεροσκάφος δεν πλέει ή πετάει εντός της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων 10 μιλίων που έχουν επιβάλει οι τουρκικές δυνάμεις.

Μια μοναχή παλιά φρεγάτα η «Κουντουριώτης» κλάσης S και ορισμένες ΤΠΚ κινούνται αυστηρά εντός των 6 ν.μ. κοντά στο Καστελόριζο, αφήνοντας το Oruc Reis να εκτελεί ανενόχλητο τις έρευνες όπου θέλει.

 

Χαρακτηριστική είναι η εμφάνιση όπως και η φωτογραφία αποδεικνύει και όπως στο pronews.gr είχαν αποκαλύψει, του τουρκικού στόλου απέναντι από την Λίνδο.

Συνολικά απέναντι από τις δύο τουρκικές φρεγάτες και τις 4 κορβέτες βρίσκονται διάσπαρτα από το σύμπλεγμα της Μεγίστης μέχρι την Ρόδο ισάριθμα πολεμικά πλοία του ΠΝ αλλά εκτός της ζώνης αποκλεισμού.


Αυτή η τακτική καταλήγει να οδηγεί σε de facto παραχώρηση εθνικής δικαιοδοσίας αφού δεν υπάρχει κάποιος να τα εμποδίσει.

 

 

 

 

 

Pronews

 


Δεκατρείς οι νεκροί από το αντιγριπικό εμβόλιο - Εντείνεται η ανησυχία

Αφορά τους εμβολιασμούς των τελευταίων ημερών

24 Οκτωβρίου 2020 18:20
Δεκατρείς οι νεκροί από το αντιγριπικό εμβόλιο - Εντείνεται η ανησυχία

Νέος απολογισμός στη Νότια Κορέα ανεβάζει στους δεκατρείς τους θανάτους των ατόμων που πέθαναν αφότου εμβολιάστηκαν κατά της γρίπης τις τελευταίες ημέρες, εξέλιξη που αυξάνει την ανησυχία για την ασφάλεια των εμβολίων, μολονότι η Σεούλ καθησυχάζει και αποκλείει κάθε σύνδεση των θανάτων με τα σκευάσματα που τους χορηγήθηκαν.

Χθες Τετάρτη οι υγειονομικές αρχές κατέστησαν σαφές πως δεν σκοπεύουν να αναστείλουν το πρόγραμμα δωρεάν εμβολιασμού 19 εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς στα προκαταρκτικά πορίσματα των ερευνών που διενεργήθηκαν για έξι θανάτους δεν διαπιστώνεται σύνδεση με τα εμβόλια

Δεν βρέθηκαν τοξικές ουσίες στα εμβόλια, ενώ στις πέντε από τις έξι περιπτώσεις, οι ασθενείς είχαν υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με αξιωματούχους. Χθες οι αρχές έκαναν λόγο για εννέα νεκρούς μετά την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμού και σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap έκανε λόγο για άλλους τέσσερις.

Οι θάνατοι, ανάμεσά τους αυτός ενός 17χρονου αγοριού και ενός γηραιού άνδρα 70 ετών, ανακοινώθηκαν μόλις μία εβδομάδα αφότου ξανάρχισε το πρόγραμμα εμβολιασμού για τους εφήβους και τους ηλικιωμένους. Δείτε επίσης μία εταιρεία που χρηματοδοτήθηκε για να μολύνει με τον κορωνοϊό υγιής ανθρώπους.

Στη Νότια Κορέα ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών που είχαν εμβολιαστεί από το αντιγριπικό εμβόλιο.

Το πρόγραμμα είχε ανασταλεί για τρεις εβδομάδες, αφού διαπιστώθηκε ότι περίπου 5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων, που έπρεπε να ψύχονται, εκτέθηκαν σε θερμοκρασία δωματίου ενώ μεταφέρονταν σε ιατρική εγκατάσταση, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η Νότια Κορέα προμηθεύεται εμβόλια της γρίπης από διάφορες πηγές, ανάμεσά τους τις κατασκευάστριες GC Pharma, SK Bioscience, Ilyang Pharmaceutical Co (Νότια Κορέα), τη Sanofi (Γαλλία) και τη Glaxosmithkline (Ηνωμένο Βασίλειο). Τα διανέμουν οι LG Chem και Boryung Biopharma Co. Ltd., θυγατρική της Boryung Pharm Co. Ltd., μεταξύ άλλων.

Η Σεούλ αποφάσισε να παραταθεί το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της γρίπης φέτος για να αποτρέψει τον κίνδυνο να υπάρξει κορεσμός των νοσοκομείων τον χειμώνα, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στους 13 ανέβηκαν οι θάνατοι στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα από το αντιγριπικό εμβόλιο.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, 8,3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί δωρεάν κατά της γρίπης αφότου το πρόγραμμα ξανάρχισε τη 13η Οκτωβρίου. Αναμένεται να καταγραφούν περίπου 350 περιπτώσεις που τα εμβόλια θα έχουν παρενέργειες.

Ο υψηλότερος αριθμός θανάτων μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης που είχε καταγραφεί μέχρι φέτος ήταν έξι, το 2005, σύμφωνα με το Γιονάπ. Νοτιοκορεάτες υγειονομικοί αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν πάντως δύσκολο το να γίνουν συγκρίσεις με προηγούμενα έτη, αφού φέτος εμβολιάζονται πολύ περισσότεροι πολίτες.

 ΠΗΓΗ

Δείτε γιατί η Φλώρινα μήνες τώρα έχει τα εξείς: ένα, κορονοκρούσματα - ο κορονοιός αγαπάει την Φλώρινα


 Η απάντηση είναι απλή, αν γνωρίζατε ο.τι η πόλης της Φλώρινας έχει 85% κατοίκους δημοσίους υπαλλήλους. Η  Φλώρινα των δημοσιών υπαλλήλων "δεν πρέπει να μπει σε καραντίνα" δεν πρέπει οι δημόσιοι υπάλληλοι της να φυτοζωούν με την βάσανο της μάσκας.

Επί πλέον να σημειώσουμε ο,τι η Φλώρινα παραδόξως είναι η πόλης αποχής από της εκλογές του 67% και στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Πως είναι δυνατόν με βάση αυτά που ισχυρίζονται οι κυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι, η Φλώρινα που γειτνιάζει με την Καστοριά της μόνιμης σχεδόν καραντίνας, ως νομός σε απόσταση μικρότερη των 25 χιλιομέτρων, να μην κολλάει τον επικίνδυνο τον covid 19 ; Ο ιος είναι έξυπνος.!!

 

Άλλοι τρεις νεκροί σήμερα 24/10/ 2020, που έτσι και "αλλιώς" θα πέθαιναν αφού και οι τρεις είχαν μέχρι 4 υποκείμενα νοσήματα...!!?


Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας επικεφαλής κλιμακίου του ΕΟΔΥ στον οικισμό Ρομά Ν.Σμύρνης στην Λάρισα που έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω κρουσμάτων κορονοϊού,Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ) 

Πριν από λίγο έγιναν γνωστοί ο θάνατος ενός 64χρονου στον «Ερυθρό Σταυρό», μιας 81χρονης στο «Λαϊκό» κι μιας 75χρονης στο ΝΙΜΤΣ. Και οι τρεις είχαν υποκείμενα νοσήματα. 

Και αυτοί καταγράφονται στη λίστα θανάτων από τον covid19 . Αν και ήταν ασθενείς οι οποίοι είχαν προχωρημένα προβλήματα υγείας σε πολλά υποκείμενα νοσήματα, και θα πέθαιναν δυστυχώς,... έτσι και αλλιώς, στην ίδια λίστα νεκρών της παρέας Τσιόδρα   είναι και η 102 χρονη.

Κετογονική δίαιτα: Ποια φρούτα & σε ποια ποσότητα μπορείτε να φάτε (pics)

 

Κετογονική δίαιτα: Ποια φρούτα & σε ποια ποσότητα μπορείτε να φάτε (pics)

Θέλετε μια δίαιτα που θα φέρει άμεσα αποτελέσματα,, γι’ αυτό αποφασίσατε να ακολουθήσετε την κετογονική διατροφή (keto diet).

Όλα αυτά τα λιπαρά, τα τυριά και τα κρέατα όμως, σας πέφτουν «βαριά», γι’ αυτό θα θέλατε να υπάρχει η δυνατότητα να φάτε μερικά φρούτα.

Πώς μπορούν να ενσωματωθούν όμως τα σάκχαρα των φρούτων σε μια κετογονική δίαιτα, βασική αρχή της οποίας είναι ότι απαγορεύονται οι υδατάνθρακες απ’ όπου και αν προέρχονται;

Για την ακρίβεια, από τις θερμίδες που παίρνετε συνολικά μέσα στην ημέρα, μόνο το 5-10% μπορούν να προέρχονται από υδατάνθρακες, για να γίνει κέτωση, δηλαδή η καύση λίπους αντί υδατανθράκων για την παραγωγή ενέργειας. Και, δυστυχώς, τα φρούτα είναι πλούσια σε υδατάνθρακες.

Για παράδειγμα τα βακκίνια περιέχουν 18 γραμμάρια καθαρών υδατανθράκων ανά φλιτζάνι, όσους πρέπει να τρώτε δηλαδή συνολικά σε μία μέρα αν κάνετε κετογονική δίαιτα.

Αυτός είναι και ο λόγος που απαγορεύονται τα περισσότερα φρούτα στην κετογονική δίαιτα.

Σημειωτέο, τα πιο γευστικά φρούτα είναι και τα πιο γλυκά, αυτά που περιέχουν δηλαδή τους περισσότερους υδατάνθρακες, όπως τα ροδάκινα και τα πεπόνια.

Δεν χρειάζεται όμως να αποκλείσετε εντελώς τα φρούτα, όταν υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές:


  • Πηγή: womenshealthmag.com

 



  •  

«Η Ελλάδα να προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει ισλαμιστές μισθοφόρους»: «Καμπανάκι» από Αίγυπτο και αρμενικά ΜΜΕ -Ե եկոյան լուրեր․ Տեռորիստներ․ Նոր բացահայտումներ՝ մաս 15-րդ

«Η Ελλάδα να προετοιμαστεί να αντιμετωπίσει ισλαμιστές μισθοφόρους»: «Καμπανάκι» από Αίγυπτο και αρμενικά ΜΜΕ

 

Πρακτορείο ειδήσεων από την Αρμενία δηλώνει ότι στρατολογούνται μισθοφόροι από Συρία για τα σύνορα με την Ελλάδα

Τον κώδωνα του κινδύνου σε Αθήνα και Λευκωσία για την ισλαμιστική τρομοκρατία και τον τρόπο που αυτή εντάσσεται στα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν κρούει ο Αιγύπτιος πρόεδρος, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, ενώ την ίδια στιγμή πρακτορείο ειδήσεων από την Αρμενία αναφέρει ότι στην Ινλίμπ στρατολογούνται ισλαμιστές μισθοφόροι για να μεταβούν στα σύνορα με την Ελλάδα στην Θράκη.

Σύμφωνα με απόρρητη ενημέρωση του προέδρου της Αιγύπτου στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, το Κάιρο είναι ιδιαίτερα ανήσυχο όχι μόνο για την ανάμειξη της Άγκυρας σε όλες τις περιφερειακές διενέξεις, αλλά κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ο «σουλτάνος» εμπλέκει πλέον και χρησιμοποιεί ανοιχτά τον ισλαμιστικό παράγοντα.

Έτσι, κατά την πρόσφατη, 8η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Αιγύπτου, ο Αλ Σίσι μετέφερε στους δύο συνομιλητές του το μήνυμα ότι το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας για την Αίγυπτο, ζητώντας τους να το κρατήσουν ψηλά στην διπλωματική τους ατζέντα.

Τον Μάρτιο η  Τουρκία «εργαλειοποίησε» χιλιάδες αλλοδαπούς προωθώντας τους στα σύνορα, για να περάσουν παράνομα στο ελληνικό έδαφος και κανείς ακόμα δεν ξέρει πόσοι από αυτούς ήταν ισλαμιστές στρατολογημένοι.

Το ίδιο μπορούμε να πούμε από τα κύματα αλλοδαπών που περνούν το Αιγαίο και πολλοί έχουν το μανδύα προσφύγων ενώ κατόπιν διαχέονται στην ενδοχώρα.

Το σημαντικό και ως επιβεβαίωση των λεγομένων του Αιγύπτιου προέδρου, δημοσιογράφος από την Αρμενία σε εκπομπή του, παρουσίασε ρεπορτάζ στο οποίο η Τουρκία έχει ξεκινήσει να στρατολογεί μισθοφόρους από Συρία (όπως έκαναν και στο Αρτσάχ) με σκοπό να τους στείλει στα σύνορα με την Ελλάδα.

Το πρακτορείο ειδήσεων ArmNews  ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι μεταξύ των Σύρων της Ινλτίμπ υπάρχει η πληροφορία ότι είναι πιθανός ένας πόλεμος μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας και ότι χιλιάδες είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.

 

Ο Αρμένιος δημοσιογράφος Abraham Kasparian ανέφερε ότι διέρρευσαν συνομιλίες μεταξύ ισλαμιστών στην Ιντλίμπ για την στρατολόγηση τους από Τουρκία με τελικό στόχο τα σύνορα με την Ελλάδα στην Θράκη.


Μάλιστα επιτείνεται η συζήτηση καθώς έχει ανακοινωθεί ότι εντός τριών μηνών οι Σύροι μισθοφόροι από την Λιβύη θα απομακρυνθούν από την χώρα και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν "άνεργοι" εμπειροπόλεμοι μισθοφόροι.

.

 

 

Πηγή: pronews.gr

 Διαδώστε το άρθρο

 

Άργος Ορεστικό Καστοριάς: Ήταν μόνος στον δρόμο και του επέβαλαν πρόστιμο για μη χρήσης μάσκας σε εξωτερικό χώρο – ΦΩΤΟ





Υποβλήθηκε σήμερα, πρώτη μέρα των μέτρων του Επιπέδου 4, το πρώτο πρόστιμο στο Άργος Ορεστικό, που αφορά τη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Συμφωνα με αναφορά του  ditikostipos.gr το πρόστιμο αφορά σε πολίτη του Άργους Ορεστικού, ο οποίος αφενός γνώριζε ότι η περιοχή από σήμερα βρίσκεται σε αυξημένο επίπεδο υγειονομικής επιτήρησης, αλλά δεν γνώριζε ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική ακόμα κι αν είσαι μόνος και περπατάς στον δρόμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ditikostipos.gr, στον πολίτη έγινε υπόδειξη να φορέσει μάσκα ενώ βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης παρέα με άλλο άτομο, από αστυνομικούς, οι οποίοι αποχώρησαν αμέσως. 

Ο πολίτης θεώρησε ότι η παρατήρηση έγινε καθώς εκείνη την στιγμή δεν ήταν μόνος του. Λίγο πιο μετά και ενώ περπατούσε μόνος σε κεντρικό δρόμο, τον εντόπίσε ξανά η αστυνομία χωρίς μάσκα και πάλι, οπότε παρά τις εξηγήσεις που έδωσε του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Πλέον ο κάτοικος του Άργους Ορεστικού καλείται να πληρώση πρόστιμο ύψους 150 ευρώ, για μη χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο, λόγω των αυξημένων μέτρων.




 

Παγκόσμιες ΑΛΛΑΓΕΣ φέρνει ο κορωνοϊός – Είδηση «βόμβα» από το WEF (vid)


Τι επιταχύνεται…

Τα ρομπότ θα καταστρέψουν 85 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια!

Αρκετές φορές το έχουμε ακούσει αυτό και πράγματι τείνει να συμβεί.

Ποιά είναι η νέα είδηση πάνω στο θέμα;;;

Πως ο κορωνοϊός επιταχύνει τις παγκόσμιες αλλαγές στον χώρο εργασίας, όπως καταδεικνύει μελέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Έρευνες σχεδόν 300 παγκόσμιων εταιρειών φέρονται να διαπίστωσαν ότι τέσσερα στα πέντε στελέχη επιχειρήσεων επιταχύνουν τα σχέδια ψηφιοποίησης της εργασίας και αναπτύσσουν νέες τεχνολογίες, κάτι που, εκ των πραγμάτων, επηρεάζει την ανθρώπινη εργασία.

«Η COVID-19 έχει επιταχύνει την άφιξη του… μέλλοντος στο χώρο της εργασίας», δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος του WEF, Saadia Zahidi.

Όσο για τους εργαζόμενους που θα παραμείνουν στα πόστα τους τα επόμενα πέντε χρόνια, σχεδόν οι μισοί θα χρειαστεί να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και έως το 2025, οι εργοδότες θα μοιράσουν την εργασία μεταξύ ανθρώπων και μηχανών εξίσου, σύμφωνα πάντα με την μελέτη.

Συνολικά, η δημιουργία θέσεων εργασίας επιβραδύνεται και η καταστροφή θέσεων εργασίας επιταχύνεται καθώς οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τεχνολογία και όχι άτομα για καθήκοντα εισαγωγής δεδομένων, λογιστικής και διαχείρισης. Άλλωστε ο κορωνοϊός επιτάσσει, όπως λένε, την δυναμική έλευση της τεχνολογίας ειδικά μέσω της τηλεργασίας.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΖΗΤΗΣΗ;;;

Η ζήτηση θα αυξάνεται για εργαζόμενους που μπορούν να καλύψουν θέσεις εργασίας πράσινης οικονομίας (Ατζέντα 2030), λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης (προώθηση διαδικτυακής επικοινωνίας απευθείας μέσω εμφυτευμάτων) και νέους ρόλους στη μηχανική, το cloud computing και την ανάπτυξη προϊόντων.

Περίπου το 43% των επιχειρήσεων που ερωτήθηκαν είχαν ως στόχο να μειώσουν το εργατικό δυναμικό τους λόγω της τεχνολογικής ολοκλήρωσης, το 41% σχεδίαζε να επεκτείνει τη χρήση των εργολάβων και το 34% επιθυμεί να επεκτείνει το εργατικό δυναμικό τους για να πετύχει την τεχνολογική ολοκλήρωση, σύμφωνα με την έρευνα.

.