01 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζει το νοσοκομείο Καστοριάς εν μέσω ψευτοΠανδημίας "Πανδημίας" να μην έχει πνευμονολόγο γιατρό .




 Συνεχίζει το νοσοκομείο Καστοριάς εν μέσω ψευτοΠανδημίας  "Πανδημίας" για τους εμβολιοπροωθητές και εν γένει ενεσο -πωλητές  να μην έχει πνευμονολόγο.

Η αλήθεια είναι ο,τι ουσιαστικά  δεν είχε ποτέ στην διάρκεια των 20 τελευταίων μηνών.Και όχι επειδή ο τελευταίος  ήταν βαριά ασθενής αλλά για άλλον σημαντικότερο λόγο, τον οποίο θα παρουσιάσουμε σε άλλο ρεπορτάζ προσεχώς. 

Κοροιδεύουν τον κόσμο.!! Θα ήταν για γέλια ....αν δεν ήταν για κλάματα.!!

«Δεν εμβολιάζομαι ακόμα και αν με βάλετε φυλακή» - Συγκλονιστική ομιλία Γερμανίδας ευρωβουλευτού (βίντεο)


«Δεν εμβολιάζομαι ακόμα και αν με βάλετε φυλακή» - Συγκλονιστική ομιλία Γερμανίδας ευρωβουλευτού (βίντεο)

Συγκλονιστική ομιλία από την ευρωβουλευτή Christine Anderson στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής του AFD σε μια αναπενάληπτη ομιλία που αξίζει να δουν και να διαδώσουν όλοι, λέει ενώπιον των ευρωβουλευτών πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί με ένα πειραματικό προϊόν ακόμα και αν την στείλουν φυλακή!

Αποκαλεί επανειλημμένως τα mRNA εμβόλια πειραματικά και τονίζει πως τα πιστοποιητικά εμβολιασμού αντιτίθενται στις ευρωπαϊκές αξίες και προετοιμάζουν τον δρόμο για την εισαγωγή του Social Credit System,  κινεζικού συστήματος αμοιβών και επιπλήξεων που εφαρμόζει το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας διαχωρίζοντας τους πολίτες σε υπάκουους και μη υπάκουους.

Δείτε το βίντεο:ΕΔΩ

 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

Τάφηκαν με συγκίνηση στο στρατιωτικό κοιμητήριο Κλεισούρας, τα οστά άλλων 32 νεκρών στρατιωτών του Έπους του 1940, με καθυστέρηση 81 ολόκληρων χρόνων, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2021


 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

Στην Καστοριά των «Ζοοριάδη»




Πληθαίνουν τα παράπονα και οι αναφορές αναγνωστών της ΟΔΟΥ ότι φοβούμενοι αντίποινα σε προσωπικό, επαγγελματικό ή άλλο επίπεδο από τα fake-προφιλ του Δήμου Καστοριάς και την εκδικητικότητα που κλιμακώνει η σημερινή δημοτική αρχή, ορισμένες φορές αισθάνονται την ανάγκη να κρύψουν την... ΟΔΟ, και το γεγονός ότι είναι συνδρομητές, αναγνώστες ή απλά ότι συμφωνούν. 

Υπάρχει περιστατικό αναγνώστριας που ζήτησε να της αποστέλλεται διαφορετικά η εφημερίδα και αναγνώστη που ζήτησε τα φύλλα σε κλειστό φάκελο, διευκρινίζοντας ότι το ζητεί για τον συγκεκριμένο λόγο. 

Η ΟΔΟΣ συγκεντρώνει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία συγκριτικά, καταγγελίες, τα fakes κ.ο.κ. και ταυτόχρονα διαβεβαιώνει ότι δεν θα υποστείλει την προσπάθεια για ελεύθερη και αξιοπρεπή ανταλλαγή ή και αντιπαράθεση απόψεων. Στην συνέχεια θα προσφύγει στις αρμόδιες κρατικές αρχές.


* * *




«Οι άλλοι είναι κατάπτυστοι και προβοκάτορες»


Και ο Χίτλερ και ο Κασιδιάρης, επώνυμα και καυχησιάρικα τα έλεγαν, κύριε πρόεδρε* του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Καστοριάς. 

Αν και εσείς, με την ιδιότητα του προέδρου (!) του Δ.Σ. του δήμου που επικαλείστε, κηρύσσετε τις απόψεις σας σε όλους, χωρίς όμως να επιτρέπετε  ούτε τον επώνυμο αντίλογο στους καστοριανούς πολίτες, παρά μόνο σε όσους ανήκουν στον στενό προσωπικό σας κύκλο των «φίλων». 

Δεχόμενος προφανώς με ευχαρίστηση τα likes και τις καρδούλες των Κορεντσίδη, Τόσκου και των λοιπών της ίδιας παρέας, για την οποία «καθαρίζουν» εις βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας οι οχιές που υποστηρίζουν την "Ώρα για δουλειά", προπηλακίζοντας κάθε ένα που έχει αντίθετη άποψη. 

Εσείς όμως προφανώς και δεν είστε κατάπτυστος, ούτε προβοκάτορας. 

Εξ άλλου, συμπερασματικά ούτε ο Χίτλερ ούτε ο Κασιδιάρης ήταν, καθώς επώνυμα έλεγαν και εκείνοι τις απόψεις τους.

___

(*) Σημ. Ο κ. Μηταλίδης ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς και όχι ως ιδιώτης, σχολίασε σε κοινωνικό δίκτυο, τις οχιές των υποστηρικτών του κ. Κορεντσίδη, εξισώνοντας όμως θύτες και θύματα, χωρίς να δίνει την δυνατότητα στην ΟΔΟ ούτε να αναγνώσει το σχόλιό του, ούτε να του απαντήσει. (Λίγες ημέρες μετά την αρχική ανάρτηση της εφημερίδας, επανήλθε με δεύτερο σχόλιο).



Δημοσιεύθηκαν στην ΟΔΟ στις 14 Ιανουαρίου 2021, αρ. φύλλου 1063



 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

Τρομερές καταγγελίες για τα εμβόλια από Ρουμάνο ευρωβουλευτή - Απόκρυψη στοιχείων από την Κομισιόν


Τρομερές καταγγελίες για τα εμβόλια από Ρουμάνο ευρωβουλευτή - Απόκρυψη στοιχείων από την Κομισιόν (βίντεο)

Ο Ρουμάνος βουλευτής Cristian Τerhes, μιλώντας εκ μέρους όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατηγορεί την Κομισιόν για σκόπιμη αδιαφάνεια μη παρουσιάζοντας στο κοινό τις συμβάσεις που υπέγραψε με τις εταιρείες παραγωγής των κορωνοεμβολίων.

Ο Ρουμάνος ευρωβουλευτής με σθένος, αφήνει σαφή υπονοούμενα για σκόπιμη παραπλάνηση του κοινού.

Τι άραγε προσπαθεί να κρύψει η Κομισιόν από τους πολίτες των κρατών της Ένωσης;


 


 

  Με πληροφορία από το:pronews.gr

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Ούτε μια αντίδραση για το κλείσιμο του πεζοδρομείου στο κέντρο της πόλεως σε βάρος των πολιτών



 Καμιά αντίδραση από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια,  για την ταλαιπωρία που υπέστησαν πολίτες και επισκέπτες της πόλεως από την "άρπα κόλλα" τοποθέτηση των σπιτιών τύπου, τα οποία όπως βλέπουμε στην εικόνα καταλάμβαναν το 80%του πεζοδρομείου. 

Πριν λίγες ημέρες και μετά το πρώτο μας ρεπορτάζ αποσύρθηκαν όμως το "έγκλημα" έλαβε χώρα.

Τα "σκυλοσπιτάκια" είχαν τοποθετηθεί  για κορωνοτέστ.

 

 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί