07 Νοεμβρίου 2022

Καστοριά: Οι πολίτες βλέπουν συνεχώς τα ασθενοφόρα να κάνουν βόλτες, και όχι μόνο προς την κατεύθυνση του νοσοκομείου Καστοριάς ένα ερωτηματικό ξανά .. σαν πέρσι !!

 Φωτορεπορτάζ

7. 11.2022 23:21μμ

 Οι πολίτες βλέπουν συνεχώς τα ασθενοφόρα να κάνουν βόλτες, και όχι μόνο προς την κατεύθυνση του νοσοκομείου Καστοριάς >>  ένα ερωτηματικό των πολιτών και αναγνωστών μας.

Μεταφέρουν πάντα ασθενείς; η νεκρούς από τους ξαφνικούς θανάτους ;;



ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ακόμα και ΕΝΘΕΡΜΟΙ υποστηρικτές των εμβολίων – Νέες ΕΙΚΟΝΕΣ προκαλούν ΣΟΚ

  20:34μμ 



Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Η σημαίνουσα food blogger Τζούλι Πάουελ, η οποία ευχόταν για θανάτους ανεμβολίαστων, πέθανε, όπως διαβάσατε, ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή. Η 49χρονη blogger πέθανε την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022, στο σπίτι της στο Olivebridge στα βόρεια της Νέας Υόρκης.

στις  23 Οκτωβρίου δημοσίευσε ένα tweet πριν από το θάνατό της όπου ανέφερε κάτι περίεργο. Παραπονέθηκε για τη γλώσσα της, μια αλλαγή στο χρώμα και την επιφάνεια:

«Ξύπνησα με κάτι που είναι κυριολεκτικά Μαύρη Τριχωτή Γλώσσα. Οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του γιατρού μου, φαίνεται να πιστεύουν ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο και θα φύγει σύντομα, αλλά σίγουρα είναι αηδιαστικό».

Όπως και να έχουν τα πράγματα κάτι πολύ ύποπτο συμβαίνει!!! Ο Richard Hirschman, ένας διευθυντής κηδειών και ταριχευτής στην Αλαμπάμα, που είπε ότι βλέπει τους θρόμβους σε πτώματα από τον Μάιο του 2021 την εποχή δηλαδή των εμβολίων, έδωσε νέες εικόνες στην δημοσιότητα.

Είπε στο The Counter Signal ότι πιστεύει «απολύτως» ότι σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19. Από τότε που ανακάλυψε για πρώτη φορά τους θρόμβους πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, τώρα αναφέρει ότι τους βλέπει σε πολλά πτώματα

Ο Hirschman έστειλε τους θρόμβους σε ένα εργαστήριο, το οποίο διαπίστωσε ότι είχαν χαμηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, κάλιο και ψευδάργυρο, υποδηλώνοντας ότι οι θρόμβοι σχηματίστηκαν από κάτι άλλο εκτός από το αίμα. Μάλιστα, όπως διαβάσατε σε άλλο άρθρο, άλλοι ταριχευτές ισχυρίζονται πως είναι παράσιτα που τρώνε τον ίδιο τον άνθρωπο από μέσα….

Σε μια συνέντευξη στο Frontline Health, ο Hirschman είπε ότι είχε δει θρόμβους στο παρελθόν, αλλά «τα πράγματα που βγαίνουν» από τα πτώματα που εξετάζει δεν είναι φυσιολογικά.

Δείτε νέες εικόνες:

eurokinissi/scr

Με πληροφορία από το el.gr 


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Συνεχείς διακοπές νερού στην πόλη Καστοριάς λόγο των βιαστικών σκαψιμάτων για το υγροποιημένο αέριο που ονόμασαν φυσικό αέριο

7.11,2022 1:12μμ


Στην περιοχή ΛΥΒ  επί της οδών  Γράμμου και Αθ. Δίακου γίνονται  συνεχείς διακοπές νερού λόγο προχειρότητας εργασιών ;  όπου και  γίνονται οι  βιαστικές εργασίες σκαψίματος των οδών  αυτών, για την τοποθέτηση σωληνώσεων για το υγροποιημένο αέριο το οποίο θα διέρχεται, όταν και αν, μετά τις εκλογές.

Να σημειωθεί ο,τι οι σωληνώσεις  του υγροποιημένου αερίου διασταυρώνονται με αυτές του νερού, και των τηλεφωνικών συνδέσεων, και σε κάποια σημεία με αυτές των υπονόμων, με ο,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια  και την υγεία των ανθρώπων. Είναι προφανές ο,τι κανείς αρμόδιος δεν τόλμησε  να κάνει έλεγχο, και σχετικές παρατηρήσεις δεδομένου ο,τι η  ανάδοχος εταιρία είναι η AVAX με πολλές θυγατρικές.

Όπως αναφέρει το kastorasnews.blogspot.com οι εργασίες αυτές γίνονται προεκλογικά για αυτονόητους λόγους, και το αέριο θα είναι το υγροποιημένο που θα μεταφέρεται με φορτηγά σε δεξαμενή η οποία κατασκευάζεται από τον ίδιο ανάδοχο την εταιρία Avax  καμιά σχέση με το φυσικό αέριο.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Το υγροποιημένο αέριο το βαπτίζουν φυσικό αέριο στην Καστοριά .... εκλογές γαρ εν όψη !



6.11.2022 14:21μμ

Το υγροποιημένο αέριο το οποίο θα μεταφέρουν με φορτηγά, που θα τα αδειάζουν σε δεξαμενή την οποία κατασκευάζουν και θα διανέμετε με σωληνώσεις στα σπίτια και καταστήματα στη πόλη της Καστοριάς  το βαπτίζουν φυσικό αέριο στην Καστοριά.

Τρέχουν τις εργασίες να "φανούν" στους πολίτες  εν όψη εκλογών.... και μετά ; μια επανάληψη τις υποθέσεως με το φράγμα του Νεστορίου, οι εναπομείναντες πολίτες του νομού μετά την μείωση κατά 30% του πληθυσμού γνωρίζουν τι είναι το "φράγμα Νεστορίου," το οποίο μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί τα φαντάσματα της νύχτας.

Εδώ βλέπουμε  στην  φωτογραφία τοποθέτηση μιας πινακίδας  στο έργο της για την τοποθέτηση των σωληνώσεων, η οποία είναι αχαρακτήριστη !! Οι "πινακίδες" αυτές δεν τηρούν τους σχετικούς νόμους, ο οποίος καθορίζει τα υλικά της πινακίδας, καθώς την γραμματοσειρά αλλά βεβαίως το πιο σημαντικό το χρώμα.

Ευύνη ελεγχου έχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες δεν είδαμε να λαμβάνουν τα σχετικά  μέτρα τους.

Το έργο έχει ανατεθεί και κατασκευάζεται από την κατασκευαστική εταιρία AVAX . 

Και θα πρέπει να επισημάνουμε ο,τι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δρόμος αυτός στο σημείο αυτό  μπροστά από το πάρκινγκ,  είναι στην ιδιοκτησία των καταστημάτων της εταιρίας LIDL, και  παραχωρημένος για τις ανάγκες των πελατών, κάτω φωτογραφία.


 Πηγή: kastorasnews.blogspot.com
 
 
Προηγούμενα άρθρα:

Καμιά απάντηση από τον βουλευτή της ΝΔ Καστοριάς για το θέμα του Α.Πάτση ο οποίος διορίστηκε και νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου Καστοριάς

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

 

Πρόεδρος ΙΝΚΑ: «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τις βλακείες και τα ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη»

«Θέλετε να μειωθούν πραγματικά οι τιμές στα προϊόντα; - Μειώστε τον ΕΦΚ στα καύσιμα»

Πρόεδρος ΙΝΚΑ: «Δεν μπορώ άλλο να ακούω τις βλακείες και τα ψέματα του Άδωνι Γεωργιάδη»

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί