10 Σεπτεμβρίου 2023

Τραγωδία: Στο Κιλκίς -Νεκρός και άλλος ποδοσφαιριστής 33χρονος – Κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα του αγώνα


Στο Κιλκίς
 

Σοκ στο Κιλκίς, όπου 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα και λίγο μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Κιλκίς έχει βυθιστεί στο πένθος από την τραγική είδηση του θανάτου του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thes.gr κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής (10/09) για λογαριασμό της ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού, ο 33χρονος αμυντικός, έχασε τις αισθήσεις του εκτός φάσης και σωριάστηκε στο έδαφος.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΝΕ, Τ. Κ., ο οποίος ξαφνικά, περίπου στο 37′, κατέρρευσε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως όλοι έσπευσαν κοντά του για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 20 λεπτά, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο 25 λεπτά μετά, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

ΠΗΓΗ

 

Σύνταγμα: Συλλαλητήριο κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων – «Όχι στην ψηφιακή σκλαβιά»


Στους δρόμους πάνω από 4.000 πολίτες με αίτημα «όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου»

Σύνταγμα: Συλλαλητήριο κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων – «Όχι στην ψηφιακή σκλαβιά»

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα το απόγευμα πολίτες οποίοι διαμαρτύρονται κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων

Το κάλεσμα για το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έγινε διαδικτυακά με σύνθημα «όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου».

Στη συγκέντρωση, οι συμμετέχοντες προσήλθαν κρατώντας όχι μόνο πανό διαμαρτυρίας αλλά… σταυρούς και εικόνες.

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα το απόγευμα «αρνητές» των νέων ταυτοτήτων για να διαμαρτυρηθούν στην έκδοση των ηλεκτρονικών δελτίων.

Λόγω της συγκέντρωσης, η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι «Ευαγγελισμό» είναι κλειστή στο ρεύμα της ανόδου.

Οι νέες ταυτότητες έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, πολίτες αναφέρουν  πως θα φέρουν ηλεκτρονικά αρχεία  με όλα τα προσωπικά δεδομένα.

Στην προσαγωγή 30 ατόμων “που επιχείρησαν να μπουν στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα”, σαν να  υπάρχουν κλειστές με φράχτη συγκεντρώσεις  για τις νέες ταυτότητες προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Υπήρξαν βέβαια και οι παραφωνίες

Με πληροφορία από  το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

 


«Τοξικά συστατικά στα εμβόλια» – Επιστήμονας σοκάρει απόλυτα! Τι είναι η άλφα γαλακτόζη

«

Δείτε τι ισχυρίζεται…

Η Δρ Judy Mikovits, με διδακτορικό στην βιοχημεία και την μοριακή βιολογία εκθέτει, όπως ισχυρίζεται, την άλφα γαλακτόζη (ΕΔΩ λεπτομέρειες) και άλλα τοξικά συστατικά που χρησιμοποιούνται σε εμβόλια!

Όπως της είπε ο εναλλακτικός δημοσιογράφος, Alex Jones:

«Οι ιστοσελίδες του FDA και του CDC παραδέχονται ότι κάμποσα από τα λεγόμενα ”εμβόλια” έχουν άλφα γαλακτόζη!!!!

Προκαλεί αλλεργία κατά την κατανάλωση κρέατος… Ισχυρίζονται ότι η εμφάνισή της αποδίδεται σε ένα είδος τσιμπουριού, αλλά στις χώρες που δεν ζει αυτό το είδος τσιμπουριού παρουσιάζεται έκρηξη της αλλεργίας στο κρέας από άλφα γαλακτόζη (διαβάστε ΕΔΩ)…

Τι συμβαίνει;;;».

Δείτε τι απάντησε η Δρ Judy Mikovits:

photo freepik

Κοιτάζοντας πίσω στο 2021 _ Greenp
00:00

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

Κρατικός «μηχανισμός»: Με… μπουλντόζες μεταφέρουν τους πλημμυροπαθείς! Τριτοκοσμικές εικόνες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις
 

Πολιτικη Προστασια

10.09.2023 | 21:18μμ 
Newsroom | email: fyllokaiftero@gmail.com



Με μπουλντόζες μεταφέρονται σε ασφαλέστερα σημεία της περιοχής, κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Γιάννουλη στη Λάρισα, που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν με λασπόνερα και τα αυτοκίνητά τους κυριολεκτικά να εξαφανίζονται κάτω από το νερό.

Με λιγοστά πράγματα στα χέρια, οι πολίτες που απεγκλωβίστηκαν από τους διασώστες και βγήκαν σε ασφαλές σημείο, ανεβαίνουν στην μπουλντόζα προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν από το λασπονερα και να φτάσουν σε άλλα σπίτια για να φιλοξενηθούν από συγγενείς και φίλους, καθώς ο κρατικός «μηχανισμός» είναι ανήμπορος να προσφέρει μια αξιοπρεπή μεταφορά.

Το «δρομολόγιο» των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους όταν τα λασπονερα έφτασαν ακόμα και τα τρία μέτρα, συνοδεύουν πυροσβέστες.

 

Με φωτογραφία από το pronews.gr

8 δισ. ευρώ του θεσσαλικού κάμπου «βυθίστηκαν» στις λάσπες: «Χτυπήθηκε» το 5% του ελληνικού ΑΕΠ


Το βαμβάκι και το καλαμπόκι χάθηκαν

8 δισ. ευρώ του θεσσαλικού κάμπου «βυθίστηκαν» στις λάσπες: «Χτυπήθηκε» το 5% του ελληνικού ΑΕΠ

Στις λάσπες «βυθίστηκε» περίπου το 5% του ΑΕΠ, το ποσοστό δηλαδή που συνεισφέρει ο θεσσαλικός κάμπος στην ελληνική οικονομία, καθώς χάθηκαν περιουσίες, υποδομές και χιλιάδες στρέμματα αγροτικών καλλιεργειών πλημμύρισαν από τεράστιους όγκους νερών αλλά και γιατί η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη δεν έδρασε όπως έπρεπε.

Συνολικά υπολογίζονται περίπου 720.000 στρέμματα πλημμυρισμένων εκτάσεων.

Άνθρωποι του κλάδου χαρακτήρισαν το «χτύπημα» της κακοκαιρίας Daniel ως τη χαριστική βολή για την πρωτογενή παραγωγή στη Θεσσαλία, σε μία περιοχή που κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των λοιπών περιφερειών της Ελλάδας σε πολλά προϊόντα.

Η ζημιά είναι τριπλάσια σε σχέση με τον Ιανό και στόχος του υπουργείου είναι να φτιάξουν γρήγορα ένα μητρώο πληγέντων ώστε οι πρώτες αποζημιώσεις να δοθούν μέσα στον Οκτώβριο.

Μπορεί η φετινή παραγωγή να είχε διάφορα προβλήματα κυρίως λόγω των καιρικών συνθηκών και να ήταν μειωμένη, ωστόσο το «πλήγμα» του Daniel φέρεται να είναι ιδιαίτερο σκληρό.

Βέβαια αν κρίνουμε από την κακοκαιρία Ιανός όπου οι πληγέντες ανέφεραν πως την δεύτερη δόση την πήραν 3 χρόνια μετά, καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα.

Η οικονομία της Θεσσαλίας βασίζεται στον πρωτογενή τομέα και ένα πλήθος επαγγελμάτων εξαρτάται άμεσα ή έμμεσα από την αγροτική παραγωγή.

Ο θεσσαλικός κάμπος συνεισφέρει 8 δισ. ευρώ στο ελληνικό ΑΕΠ.

Η παραγωγή στην Θεσσαλία


Η φυτική παραγωγή στη Θεσσαλία κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των λοιπών περιφερειών της Ελλάδας στο σκληρό σιτάρι και το κριθάρι και πιο συγκεκριμένα ανέρχεται στο ένα τρίτο της ελληνικής παραγωγής σε ποσότητα και για τα δύο προϊόντα.

Η Θεσσαλία είναι η πρώτη περιφέρεια στην παραγωγή βιομηχανικών φυτών (52,8% της παραγωγής βιομηχανικής ντομάτας, 38% της παραγωγής βαμβακιού) και σε αρκετά φρούτα και ξηρούς καρπούς (αχλάδια 54,7%, αμύγδαλα 51,7%, κάστανα 39,5% και καρύδια 26,3%). Μεγάλη επίσης είναι και η παραγωγή καλαμποκιού.

Σε ό,τι αφορά τη ζωική παραγωγή, στη Θεσσαλία παράγεται το 19,4% του εγχώριου πρόβειου γάλακτος και το 13,7% του εγχώριου αιγείου γάλακτος. Ακολουθούν η βοοτροφία που παράγει το 18,5% της ελληνικής παραγωγής βόειου κρέατος και το 19,7% του βόειου γάλακτος και η χοιροτροφία που παράγει το 10% της εθνικής παραγωγής χοιρινού κρέατος.

Στον κλάδο τροφίμων-ποτών και πιο συγκεκριμένα στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, οι επιχειρήσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας παράγουν το 40% των μαλακών τυριών και το 25% των σκληρών τυριών.

Η πρώτη ματιά στην καλλιεργήσιμη γη

Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ, 3.470.692 στρέμματα είναι η καλλιεργήσιμη γη στην Θεσσαλία, εκ των οποίων 74,2% είναι αροτραίες καλλιέργειες το 0,9% είναι αμπέλια, το 11,7% είναι δενδρώδεις καλλιέργειες (κυρίως μήλα, ακτινίδια, κάστανα).

Εάν σκεφθεί κανείς πως η πλημμυρισμένη περιοχή όπως καταγράφηκε και από τον Ευρωπαϊκό δορυφόρο είναι κοντά στα 800.000 στρέμματα σημαίνει πως περίπου το 1/4 της καλλιεργήσιμης θεσσαλικής γης έχει θαφτεί κάτω από το νερό.

Το βαμβάκι και το καλαμπόκι χάθηκαν

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ 2.576.366 στρέμματα είναι αροτραίες καλλιέργειες. Το βαμβάκι αποτελεί την νούμερο ένα καλλιέργεια στον Θεσσαλικό κάμπο, με περίπου 1.600.000 στρέμματα να αφιερώνονται σε αυτό.

Στα Τρίκαλα και στην Καρδίτσα έχει καταστραφεί το 90% των καλλιεργειών βαμβακιού ενώ στην περιοχή της Λάρισας μπορεί η καταστροφή να είναι ολοκληρωτική. Πέρα από τις καλλιέργειες βάμβακος έχουν καταστραφεί περίπου 5 εκκοκκιστήρια της περιοχής με μηχανολογικό εξοπλισμό εκατομμυρίων.

 Με πληροφορία από  το pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084