24 Ιουνίου 2018

Κυριοι Εισαγγελεις, αυτο λεγεται εξυβριση των Θειων και διωκεται αυτεπαγγελτα….Μην κανετε τα στραβα ματια…Μας αποδειξατε στην περιπτωση του Μπουταρη



Μας αποδειξατε στην περιπτωση του Μπουταρη οτι το καταφερνετε πανευκολα…..
Μην κανετε τα στραβα ματια…
Λιγο μ ενδιαφερει αν ειναι δικο τους παιδι….
Εμενα μ εχει προσβαλει αυτο και περιμενω να κανετε το καθηκον σας !
ΠΗΓΗ

Ο Τσίπρας με τον Κοτζιά, ως πιστά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (=Κ.Κ. Εσωτερικού) επιστρέφουν στις Πρέσπες (στους Ψαράδες) να αποτελειώσουν το παλιό έργο των πολιτικών προγόνων τους.



ΠΡΕΣΠΕΣ. Επιστροφή Τσίπρα – Κοτζιά στον Τόπο του Εγκλήματος!! 

 

 Παιδομάζωμα των Ελληνόπουλων απεφασίσθη στις Πρέσπες, και από την περιοχή του Τριγώνου των Πρεσπών πέρασαν πολλές χιλιάδες παιδιών κυρίως από τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και από Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, προς Γιουγκοσλαβία και Αλβανία.

 Ο Τσίπρας με τον Κοτζιά, ως πιστά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (=Κ.Κ. Εσωτερικού) επιστρέφουν στις Πρέσπες (στους Ψαράδες) να αποτελειώσουν το παλιό έργο των πολιτικών προγόνων τους.

 

 

 

ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στον χάρτη φαίνεται η περιοχή των Πρεσπών που ήταν η έδρα της Κομμουνιστικής Ανταρσίας του 1947-49, και το χωριό Ψαράδες όπου θα γίνει σήμερα Κυριακή η παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας στους Σλάβους από τον πρωθυποργό της Ελλάδος κ. Τσίπρα και τον υπουργό του κ. Κοτζιά.





Οι Πρέσπες, το «Τρίγωνο των Πρεσπών», η «Ελεύθερη Ελλάδα», ήταν το κέντρο της Κομμουνιστικής Ανταρσίας του 1946-49 με τη βοήθεια των Σλάβων της Γιουγκοσλαβίας και της Κομιντέρν. 

Εκεί ελήφθησαν οι χειρότερες, οι πιό προδοτικές αποφάσεις του ΚΚΕ και του λεγόμενου ΔΣΕ:


1. Το τρίγωνο των Πρεσπών από τις αρχές του 1947 είναι η έδρα του αρχηγείου του «ΔΣΕ» που διεθύνει την κομμουνιστική εξέγερση εναντίον της Ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού Στρατού,

Αμπρί των ανταρτών στην ίδαι περιοχή.

2. Εκεί εγκατεστάθη το καλοκαίρι του 1947 και ο γραμματέας του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης (ίδε τη σπηλιά που ήταν το γραφείο του),
 
3. Εκεί έγινε τον Δεκέμβριο του 1947 η συνεδρίαση των ηγετών του ΚΚΕ και του «ΔΣΕ» που απεφάσισε τον σχηματισμό της «Προσωρινής Δημοκρατικής Κυβέρνησης». Εκεί ήταν η έδρα της «κυβέρνησης» μέχρι το καλοκαίρι του 1949, λίγο πρίν το τέλος, που πέρασε στον Γράμμο και στη συνέχεια στην Αλβανία.
 
4. Στις Πρέσπες ελήφθησαν οι αποφάσεις εφαρμογής από το ΚΚΕ και τον ΔΣΕ της Συμφωνίας του Μπλέντ που προέβλεπε τη δημιουργία «Ὁμόσπονδης Λαϊκῆς Δημοκρατίας τῆς Μακεδονίας» στην οπία θα περιλαμβανόταν και η Ελληνική Μακεδονία.

Μηνύματα υπέρ της απόσχισης της Μακεδονίας από την Ελλάδα.
 (Ζήτω η ελεύθερη Μακεδονία)

5. Το Παιδομάζωμα των Ελληνόπουλων απεφασίσθη στις Πρέσπες, και από την περιοχή του Τριγώνου των Πρεσπών πέρασαν πολλές χιλιάδες παιδιών κυρίως από τη Δυτική Μακεδονία, αλλά και από Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, προς Γιουγκοσλαβία και Αλβανία.



6. Στις Πρέσπες συνήλθε τον Ιανουάριο του 1949 η 5η Ολομέλεια του ΚΚΕ. 
Μιά απόφαση της ολομέλειας έλεγε: 
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδόνικος (Σλαβομακεδονικός) λαός τάδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αντοθυσίας, πού προκαλούν τον θαυμασμό. 
Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του..» 
Στη νέα «Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση» έγιναν «υπουργοί» και 3 Βουλγαρομακεδόνες, οι Πασκάλ Μητρόφσκυ, Σταύρο Γκότσεφ και Γκέλο Κόϊτσεφ!




7. 25 - 26 Μαρτίου του 1949 στο χωριό Ψαράδες των Πρεσπών συνήλθε το 2ο συνέδριο του ΝΟΦ (Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Σλαβομακεδόνων) με παρόντα τον Ζαχαριάδη, ο οποίος στην ομιλία του διακήρυξε και την «ένωση της Μακεδονίας σε ένα ενιαίο, ανεξάρτητο, ισότιμο Μακεδονικό κράτος μέσα στη Λαϊκοδημοκρατική Ομοσπονδία των Βαλκανικών λαών, που είναι η δικαίωση των πολύχρονων αιματηρών αγώνων του μακεδονικού λαού..."!

Ο Τσίπρας με τον Κοτζιά, ως πιστά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (=Κ.Κ. Εσωτερικού) επιστρέφουν στις Πρέσπες (στους Ψαράδες) να αποτελειώσουν το παλιό έργο των πολιτικών προγόνων τους.

Και εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, παρακολουθούμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, την Εθνική μας Ταπείνωση, την Παράδοση των Ιερών και των Οσίων της Ιστορίας μας, αδύναμοι να αντιδράσουμε εντός των δημοκρατικών γραμμών.
Τελικά, οι Σλάβοι πέρασαν!!!
https://attikanea.blogspot.com/2018/06/blog-post_765.html
 
Πηγή

ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ- Έκτακτα μέτρα για τους προδότες βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ- Σε κατάσταση επιφυλακής η αστυνομία να τους προστατεύσει απο τον οργισμένο λαό

ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ- Σε κατάσταση επιφυλακής η αστυνομία

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ;;







Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα η Ελληνική Αστυνομία, σε μία συντονισμένη προσπάθεια να αποφευχθούν επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές, με αφορμή τη συμφωνία για την ονομασία της πΓΔΜ και το κύμα οργής που προκάλεσε.

Η κατάσταση δείχνει ελεγχόμενη σε αυτή τη φάση, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», απλώνει σταδιακά «ομπρέλα προστασίας» κυρίως σε Αθήνα και Μακεδονία αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, σε πολιτικά πρόσωπα που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Κάθε πρωί, στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και τη ΓΑΔΑ φτάνει ένα ενημερωτικό δελτίο με τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, κινήσεις και προγραμματισμένες συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών, ώστε να διαμορφώνεται και το καθημερινό πλάνο ασφάλειας.

Όπως λέει στην εφημερίδα αξιωματικός της ΕΛΑΣ, από τη δεύτερη κιόλας μέρα, μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, τέθηκε σε εφαρμογή πρόγραμμα επιτήρησης των σπιτιών κυβερνητικών στελεχών αλλά και των μετακινήσεών τους.

Όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα σε Γιαννιτσά, Έδεσσα, Κρήτη, Φλώρινα, Μεγαλόπολη ( Καστοριά, Κατερίνη, Καβάλα )   και κυρίως οι άγριες αποδοκιμασίες που δέχτηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη άλλαξαν όμως τα πλάνα των επιτελών της ΕΛΑΣ.

 Έτσι, αποφασίστηκε να οχυρωθεί το κέντρο της Αθήνας με μια πιο σκληρή εκδοχή της διακριτικής επιτήρησης.

Υπουργεία και τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φυλάσσονται ασφυκτικά ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην Ηρώδου Αττικού όλο το 24ωρο. Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στη βουλή και άλλα δημόσια κτίρια.

Πηγή: Βήμα
Τίτλος Ε.Δ.Ο
Εθελοντικήημοσιογραφικήμάδα
 fyllokaiftero