12 Ιουλίου 2022

«Έφυγε» ξαφνικά στα 42 της μητέρα στην Βέροια: Μόλις είχε κάνει την 4η δόση


«Έφυγε» ξαφνικά στα 42 της μητέρα στην Βέροια: Μόλις είχε κάνει την 4η δόση

Ήταν υγιέστατη

Μετά την 37χρονη μητέρα έφυγε από την ζωή και μία 42χρονη νέα γυναίκα στην Βέροια, επίσης μητέρα αφού όπως αναφέρεται είχε μόλις πραγματοποιήσει την τέταρτη δόση.

Ακολουθεί το δημοσίευμα περιφερειακού ΜΜΕ:

«Θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» στα 42 της

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Σιδηροπούλου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για τη «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 42 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν της.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να τη θυμούνται πάντα τα παιδιά της…»

«Θεός σχωρέσ᾿ την! Απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών, αμέσως μετά την 4η (τέταρτη) δόση δεν είχε ούτε εβδομάδα που την έκανε. Υγιέστατη ήταν. Εργαζόταν στο ν̶ο̶σ̶ο̶κ̶ο̶μ̶ε̶ί̶ο κοβιντοκομείο Βεροίας. Μην τολμήσει καμμιά ΝΟΥΛΑ ν᾿ αποπειραθεί να με διαψεύσει!

Θύμιος Σοφιανόπουλος – FACEBOOK» αναφέρει άτομο που γνώριζε την αποθανούσα και αναδημοσιεύουν την ανάρτησή του τα Τουρκικά Νέα.

 Με πληροφορία από το pronews.gr

Έφυγε «ξαφνικά» από την ζωή 37χρονη εμβολιασμένη εκπαιδευτικός - Προστίθεται σε μία μακρά λίστα νέων ανθρώπων που πεθαίνουν απροσδόκητα χωρίς να έχουν υποκείμενα νοσήματα





Νέος ξαφνικός θάνατος: Πέθανε μέσα στο γραφείο του ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων (φώτο)



Νέος ξαφνικός θάνατος: Πέθανε μέσα στο γραφείο του ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων (φώτο)

Πήγε στο γραφείο του την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία

Ένας νέος ξαφνικός θάνατος καταγράφηκε στη χώρα μας, καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε ο Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων Κώστας Κούρκουλος, όπως ανακοίνωσε στο Facebook ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Κώστας Κούρκουλος «έπεσε στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις!».

Όπως εξήγησε, πήγε στο γραφείο του την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία, για να εξετάσει εκκρεμότητες. Εκεί τον βρήκε νεκρό μία συνάδελφός του, με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα.

Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για έναν «ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην σύζυγό του, που είναι επίσης υπάλληλος του ΕΦΚΑ και την 19χρονη κόρη τους.

Αναλυτικά ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει:

«Στη φωτογραφία είναι ο Κώστας Κούρκουλος. Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων που έπεσε χθες στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις! Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα.

Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή -σε ηλικία 57 ετών- μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά.

Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω.

Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε.

Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!»



Τα παραδοσιακά εκλογικά κάστρα της ΝΔ "πέφτουν" η Καστοριά πρώτη στην πτώση

  - Στην Καστοριά δεν θέλουν ούτε να ακούν για πολιτικούς

*** Θέματα, μεγάλα θέματα, φαίνεται να έχει η Νέα Δημοκρατία σε παραδοσιακά της εκλογικά προπύργια. Για διάφορους λόγους. Με πιο χαρακτηριστική, ενδεχομένως, την περίπτωση της Δυτικής Μακεδονίας. Εκεί απ’ ό,τι μαθαίνω, τα ποσοστά της φλερτάρουν με «φθινοπωρινές» θερμοκρασίες κι αν δεν γίνει κάτι άμεσα, τότε ακολουθεί και ο «χειμώνας». Ο οποίος, ως γνωστόν, είναι βαρύς στην περιοχή.

*** Πάρτε, για παράδειγμα, το νομό Καστοριάς. Παλιά, ανταγωνίζονταν στα ίσια το νομό Λακωνίας, για το ποιος από τους δυο θα βγάλει το υψηλότερο γαλάζιο ποσοστό. Από 55% – 60% και πάνω. Όμως, αυτό last year. Είναι τόσο μεγάλο το χτύπημα που δέχθηκε ο νομός τους τελευταίους μήνες από τις κυρώσεις στη Ρωσία, που σχεδόν ερήμωσε. Από τη στιγμή που οι Ρώσοι σταμάτησαν να έρχονται στη λίμνη για να αγοράσουν γούνες, μπήκε λουκέτο σε δεκάδες επιχειρήσεις της περιοχής. Το αποτέλεσμα;

*** Στην Καστοριά δεν θέλουν ούτε να ακούν για πολιτικούς, πολιτικές και τα τοιαύτα. Πήγε προχθές εκεί ο Άκης Σκέρτσος επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, υποσχέθηκε ενισχύσεις, έταξε πράγματα – που θα γίνουν κιόλας – όμως το κλίμα παραμένει βαρύ. Κι όποιος έχει αμφιβολίες, ας ρίξει ένα τηλεφώνημα στους τοπικούς παράγοντες. Θα του εξηγήσουν «το όνειρο».

*** Λίγο ως πολύ, αναλόγως, διαμορφώνεται η εικόνα και στα Γρεβενά, που το τελευταίο διάστημα τα χτύπησε και η μοίρα. Δυο μεγάλα εργοστασιακά δυστυχήματα έγιναν στη χώρα τους τελευταίους (πολλούς μήνες) και τα δυο εκεί συνέβησαν. Όπου φτωχός κι η τύχη του, δηλαδή.

*** Προβλήματα, ωστόσο, ακούω ότι εντοπίζει το γαλάζιο στρατηγείο και σε μια άλλη παραδοσιακή εκλογική του περιφέρεια, της Κεντρικής Μακεδονίας αυτή τη φορά. Αρχής γενομένης από την «βιτρίνα» του, που δεν είναι άλλη από την Α’ Θεσσαλονίκης. Εκεί το πρόβλημα, μεταξύ άλλων, εντοπίζεται (και) στη σύνθεση του ψηφοδελτίου. Τι εννοώ; Δεν υπάρχει το πρόσωπο – κλειδί, που θα σηκώσει το βάρος στους ώμους του. Όπως ο «παλιός» Κούβελας, ας πούμε. Ούτε διαφαίνεται στον ορίζοντα. Το αποτέλεσμα;

*** Πρόβλημα στην Κεντρική Μακεδονία έχει η ΝΔ κι από τα δεξιά της. Κι αυτό γιατί στην περιοχή συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά του ο Κυριάκος Βελόπουλος. Όχι η «Ελληνική Λύση», ούτε οι όποιοι υποψήφιοι της, αλλά ο Κυριάκος Βελόπουλος. Γιατί το κόμμα είναι προσωποπαγές 100%.

*** Μου λένε λοιπόν οι άνθρωποι μου «πάνω» ότι σε έναν – δυο νομούς εκεί μετριέται ακόμα και στη δεύτερη θέση! Κι όπως καταλαβαίνετε, δεν παίρνει ποσοστά από το ΠΑΣΟΚ ή τον …ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τη ΝΔ. Σας ακούγεται τραβηγμένο; Δεν είναι.

*** Αυτό που δυσκολεύεται να καταλάβει η Αθήνα, είναι πως από την Κατερίνη και πάνω (για να μην πω από τη Λάρισα), τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά. Και τα κριτήρια που ψηφίζει ο κόσμος, άλλα. Κι όποιος δεν με πιστεύει, ας μπει στον κόπο να ρωτήσει πέντε – δέκα ανθρώπους τυχαία, τι γνώμη έχουν για τη… Ρωσία, ας πούμε.

*** Αυτά.

Προηγούμενα άρθρα:

Λαϊκή Καστοριάς: Κράτος νομιμότητας και ελεγχου μόνο για αυτούς που δεν έχουν "μπάρμπα στην κορώνη" , και πρώην δήμαρχο γιό !!

Προεκλογική επίσκεψη Κικιλια - "Κρουαζιέρα" του πρώην υπουργού υγείας "ντίλερ εμβολίου" στην Καστοριά με το καραβάκι ΟΛΥΜΠΙΑ ενώ το καραβάκι ORESTIAS σαπίζει

Καστοριά : Ηταν πεσμένη δυο ημέρες, !!! και την έβαλαν "κάπως" όρθια οι πολίτες χωρίς κανένας αρμόδιος να κάνει την σωστή επανα-τοποθέτηση

Γιαννόπουλος κατά Μιχαηλίδου: «Κάνει συνεργασία με φορέα που έχει πολύ χρήμα από πίσω»

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 



Καστοριά : Ο μητροπολίτης Καστοριάς θέλει ουσιαστικά τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας " δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως

 

Ο Πρωτοσύγκελλος της μητρόπολης Ναυπάκτου, Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Γεωργάτος που  εξελέγη πρόσφατα μητροπολίτης Καστορίας.

 12-7- 2022 10:23πμ

 Ο μητροπολίτης Καστοριάς  έκανε πρόταση με επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και θέλει ουσιαστικά, τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας" ; δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως, 2.600 νέοι έφυγαν από της Καστοριά

Πρόκειται για το μοναδικό χώρο αναψυχής της πόλεως τον μοναδικό πνεύμονα το Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας, Το παλιό γήπεδο της Καστοριάς.

 Η πρόταση θυμίζει "πάρε και του φτωχού το αρνί". Διότι εκεί κυρίως στο πάρκο αυτό πηγαίνουν φτωχοί άνθρωποι να ξεκουραστούν οι μη έχοντες οικονομική δυνατότητα να πάνε σε καφετέριες της παραλίας  για αναψυχή, καθώς και μικρά παιδιά, τα οποία παίζουν.

Η πόλης της Καστοριάς έχει περί τους 60 ναούς, οι οποίοι χρηματοδοτήθηκαν με χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση μόλις πέρσι, με τα χρήματα των πολιτών, και να σημειωθεί ο,τι σε κάποιες από αυτές εργάστηκε Αλβανικό συνεργείο με Αλβανούς εργάτες. Ενώ οι πολίτες του νομού Καστοριάς  μεταναστεύουν σε ηλικίες και 60 χρόνων για ένα ημερομίσθιο 20ευρώ και... λιγότερο αναλογικά με τις ώρες εργασίας τους.

Η πρόταση του  νέου μητροπολίτη Καστοριάς ορθά αντιμετωπίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς και τον πρόεδρο της ως απλή πρόταση ενός πολίτη της πόλεως.

Ο νέος μητροπολίτης Καστοριάς- δεν έκανε χρόνο ακόμη ζητάει συνεχώς πράγματα, όπως πριν λίγο καιρό δήλωσε σε τοπικό Ρ.Σ ο,τι δεν αρκούν 96000 ευρώ για να ζήσουν 10- 12 τρόφιμοι στο γηροκομείο Καστοριάς, και θα χρειαστούν 110.000 ευρώ...  Αδιανόητο δάσκαλε!!

Προηγούμενο άρθρο: Η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος ξεπερνά 4.340.000.000.000 Στο λαό όχι μόνο τίποτα!..αλλα του τα πέρνουν με 'ιερή" ζητιανοαρπαχτική μέθοδο


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 



Μας κοροϊδεύουν 3 χρόνια: Ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης δηλώνει τώρα ότι «Ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους»!


«Όποιος θέλει προστασία να φοράει μάσκα»

Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή την κοινωνία είναι το ερώτημα μετά την εμφάνιση του υπουργού Υγείας Θ.Πλεύρη σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας.

Ο ίδιος απεφάνθη πως η μετάδοση του κορωνοϊού δεν γίνεται πλέον στους κλειστούς χώρους!

Ερωτηθείς χαρακτηριστικά γιατί η πολιτεία δεν παίρνει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα, που βρίσκεται σε έξαρση υποστήριξε πως «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Πρόσθεσε πως «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Συνεχίζοντας αναφορικά με τη χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, ο κ. Πλεύρης συμπλήρωσε: «Υποχρεωτικότητα έχουμε στα ΜΜΜ αστικού τύπου που είναι χώρος μετάδοσης. Όσοι θέλουν μεγαλύτερη ασφάλεια κάνουν χρήση μάσκα».

Ο υπουργός βέβαια ξέχασε βεβαίως να συμπληρώσει πώς οι τουρίστες δεν υποχρεούνται να ακολουθούν αυτά τα μέτρα.

Ποιος κοροϊδεύει ποιον σε αυτή την κοινωνία είναι το ερώτημα μετά την εμφάνιση του υπουργού Υγείας Θ.Πλεύρη σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Δευτέρας.

Ο ίδιος απεφάνθη πως η μετάδοση του κορωνοϊού δεν γίνεται πλέον στους κλειστούς χώρους!

Ερωτηθείς χαρακτηριστικά γιατί η πολιτεία δεν παίρνει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το νέο κύμα, που βρίσκεται σε έξαρση υποστήριξε πως «η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Πρόσθεσε πως «υπάρχει σύσταση για τη χρήση μάσκας όπου υπάρχει συνωστισμός. Όμως η μετάδοση δεν γίνεται στους κλειστούς χώρους».

Συνεχίζοντας αναφορικά με τη χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, ο κ. Πλεύρης συμπλήρωσε: «Υποχρεωτικότητα έχουμε στα ΜΜΜ αστικού τύπου που είναι χώρος μετάδοσης. Όσοι θέλουν μεγαλύτερη ασφάλεια κάνουν χρήση μάσκα».

Ο υπουργός βέβαια ξέχασε βεβαίως να συμπληρώσει πώς οι τουρίστες δεν υποχρεούνται να ακολουθούν αυτά τα μέτρα.

Προηγούμενα άρθρα:

Λαϊκή Καστοριάς: Κράτος νομιμότητας και ελεγχου μόνο για αυτούς που δεν έχουν "μπάρμπα στην κορώνη" , και πρώην δήμαρχο γιό !!

Προεκλογική επίσκεψη Κικιλια - "Κρουαζιέρα" του πρώην υπουργού υγείας "ντίλερ εμβολίου" στην Καστοριά με το καραβάκι ΟΛΥΜΠΙΑ ενώ το καραβάκι ORESTIAS σαπίζει

Καστοριά : Ηταν πεσμένη δυο ημέρες, !!! και την έβαλαν "κάπως" όρθια οι πολίτες χωρίς κανένας αρμόδιος να κάνει την σωστή επανα-τοποθέτηση

Γιαννόπουλος κατά Μιχαηλίδου: «Κάνει συνεργασία με φορέα που έχει πολύ χρήμα από πίσω»

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084