24 Νοεμβρίου 2022

Καστοριά: Η AVAX έκλεισε κεντρικό δρόμο χωρίς να ρωτήσει κανέναν, καταστρέφοντας οικονομικά τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες

 

 24.11.2022 18:23μμ

Η AVAX  είναι η εταιρία η οποία σκάβει στο κέντρο της πόλεως της Καστοριάς για το υγροποιημένο αέριο από δεξαμενή, μετά τα προβλήματα υδροδότησης τις συχνές διακοπές νερού για ώρες. Δύο ημέρες τώρα έχει κλείσει  την οδό Αθανασίου Διάκου χωρίς να  έχει λάβει άδεια από την τοπική Τροχαία η τον δήμο Καστοριάς.

Με συνέπεια να δημιουργεί τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στους καταστηματάρχες της πόλεως τόσο από την μείωση των πωλήσεων, όσο και από τους αδυναμία τους να μεταφέρουν τα προϊόντα τους, εξαιτίας του κλεισίματος της οδού στην οποία έχει προβεί αυθαίρετα η συγκεκριμένη εταιρία, οι καταγγελίες στο τηλεφωνικό κέντρο του fyllokaiftero1.blogspot.com είναι πολλές.

Από που αντλεί αυτήν την δύναμη η εταιρία AVAX ώστε να "λειτουργεί" έτσι;

Συχνό "φαινόμενο" το κρέας στα Lidl Καστοριάς να έχει χρώμα μαύρο. Ελέγχει κανείς ; προφανώς όχι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Σε ένα κράτος που οι υπηρεσίες 3 χρόνια τώρα έκαναν έλεγχο αν φοράνε μάσκα οι πολίτες, υπηρεσίες όπως το τμήμα εμπορίου Καστοριάς.

  24.11.2022 15:23μμ

  Συχνό είναι το "φαινόμενο" το κρέας στα Lidl Καστοριάς να έχει χρώμα μαύρο. Ελέγχει κανείς ; προφανώς όχι. Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα δύο καταστήματα Lidl της Καστοριάς αλλα και στα Lidl όλης της χώρας ;;.

Η εικόνα  του μαύρου κιμά είναι σοκαριστική και μόνο ως εικόνα.

Σε αυτήν την φωτογραφία βλέπουμε την διαφορά στο χρώμα της συσκευασίας του κιμά στα ψυγεία του γερμανικού καταστήματος, και οι δυο  φωτογραφίες είναι από την χθεσινή ημέρα 23.11.2022 

Και σήμερα όμως στα ράφια των ψυγείων υπήρχε η ίδια εικόνα. Τα βλέπουν  οι πολίτες  και κάποιοι αγοράζουν το επικίνδυνο  αυτό προϊόν, δεν υπάρχει κανονικός  υπεύθυνος  για να διαμαρτυρηθεί ο πελάτης που θα τολμήσει έστω και με την παράνομη παρουσία του σεκιουριτά και το ερευνητικό βλέμμα του, εντός του καταστήματος ο οποίος περιτριγυρίζει ανάμεσα στους πελάτες, υπεύθυνη εμφανίζεται μια εργαζόμενη η οποία παράλληλα εργάζεται σε άλλες   χειρονακτικές εργασίες ...και θυμίζει τους υπεύθυνους των κακόφημων νυχτερινών κέντρων τους οποίους ονομάζουν |"αυτοφοράκιας"