05 Ιανουαρίου 2023

Καστοριανό Καρναβάλι ; γέμισε η Καστοριά με Σκοπιανούς μουσικούς με χάλκινα - και Σκοπιανές μουσικές

 

5.1.2023 19:21μμ 

Newsroom :fyllokaiftero1.blogspot.com

 

Το Καστοριανό Καρναβάλι δεν έχει καμιά σχέση με την Ραγκουτσάρια  γέμισε η Καστοριά με Σκοπιανούς μουσικούς με χάλκινα - και Σκοπιανές ορχήστες  και Σκοπιανές μουσικές.

Ενώ χρονικά είναι σε "εξέλιξη" οι δρόμοι της Καστοριάς  είναι άδειοι  από καρναβαλιστές  μετά την 12: 00 τίποτα δεν θυμίζει καρναβάλι, μόνο 3 επιχειρήσεις  έκαναν γλέντι σήμερα και χθες μπροστά στο κατάστημα τους   με σουβλάκια, στα οποία ιδιοκτήτες είναι πολιτικοί, η συγγενείς πολιτικών, από το κόμμα του ΠΑΣΟΚ ο ένας μάλιστα και πρώην γραμματέας του πρώην ΠΑΣΟΚ  και όποιου ονόματος έχει και "λανσάρει" σήμερα ΕΛΙΑ ΠΑΣΟΚ; ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΣΟΚ; ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΣΟΚ.

Δεν είδαμε πολίτες της Καστοριάς να διασκεδάζουν στους δρόμους όπως παλιά,  όλα είναι άδεια, δρόμοι και καταστήματα, πλην αυτών των τριών μέχρι σήμερα τα οποία έψησαν "κανένα" σουβλάκι!! 

¨Οσο αναφορά τις Σκοπιανές ορχήστες πέρα από το θέμα που είναι υπαρκτό σχετικά με την προδοσία της Μακεδονίας, είναι και η οικονομική προέκταση του,  έσοδα από τις αμοιβές τους, τα  φιλοδωρήματα  τους κτλ θα μεταφερθούν  από την Καστοριά στο Κράτος της Σκόπιας.

>>Λιμνούπολη Μαγική πολιτεία<<!!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 



Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί