08 Μαΐου 2024

Ένα έγκλημα ζητά τους ενόχους και την τιμωρία τους: Χιλιάδες πέθαναν από το εμβόλιο της AstraZeneca


Άγνωστος ο αριθμός των θανάτων από τα εμβόλια της Pfizer και της Μoderna

Ένα έγκλημα ζητά τους ενόχους και την τιμωρία τους: Χιλιάδες πέθαναν από το εμβόλιο της AstraZeneca

Η απόσυρση παγκοσμίως του εμβολίου κατά του Covid-19 της AstraZeneca λόγω των σοβαρών παρενεργειών που προκάλεσε σε πολλούς από αυτούς που εμβολιάστηκαν με αυτό εκθέτει στον μέγιστο βαθμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο έχει ενόχους που πρέπει να τιμωρηθούν.

Ένα εμβόλιο το οποίο μπορεί να προκάλεσε χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα.

Το εμβόλιο αυτό το έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση, ως ένα από τα τέσσερα εγκεκριμένα μαζί με αυτά της Johnson & Johnson, της Μoderna και της Pfizer.

Η σημερινή του απόσυρση είναι ομολογία ότι το εμβόλιο αυτό ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τότε όμως ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης του προωθούσαν το συγκεκριμένο εμβόλιο για το οποίο, έλεγαν ότι ήταν ασφαλέστατο και προέτρεπαν τους Έλληνες να πάνε να εμβολιαστούν άμεσα.

Ήδη από τους πρώτους μήνες των εμβολιασμών με αυτό το εμβόλιο προέκυψαν θάνατοι από θρομβώσεις.

Τα περιστατικά ήταν πολλά με αποτέλεσμα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) να κρίνει ήδη από τον Απρίλιο του 2021 ότι πρόκειται για μια «πολύ σπάνια» παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19 που προκαλούσε θρόμβους αίματος.

Τους επόμενους μήνες και μέχρι το καλοκαίρι, το σύνολο των χωρών της ΕΕ, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, αποφάσισαν να περιορίσουν το συγκεκριμένο εμβόλιο στους ηλικιωμένους.

Δηλαδή οι ηλικιωμένοι δεν ήταν κανονικοί άνθρωποι και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα», υιοθετώντας μία πρακτική όχι χιτλερικού αλλά χιμλερικού τύπου (αφού ο Χάινριχ Χίμλερ ήταν ο υπεύθυνος που οργάνωνε τα απάνθρωπα πειράματα, του «άγγελου του θανάτου» Γιόζεφ Μένγκελε), που θύμιζε τα εγκλήματα των Γερμανών του Β΄ΠΠ.

Άλλωστε το παραδέχτηκε ένας εκ των βασικών «ειδικών» της κυβέρνησης εκείνη την εποχή, ο Γ.Μαγιορκίνης, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!

Σημειώνεται ότι το 2021 και το 2022 που ήταν χρονιές μαζικών και καταναγκαστικών εμβολιασμών υπήρχαν πολλές χιλιάδες επιπλέον θάνατοι σε σύγκριση με το 2020 που ήταν μόνο χρόνια πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το 2022 το σύνολο των νεκρών ήταν 140.292 (70.588 άνδρες και 69.704 γυναίκες), ενώ κατά την αντίστοιχη περίοδο των 52 εβδομάδων του 2020 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 130.288.

Σε ότι αφορά τις πενήντα δύο (52) εβδομάδες του 2021 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 143.586!

Δηλαδή κατά την διάρκεια των ετών 2021 και 2022, στην Ελλάδα των εμβολιασμών έλαβαν χώρα 23.500 περισσότεροι θάνατοι!

Φυσικά όλοι οι επιπλέον θάνατοι δεν είναι απαραίτητο ότι οφείλονται στους εμβολιασμούς αλλά σίγουρα «πιάνουν» ένα μεγάλο ποσοστό και μέρος των θανάτων από εμβολιασμούς μπορεί να οφείλεται στο συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca.

Να σημειωθεί ότι οι παρενέργειες των εμβολίων δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστούν την στιγμή της λήψης, αλλά μπορεί να προκληθούν «ζημιές» που δεν φαίνονται και θα εκδηλωθούν μήνες ίσως και χρόνια αργότερα.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσοι θα χάσουν τη ζωή τους στα χρόνια που έρχονται, ενώ τίθεται θέμα και για το τι συμβαίνει και με τα άλλα εμβόλια τα οποία και αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση και ήδη υπάρχουν πολλές ιατρικές εκθέσεις και μελέτες που δείχνουν πως έχουν προκληθεί πολυάριθμες βλάβες που προκαλούν από αναπηρία μέχρι και θάνατο.

Σημειώνεται και πάλι ότι το εμβόλιο δεν αποσύρθηκε από την Ελλάδα καθώς συνεχίστηκε να χρησιμοποιείται για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Δηλαδή για το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού ο οποίος είναι γνωστό πως είναι γερασμένος…

Ότι συνέβη με την AstraZeneca, είναι μόνο η αρχή.

Όταν θα καθοριστούν οι παρενέργειες των εμβολίων των άλλων φαρμακευτικών εταιρειών η ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα λάβει διαστάσεις τραγωδίας.

Οπως και όσων τα προωθούσαν άτομα και ΜΜΕ

 

Εμβόλιο AstraZeneca: «Μπορεί να γίνει κάτι τώρα;» – Τι δήλωναν πριν λίγα χρόνια οι… ειδικοί


Μετά τις ανακοινώσεις για απόσυρση του εμβολίου

Η AstraZeneca αποσύρει παγκοσμίως το εμβόλιο κατά του Covid-19 μετά την παραδοχή ότι προκαλεί παρενέργειες!


08.05.2024 | 23:02μμ
   

Αναστάτωση έχει προκληθεί μετά τις αποκαλύψεις για το εμβόλιο κατά του covid της Astra Zeneca και την παγκόσμια απόσυρσή του.

Και το μεγάλο ζήτημα είναι όχι τι επισήμως ανακοίνωσαν τώρα αλλά ότι πριν λίγα χρόνια κυβέρνηση (με τον ίδιο τον Κ.Μητσοτάκη να δηλώνει για το συγκεκριμένο εμβόλιο), στελέχη της, γιατρούς και δημοσιογράφους, δεν δέχονταν ούτε καν απλή αμφισβήτηση για το εμβόλιο και μάλιστα όποιος παράθετε στοιχεία ή έστω απλά διερωτώνταν δέχονταν τα “κυβερνητικά πυρά”.

Αποκαλύπτοντας πως γύρω στο μισό εκατομμύριο Έλληνες έχει εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο εμβόλιο, δημοσιογράφος του Lamianow ρώτησε τη γνώμη της πρόεδρου ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνης, για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος. Ό,τι και να λέμε ο καθένας μας προφορικά δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχουν οι μελέτες. Εάν ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη δεν βγάζουμε πουθενά.

Και σε εκείνο το σημείο ήρθε η εύλογη ερώτηση από τον δημοσιογράφο του τοπικού μέσου:

«Ναι αλλά δεν δημιουργείται μία αγωνία στους ανθρώπους; Και να μου πείτε στην τελική δεν μπορεί να γίνει και τίποτα! Μπορεί να γίνει τίποτα για κάποιον που έχει εμβολιαστεί;»

Τι απάντησε η κα Παγώνη:

«Φυσικά και δημιουργείται αγωνία! Θα πρέπει να δοθούν οδηγίες από την επιστημονική κοινότητα. Το μόνο που κάνουμε τώρα είναι να αναστατώνεται ο κόσμος. Χρειάζεται επιστημονική εξήγηση.

Θυμίζουμε πως και πριν 3 χρόνια είχαν βγει δημοσιεύματα για τις πιθανές παρενέργειες που προκαλούσε το συγκεκριμένο σκεύασμα κατά του κορωνοϊού αλλά τότε οι ειδικοί δήλωναν:

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε όταν η ίδια η ίδια η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Στέλλα Κυριακίδου δήλωνε στις 28/4/2021 που ακολουθούσε πιστά και ο Β.Κικίλιας.

Σχετικά με τις επιφυλάξεις που υπήρξαν από διάφορες χώρες για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και την σύγχυση που προκλήθηκε από τις θέσεις Αρχών όπως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, είπε ότι «προφανώς υπάρχει σύγχυση από τις διατυπώσεις και τις θέσεις που υπάρχουν, για αυτό έχω στείλει επιστολές στους Υπ. Υγείας και ζητώ καλύτερο συντονισμό».

Σημείωσε ότι «ο εμβολιασμός είναι εθνική αρμοδιότητα και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κράτη μέλη της ΕΕ προκαλούν κάποια σύγχυση. Εμείς στην ΕΕ έχουμε τέσσερα εμβόλια στο χαρτοφυλάκιο μας, είναι και τα τέσσερα ασφαλή και αποτελεσματικά, έχουν όλα εγκριθεί από τις Αρχές. Αυτά τα τέσσερα εμβόλια θα παραμείνουν στο χαρτοφυλάκιο μας αυτόν τον χρόνο. Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι βασικό για να προχωρήσει ο εμβολιασμός του πληθυσμού και να επιτευχθεί η επαναφορά στην κανονικότητα, αναφέροντας ότι «το καλύτερο εμβόλιο είναι αυτό που μπορείς να κάνεις πιο γρήγορα».

«Η ασφάλεια των εμβολίων είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και αυτό είναι που μετρά για εμάς και χτίζει την εμπιστοσύνη. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει εκδώσει πριν μια εβδομάδα οδηγίες προς όλα τα κράτη μέλη για όσα ισχύουν για διαφορετικές περιπτώσεις. Τα κράτη μέλη δεν ακολουθούν όλα τις ίδιες προσεγγίσεις. Έχει τεράστια σημασία να μείνουμε στα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν την ασφάλεια ων εμβολίων. Θα θέλαμε όλα τα κράτη μέλη να ακολουθούν κοινή γραμμή», επεσήμανε η κ. Κυριακίδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος για τα εμβόλια της AstraZeneca ότι  είναι ασφαλές και οι κίνδυνοι που υπάρχουν είναι εξαιρετικά χαμηλοί, διαβεβαίωνε o γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους στις 21/4/2021.

    Πηγή: pronews.gr

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

07 Μαΐου 2024

Καστοριά : Δεν ξέραμε ο,τι η αυτοψία παλαιού κτηρίου για ίδρυση σε αυτό Σχολής Αστυφυλάκων γίνεται με μια φωτογράφιση προεκλογικά;;;

 

 Δεν ξέραμε ο,τι η αυτοψία παλαιού κτηρίου και η ίδρυση σε αυτό Σχολής Αστυφυλάκων γίνεται με μια φωτογράφιση προεκλογικά στελεχών κυρίως της ΝΔ ( εξαιρείται η παρουσία του αξιωματικού της ΕΛΑΣ;;;

Με το φράγμα του Νεστορίου  και με δεκάδες φωτογραφίσεις στα τελευταία 5 χρόνια  και με παρουσία του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη που υποσχέθηκε πέρσι λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές ότι << το φράγμα Νεστορίου θα είναι σε λειτουργία σε ένα χρόνο>> δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα, θα έχουμε τώρα;; 

Θα "πιάσει"  αυτή η φωτογράφιση; τώρα μια φωτογράφιση μπροστά στο σχεδόν εγκαταλελειμμένο  ΠΡΏΗΝ κτήριο της ΕΔΗΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΕΚΘΕΤΉΡΙΟ ΤΩΝ ΓΟΥΝΟΠΟΙΏΝ) ; 

Το οποίο όπως γνωρίζουμε αποτελεί ιδιοκτησία των γουνοποιών...και όχι του κράτους..απίστευτα όσο και αδιανόητα πράγματα προεκλογικά στην Καστοριά, της απόλυτης  και ανεργίας και φυγής των πολιτών σε εσωτερική μετανάστευση στα νησιά ....




ΦΩΤΟ από
PressPilot

 

Κυβερνητικές εφημερίδες και σάϊτ προεκλογικά "ανακοινώνουν" διαγωνισμούς για προσλήψεις στο δημόσιο από το Καλοκαίρι -Δηλαδή μετά τις Ευρωεκλογές !!!

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Πέντε διαγωνισμοί μέχρι την Άνοιξη για 2.000 θέσεις -  CNN.gr

 

 Στο ίδιο  έργο θεατές όπως κάθε προεκλογική περίοδο οι πολίτες της χώρας, τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ (επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ) όσο και τώρα ξανά με την Νέα Δημοκρατία, ..είναι απίστευτο διότι σαφέστατα η εντολή έχει δοθεί από την κυβέρνηση έναν μήνα πριν τις Ευρωεκλογές και είναι καθαρά ψηφοθηρική.

 Η ΝΔ είχε υποσχεθεί και στις Εθνικές Εκλογές του 2023 προσλήψεις, που τελικά δεν έκανε ούτε στον χώρο της υγείας λέγοντας ο΄τι δεν υπάρχει Δημοσιονομικός Χώρος- και τώρα ξαφνικά προεκλογικά υπάρχει;

 Κυβερνητικές εφημερίδες  και σάϊτ προεκλογικά "ανακοινώνουν"  σε μορφή άρθρων, διαγωνισμούς για προσλήψεις στο δημόσιο που θα  γίνουν πότε ; το Καλοκαίρι -Δηλαδή μετά τις Ευρωεκλογές !!! Είναι τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα που έλαβαν 100εκατ. ευρώ στην πρώτη περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ, χώρια από τα χρήματα που λαμβάνουν από κρατικές διαφημίσεις, ακόμη και μικρά επαρχιακά σάϊτ και εφημερίδες και γενικά επαρχιακά ΜΜΕ που δημιουργήθηκαν ... τελευταία!.

Το fyllokaiftero1.blogspot που διανύει το 10ο έτος στην ενημέρωση δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ από κρατική διαφήμιση αν και δικαιούται, αλλά   όμως δεν ήταν κυβερνητικό ούτε με ΣΥΡΙΖΑ ούτε με την ΝΔ , αυτό είναι το περί δικαίου αίσθημα των δύο κομμάτων.




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Στα 2,60 ευρώ έφθασε η βενζίνη τις ημέρες του Πάσχα στα νησιά

Βενζινάδικο της Αττικής διοχέτευε λαθραία καύσιμα, κατασχέθηκαν 14.800  λίτρα αμόλυβδης βενζίνης


 

 

 

 

 

Στα ύψη έχουν φτάσει οι τιμές των καυσίμων. Στα νησιά η τιμή της βενζίνης πωλείται μέχρι και 2,60 ευρώ το λίτρο,  από την Μ. εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του fyllokaiftero1.blogspot.com

 Στο υψηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο οι τιμές των καυσίμων.

Καύσιμα:

  • Βενζίνη: 2,202 ευρώ ανά λίτρο στην ηπειρωτική Ελλάδα
  • Πετρέλαιο κίνησης: 1,815 ευρώ ανά λίτρο

Η τιμή της βενζίνης στα νησιά το Πάσχα

  • Κίμωλος: 2,59 ευρώ ανά λίτρο
  • Νίσυρος: 2,39 ευρώ ανά λίτρο
  • Μήλος: 2,35 ευρώ ανά λίτρο
  • Κάσος: 2,32 ευρώ ανά λίτρο
  • Νάξος: 2,42 ευρώ ανά λίτρο
  • Θήρα: 2,301 ευρώ ανά λίτρο


    Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 


Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»!


Απίστευτη παραδοχή εκ των βασικών «ειδικών» που προωθούσαν τους εμβολιασμούς κατά Covid-19

Γ.Μαγιορκίνης: «Ξέραμε για τις θρομβώσεις που προκαλεί το εμβόλιο της AstraZeneca για αυτό το κάναμε στις μεγάλες ηλικίες»!

Ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!

Συγκεκριμένα είπε: «Οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Είχε το Astra Zeneca σε πολύ χαμηλό ποσοστό κάποιες.

Πρόκειται για θρομβώσεις και γι’ αυτό το λόγο μετά από τα πρώτα στάδια περιορίστηκε μόνο σε μεγάλες ηλικίες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολύ σπάνιες παρενέργειες, λιγότερο από ένα στα 100.000 άτομα».

Εδώ να σημειωθεί πως για πολύ λιγότερες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν αποσυρόταν φάρμακα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, η AstraZeneca, παραδέχτηκε για πρώτη φορά, ότι το εμβόλιό της… σκοτώνει, καθώς μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοκυτταροπενίας (TTS)! 

Το άμεσο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Πώς μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί μία κυβέρνηση η οποία ισχυρίζονταν κατά την εμφάνισή τους, ότι τα εμβόλια κατά Covid-19 ήταν ασφαλή και τώρα παραδέχεται για το ένα τουλάχιστον από αυτά ότι δεν ήταν και μάλιστα το γνώριζε!

Επίσης, το ότι οι αποκαλύψεις και οι ομολογίες αφορούν ένα συγκεκριμένο εμβόλιο μίας συγκεκριμένης εταιρείας δεν καθησυχάζει και ως προς τις άλλες εταιρείες.

Ενδείξεις και μελέτες υπάρχουν για όλα τα εμβόλια και δεν είναι καθόλου καλές και κάποια στιγμή μπορεί να υπάρξουν κι άλλες «ομολογίες».

Η κυβέρνηση είναι βαθιά εκτεθειμένη καθώς υποχρέωσε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να εμβολιαστεί με πειραματικά σκευάσματα, προχωρώντας μάλιστα σε εξαναγκασμούς, εκβιασμούς και καταπιέσεις.

Φυσικά η «δικαιολογία» του Γ.Μαγιορκίνη πως «περιορίστηκε το εμβόλιο στις μεγάλες ηλικίες», είναι… εγκληματική.

Οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουν «πειραματόζωα» για χάρη των κυβερνώντων ή ότι η ζωή τους δεν έχει καμία αξία...

Αναφερόμενος στον κορωνοϊό τόνισε πως: «είμαστε σε παγκόσμια ύφεση, οπότε δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία. Το μόνο που ακούγεται, αλλά σε πολύ πρώιμο στάδιο, είναι κάποιες καινούργιες παραλλαγές που έχουν εμφανιστεί και επικρατούν στις ΗΠΑ, αλλά σε πολύ χαμηλό ποσοστό.

Όλες αυτές οι παραλλαγές βρίσκονται σε ένα κλάδο ο οποίος έχει ονομαστεί «φλερτ» και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που ακούγεται αυτή τη στιγμή, χωρίς όμως να φαίνεται ότι δημιουργεί κάποιο πρόβλημα».

pronews.gr

Διαβάστε το fyllokaiftero1.blogspot.com  καθημερινά και από το κινητό σας.

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

05 Μαΐου 2024

Μήνυμα και ευχές για το Πάσχα από τον πολιτευτή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Εμμανουήλ (Μανώλη) Μάνου υποψ. βουλευτή Καστοριάς


.

  <<Χριστός Ανέστη >> Χρόνια Πολλά και καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους τους πολίτες του νομού Καστοριάς. Καλή Ανάσταση και για την χώρα μας, μετά από τον Γολγοθά που ζούμε σήμερα ως πολίτες.

Το μήνυμα αυτό είναι το πλέον επίκαιρο με την σημερινή πρωτοφανή διπλάσια ακρίβεια στην Ελλάδα από αυτήν της Ε.Ε ο νομός Καστοριάς έχει την μεγαλύτερη ανεργία πέραν του 70% , και η χώρα είναι η δεύτερη φτωχότερη μετά την Βουλγαρία. Ενώ στο θέμα της ελευθερίας λόγου - τύπου είμαστε στην 107 θέση. . 

Στις ευρωεκλογές οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να σταματήσουν τον Γολγοθά τον μνημονίων που έζησαν με τα μνημονιακά  κόμματα, και που  ζούνε τα τελευταία πέντε χρόνια με την Νέα Δημοκρατία ψηφίζοντας ευρωβουλευτή της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ενός τίμιου πρώην κοινοβουλευτικού κόμματος που πρωτίστως αγωνίζεται για την φτώχεια, και που δεν ψήφισε μνημόνια στην βουλή το 2019.

Στις Ευρωεκλογές ας κάνουμε τις προσδοκίες μας, για μια Ελληνική κοινωνία Συνοχής,   Αλληλεγγύης και Ευημερίας των πολιτών πραγματικότητα ψηφίζοντας ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, τον μόνο συνεπή και άφθαρτο πολιτικό φορέα, που είχε καθαρές θέσεις επίλυσης του Μεταναστευτικού, και στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης τάχθηκε κατά της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΧΩΡΑΣ!!


03 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 60 ετών η γνωστή δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου


|
 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών η δημοσιογράφος Ναυσικά Γκράτσιου, γνωστή από την πολύχρονη παρουσία της στο ραδιόφωνο μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης FM100, με την ενημερωτική, καθημερινή εκπομπή λόγου, «το νησί της Ναυσικάς» με έμφαση στη δημιουργική καθημερινότητα, στη χαρά, στη ζωή και τους πρωταγωνιστές της.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Κατερίνα Γκράτζιου μέσα από ανάρτησή της στο facebook. ”Η Ναυσικά μας, η αγαπημένη μας αδελφή ταξιδεύει στη χώρα των αγγέλων. Το νησί της Ναυσικάς, η εκπομπή που χρόνια δέσποζε στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, σωπασε. Η σιγή εκκωφαντική. Ο πόνος αβάσταχτος. Αύριο στις 11πμ θα της πούμε το τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη. Κατόπιν, η ταφή θα γίνει στα πατρογονικα εδάφη στον Ελαφοτοπο Ζαγορίου.
Ναυσικώ σ’ αγαπούμε απέραντα και για πάντα
!”

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Μ. Σάββατο στις 11 π.μ. στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Πηγή φωτογραφίας: cityofretsina.com

 THESTIVAL TEAM 

 

Απίστευτος αριθμός ξαφνικών θανάτων, η μετά από σύντομη ασθένεια παρενεργειών,  νέων ανθρώπων  και μεγάλων σε ηλικία την Μεγάλη Εβδομάδα σε όλη την χώρα.

 

Δείτε εδώ όλους τους ξαφνικούς εμβολιοθανάτους  Αλέξανδρος Ανδρουλακακης

Σταθερά τελευταία στην ελευθερία του Τύπου σε όλη την ΕΕ η Ελλάδα – Είναι πίσω και από χώρες όπως η Μπουρκίνα Φάσο και το Κόσοβο


Ντροπιαστική κατάταξη για μία χώρα που υποτίθεται έχει δημοκρατία δυτικού τύπου


03.05.2024 | 12:21πμ

Σταθερά τελευταία στην ελευθερία του Τύπου σε όλη την ΕΕ η Ελλάδα – Είναι πίσω και από χώρες όπως η Μπουρκίνα Φάσο και το Κόσοβο


Newsroom | email: fyllokaiftero@gmail.com
    

Για μία ακόμη χρόνια η ελευθερία του Tύπου στην Ελλάδα κατατάσσεται στην τελευταία θέση σε ολόκληρη την ΕΕ, και πίσω από χώρες τύπου Μπουρκίνα Φάσο, Κόσοβο και Σιέρα Λεόνε,  κάτι που θα ταίριαζε σε χώρα με ολοκληρωτικό καθεστώς και όχι σε μια δυτικού δημοκρατία, όπως υποτίθεται ότι είναι η ελληνική.

Oι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (Reporters sans frontières, RSF), όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συνέταξαν την παγκόσμια έκθεση και κατάταξή τους για την ελευθερία του Τύπου το 2024 που δίνουν σήμερα στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα περνά στην 88η θέση από την 107η που ήταν πέρσι ωστόσο αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί είναι πως η βαθμολογία της χώρας μας στην πράξη βελτιώθηκε πολύ λίγο.

Η άνοδος στη σχετική κατάταξη οφείλεται ως επί το πλείστον στην επιδείνωση των συνθηκών σε άλλες χώρες!

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα παραμένει στην τελευταία θέση ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε και δεν έπεσε σε αυτήν αλλά την κατέχει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Και άλλωστε πως να μην βρίσκεται στην τελευταία θέση από τη στιγμή που η κυβέρνηση μοίρασε με τις λίστες Πέτσα στα ΜΜΕ 211 εκατομμύρια €, ώστε να εξασφαλίσει από αυτά το συνεχές «λιβάνισμα».

Η Νορβηγία παραμένει στην κορυφή της 22ης παγκόσμιας κατάταξης της ελευθεροτυπίας που καταρτίζεται από τη ΜΚΟ, ενώ στην τελευταία θέση, 180ή, βρίσκεται η Ερυθραία, που διαδέχεται τη Βόρεια Κορέα, η οποία την καταλάμβανε τα προηγούμενα δυο χρόνια.

Η Γαλλία περνά στην 21η θέση από την 24η, αλλά επί του πρακτέου δεν άλλαξε κάτι, καθώς οι δείκτες στη χώρα που αποτελεί έδρα της οργάνωσης παρέμειναν «στάσιμοι», τόνισε η Αν Μποκάντ, στέλεχος της RSF.

Σε παγκόσμια κλίμακα, οι συνθήκες άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος χειροτέρεψαν στα τρία τέταρτα των χωρών.

Η RSF κάνει λόγο για «ανησυχητική επιδείνωση της υποστήριξης και του σεβασμού της αυτονομίας των μέσων ενημέρωσης», ενώ «το 2024 είναι η μεγαλύτερη εκλογική χρονιά στην παγκόσμια ιστορία».

Σχεδόν ο μισός πληθυσμός του πλανήτη θα κληθεί να ψηφίσει τουλάχιστον μια φορά, από την Ινδία ως τις ΗΠΑ, περνώντας από τις ευρωεκλογές. 

Με πληροφορία από το pronews.gr


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

02 Μαΐου 2024

"Βόμβα" από τον Νίκο Μαραντζίδη τον πολιτικό αναλυτή :«Στο μέλλον, αν η ΝΔ χρειαστεί μια κοινοβουλευτική στήριξη, θα την δώσει ο Βελόπουλος»!

 

«Βόμβα» από Νίκο Μαραντζίδη: «Αν η ΝΔ χρειαστεί κοινοβουλευτική στήριξη θα την δώσει ο Βελόπουλος»!

Ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, γνωστός πολιτικός αναλυτής και αναλυτής δημοσκοπήσεων, σε συνέντευξή του σε φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι «Στο μέλλον, αν η ΝΔ χρειαστεί μια κοινοβουλευτική στήριξη, θα την δώσει ο Βελόπουλος»!

Ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, γνωστός πολιτικός αναλυτής και αναλυτής δημοσκοπήσεων, σε συνέντευξή του σε φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι «Στο μέλλον, αν η ΝΔ χρειαστεί μια κοινοβουλευτική στήριξη, θα την δώσει ο Βελόπουλος»!

Δηλαδή όσοι ψηφίσουν Ελληνική Λύση, θα βρουν… Μητσοτάκη μπροστά τους!

«Το βασικό συμπέρασμα είναι η αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του Μητσοτάκη και η ιδεολογική ηγεμονία της Δεξιάς. Δεν υπάρχουν ουσιώδεις διαφορές μεταξύ του Βελόπουλου και πολλών εντός ΝΔ.

Στο μέλλον, αν η ΝΔ χρειαστεί μια κοινοβουλευτική στήριξη, θα τη δώσει ο Βελόπουλος».

Προσθέτει επίσης ότι «Ούτε ο Κασσελάκης περπατάει. Ο Μητσοτάκης, παραγγελία να είχε κάνει τον Κασσελάκη, δεν θα το πετύχαινε τόσο καλά». 

Σε ότι αφορά την πιθανή κυβερνητική συνεργασία Βελόπουλου-Μητσοτάκη, είναι γεγονός ότι η Ελληνική Λύση έχει ψηφίσει σχεδόν το 20% των νομοσχεδίων της κυβέρνησης, θέτοντας τις βάσεις αυτής της συνεργασίας!

Πηγή



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


 

Έκρυβε δεκάδες αρχαία νομίσματα σε σπίτι στην Καστοριά

Ο 55χρονος συνελήφθη, αλλά δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα πολύτιμα νομίσματα

coins-xr

 

Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν για μια υπόθεση παράνομης κατοχής αρχαιοτήτων που ενδεχομένως ο κάτοχός τους σκόπευε να βγάλει στο «σφυρί», οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Καστοριά όπου εντόπισαν τον 55χρονο Έλληνα.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι του το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, βρήκαν 50 αρχαία νομίσματα τα οποία εξετάστηκαν από κλιμάκιο αρχαιολόγων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Οι ειδικοί εκτίμησαν ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου, καθώς χρονολογούνται στους Κλασικούς, Ελληνιστικούς και Ρωμαϊκούς χρόνους κι έτσι τα νομίσματα κατασχέθηκαν και τους παραδόθηκαν για περαιτέρω εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί και η προέλευσή τους.

Ο 55χρονος συνελήφθη, αλλά δεν αποκάλυψε πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα πολύτιμα νομίσματα, πιθανολογείται όμως ότι τα είχε βρει κάνοντας λαθρανασκαφές σε άγνωστα προς το παρόν σημεία. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παραβάσεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καστοριάς.

Πηγή: protothema.gr



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


                    Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ



Τέμπη: Μήνυση από 170 πολίτες εναντίον του Κ.Μητσοτάκη ως ηθικού αυτουργού της συγκάλυψης


Στο κατηγορητήριο για πρώτη φορά και οι δικαστικοί

Τέμπη: Μήνυση από 170 πολίτες εναντίον του Κ.Μητσοτάκη ως ηθικού αυτουργού της συγκάλυψης

Με κύριο κατηγορούμενο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορούν ως ηθικό αυτουργό στη συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη, υποβλήθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας από τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, σύζυγο της Βασιλικής Χλωρού, νέα μήνυση από συγγενείς των θυμάτων και Έλληνες πολίτες, συνολικά 170 άτομα.

Για πρώτη φορά, μηνύονται οι δικαστικοί πραγματογνώμονες και ζητείται η ποινική δίωξη των αρχικών διορισθέντων δικαστικών λειτουργών που δεν προστάτευσαν τον τόπο του εγκλήματος όπως απαιτείται από τον νόμο.

Επιπλέον, μηνύονται διάφορα πολιτικά πρόσωπα και μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για παραποίηση στοιχείων και συγκάλυψη του αρχικού εγκλήματος στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων.

Ο πρωθυπουργός κατεύθυνε μεθοδευμένα τη συγκάλυψη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως πρωτεργάτης της συγκάλυψης και ως εκ τούτου μηνύεται, καθώς όπως προκύπτει από την έγκληση έδρασε και κατεύθυνε μεθοδευμένα την συγκάλυψη.

Για τον ίδιο οι μηνυτές καταθέτουν μεταξύ άλλων τα εξής:

«είναι αυτουργός και ηθικός αυτουργός των ως άνω αδικημάτων-(σφετερισμού και κατάχρησης της εκτελεστικής εξουσίας με σκοπό και αποτέλεσμα την πρόσκαιρη κατάλυση της συνταγματικά εγγυημένης διάκρισης των εξουσιών και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης (άρθρο 134 ΠΚ), της εξαπάτησης εκλογέων (άρθρο 162 ΠΚ) και της ηθικής αυτουργίας (άρθρο 46 ΠΚ) στα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ), της υπόθαλψης εγκληματία (231 ΠΚ), της απάτης σε βάρος του Δημοσίου (άρθρο 386 παρ.2 ΠΚ) και της ψευδορκίας (224 ΠΚ))- καθώς σύμφωνα με εντολές του μετέβη το Κυβερνητικό Κλιμάκιο, στοιχεία των μελών του οποίου ακολουθούν αμέσως παρακάτω, με επικεφαλής τον υφυπουργό παρά το πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, το οποίο ανέλαβε την επιχείρηση πλήρους αλλοίωσης του πεδίου του εγκλήματος των Τεμπών, που έλαβε την κωδική ονομασία επιχείρηση «αποκατάστασης του πεδίου».

Η παραπάνω πραξικοπηματική και απολύτως αντίθετη με το άρθρο 26 του Συντάγματος δράση είχε ως συνέπεια να καταλυθεί η διάκριση των εξουσιών και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, καθώς αφενός αντίθετα με τα άρθρα 239 και 251 ΚΠΔ, που υπαγορεύουν την αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστικών Λειτουργών αναρμόδια πρόσωπα εισήλθαν στο χώρο του εγκλήματος και εξαφάνισαν ή αλλοίωσαν αμετάκλητα πλήθος στοιχείων και πειστηρίων, αφετέρου οι ένστολοι προανακριτικοί υπάλληλοι (ενδεικτικά οι υπηρετούντες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τροχαία και την Αστυνομία) που βρέθηκαν στο πεδίο του εγκλήματος, κατ’ εντολή του ιδίου και των συνεργών του παρέβησαν τα καθήκοντα τους και μετείχαν, με πράξεις ή παραλείψεις τους στο έργο της αλλοίωσης του πεδίου, διαπράττοντας έτσι και το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, αφού στην δυσχέρανση της διερεύνησης των αιτιών που προκάλεσαν την απανθράκωση 30 τουλάχιστον επιβατών, οι οποίοι πιθανότατα κάηκαν ζωντανοί, κατέτεινε το σύνολο των παράνομων σχετικών ενεργειών, οπότε και όσοι μετείχαν σε αυτές απέβλεπαν στην ματαίωση της έρευνας για την αποκάλυψη της 30 ταυτότητας των υπαιτίων.

Επίσης ο ίδιος ευθύνεται για την αδρανοποίηση της άμεσης αντίδρασης των αρμόδιων Δικαστικών Λειτουργών για την αντιμετώπιση της ως άνω προδήλως έκνομής δραστηριότητας, καθώς με παρεμβάσεις του ιδίου ή τρίτων προσώπων που ο ίδιος ενεργοποίησε προς τον σκοπό αυτό, παραλείφθηκαν οι αυτεπάγγελτες ενέργειες των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών, σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις των άρθρων 239 και 251 ΚΠΔ, αλλά και των άρθρων 20, 21 και 44 του νόμου Ν.5014/2023 για την διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων, που ορίζουν την κατεξοχήν αρμοδιότητα των Δικαστικών Αρχών για την διεξαγωγή της έρευνας και την διαφύλαξη αλώβητου και αμόλυντου του πεδίου».

Στο στόχαστρο δικαστικοί λειτουργοί και πραγματογνώμονες

Η σημερινή μήνυση που υποβάλλεται στην εισαγγελία πρωτοδικών και στον εφέτη ανακριτή Λάρισας στοχεύει, μεταξύ άλλων, και τους πρώτους δικαστικούς λειτουργούς που ανέλαβαν να φωτίσουν το έγκλημα, αλλά με την αδράνειά τους συνέβαλαν στην απώλεια κάθε κρίσιμου στοιχείου και στη διάπραξη πολλαπλών εγκληματικών ενεργειών.

Συγκεκριμένα, οι 170 ζητούν την άσκηση ποινικών διώξεων κατά των δικαστικών λειτουργών που εξετέλεσαν πλημμελώς τα καθήκοντα τους, δηλαδή τους προανακριτικούς υπαλλήλους, την αρμόδια τότε ανακρίτρια κ. Σούρλα, τον αρμόδιο τότε εισαγγελέα κ. Τζαμαλή, όπως και τον Προϊστάμενο στην Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, κ. Δασκαλόπουλο.

Θυμίζουμε πως ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος είχε σπεύσει να ορίσει εποπτεύοντα των ανακρίσεων τον κ. Δασκαλόπουλο.

Η μήνυση στρέφεται και κατά των πραγματογνωμόνων Απόστολου Βασιλάκου, Μηχανολόγου Μηχανικού και Σταύρου Μπατζόπουλου ,Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, οι οποίοι «ανέλαβαν να εκφράζουν θέση που δεν συμβιβάζεται με τις επιστημονικές γνώσεις και εμπειρία τους, εντούτοις δεν έπραξαν το παραμικρό για να διασφαλίσουν κρίσιμα στοιχεία στο πεδίο του εγκλήματος» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πολυσέλιδη έγκληση.

Να διακοπεί η παράνομη λειτουργία του σιδηροδρόμου

Το κουβάρι της συγκάλυψης και των εγκλημάτων ξετυλίγεται βήμα βήμα μέσα από την ομαδική αυτή μήνυση και καταλήγει πως πέραν των άλλων σημαντικών που ήδη αναφέρθηκαν, οι μηνυτές παροτρύνουν τις δικαστικές αρχές να κάνουν ό, τι είναι δυνατό «για την διακοπή της παράνομης λειτουργίας του σιδηρόδρομου δεδομένου ότι κατά παράβαση της εθνικής και ευρωπαικής νομοθεσίας, δεν έχουν θεσπιστεί ακόμη Εθνικοί Κανόνες Ασφαλείας, και μάλιστα Νέοι με σχετική υπουργική απόφαση, όπως ορίζουν τα άρθρα 13,14, 59 και 60 του ν. 4632/2019, βάσει των Οδηγιών 2016/798 και 2016/797».

Τα υπόλοιπα πρόσωπα που μηνύονται

Τα λοιπά πολιτικά πρόσωπα που μηνύονται είναι:

ο Γεώργιος Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας και εκτελούντα χρέη Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών μετά την παραίτηση Καραμανλή,

ο Χρήστος Τριαντόπουλος του Γεωργίου άλλοτε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ως επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμακίου,

το σύνολο των μελών του Κυβερνητικού Κλιμακίου, τα στοιχεία των οποίων αποκαλύπτονται στα ως άνω Δελτία Τύπου, καθώς σύμφωνα με αυτά και ειδικά το από 3.3.2023 μετείχαν σε αυτό ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Ιωάννης Ξιφαράς, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου,

ο Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Πολιτικής Προστασίας των ετών 2021 -2023, ως συνεργού στα ανωτέρω αδικήματα, ο οποίος αποκαλύπτεται να μετέχει στις σχετικές αποφάσεις για τις επίμαχες παράνομες δράσεις στην από 20.2.2024 κατάθεση του τότε υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την Διερεύνηση του Εγκλήματος των Τεμπών και όλων των πτυχών του.

ο Παναγιώτης Τερεζάκης, μεταβατικός Προέδρος και Διευθύνοντος Σύμβουλου του ΟΣΕ, για τις πράξεις και παραλείψεις του στην αλλοίωση κρίσιμων στοιχείων και πειστηρίων, όπως ενδεικτικά το οπτικοακουστικό υλικό των καμερών της φόρτωσης και διαδρομής της εμπορικής αμαξοστοιχίας, την διαρροή και αλλοίωση των καταγεγραμμένων συνομιλιών και την πλήρη αλλοίωση του πεδίου, ειδικά δε με την μετακίνηση των συρμών της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τον τόπο του εγκλήματος δίχως να έχει προηγηθεί η διερεύνηση τους από τους ορισθέντες πραγματογνώμονες και δίχως να έχει δοθεί σχετική εντολή από τις ανακριτικές αρχές.

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο:

Ακούσια Νοσηλεία: Το χάσμα μεταξύ νόμου και πράξης 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


                    Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ



30 Απριλίου 2024

Στην δημοσιογραφική εκπομπή του Alpha 94,7 Καστοριάς « ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ» ο κ. Εμμανουήλ (Μανώλης) Μάνου από την Ένωση Κεντρώων : Μίλησε για την τοπική κατάσταση στην Π.Ε Καστοριάς, και τις ευρωεκλογές

Ζωντανή μετάδοση στις 26 Μαρ 2024 26/3/2024,

 Στην δημοσιογραφική εκπομπή « ΡΟΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ» του δημοσιογράφου κ. Αντώνη Παραρά  ο κ. Εμμανουήλ ( Μανώλης) Μάνου από την Ένωση Κεντρώων ( υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς)

Μίλησε για την τοπική κατάσταση στην Π.Ε Καστοριάς, και τις ευρωεκλογές ακούστε το ενδιαφέρον βίντεο:

Από ζωντανή μετάδοση στις 26 Μαρ 2024 26/3/2024,


 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!



Διάγγελμα του Βασίλη Λεβέντη για τις Ευρωεκλογές 2024 - ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

 

Εκλογές: Θα «κατέβει» ο Βασίλης Λεβέντης; | topontiki.gr


Διάγγελμα του Βασίλη Λεβέντη για τις Ευρωεκλογές 2024 

 Ο Βασίλης Λεβέντης είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και τέως βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου (2019)

Δείτε το βίντεο

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ

29 Απριλίου 2024

Φόβοι για κυβερνητική νοθεία στις ευρωεκλογές εκφράζονται από τα κόμματα με "αιτιολογία" την φερόμενη "Διάρρηξη και κλοπή στη Διεύθυνση Εκλογών του Υπ.Εσ"

Τι λέει το υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με διάρρηξη που κατήγγειλε ο  διευθυντής της υπηρεσίας εκλογών

 

Φόβοι για νοθεία από την κυβέρνηση  εκφράζονται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης  από τα κόμματα τα οποία είναι εκτός της βουλής  όπως την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, και άλλα , καθώς  τα κόμματα της αντιπολίτευσης,  ζητούν ανεξάρτητους παρατηρητές εξωτερικού την ημέρα των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 όπως από την "Ελληνική Λύση" -  φοβούνται την εκλογική νοθεία με "δικαιολογία" την φερόμενη διάρρηξη,  νοθεία κυρίως δια της επιστολικής ψήφου.


Οι δράστες έκλεψαν ευαίσθητα έγγραφα ;

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται μετά την καταγγελία του διευθυντή της Διεύθυνσης Εκλογών για διάρρηξη στο γραφείο του.


Το χρονικό του εγκλήματος – Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές κατήγγειλε την διάρρηξη που έγινε στα γραφεία στην Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε, το χρονικό διάστημα από την 13:40 ώρα έως 14:10 απουσίασε από τα κεντρικά για υπηρεσιακούς λόγους και κατά την επιστροφή του ενημερώθηκε από υπάλληλο ότι έχει γίνει διάρρηξη στο γραφείο του από άγνωστο δράστη σπάζοντας την κλειδαριά και το πλαίσιο της πόρτας.

Από το εσωτερικό του γραφείου δεν γνωρίζει αν έχει αφαιρεθεί κάτι. Ανάφερε ότι επίσης ότι στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του εν λόγω γραφείου υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα τα οποία φοβάται μην έχουν αντιγραφεί η έχουν αλλοιωθεί.

Στο σημείο στάλθηκαν ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας για εξερεύνηση του χώρου και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Υπενθυμίζεται πως την ίδια ημέρα κατατέθηκε στις Αρχές το πόρισμα της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Εσωτερικών για την αποστολή email στους απόδημους από την Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών απαντά για τη διάρρηξη που σημειώθηκε στη Διεύθυνση εκλογών, με την κλειδαριά του γραφείου να εντοπίζεται σπασμένη, κάνοντας λόγο για «φερόμενη διάρρηξη».

Όπως αναφέρεται, η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο παραβίασης της κυβερνοασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών:

«Κατά τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 26 Απριλίου υπήρξε καταγγελία η οποία αφορά σε φερόμενη διάρρηξη στο γραφείο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Εκλογών το οποίο εδρεύει επί της οδού Ευαγγελιστρίας. Η είσοδος στο συγκεκριμένο κτήριο φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, ενώ κατά την είσοδο των επισκεπτών πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Αμέσως εκλήθη η Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα πραγματικά περιστατικά. Από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα, σε επίπεδο ασφάλειας δικτύων, ηλεκτρονικών μέσων και ελέγχων από το Τμήμα Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου, και δεν έχει προκύψει έως τώρα κάποιο στοιχείο.

Η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Υπουργείο Εσωτερικών εργάζεται απερίσπαστα για τη διενέργεια των εκλογών με τον άψογο τρόπο που πραγματοποιούνται όλα τα προηγούμενα χρόνια στη χώρα μας».

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ