23 Μαΐου 2015

Αυτός είναι ο ναυαγοσώστης που συνελήφθη για την κάμερα με το υλικό παιδικής πορνογραφίας



douros 23-5-2015 
Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του ναυαγοσώστη που συνελήφθη μετά τον εντοπισμό κάμερας με υλικό παιδικής πορνογραφίας στην Ακτή Βουλιαγμένης. Πρόκειται για...
τον ΔΟΥΡΟ Ιωάννη του Νικολάου και της Βασιλικής, 49 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων ενημερώθηκε το πρωί της ίδιας μέρας από το προσωπικό ασφαλείας της Ακτής Βουλιαγμένης, ότι είχε βρεθεί σε χώρο της πλαζ, ένα σακίδιο εντός του οποίου υπήρχαν, μεταξύ άλλων αντικειμένων, ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα.

Από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 49χρονου, ως ιδιοκτήτη του σακιδίου. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και 165 ψηφιακοί δίσκοι με αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και 3 εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.
Τα κατασχεθέντα, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Η ΕΛ.ΑΣ. παρακαλεί τους πολίτες που έχουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

douros 23-5-2015
douros1 23-5-2015
Aπό directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου