04 Ιουνίου 2015

Γιατι ο Α. Τσίπρας δεν σταματά τις διαπραγματεύσεις" των ακραίων προτάσεων" με τους δανειστές;

fyllokaiftero1.blogspot.com

Ο Α.Τσίπρας έστειλε το  παρακάτω μήνυμα μέσω των Μ.Μ.Ε στους δανειστές αλλά και μέσω των προσωπικών του σελίδων στο Twitter και στο facebook

<<Προτάσεις ακραίες δεν γίνονται αποδεκτές από την ελληνική κυβέρνηση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολύ τα τελευταία 5 χρόνια και κάποιοι πρέπει να σταματήσουν να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του>>

Το μήνυμα αυτο όμως γεννά ένα ερωτηματικό και στον πιό καλοπροέραιτο πολίτη και στον κυβερνητικό ψηφοφόρο γιατί στέλνεται για επικοινωνιακούς λόγους στο και απο το εσωτερικό της χώρας. 

Και   γιατι ο Πρωθυπουργός Α.Τσίπρας συνεχίζει να συνομιλέι  4 μήνες τώρα με τους δανειστές οι οποίοι κάνουν τόσο ακραίες προτάσεις -  και γιατί δεν σταματά τις διαπραγματεευσεις έδώ και τώρα, και δεν προχωρά όσο δεν είναι πολύ αργά στη ΡΙΞΗ, κάτι που το έχουν τονίσει ιδιαίτερα  πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης" είναι μονόδρομος" (ο άλλος δρόμος έιναι η κωλοτούμπα) .

Αυτο θα  είναι το μόνο "ειλικρινές" και ενδεδειγμένο μηνυμα πρός τους δανειστές που μετά απο 4 μήνες διαπραγματεύσεων φθάνουν στο σημείο να κάνουν χείροτερες " προτάσεις" για την Ελλάδα  απο αυτές που έκαναν στην κυβέρνηση του ΣαμαροΒενιζέλου. 
Στην πραγματικότητα βέβαια  δεν πρόκειται για προτάσεις αλλά για εκβιασμούς .

 



fyllokaiftero1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου