07 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Βαρουφάκη - Σόιμπλε για το( Αέρα ...Πατέρα ) και το...θεαθήναι !

Σύμφωνα με  το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, συνάντηση αναμένεται να έχει αύριο Δευτέρα (8/6) ο
Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο.

 Μια συνάντηση των δυο " ιδιαίτερα συμπαθούντων " μόνο αέρα Πατέρα  συναντηση" θα είναι στο τέλος  το αποτέλασμα της, όπως ήταν και οι προηγούμενες - θα "στάζουν  δημιουργική ασάφεια " συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα- συνάντηση που << οι δανειστές δεν έχουν μπέσα >> ( το  είχε πεί ο ίδιος ο  Γιάνης Βαρουφάκης )

Ο Β.Σόιμλε είναι γνωστός για τις απόψεις και τις προθέσεις  του έναντι της Ελλάδος,  και μια συνάντηση του έλληνα ΥΠΟΙΚ μετά απο τις συναντήσεις επι των συναντήσεων που προηγείθηκαν  και τις τελευταίες ακραίες προτάσεις Γιούνκερ,  θα δώσει εικόνα υποτακτικότητας  με μόνο αποτέλεσμα την ενθάρρυνση των δανειστών σε βάρος  της  Ελλάδος

 Και τα έξοδα τα πληρώνει ο ελληνικός λαός δυστυχώς. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις πρέπει να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις και κάθε συνάντηση  με τους δανειστές.

 Βέβαια συμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα προκειμένου να ...εκφωνήσει μία ομιλία και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτής θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό του.

Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας γνωστοποίησε ότι δεν θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου μετά τη συνάντηση που θα γίνει το πρωί, μετέδωσε το ίδιο  πρακτορείο.   



fyllokaiftero1.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου