27 Ιουνίου 2015

EKTAKTO! Ο Σαμαράς προκάλεσε ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ χαμό στη Βουλή

EKTAKTO! Ο Σαμαράς προκάλεσε ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ χαμό στη Βουλή μαζί με τα μνημονιακά ανδρείκελα του!
Κάποιος να μαζέψει ΤΩΡΑ τους Σαμαράδες γιατί είναι σαφές ότι η μόνη προσπάθεια του τσακισμένου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας είναι να χτυπήσει την ίδια τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
 Ο Σαμαράς προκάλεσε ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ με σκοπιμότητα επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Οι μνημονιακοί βουλευτές του έκαναν τη Βουλή αρένα, ο πρώην πρωθυπουργός έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ΦΩΤΙΑ ενώ στο τέλος με κίνηση τσοπάνη έκανε νόημα στους βουλευτές του να αποχωρήσουν!
Ποιοι άλλοι ακολούθησαν; Οι... συνάδερφοι τους από το ΠΟΤΑΜΙ! Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα οι φίλοι Σόιμπλε!

Τι πείραξε τον Σαμαρά; Οτι μετά την ομιλία της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε τη θέση στο Προεδρείο ενώ ήταν στο βήμα ο Σαμαράς (κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με το άρθρο 66 του Κανονισμού της Βουλής).
Ναι! Αυτό πείραξε τον Σαμαρά! Ο Σαμαράς ανέχεται μόνο να υπογράφει γενοκτόνα μνημόνια και όχι να γίνει - άνευ σημασίας - "λάθη" διαδικασίας!
Κανένας σεβασμός στην κρισιμότητα της στιγμής και στην ΕΘΝΙΚΗ μάχη. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά το σόου των μνημονιακών βαρβάρων που έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους βλέποντας τη χώρα να κυβερνάται πια από την Αθήνα και όχι το Βερολίνο ζήτησε να επικρατήσει νηφαλιότητα.
Η διαδικασία, μετά από την πρόταση του πρωθυπουργού, διακόπηκε για δέκα λεπτά με τον Αλέξη Τσίπρα να καλεί τον Σαμαρά να επιστρέψει για να ολοκληρώσει την ομιλία του.









 to xwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου