10 Ιουνίου 2015

Ο Νίκος Φίλης διέσυρε LIVE την Ντόρα Μπακογιάννη (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Νίκος Φίλης με την Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική σύγκρουση Ο Νίκος Φίλης με την Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική σύγκρουση
“ Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ”

Σκληρή κόντρα είχαν ο Νίκος Φίλης και η Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega με αφορμή τη δήλωση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τον έλεγχο των καταθέσεων.

«Εσείς την φέρατε στο αμήν με τα μνημόνια. Η κυβέρνηση των τεσσάρων μηνών έφερε την Ελλάδα στο αμήν ή οι κυβερνήσεις οι δικές σας; Εσείς έχετε ψηφίσει και τα μνημόνια του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο της ΝΔ. Και κάνετε τον κατήγορο; Και προσεύχεστε υπέρ της Ελλάδας; Ο ολετήρας;... Δεν προσεύχεστε, συντελέσατε στο έγκλημα»., είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Μπακογιάννη να απαντά: «Εγώ δεν είμαι Μηλιός».

Εν συνεχεία, ο κ. Φίλης κάλεσε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να ζητήσει συγγνώμη για την επίμαχη δήλωσή για το capital control προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της.

«Δέχομαι ότι ο όγκος του κ. Φίλη με καλύπτει. Άντε τώρα δεν ντρέπεστε», σχολίασε η κ. Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε ότι «εάν δεν υπάρξει συμφωνία και η Ελλάδα πάει σε ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση το πρώτο αποτέλεσμα θα είναι ο έλεγχος κεφαλαίων» ενώ ο κ. Φίλης διευκρίνισε πως η ρήξη παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου