26 Αυγούστου 2015

Είδαμε απόψε έναν θλιβερό μνημονιακό Τσίπρα στον Alffa


Του Μανώλη Μάνου

 Τα συστημικά ΜΜΕ   ανέλαβαν " εργολάβία " να στηρίξουν τον Α.Τσίπρα και να προπαγανδίσουν τα ψέματα του και την προδοσία του λαού παρουσιάζοντας τον ως σωτήρα του λαού. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Α.τσίπρας απόψε στην συνέντευξη του στον ALFA με περισή θρασύτητα χωρίς ίχνος ντροπής , 'ενας Τσίπρας χωρίς τσίπα όπως λέει ο λαός. Αποφεύγει συστηματικά και  στην συνέντευξη αυτή να αναφέρει την λέξη μνημόνιο το τρίτο μνημόνιο το αποκαλεί συμφωνία.

Γενικά επιχειρεί να παρουσιασει το μάυρο ως  άσπρο - " την νύχτα του τρίτου μνημονίου" που υπόγραψε για "άσπρη μέρα". Σε ερώτηση της δημοσιογράφου , για το πως θα  ξεπέράσουμε την κρίση, μίλησε για τις ευθύνες της Ελλάδας. Δήλωσε δε υπερήφανος που υπόγραψε το τρίτο μνημόνιο και δεν οδήγησε έτσι τον ελλήνικό λαό σε μια ανείποτη καταστροφή >> Δηλαδη ακριβως το αντίθετο, απο αυτόν τον κατάπτυστο ισχυρισμό του είναι αυτός που  οδηγησε τον ελληνικό λαο στην καταστροφή για γενιές πολλές μποστά πολύ χειρότερη και  μεγαλύτερη  απο τους προηγούμενους . 

Αδειασε τον πρώην στενό του συνεργάτη τον Γιάνη Βαρουφάκη κατηγορώντας τον έμεσσα. 
 Μίλησε για σταδιακο απεγκλωβισμό απο τα μνημόνια αφήνοντας  να εννοειθεί ότι αυτο το μνημόνιο που υπόγραψε δεν θα είναι το τελευταίο,  και είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο μας προεκλογικά δήλωνε υποσχόμενος στο λαό οτι "τα μνημόνια και η τρόικα έχουν τελειώσει.

 Ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τις προσδοκίες του λαού, το έκανε με τον χειρότερο τρόπο  και είναι πολύ θλιβερο για αυτόν και τον  ΣΥΡΙΖΑ και αυτών που έχουν απομείνει στο κόμμα του.


Δείτε βίντεο της θλιβερής συνέντευξης .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου