09 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατι η ΕΡΤ επέλεξε για το ντιμπέιτ (DEBATE) " φιρμάτους' μεγαλοδημοσιογράφους




Του Μανώλη Μάνου

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι επιλέχθηκαν απο την διοικηση της κατά τα άλλα προυραλιστικής  ΕΡΤ "ανοιχτής σε όλους", για το ντιμπέιτ (DEBATE) των πολιτικων αρχηγών. " Που κατά σύμπτωση" είναι υπέρ  " μνημονιακής άποψης "' αν όχι η απόλυτα μνημονιακοί δημοσιογράφοι της χώρας που πιθανών κάποιος απο αυτούς να έχει παρακολουθήσει τα γνωστά σεμινάρια του ΔΝΤγια την "κατάλληλη ενημέρωση " του εληνικού λαού.

Επιλέχθηκαν απο την διοικηση της ΕΡΤ τις δαπάνες της οποίας πληρώνουν οι έλληνες πολίτες οι κτυπημένοι απο την λαίλαπα των τριών μνημονίου (και απο το βαρύτερο όλων το τρίτο αυτό του Τσίπρα) καθώς πληρώνουν το χαράτσι της ΕΡΤ, δημοσιογράφοι απο τα κανάλια που με βάση αυτά που έλεγε ο Α.Τσίπρα είναι παράνομα αφου δεν πληρώνουν φόρους και λειτουργούν χωρίς νόμιμες άδειες ( να σημειωθεί οτι ο Α.Τσίπρας για το θέμα αυτό δεν έκανε απολυτος τίποτε στην πράξη ως πρωθυπουργός)

Αυτοί οι δημοσιογράφοι απο αυτά τα κανάλια  στα στούδιο της κρατικής τηλεόρασης θα ... κάνουν αντικειμένικές ερωτήσεις χωρίς '"εντολές " ενα αντικειμενικό ντιμπέιτ δηλαδή ..και θα διεξάγουν ενα καθαρό  ντιμπέιττων πολιτικών αρχηγών, και θέλουν ο ελληνικός λαος να τους πιστέψει.

Η ΕΡΤ η " προυραλιστική " την οποία έσπευσε ο Α Τσίπρας να " αναστήσει' πρίν σπέυσει να κάνει τις εκλογές εξπρές για τους γνωστούς λόγους,θεωρεί οτι έπρεπε να συμμετέχει στο ντιμπειτ της η Τρέμη, η Χουκλη, η Ζαχαρέα, οΓιομπαζολιάς ( αληθεια απο που τον " ξέθαψαν αυτόν; λόγο... ηλικιας αν δεν είναι εβδομηντάρης !! )   και οι υπόλοιποι φιρμάτοι δημοσιογράφοι για να ενημερωθεί ...' καλύτερα "ο ελληνικός λαός , και  μά;λλον αδιαφορει οτι ο λαός θα υποψιαστεί  όλο αυτο το πράγμα γίνεται για την παραπληροφορηση του για να περάσουν στον λαό καλύτερα τα μνημονιακά μηνύματα και  την προπαγάνδα των τροικανόφιλων και εν γένει ευρωλάγνων, οι οποίοι έχουν συμφέρον  απο την φτωχοποιηση του λαού ,καλά και οι μεγαλο δημοσιογράφοι αυτοί,...γνωρίζουν, την "τέχνη" αυτή.

Οι " μικροί 'δημοσιογράφοι προφανώς δέν κάνουν για την ΕΡΤκαι για την  εργασία αυτη (η οποία είναι δουλεία  αλλά, πολύ  πολυ "επικερδής")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου