19 Σεπτεμβρίου 2015

Καθαρίστε την αρνητική ενέργεια του σπιτιού σας


Συντάκτης: Σάννα Νάνου,
Έχετε αισθανθεί λιγότερο δραστήριοι και κουρασμένοι τον τελευταίο καιρό; Τα συντρίμμια της ενέργειας μπορεί να είναι αποτέλεσμα των αρνητικών συναισθημάτων, σκέψεων, γεγονότων και άγχους που έχετε βιώσει στον χώρο σας. Γιατί το σπίτι σας είναι σαν ένα σφουγγάρι. Η ψυχολογία σας απορροφάται από τους τοίχους, τα έπιπλα, το χαλί και τα αντικείμενα, ενώ συχνά η αρνητική ενέργεια συσσωρεύεται στις γωνίες και τα κρυμμένα μέρη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καθαρίσετε το σπίτι σας… από την κακή ενέργεια. Ακολουθούν 6 διαφορετικοί τρόποι για να συμβάλλετε στην αρμονική ροή της.
Πότε θα πρέπει να καθαρίσετε τον χώρο σας;
Οι ακόλουθες περιπτώσεις είναι οι κατάλληλες στιγμές για να καθαρίσετε τον χώρο σας:
  • Μετά από μία διαφωνία.
  • Όταν εγκατασταθείτε σε έναν νέο χώρο.
  • Μετά από ένα διαζύγιο ή χωρισμό.
  • Μετά από μια ασθένεια ή θάνατο.
  • Όταν αγοράζετε ένα vintage ή μεταχειρισμένο αντικείμενο.
1. Ακούστε μουσική
Ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε το σπίτι σας από την κακή ενέργεια είναι να βάλετε δυνατά τη μουσική. Σύμφωνα με την κινεζική πεποίθηση, οι δυνατοί θόρυβοι συνήθως διαλύουν την αρνητική ενέργεια. Επιπροσθέτως, η μουσική περιέχει ένα τονωτικό ή πνευματικό μήνυμα για την ψυχή. Ως εκ τούτου, δημιουργήστε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας τραγουδώντας και χορεύοντας.
2. Αναδιοργανώστε τα έπιπλα
Η αναδιοργάνωση των επίπλων σας εξισορροπεί τα επίπεδα ενέργειας στο σπίτι. Η πρακτική αυτή θα αποτρέψει τυχόν κακά πνεύματα ή την αρνητική ενέργεια από την προσκόλληση των επίπλων σας. Όπως και η δυνατή μουσική έτσι και οι ανοιχτοί χώροι διαλύουν την αρνητική ενέργεια. Θα αισθανθείτε ένα βάρος να φεύγει από τους ώμους σας τη στιγμή που θα δοκιμάσετε αυτή τη μέθοδο.
3. Απαλλαγείτε από παλιά αντικείμενα 
Ορισμένοι προληπτικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ενέργεια προσκολλάται σε παλαιότερα αντικείμενα, ειδικά αν είστε συλλέκτης vintage αντικειμένων. Ένα στοιχείο από το παρελθόν σας μπορεί να φέρει μια αίσθηση κατάθλιψης, θλίψης ή πόνου. Κάποιοι μπορεί να κρατήσουν ακόμη και ορισμένες αναμνήσεις, ανάλογα με τις ιστορίες που κρύβονται πίσω τους. Μεταχειρισμένα αντικείμενα που ανήκαν σε κάποιον άλλο μπορεί να φέρουν ενέργεια στο σπίτι σας που δεν σας κάνει καλό. Έτσι, σκεφτείτε πια αντικείμενα πρέπει να φύγουν από το σπίτι σας.
4. Σκουπίστε και καθαρίστε
Η επόμενη πρόταση καθαρισμού περιλαμβάνει μια σκούπα και μια σφουγγαρίστρα. Σκουπίστε τις βεράντες, τα μπαλκόνια και αφαιρέστε κάποια παλιά βρωμιά που μπορεί να τροφοδοτεί την κακή ενέργεια. Το επόμενο βήμα αφορά την απολύμανση του σπιτιού σας με ζεστό νερό και μηλόξιδο, καθώς θα μυρίζει όμορφα και θα είναι φρέσκο​​.
5. Το αλάτι στο δάπεδο
Η παλιά παράδοση λέει ότι το αλάτι της θάλασσας μπορεί να καθαρίσει τα αρνητικά vibes. Εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυσικό συντηρητικό για τα τρόφιμα, μπορεί να κάνει το ίδιο για τους ανθρώπους πνευματικά και μεταφυσικά. Μια πρακτική περιλαμβάνει το πασπάλισμα του θαλασσινού αλατιού στις γωνίες και γύρω από τις πόρτες του σπιτιού. Θα μπορούσατε επίσης να το αναμίξετε σε έναν κουβά με ζεστό νερό και καθαρίσετε το πάτωμά σας.
6. Πείτε μία προσευχή
Τέλος, η παραδοσιακή πρακτική της προσευχής μπορεί να καταστεί χρήσιμο εργαλείο. Για όσους πάλι δεν πιστεύουν στην προσευχή, ο διαλογισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση.
Οι περισσότερες προτάσεις μπορεί να συνδέονται με δεισιδαιμονικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις, αλλά σύμφωνα με αυτούς που έχουν δοκιμάσει ορισμένες πρακτικές δηλώνουν ότι λειτουργούν. Υπάρχει αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας; Τι έχετε κάνει γι' αυτό;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου